Novak Đoković
  1. Pre ce biti da je Novak nocna mora za pakosnog Panatu.
    (Panetone, 2. decembar 2023 22:17)

    # Link komentara

  2. Novak mora da bude mnogo oprezan jer bi izgleda hteli da mu nameste doping aferu. I time bi resili sve, oduzeli bi mu titule i usrecili Fekija i Rafu. Vec danima mi na FB izlaze takvi tekstovi sa kojekakvih sumnjivih portala - kao odbio doping test, ovo-ono.
    (mirko, 2. decembar 2023 11:46)

    ON je tu pricu forsirao, pitanje je zasto.
    Sve bilo regularno, ON predstavio sve kao da je uradjeno nesto sto nije po pravilima.
    (Ogi, 2. decembar 2023 22:13)

    # Link komentara

  3. A ja bas kupio Superga Panatta patike...lepo izgledaju za setnju po parku, ali sada videh sta matori prdonja izjavljuje, pa mi se nekako gadi da ih obujem.
    Stavicu ih na ebay...nove, broj 44
    Matori ljudi (tu ubrajam i sebe) bi trebalo za zacepe brnjicu. Kada nisu uradili sto su hteli dok su mogli, nije eticki ispravno da iznose misljenje u stanju kada nose pelene kao bebe.
    A svi vidimo da su filozofi samo tumacili svet...znate nastavak.
    Elem...Siner je mlad, bavio se raznim sportovima pre tenisa, konstitucija je slicna Djokovicevoj, ista visina i tezina, mentalno stabilan (italian zbog drzavljanstva, austrijanac iz juznog Tirola (tough and reselient), moze da traje ako ga zdravlje posluzi.
    Bice zanimljivo...neka im je obojici sa srecom
    (Shomi, 2. decembar 2023 17:08)

    # Link komentara

  4. Svasta, pa Novak svakako JEDNOM mora da ode u penziju. ALI DO TADA ON JE SINERU NOCNA MORA A DA VIDIMO DA LI CE GA IKADA STICI
    (Vesna, 2. decembar 2023 16:56)

    # Link komentara

  5. Ja cam ko onaj betles lenon štoj je nosijo one naočari ko Dražo, i cvima želim mir i takoj da vi platim porež jer vas ja volim svje.
    (Ljubo1 prekodrinski klen, 2. decembar 2023 13:50)

    # Link komentara

  6. Ja cam naučio kopi pastu. I žato da kažem da mi balkanci kace naljutimo mi ko Teslo lupimo čekičom po glavu ili ne ne ko Teslo nego ko Nolo i onda pukne čekič. A ja ču švima platim porež i na galanski i na mikija i na Ljuboa šamo da Nolo pobei, a oče jer ja kažem da oče.
    (Ljubo1 prekodrinski klen, 2. decembar 2023 13:48)

    # Link komentara

  7. Kaže meni lik juče da mi želi mrtvu decu i ne znam koje bolesti. Druže ja tebi želim mir, zdravlje i veselje. Nalagao se onda u vezi poreza Federera i Nadala svojim državama a i koliko god da su dali veruj meni da je dosta to došlo do različitih tajkuna koji su nakrali te pare a kojih imate i tamo u Srbiji koliko hočete. Novak kad je dao bar zna kome daje, uživaj u čitanju: [link]. Kaže onda da dolazim iz države koja je napadala i ubijala Srbe. Iz ove države niti jedan metak nije ispaljen protiv srba. Kaže da sam izdajnik, ološ što plačam ovde porez, šta tek onda reči za Nikolu Teslu, koji je više od pola života proveo izvan Srbije. Da li je i on prekodrinski som jer niste imali od njega nikakvih poreza, beneficija... Ne on je za vas največi srbin a i jeste. Druže da ti kažem, da ja i ne navijam toliko za Novaka koliko mi se gade komentari tipa (., patriota, galanski, mikii, tako je, anon, ....) koji samo ponavljaju svoje nebuloze o sporim lopticama, neplačanju poreza, šumečim tabletama.... Ja sve više i više somova vidim iza Drine koji samo čekaju šta če jim ko pokloniti. Srečom pa je socialna pala pa čete sada moči i vi da platite koje pivo a ne samo da vas drugi časte jer svejedno je decembar pa se treba malo poveseliti. Sve ču ja vas još prozivati i voleo bih se zahvaliti redakciji što je pustila tekst bar sam video pravog soma
    (Ljubo1, 2. decembar 2023 13:05)

    # Link komentara

  8. I Borg i Mekenro i Beker su prestali da igraju zbog godina a ne zbog nekog boljeg.
    (Monteri iz Jajca, 02. decembar 2023 10:10)

    Borg prestao u 26oj godini..
    (Han Solo, 2. decembar 2023 13:00)

    # Link komentara

  9. Ima Novak u sebi bar još jednu sezonu tokom koje će mlatiti klince na GS turnirima.
    (Đorđe, 2. decembar 2023 12:36)

    # Link komentara

  10. Novak mora da bude mnogo oprezan jer bi izgleda hteli da mu nameste doping aferu. I time bi resili sve, oduzeli bi mu titule i usrecili Fekija i Rafu. Vec danima mi na FB izlaze takvi tekstovi sa kojekakvih sumnjivih portala - kao odbio doping test, ovo-ono.
    (mirko, 2. decembar 2023 11:46)

    # Link komentara

  11. Siner će često biti u Đokovićevom dijelu žrijeba.
    Naravno da je pobjeda nad najboljim puno vrijednija i da svi to žele.

