1. "vince carter"- to je bolesna osoba koja piše komentare u retkim trenucima kada mu skinu ludačku košulju , u bilo kojem slučaju treba ga ignorisati . Ako se netko slučajno upusti u raspravu sa tim likom rizikuje da mu se u dogledno vreme pridruži u ustanovi Dr Laza Lazarević. Mentalno bolesne i idiote treba ignorisati jer truju ovaj portal .
    (m, 5. decembar 2023 20:58)

    # Link komentara

  2. wolwerine i boja su jedna ista osoba , vrlo vjerojatno plaćeni od strane b92 da pišu ovakve komentare i potiču rasprave i klikove , druga mogućnost je da se radi o bolesnoj osobi koja piše komentare u rijetkim trenucima kada mu skinu luđačku košulju , u bilo kojem slučaju treba ih ignorirati . Ako se netko slučajno upusti u raspravu sa tim likom riskira da mu se u dogledno vrijeme pridruži u ustanovi Dr.Laza Lazović . Plaćenike i idiote treba ignorirati jer truju ovaj portal .
    (gluposti, 5. decembar 2023 08:28)

    # Link komentara

  3. Na istoku, najbolje pozicionirana za trejd je Filadelfija, gomila ističućih ugovora (Morris, Batum, Convington, Korkmaz, House - preko 50M zajedno), dva potencijalno jako vredna pika od Klipersa (jedan je pik swap), nemaju baš mladih igrača za trejd. Jerami Grant je Embiidov ispisnik i biće jeftin, deluje odličan target za njih. Pik od Klipersa bi mogli da potroše za ponekog igrača Šikaga npr Carusoa, on je takoće 29-godišnjak. Od ističućih ugovora da zadrže Convigtona, Obre, Melton, Reed sa klupe, Beverly još nije za bacanje. Mogu da izađu sa istoka u veliko finale (nešto nemam poverenja u Boston).

    Miami je takođe viđen da napravi trejd ili dva. Lowry-ev ističući ugovor, Jović, imaju par pikova koje mogu da trejduju, Herro bi takođe mogao da završi na transfer listi obzirom koliko je povređen i koliko ruki dobro igra (Jaime Jaquez Jr.). DeRozan je Batlerov ispisnik, deluje kao dobar target za njih (Lowry + pik iz prve runde). Nije preveliki problem ako ostanu bez pleja, izvesno je da će CP da bude buy-outovan. Možda mogu da targetuju jednog od ovih kombo bekova Jute (koja je zrela za full rebuild). Cobe White iz Šikaga je mlad, teško da će da odluzče da ga trejduju, ali on je potencijalni target takođe. Trebaju im bekovi uglavnom. Možda čak i mega trejd sa Šikagom - Lowry + Herro + Jović za Lavinea + White. Mogu i da uključe Washington u neki trejd za Delon Wrighta (koji je opet povređen trenutno).
    (meda, 5. decembar 2023 05:09)

    # Link komentara

  4. Evo jedna prognoya kako će da se razvije NBA sezona.
    Timovi koji će da naprave ozbiljne trejdove: kupci - GSW, Filadelfija, Majami prodavci - Šikago, Portland (Jerami Grant), Toronto (Siakam verovatno).

    Za Čikago je verovatniji soft rebuild od potpunog reseta, Derozana će da trejduju sigurno, Vučevića bi rado ali ne verujem da postoji tržište za njega, možda Caruso-a ako neko ponudi 2 pika prve runde. Lavine-a moguće, ali i za njega će market da bude tanak.
    Toronto teško da će da ostane pat i bude 50% tim, to je najgore što može da ti se desi u NBA. Ima smisla da trejduju jedno krilo, Barnes je 22, Anunoby 26, a Siakam 29, najviše ima smisla da najstarijeg trejduju.
    Portland u rebuild modu svakako želi da se reši Grantovog petogodišnjeg ugovora, verovatno su samo ističući ugovori dovoljni, teško će da dobiju neki pik ili mladog igrača za njega.

