1. Ono je zlocin nad sportom sta je sudija uradio!
    (Finiks, 3. decembar 2023 19:50)

    Ne, ono je produkt užasa od sudjenja u PL već pet-šest sezona.
    A zločin nad sportom je ono što je utadio Ovrebe Čelsiju, i onaj penal kad je Di Marija zakačio nogom protivničkog igrača, i to u finalu SP, i to uz VAR.
    (Mali Hijavata, 3. decembar 2023 20:42)

    # Link komentara

  2. Jel ovo isti sudija kao Liverpul što je unakazio protiv, eto, isto Totenhema? Kako Englezi tolerišu ove sudije to je neverovatno.
    (KD-urgent, 3. decembar 2023 20:38)

    # Link komentara

  3. užasna obrana sitija 9 zgoditaka čelzi 4 totenhem 3 lajpcig 2
    (marko dalmatinac46, 3. decembar 2023 20:14)

    # Link komentara

  4. ona kardinalna sudijska greška pred kraj meča se kao karma vratila za Son-ov autogol.
    Slavimo mi Arsenalovi navijači.
    (z’brda, 3. decembar 2023 20:06)

    # Link komentara

  5. Eto, još jedan derbi meč Sitija u PL koju su Građani jednostavno MORALI dobiti, a nisu! Opet su sami sebi kumovali gubitku dva boda! Evo već tri derbi meča za redom Siti igra nerešeno a u sva tri je imao pobede u svojim rukama. Prosuli su ogromnih šest bodova protiv ključnih rivala u borbi za novu titulu u PL sopstvenim greškama. Lepo ja govorim još od početka ove nove sezone da je Siti odradio užasno loš prelazni rok. Prodao je neke veoma važne igrače, neke ključne igrače iz prošlosezonskog šampionskog sastava koji je ubedljivo osvojio Tripletu a doveo nedorasle zamene i evo rezultata, posrće na skoro svim ključnim mečevima i ne samo da neće odbraniti Tripletu, već će biti prezadovoljni u slučaju da i jedan trofej uzmu ove sezone. Kada sam to isto tvrdio na početku sezone pravili su me ludim ovde, a evo, pokazuje se na delu koliko je Siti prošle sezone imao moćniji roster od sadašnjeg. I sada je to jedan top klub, tu nema sporno ništa, ali je prošle sezone to bio daleko moćniji klub, rezultati njihovih mečeva i igre u ovoj sezoni to potvrđuju.
    (Ivan, 3. decembar 2023 20:03)

    # Link komentara

  6. Prvi gol je Siti primio iz kontre nakon kornera kada je Doku branio gol, drugi gol greska Diasa a pre toga cini mi se Alvarez gubi loptu, vode 3:2, izlazi Gvardiol i u tih nekoliko minuta prime gol preko njegove zamene Akea. Mene interesuje sta se desava sa Diasom ove sezone covek je neprepoznatljiv, gotovo sve golove primaju preko njega, pa i onaj Zvezdin. Decko je bio najbolji stoper sveta a ove sezone nije ni senka tog Diasa
    (Miki, 3. decembar 2023 19:34)


    karma is a bitch
    (Karma jede sarmu, 3. decembar 2023 20:03)

    # Link komentara

  7. Malo da i Gvardiola oseti kad sudija napravi grešku. Pa ako neko treba da zapuši usta onda je to baš on, pa kradu sudije za njih u zadnje tri sezone nemilosrdno.
    (Voćni jogurt, 3. decembar 2023 20:00)

    # Link komentara

  8. tangerine
    Auu, to ona kada nije dao crveni Totenhemu? Tu je jos nesto bilo, zaboravio sam.
    (Kozuki Oden, 3. decembar 2023 19:54)

    # Link komentara

  9. Sjajna utakmica i velika greska sudije na kraju pokvarila utisak. Ali mene Totenhem odusevljava kako igra, iako često previše komplikuju u zadnjoj liniji. I na sve to cinjenica da imaju 8 povredjenih igrača plus suspendovani, prosto neverovatno. Bilo kojoj ekipi na svetu oduzmite 8 igraca i to 5 -6 prvotimaca, pa svaka ekipa bi se raspala.
    (Ja, 3. decembar 2023 19:53)

    # Link komentara

  10. Siti je sam kriv što utakmicu nije rešio na vreme imao je dosta prilika za to.
    (Pevac, 3. decembar 2023 19:52)

    # Link komentara

  11. Ono je zlocin nad sportom sta je sudija uradio!
    (Finiks, 3. decembar 2023 19:50)

    # Link komentara

  12. Sudija je genije koji je vodio mec Totenhem-Liverpul, kad ne znas, jos te nagrade i dalje da sudis derbije.
    (tangerine, 3. decembar 2023 19:47)

    # Link komentara

  13. Sudiju suspendovati sa 20 meceva suspenzije !! Na ovom nivou fudbala onako nesto uraditi, to zasluzuje zabranu sudjenja do kraja sezone !
    (djinobili, 3. decembar 2023 19:45)

    # Link komentara

  14. Ja kao navijac Arsenal mogu slobodno da kazem da je M.Siti u poslednjim minutima je ostecen jer Sudia prekiu akciju kada Grilis bio u gol sansu samo sa Golamanom kod rezultat 3-3, Ova je bio katastrofalna greska glavnog sudca.
    (REKOS, 3. decembar 2023 19:44)

    # Link komentara

  15. Da sam Haaland, mislim da me apsolutno ništa na ovoj planeti ne bi zaustavilo da sudiju pošaljem u najbliži urgentni centar.
    (Mario, 3. decembar 2023 19:44)

    # Link komentara

  16. Sudija Sajmon Huper je prosto uništio utakmicu!!!

    Odlukom da ničim izazvan prekine napad Cytija, kada se Haland podigavši se nakon faula, odličnom asistencijom izbacio samog Griliša,
    I umesto jedan na jedan sa Vikarijom i sigurnog gola, vratio City na svoju polovinu dosudivši faul, koji je postojao, ali je trebao da pusti prednost jer se Haland podigao i odličnim pasom izbacio Griliša za gol šansu.
    (predrag, 3. decembar 2023 19:39)

    # Link komentara

  17. Prvi gol je Siti primio iz kontre nakon kornera kada je Doku branio gol, drugi gol greska Diasa a pre toga cini mi se Alvarez gubi loptu, vode 3:2, izlazi Gvardiol i u tih nekoliko minuta prime gol preko njegove zamene Akea. Mene interesuje sta se desava sa Diasom ove sezone covek je neprepoznatljiv, gotovo sve golove primaju preko njega, pa i onaj Zvezdin. Decko je bio najbolji stoper sveta a ove sezone nije ni senka tog Diasa
    (Miki, 3. decembar 2023 19:34)

    # Link komentara

  18. Šta je uradio sudija u nadoknadi i zašto nije pustio prednost ja nemam reči... Vrhunska utakmica, očajni sudija.
    (Boki, 3. decembar 2023 19:34)

    # Link komentara