    Sjeća li se neko da je vršen pritisak na druge tenisere, kad je Federer osvajao sve redom i čvrsto držao poziciju br.1? Nadala su prihvatili kao dostojnog mu rivala, ali se ne sjećam da su tako silno željeli da ga Nadal stalno pobjeđuje i makne s prve pozicije. Ali, čim su shvatili kolika je prijetnja Đoković, krenula je hajka protiv njega. Možda je to jedino priznanje koje će Đoković dobiti od njih. Svaki Đokovićev rival u svakom meču ima njihovu bezrezevnu podršku. Kako su Federer i Nadal posustajali, tako je pritisak na ostale postajao jači. Sjećam se da je Federer lično kritikovao mlađe igrače što se ne trude. On ne može, pa je njihova dužnost da čuvaju njegove rekorde. To je bio i Nadalov glavni zadatak. Bilo je važno samo da Đoković ne pobjeđuje, pa makar i Nadal imao više GS titula. Znalo bi se i tako čija je kruna. Nekst generacija je podbacila, pa su sada prešli na novu. A kako i oni još nemaju čvrstinu i nisu u stanju održati visok nivo tokom cijele sezone, moraju vratiti Nadala u igru. On je opet vođa navale.
    Posebno ih ljuti činjenica da je Đoković prvi i najjači rival i sada u 37-oj godini. Australija ga nije slomila, pa možemo još svašta očekivati.
    Sve je to biznis. Uloženo se mora višestruko isplatiti. A može samo održavanjem zanimanje za tenis.

    Viteško nadmetan je umrlo čim je prvi bogati sponzor ušao u sport.
    (MILENA, 2. decembar 2023 11:35)

    # Link komentara

  12. Нико те не може осрамотити као што можеш сам себе. Искази "... ако победи Новака три четири пута ..." и "... не познајем Синера довољно али ..." говоре да човек исказује неке личне муке и тегобе тј. прича шта би он волео да буде. Треба га само подсетити да Новака нико никада није победио у једној сезони 3, 4 пута! А овај дечко који јесте надарен и добро игра тек треба да покаже је ли способан да то одржи бар једну сезону а о даље да и не говоримо!
    (Рашо, 02. decembar 2023 09:21)

    Tako je Rašo, kad ti kaže tvoj Nolo!
    (Nolo, 2. decembar 2023 10:16)

    # Link komentara

  13. Tako su rekli i za Alkaraza a ono corak!
    (Milovan, 2. decembar 2023 10:15)

    # Link komentara

  14. I Borg i Mekenro i Beker su prestali da igraju zbog godina a ne zbog nekog boljeg.
    (Monteri iz Jajca, 2. decembar 2023 10:10)

    # Link komentara

  15. da je Novak realizirao jednu na 0:40, danas niko nebi pričao o Sineru, čak bi ga proglasili još jednim ugašenim...
    (fifi, 2. decembar 2023 09:51)

    # Link komentara

  16. Нико те не може осрамотити као што можеш сам себе. Искази "... ако победи Новака три четири пута ..." и "... не познајем Синера довољно али ..." говоре да човек исказује неке личне муке и тегобе тј. прича шта би он волео да буде. Треба га само подсетити да Новака нико никада није победио у једној сезони 3, 4 пута! А овај дечко који јесте надарен и добро игра тек треба да покаже је ли способан да то одржи бар једну сезону а о даље да и не говоримо!
    (Рашо, 2. decembar 2023 09:21)

    # Link komentara

  17. Gurnuce ga ali nezno pa ce GOAT da se povuce za 2-3 godine...
    (Ustase, balije i domaca autosovinisticka stoka su nepismeno zavidno iskompleksirano mrzilacko ljudsko djubre kojem gledanje GOATa izaziva neuroze, 01. decembar 2023 19:08)

    Ma naravno.
    (tvoj goat je ustasa, 2. decembar 2023 08:33)

    # Link komentara

  18. A to bi ti voleo,a ne znas ko je Novak Djokovic,pa jedan najveci teniser svih vremena...???
    (Dajanna, 01. decembar 2023 22:18)

    Samo ako nije!
    (Seljanna, 1. decembar 2023 23:11)

    # Link komentara

  19. Evo Novace motiva da igras do kraja decenije pa da upropastis i ove nadolazece generacije;tek toliko da zapusis usta nevernicima do kraja sveta i veka
    (Srbimir, 1. decembar 2023 22:57)

    # Link komentara

  20. A to bi ti voleo,a ne znas ko je Novak Djokovic,pa jedan najveci teniser svih vremena...👏🇷🇸
    (Dajanna, 1. decembar 2023 22:18)

    # Link komentara

  21. Adriano Panata???? Ko je ovaj????
    (vuk, 1. decembar 2023 22:14)

    # Link komentara

  22. Čuj Beogradski šampion!!!!! Pa Nole je šampion univerzuma,svega što je poznato I što postoji! A ko je taj sto kaze nešto? Iskreno Nisam čuo za njega!
    (vuk, 1. decembar 2023 22:12)

    # Link komentara

  23. I to daje za pravo sendvičarskom 92 da šalje nove i nove click-bait vesti levaka... nadam se da će vam šef 'stradati' na izborima pa da kupujete nove dresove... jer vaša sorta preživljava bolje od bubašvaba...
    (Slon, 1. decembar 2023 21:28)

    # Link komentara

  24. Ako to kaze Panata, inace svetska ikona tenisa za koju niko nije cuo do ove izjave onda je sigurno tako…
    (Pedja, 1. decembar 2023 21:00)

    # Link komentara

  25. Тако причаше о Алкаразу, пре тога о Медведеву , пре тога о… И? Шампион је шампион. Један је Ноле. Идемоооо
    (Матори, 1. decembar 2023 20:58)

    # Link komentara

  26. @ranZo ... Energeticar je neki fah - idiot, sve su prilike. Da ga predupredim da ne pametuje nauka, znanje, ... trt ...mrt! Ni 10% onoga sto se potura/prodaje kao nauka nema znacaj za zivot ljudi, primenu, smisao, nista manja farsa i laz od politike i politicara, samo pogledajte br. Nobelovih nagrada koje su obesmisljene.. (Nobel za fiziku 2022 - Local realism is dead!).
    I ja sam. MR - ETF - BG - DSP and spectral analisis - SW simulation, imao sam otvoren poziv iz USA za PhD studije ... ali zbog porodicnih problema-situacije nisam otisao na iste ......25 godina radim za Ino. Corp.
    Lazi i prevare, stampanje dolara bez pokrica, komplot beranskih mesetara, podmetanje ratova na svakom cosku od strane zna se koga ... farmako-medical-Monstato i ostal mafija, njasra, meso iz laboratorije, idioti...!