    GSW se najbolje pozicioniro za trejd, zato su i napravili Paul-Poole trejd (Poole ima ugovor na 4 godine i realno je preplaćen, Paul ima ističući ugovor i ispao je iz rotacije u GSWu), Paul-ov ističući ugovor, solidni mladi igrači (Moody, Kuminga, Podziemski), imaju jedan pik prve runde i pik swapove koje mogu da trejduju. Mislim da će da targetuju Siakama, nema logike bekove jer imaju već dužinu tu, nešto tipa Paul, Kuminga, Moody ili Podziemski i pik iz prve runde za Siakama). Kad bi napravili takav trejd i ako ih zaobiću povrede mogu da izađu sa zapada.
    (meda, 5. decembar 2023 04:48)

    # Link komentara

  5. Kosarkaski Genijalac iz Srbije vlada NBA ligom, najveci kosarkas ikada, briljantni maestro!
    Mislim da je debata za najveceg kosarkasa ikada zavrsena, to je Nikola Jokic, cak je i Majkl Dzordan priznao.
    (Boja, 5. decembar 2023 00:39)

    # Link komentara

  6. Bas je velemajstor, plese po terenu, a ima 140 kg. Mekan kao pero, cudesan kosarkas, ovakav se vise nece roditi.
    (K, 5. decembar 2023 00:28)

    # Link komentara

  7. Marej ga ubi. Igra jednom u sedam dana. Da je imao zdrave i osrednje saigrača sad bi se borio za 4. titulu. Baraton, Milsap...
    (Lale gator, 4. decembar 2023 23:53)

    # Link komentara

  8. Tejtum plej a ima manje asistencija od centra?
    (Flavio Briatore, 04. decembar 2023 22:43)

    Tejtum nije plej…
    (šta to pričaš BRE, 4. decembar 2023 23:20)

    # Link komentara

  9. Jokić boli od Cijele lige haa????A pa da već 4-ta sezona u nizu ,mnogo mnogo bolji!!!Istorijske sezone..Realno je uz zdravlje još jedna titulica i da završi karijeru Jordan,pa Jokara,neverovatno ali sve ide u tom pravcu..Čast Kobiju,Medziku...I ostalima...
    (wolwerine, 4. decembar 2023 23:17)

    # Link komentara

  10. "Tejtum plej a ima manje asistencija od centra?
    (Flavio Briatore, 4. decembar 2023 22:43)"

    Tejtum plej🤣🤣🤣
    Flavio, brate, komentariši formulu, ovo ti ne ide🤣
    (WillyWonka, 4. decembar 2023 23:10)

    # Link komentara

  11. On ce upropastiti kosarku kao Djokovic tenis.
    (svetski mega carevi, 4. decembar 2023 23:08)

    # Link komentara

  12. Zasluženo, nema se šta reći. Samo mi nije jasno otkud 19 utakmica u novembru, kad ih je bilo 15 i Denver je imao omjer 9-6 u tom periodu???
    (WillyWonka, 4. decembar 2023 23:05)

    # Link komentara

  13. Tejtum plej a ima manje asistencija od centra?
    (Flavio Briatore, 4. decembar 2023 22:43)

    # Link komentara

  14. "Jokić bolji od Tejtuma ???"

    Jokić: Vrlo dobro znas da jesam.
    (samo kazem, 4. decembar 2023 22:31)

    # Link komentara

  15. Otaljava posao a najbolji je u njemu.
    Vecina ljudi ne voli da radi svoj posao ali on je presao igricu i ponovo je obrne svake godine
    (samo kazem, 4. decembar 2023 22:30)

    # Link komentara

  16. Jokić bolji od Tejtuma ???
    (djura, 4. decembar 2023 22:17)
    MA JOK
    (😊, 4. decembar 2023 22:26)

    # Link komentara

  17. Jokić bolji od Tejtuma ???
    (djura, 4. decembar 2023 22:17)

    # Link komentara