    Tacno je da Novak nije Tesla, ali je u nekim stvarima bolji od Tesle, trenutna adaptacija, pronalazenje strategije, resenja za igru protivnika, asketsko-psiho-fizicki drill, igra pod pritiskom ... etc.. Moronski je, odsustvo elementarne mudrosti i logike, normalnog rezona pitati, mudrovati i umovati: To sto Novak radi je besomucno prebacivanje loptice preko mrezice, sta je uopste tenis? Pa da je i pljuvanje u dalj, ako je najbolji na svetu, to je neki uspeh! Hat down! Ko je to bolji od njega, aj' ne lupetajte! Samo da Siner ne bude novi Conga ... polakote? ... Novak se pita bar jos 2-3 godine! Zivi bili pa videli, samo da ga zdravlje posluzi, aj' ostajte mi zdravo i dobro!
    (boris.74.ns, 1. decembar 2023 20:54)

    # Link komentara

  27. Da li ce Siner, da li ce neko drugi? U svakom slucaju sledi smena generacija. Ako se ne pribloze Djokovicevim rezultatima, oni su samo prolazna epizoda.
    (istinoljub, 1. decembar 2023 20:46)

    # Link komentara

  28. Pre bih reko da ce se Janik penzionisati na 26 kad bude video da Noxi i na 42 igra kao na 24 i shalje im tanjirace i salatare DHL-om.
    (Ma Jok, 1. decembar 2023 20:33)

    # Link komentara

  29. Sto je babi milo to joj se i snilo
    (Dragan, 1. decembar 2023 20:30)

    # Link komentara

  30. Tako i treba da bude. Na mladjima svet ostaje da se trude da budu bolji od Samprasa, Federera, Nadala, Djokovica.Ali prvo moraju to da pokazu i Siner i Alkaraz sa osvojena 3-4 velika turnira, 10-15 Masters turnira serije 1000.
    (Dejan, 1. decembar 2023 20:03)

    # Link komentara

  31. Ovaj jedva dočekao, koliko zlobe izbija iz njega, to je čudo. Kad npr.Beker kaže da će doći smjene, to kaže uz uvažavanje Novaka, ali vrijeme ide i to će presuditi na kraju. Normalno je da ova generacija smjeni Novaka, pa mladji su preko 15 god. Punih 16 godina je razmak izmedju Novakov prvog i 24.GS. Pa Novak je 18 god medju tri najbolja igrača u svijetu!!! I najbolji je u istoriji, a popraviće još svoj rekord bar za 1 Vimbldon. I na kraju, pa šta ako ga smjene.
    (BH Srbin, 1. decembar 2023 19:54)

    # Link komentara

  32. Činjenica je da je Siner sjajan potencijal, ali Nole se nije povlačio ni pred većim facama! Pa zar do sad niste naučili lekciju i shvatili ko je Novak Đoković!?
    (Samouverena, 1. decembar 2023 19:53)

    # Link komentara

  33. Tako, tako.
    Samo mu davajte motivaciju.
    (Simao, 1. decembar 2023 19:52)

    # Link komentara

  34. @Evo sta znaci kada internet omoguci svakome da pise (pa i polupismenom) i da komentarise. A na sve to redakcija objavi doticnu sampionsku nebulozu od komentara i ja sam im zahvalan na tome. Hvala redakciji. Procitas, zastanes, porazmislis da li je ovo moguce da neko napise i shvatis da je moguce?! Danas je u Srbiji sve moguce. I energija, i cicko Pavle, i Tesla, i Nolo, i vernici, i svi i sve u isti kos, lazni levicari sa laznim desnicarima, bahati i neobrazovani sa kulturnim, lazno bozanstvo Novak sa Teslom, itd...Ludnica je oko nas!
    (Energeticar protiv laznog Goata, 01. decembar 2023 18:40)

    A ko je pravi GOAT, je li Energetičare?
    (ranZo, 1. decembar 2023 19:38)

    # Link komentara

  35. Polako sa tim, mnogi su tako mislili, jednom ce i to doci, ali nece ga penzionisati niko iz ove generacije, neko iz sledece, mozda...
    (mich, 1. decembar 2023 19:35)

    # Link komentara

  36. and I took that personal... Michael Jordan 2020, Novak Djokovic 2024
    (Saikovski, 1. decembar 2023 19:34)

    # Link komentara

  37. To je jedna teorija. Druga teorija je da nece. Najverovatnija teorija kaze da ce se to samo ponekad dogoditi.
    (Nenad, 1. decembar 2023 19:27)

    # Link komentara

  38. Опет Пињата...
    (Драшко РС, 1. decembar 2023 19:20)

    # Link komentara

  39. Citam gluposti. Za Panetija i ostale. Prvih 100, Vavrinka. Mari, Tim, Medvedev, Cilic, Alkaraz, koliko ukupno GS. Povratnik Nadal i Djole 46. Djole za ovu godinu 4 finala, jedno izgubljeno, niko ni blizu, a vi ga stavljate za penziju. Borg je pzbog ovrede napustio tenis isto kao i Rodzer, a ne zbog godina ili rezultata. Borg je jedan od najvecih talenata u tenisu. Imamo slicnu situaciju i sa Rafom. Ako je zdrav cuvajte se, 2 ili 3 igraca mogu da ga pobede. Siner je dobar, ali za sada na sitno. Ako mu padne Rafa na AU u prvo kolo, bice cao adio bela Napoli.
    (Dragan I, 1. decembar 2023 19:17)

    # Link komentara

  40. Ako pobedi...
    (vlada77, 1. decembar 2023 19:16)

    # Link komentara

  41. Hahaha …pa dokle više bre licemeri sa zapada,sad malo ovaj jeli..samo ga vi iritirajte pa posle plačete bezveze…pa naravno da će uskoro u penziju ali ne zbog njega već zato sto mu je vreme da vam ostavi da se i vi malo igrate,najbolje da će da napusti tenis zbog jednog Sinera hahahhahh…pa mali nema još ni finale GS ,ali ovo je sve marketing da malo živnu predsezonu ,jer da je kojim slučaje uzeo jednu od one 3 meč lopte bilo bi stvarno predosadno ,ubio bi svu draž da se priča o bilo kome osim njega..ovako se malo lože
    (bla bla, 1. decembar 2023 19:16)

    # Link komentara

  42. Malo se uspavala, ali tu je!
    (Zoran Kenzevic sendvicarska dzukla, 1. decembar 2023 19:13)

    # Link komentara

  43. Novak će malo pred Wimbledon 2024. napuniti 37 godina. 37 GODINA. Mora da se gleda šira slika. Ne možete na uzorku od 2 meseca, ili jednog turnira ili jednog meča ili jednog seta da donosite nekakve zaključke o budućnosti. Ko je gledao polufinale i finale završnog turnira mogao bi bez ustručavanja da kaže da će Novak da osvaja turnire do svoje 50-e godine. Ko je pogledao prvi set finala Wimbledona rekao bi da je Alkaraz zalutao u tenis uopšte. Ono što je jedino sigurno jeste da je Novak sve stariji i da je na zalasku karijere, pa na osnovu toga razni stručnjaci prave prognoze. Nemojte da zaboravite da Novak sa maltene veganskon hranom godinama igra, pobeđuje i izgleda snažnije i svežije od svih dečaka na turu.
    Čovek se nije plašio ni Federera ni Nadala, ne vidim zašto bi strepeo od bilo koga danas.
    (ZoranJ, 1. decembar 2023 19:12)

    # Link komentara

  44. Pa dobro. Novakovoj vladavini ce kad-tad doci kraj. Mozda vec i dogodine. Ali umesto da mu se duboko pokloni, Panata ovde likuje nad bioloskom cinjenicom da na mladjima svet ostaje, sto je samo dokaz potpune zavisti i mrznje prema najvecem svih vremena, koji i dalje snagom volje prkosi vremenu i zapandnomm licemerju.
    (Serbissimo, 1. decembar 2023 19:11)

    # Link komentara

  45. možda i hoće ali sigurno neće..!
    (RajKonen, 1. decembar 2023 19:11)

    # Link komentara

  46. Gurnuce ga ali nezno pa ce GOAT da se povuce za 2-3 godine...
    (Ustase, balije i domaca autosovinisticka stoka su nepismeno zavidno iskompleksirano mrzilacko ljudsko djubre kojem gledanje GOATa izaziva neuroze, 1. decembar 2023 19:08)

    # Link komentara

  47. Па и није велика разлика међу њима, свега 24 ГС ,шта је то ?
    (Mилан, 1. decembar 2023 19:06)

    # Link komentara

  48. Smestice malog Sinera bas gde i Alkarasa. Mislim pobedio ga jednom...i odmah hijene pocele da sline :/
    (A ...ha jeste, 1. decembar 2023 19:03)

    # Link komentara

  49. Ене, немо Симер да се заигра да победи мог Нола, јер мој Ноло ће ве свију победи!
    (Рајко гњили Четник чувар КОКОШИЊЦ-а, 1. decembar 2023 18:18)

    Sva tvoja beda i beda, mrznja i zavist takvih kao ti vidi su u tom tvojem "Nolo"...
    (Stoka sa b92 pusta reku ustaske i moronske dijareje za saku klikova. Oni su gori od ustasa koji dolaze ovde jer ih prizivaju, podrzavaju i prodaju se za sitne pare, 1. decembar 2023 19:03)

    # Link komentara

  50. Ako ako samo zapalite zver da igra i dalje i OI 2028 će da igra
    (Sasko, 1. decembar 2023 19:01)

    # Link komentara

  51. Hahahaha, ovaj je poznat kao Novakov "obožavalac". Dečko ga jedva dobio dva puta a Novak ga razvalio svaki put kada ga je dobio. Malo se zaneo čovek u svojim željama.
    (Sale, 1. decembar 2023 18:58)

    # Link komentara

  52. Nisam bas mislio da ce se ovoliko radovati kad osete Novakovu krv, ali godine medijskog linca su svakako ucinile svoje. Sta god da bude, on je uradio ogroman posao i tesko da ce neki Siner moci tome da se priblizi.
    (mirko, 1. decembar 2023 18:54)

    # Link komentara

  53. Do juce je Alkaraz bio novi GOAT jer su ga gurali mediji, sad neki Italijan pise cekove koje njegovo dupe ne moze da unovci..
    Razbice ih Nole obojicu na AO kao i na zavrsnom turniru
    (Ko prezivi pricace, 1. decembar 2023 18:50)

    # Link komentara

  54. Hahaha hahaha....
    (Miki, 1. decembar 2023 18:50)

    # Link komentara

  55. Novak je sam sebe pobedio na DC, a onaj poraz u Torinu je bio vrlo čudan meč. Svakako, nisam video da je Siner dominirao u bilo kom trenutku. Dobiće on verovatno još par duela, ali na GS teško.
    (estiar, 1. decembar 2023 18:50)

    # Link komentara

  56. "Siner će Novaku postati noćna mora, gurnuće ga ka povlačenju"

    Do juce sam citao da je to Alkaraz.

    ps. ko je sledeci?
    (jotto, 1. decembar 2023 18:49)

    # Link komentara

  57. Joj ko sta sve izjavljuje
    (mile ba, 1. decembar 2023 18:47)

    # Link komentara

  58. Ovaj je toliko frustriran da je zaboravio koliko Djokovic ima godina i da je prirodno da ce se povuci uskoro, i to se nece desiti jer ga pobedjuje neki Sliner.
    (Ivan, 1. decembar 2023 18:47)

    # Link komentara

  59. Da li je iko od ovih likova cuo za konstantnost, nesto sto djokovic ima nestvarno dugo, nezabelezeno a najteze. Siner i njemu slicni prvo treba da dodju do novaka a za to jos nije vreme, doci ce ali ne jos...psi laju a karavani prolaze
    (Bg, 1. decembar 2023 18:43)

    # Link komentara

  60. Само једна ствар Новак је ГОАТ и љуско чуде како се ретко виђа. Талву енргију сам само видео код њега и патријарха Павла. Теслу нисам упознао. Тако да ложите слободно. Али Новак ће игрти на највишем ниво још најмање 5 година, а верујем и много више тако да гледајте...
    (Vazi, 1. decembar 2023 16:33)

    Evo sta znaci kada internet omoguci svakome da pise (pa i polupismenom) i da komentarise. A na sve to redakcija objavi doticnu sampionsku nebulozu od komentara i ja sam im zahvalan na tome. Hvala redakciji. Procitas, zastanes, porazmislis da li je ovo moguce da neko napise i shvatis da je moguce?! Danas je u Srbiji sve moguce. I energija, i cicko Pavle, i Tesla, i Nolo, i vernici, i svi i sve u isti kos, lazni levicari sa laznim desnicarima, bahati i neobrazovani sa kulturnim, lazno bozanstvo Novak sa Teslom, itd...Ludnica je oko nas!
    (Energeticar protiv laznog Goata, 1. decembar 2023 18:40)

    # Link komentara

  61. Ne sekiraj se ti stručnjak za Noleta. Gurali su ga ka povlačenju od Nadala, preko Mareja, Del Potra, Vavrinke, pa Dominika Tima, Medvedeva, Rubljova, tzv. nove generacije, sad Siner i Alkaraz zaboravio sam ih bar još jedno 15 brat bratu. Kad on reši da se povuče to sigurno neće biti zbog Sinera... Znam da ste oduševljeni što je Italijan u vrhu al' moraće da bude konstantan još jedno 14 sezona da bi primirisao Noletu... Polako pa ćemo videti...
    (Darko, 1. decembar 2023 18:35)

    # Link komentara

  62. Noćna mora čoveku koji je sve osvojio što se ovojiti može i oborio rekroda da ne znaju šta da izmisle novo... Plačem..
    Baš mi te žao Nole kad zamislim samo kako se cimaš noću, preznojavaš a u glavi ti samo Siner... Majko mila
    (Tako je kako je, 1. decembar 2023 18:32)

    # Link komentara

  63. Čuj tek ovog jadnika… Ajde na čašu mleka od koze i na spavanje matora debilcino.
    (Kajgana, 1. decembar 2023 18:32)

    # Link komentara

  64. Ovi ljudi nisu normalni majke mi i to sve posle pobedu u dejvis kupu koji nije dejvis kup
    (krlo botina, 1. decembar 2023 18:32)

    # Link komentara

  65. Djokovic ga otreso ko slinu u finalu zavesnog Mastersa, rasturio ga u Dejvis kupu imao mec lopte i sam sebe pobedio, razbio ga na Wimbldonu i Siner ce Djokovica gurnuti ka povlacenju hahahahahah
    (ime, 1. decembar 2023 18:31)

    # Link komentara

  66. Verovatno. Ali da ne zaboravimo da jeN Nole ko zmija, prvo vas prati, imitira pokrete, a onda... A druga stvar je konstitucija Janikova... Malo je tanak za ozbiljnije napore, treba još popare da krka... Opet, biće šta će biti, čisto simnjam da će jedan igrč ili faktor odlučiti nešto kao povlačenje...
    (Safet, 1. decembar 2023 18:29)

    # Link komentara

  67. Dosadni ste sa Panatom i njegovom mržnjom prema Novaku. Objavite kad nešto pozitivno izjavi.
    (Željko, 1. decembar 2023 18:29)

    # Link komentara

  68. To je prirodno i normalno da mlađi teniser potisne tenisera koji ima 36 godina! Samo će sigurno još malo da sačeka, sigurno još 2-3 godine!Tako je pričano i za Alkaraza! Polako deco čiča još uvek je u punoj snazi!
    (cukce, 1. decembar 2023 18:27)

    # Link komentara

  69. Koliko je bilo ovih tenisera, koje su najavljivali kao Novakovu "noćnu moru"? Gofan, Tim, Kirjos, Medvedev, Karacev, Alkaraz, Hurkač, itd.itd.? Siner je daroviti teniser, ali, sačekajmo?! Srbofobi i mrzioci Novaka Djokovića, u svom nestrpljenju, često ispadaju smešni.
    (Knezevic Zoran, 1. decembar 2023 18:27)

    # Link komentara

  70. Čak i da bude tako, to u suštini i nije toliko važno a razlog je prost - koliko sutra da Đoković objavi odlazak u penziju, ostaje najveći igrad u istoriji belog sporta.
    (Brasil 66, 1. decembar 2023 18:23)

    # Link komentara

  71. Što kažu klinci : ma važi matori, samo ti budi tu...
    Au, šta smo sve za ovo kratko vreme uspeli da čujemo iz pravca Italije kada je tenis i Novak u pitanju.
    (arhitekt, 1. decembar 2023 18:21)

    # Link komentara

  72. Има једна интересантна ствар. Синер на ГС није до сада апсолутно ништа урадио. А последњи годину дана је спадао међу фаворите за полуфинале. То не значи да неће и ту бити бољи али другачије је на 3 сета. Крај године никад није репер за следећу јер многи играчи испадну из форме. Ове године је реално Алкараз испао. У Аустралији ће се видети колико се ко спремио за почетак нове године.
    (Гиле, 1. decembar 2023 18:20)

    # Link komentara

  73. Ене, немо Симер да се заигра да победи мог Нола, јер мој Ноло ће ве свију победи!
    (Рајко гњили Четник чувар КОКОШИЊЦ-а, 1. decembar 2023 18:18)

    # Link komentara

  74. Jedini pravi Novakov poraz u ovoj godini je Vimbldon, koji je Alkaraz odigrao neverovatno, pa i pored toga, Novak je PROPUSTIO priliku da dobije 5.set. Pobediti Djokovica u 3 seta jos uvek je veoma, veoma, izuzetno tesko.
    (Laki, 1. decembar 2023 18:17)

    # Link komentara

  75. E moj dekice u najvažnijem meču sezone,finalu završnog mastersa cvrc 2:0 za Noleta! Lm Siner mi je jako simpatičan i gotivan momak,zaista sve najbolje mislim o njemu,ali mediji prenose mišljenja totalno nebitnih ljudi,prekjuče izjava nekog Marokanskog najboljeg tenisera ,koga bre to zanima,šta neka ameba kaže ,nije mi jasno zašto to uopšte objavljujete?
    (igor, 1. decembar 2023 18:17)

    # Link komentara

  76. Panata je obični makaronski serator,nebitan lik,a posebno je nebitno njegovo mišljenje!
    (Aleksa22, 1. decembar 2023 18:16)

    # Link komentara

  77. Sasvim je moguće da ga počne moriti negde u 38-39. godini!
    (kognitivna disonanca, 1. decembar 2023 18:16)

    # Link komentara

  78. jedva čekam da čujem ovog čoveka za 2 godine kad ovaj Siner ne bude mogao da prodje prvo kolo, kao onaj austrijanac...
    (ranZo, 1. decembar 2023 18:14)

    # Link komentara

  79. I kako god bilo, Novak je ipak pobedio kad je najvise trebalo, u finalu Torina, u najznacajnijem meču!
    (Bojan, 1. decembar 2023 17:18)

    Siner je u finale ušao umoran, jer je tri sata igrao sa Runetom i tako goata foliranta ubacio u finale. To što je goat sve nervozniji, bahatiji i bezobrazniji, govori da je svestan koliko jesti: pet do dvanajs.
    (Na svim slikama urla i reži, 1. decembar 2023 18:13)

    # Link komentara

  80. Бој се овна ,бој се говна…мислим,па докад више . Данас овај ,јуче онај сутра ко зна ко више руши Новака ?!?
    (Слободан Миливојевић, 1. decembar 2023 18:12)

    # Link komentara

  81. Nole je sam usao u tenis, sam dosao na tron, kad bude doslo vreme sam ce izaci iz aktivnog igranja tenisa. Niko ga nece skinuti. Sam ce doneti odluku da je vreme da napusti aktivno igranje i izaci ce sam.
    (dora, 1. decembar 2023 18:11)

    # Link komentara

  82. Svega smo se naslušali od Panate, uglavnom gluposti.
    Ako mu noćna mora nisu postali Federer i Nadal, neće ni Siner, sigurno.
    Jedan je kralj...
    (Darvin, 1. decembar 2023 18:10)

    # Link komentara

  83. Žabarska je tuga pregolema
    Siner plače, Nole ga lema
    (Vuja neznalica, 1. decembar 2023 18:06)

    # Link komentara

  84. @VO
    Poštovani Vole, zapamti - ne postoji "goat", izmišljotina jednog portala, Ultimate tennis statistics, koji uređuje, valjda mu je i vlasnik, jedan lik iz Hrvatske, možeš da ga kontaktiraš i dopisuješ se s njim na e-mail: mcekovic@gmail.com, i pozdravi ga.
    (Dosta gluposti, 1. decembar 2023 18:06)

    # Link komentara

  85. @Aleks
    I ta dva puta, Novak je sam sebe pobedio. Radilo se o jednom udarcu i mnoho sreće. Paneta je jedan od navećih mrzitelja Djokovića.
    (chica, 1. decembar 2023 18:05)

    # Link komentara

  86. hahahahahahahaha
    (shone, 1. decembar 2023 18:05)

    # Link komentara

  87. Ako ga ne gurne 37mi rodjendan,Siner sigurno nece
    (Maximus, 1. decembar 2023 18:02)

    # Link komentara

  88. Meni se mnogo više dopada kako igra Fric nego Siner. U svakom slučaju obojica su dosta ispod N.Đ. a zna se ko je GOAT.
    (Peki, 1. decembar 2023 18:00)

    # Link komentara

  89. Ne znam da li je ovim hteo da pohvali Sinera ili da ga spusti jer je taj trener siguran da će Siner uskoro biti na nivou Đokovića. Da podsetimo Đoković je u 37. godini života i bukvalno je jednom nogom u penziji. Ali dobro, neka i uspe da dođe do nivoa ovog matorog Đokovića. Problem je samo što je jedno pobediti na jednom meču u jednom mesecu a sasvim druga stvar to raditi cele sezone. Ko zna, možda taj Siner i bude najbolji kada se Đoković penzioniše ali za tako nešto bi morao da osvaja velike turnire ili da barem redovno dolazi do završnice.
    (smeh, 1. decembar 2023 18:00)

    # Link komentara

  90. Nole je osvoio sve sto se osvojiti moze pa on ce sam u penziju da bi ovi mladji mogli nesto osvojiti
    (max, 1. decembar 2023 17:59)

    # Link komentara

  91. Ubiće ga mržnja prema Đokoviću. Žao mi je “gospodina”.
    (Deratizator, 1. decembar 2023 17:59)

    # Link komentara

  92. Zivi bili pa vidjeli..bice dosta losiji nego ove godine,mediji i komentari poznatih ce ga unistiti..
    (Cex, 1. decembar 2023 17:59)

    # Link komentara

  93. Tek kad vidim da se mladji povukao zbog starijeg moglo bi se razmisljati o nekoj povezanosti.
    Ali ako se ljudi krajem cetvrte decenije povlace to nema nikakve veze sa bilo kakvom konkurencijom.
    Nalupetao se ovaj kvazi strucnjak posteno.
    (miro, 1. decembar 2023 17:59)

    # Link komentara

  94. mnogi su pokusali,nolu je vreme za penziju za dve tri godine,al se nece tako lako predati
    (milence, 1. decembar 2023 17:58)

    # Link komentara

  95. Pa što se ne bi povukao,kada bude hteo.Ostvario je svoje snove,porodica,fanovi.Ulepšao nam je život i tenis kao sport.
    (Vladimir, 1. decembar 2023 17:55)

    # Link komentara

  96. Знате ли ону народну изреку "Сваки Циган свога коња хвали"?
    (Pantagruel, 1. decembar 2023 17:55)

    # Link komentara

  97. Sav se streso nezna sta ce zbog Italijana eto toliko ga strah da ce okaciti reket o klin cim to procita
    (slavisa, 1. decembar 2023 17:53)

    # Link komentara

  98. ... Ne kažu džaba:"Nada umire poslednja" ... Tim, Ćorić, Cicipas, Rune, Medvedev, Beretini, Zverev, Alkaras, Rune a sad da resetuje još Sinera ... pa da vidimo ko je sledeća nada ....
    (S, 1. decembar 2023 17:51)

    # Link komentara

  99. Goat mora da bude dobar covek, omiljen u drustvu , da ostavlja dobre napojnice na recepciji hotela, da nosi masku, da bude vakcinisan. ATP je lepo sve propisao.
    A ne kao nas Nole, da sakuplja titule na GS.
    (wea, 1. decembar 2023 17:49)

    # Link komentara

  100. Šurnjaja zaove mog pašenoga kaže da je Nole GOAT, a to ni jedan medij nije preneo. Stvarno, nije u redu!
    (Miki62, 1. decembar 2023 17:47)

    # Link komentara

  101. Panata je opsednut Đokovićem jer ja ne mogu da objasnim na racionalan način njegove otrovne strelice. Siner je meni jako simpatičan igrač, miran, tih i povučen ali ruku u vatru stavljam ako sledeće godine osvoji GS.
    (Sale, 1. decembar 2023 17:47)

    # Link komentara

  102. Alkaras ce ih sve unistiti u pojam
    (Sasa, 1. decembar 2023 17:47)

    # Link komentara

  103. Hoce, nego mora da se udruzi sa Karlitom
    (Chiko, 1. decembar 2023 17:46)

    # Link komentara

  104. Što je đedu milo to mu se i snilo.
    (Sale, 1. decembar 2023 17:43)

    # Link komentara

  105. Polako rodjaci... dva puta ga je pobedio, na samom kraju izuzetno naporne sezone...
    (Aleks, 1. decembar 2023 17:42)

    # Link komentara

  106. Mnogi igrači a među njima su Siner, takođe i Alkaras, Medvedev, Zverev, Rune, ima ih još najmanje 5 koji mogu u trenutku svoje najbolje forme da povede Novaka Đokovića. Da mu preotmu trofeje iz serije 1000. Ti turniri se igraju na 2 dobijena seta. Na GS gde moraš da dobiješ 3 seta za pobedu još UVEK se pita Novak Đoković. Ova godina je potvrda 3 GS su Novak ova a 1 GS Alkarasov. I taj je trebao da dobije Novak ali nije. Novak Đoković će po mom mišljenju igrati tenis dok još uvek u kalendarskoj godini osvoji najmanje 1 GS turnir. A može i dalje. Njegov je AO, veliki je favorit i za WIMBLDON, zar im i RG i USA open. Na Novaku je odluka kada će zavrsiti karijeru, sve dok ima snage, kvaliteta i prvenstveno energije za osvajanje trofeja, prvenstveno GS Novak će igrati tenis. I rekordi će rasti.
    (Patriota, 1. decembar 2023 17:41)

    # Link komentara

  107. Pomešao čovek sportove.
    Pa nije ovo Boks, pa ko pobedi nosioca pojasa u sve tri verzije, Vbo Vbc Vba, i tada preuzme titulu, i Goat se ne nasledjuje pobedom nego drugim kriterijuma i ucinkom u karijeri ( al i onoj koja traje najmanje dekadu.. jer da se uzimaju proste brojke, ima tenisera, fudbalera,boksera košarkaša, i dr, koji su blistali , kraće od 2ili3 sezone i prestali sa sportom i statistčki , teoretski oni mogu da izadju ciframa da su Goat) ali nisu..
    (VO., 1. decembar 2023 17:26)

    # Link komentara

  108. Beogradski šampion??? Paneti je bolje da čuti, izvršiće sada, u svojoj suludoj želji da više ne gleda Noleta, pritisak na dobro dete, i kada Janik padne kao Karlito, biće im đavo kriv.
    (H2H, 1. decembar 2023 17:26)

    # Link komentara

  109. Kad udje u petu deceniju
    (Zemunac, 1. decembar 2023 17:24)

    # Link komentara

  110. ??????
    (marjan, 1. decembar 2023 17:23)

    # Link komentara

  111. Niko nikada nije kao Novak vladao svetskim tenisom, skoro 15 punih godina. Zamislite to, da je Borg zavladao tenisom '81 i da tek '95 razmatraju o njegovom padu sa svetskog vrha. Unistio bi karijere i Mekinrou i Bekeru i Samprasu i Agasiju... To Novak radi, još u eri velike cetvorke. Toliko je veliki.
    (jah, 1. decembar 2023 17:19)

    # Link komentara

  112. Sjanuo je i:
    Conga
    Alkaras
    Dominik
    Medvedev
    Cicipas
    Zverev,ima ih još koje su u nebo dizali s'nadom lomeći Novaka,ali!
    Novak ih je slomio,duhom i telom.
    (Džedaj, 1. decembar 2023 17:18)

    # Link komentara

  113. I kako god bilo, Novak je ipak pobedio kad je najvise trebalo, u finalu Torina, u najznacajnijem meču!
    (Bojan, 1. decembar 2023 17:18)

    # Link komentara

  114. Vrlo brzo ce i Siner, kao i ti zavrsiti pod tepihom.
    (MG, 1. decembar 2023 17:18)

    # Link komentara

  115. pa neko mora..koliko su isfrustrirani Novakovom dominacijom da su otkrili toplu vodu...Da Novak ce ostariti i pocece da ga pobedjuju ...bravo genijalci ...Mislim da ce ga se i u penziji plasiti ako sa 52 odluci da se aktivira za Grand Slem ...
    (nenad, 1. decembar 2023 17:17)

    # Link komentara

  116. I kako god bilo, Novak je ipak pobedio kad je najvise trebalo, u finalu Torina, u najznacajnijem meču!
    (Bojan, 1. decembar 2023 17:17)

    # Link komentara

  117. Da ce biti prvi hoce,a sve ostalo sto je rekao su ciste gluposti
    (Molim da se objavi, 1. decembar 2023 17:15)

    # Link komentara

  118. Razlika skoro 20 godina a igraju egal, nijanse odlucile da Siner zadnju pobijedi. Sta bi bilo da je Nole njihovih godina ili oni njegovog, dero bi ih ko krmaca masan papir
    (konda, 1. decembar 2023 17:14)

    # Link komentara

  119. Sano jedna rečenica: Pogledajte dva puta sliku i donesite zaključak.
    (Džedaj, 1. decembar 2023 17:14)

    # Link komentara

  120. Panata još nije naučio neke stvari,"mnogi su junaci leteli i pali pred Novakom".
    (Džedaj, 1. decembar 2023 17:13)

    # Link komentara

  121. Seca li senekoo, ne ne DOli Bel, nego H. Chunga poznatijeg kao Chunga Lunga? Pobednik prvog NextGen turnira, senzacionalni pobednik nad Novakom. Zna li neko nam je mestu ATP liste? Da ne proveravate, 1092. Tako da polako s te prognoze Tjirko...
    (Fit Panda, 1. decembar 2023 17:13)

    # Link komentara

  122. U poslednjem meču koji su odigrali Novak je osvojio pet ili šest poena više. Samo ga je neodlučnost na brejk loptama koštala pobede.
    (Blek Stena, 1. decembar 2023 17:11)

    # Link komentara

  123. Koji je ovo sto tipuju, jbg svaki sledeci je taj lik.. Kad nole navrsi 48g zivota mozda i ubodu.
    Decko je dobar, ali onaj 3 set na dejvis kupu ide novaku na dusu, onoliko propustenih brejk lopti.. Tako da do djokovica je I DALJE SE BOG TENISA PITA.

    Bas tako, gledao sam poslije na miru one tri break lopte, na dvije je Novak imao sansu, prvu iz cista mira poslao metar u aut a drugu-bio sto posto na lopti i mogao da bira gdje ce i sta ce a on pravo na reket Sinneru, kao na treningu...Vidjecemo koliko dugo Sinner moze igrati na ovom nivou, iduci put protiv Novaka samo malo neka odigra slabije od ovoga i izgubice, kao u finalu zavrsnog mastersa...Ovi mladi tek trebaju nauciti odrzavati formu tokom godine, ocito im je to svima najveci problem i najveca razlika izmedju njih i trojice najvecih.
    (Holden Caulfield, 1. decembar 2023 17:11)

    # Link komentara

  124. Ajde bre, pre šest meseci su isto pričali za Alkarasa, pa gde je on sad? Već na fizikalnoj?

    I ovaj će isto tako. Niko bre od njih ne može da izgura celu godinu na visokom nivou, zato i jesu klasa B. Koliko godina svako neko "gura" Novaka ka penziji, pa niko da ga odgura. Tako bilo sa Medvedevim, tako bilo sa Zverevim, tako bilo sa Cicipasom, čak i sa Raonićem (je l' se seća neko njega i dalje???).
    (smanjite malo doživljaj, 1. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  125. Evo opet. Do pre neki dan ista priča je bila za Alkaraza.Sad Siner. Sve stručnjaci najstrašniji.
    (Reuf Bajramović, 1. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  126. neko će ga oterati u penziju ali Siner neće sigurno
    (ćegi, 1. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  127. Jedino sto se povlaci u celoj prici je isto ono sto svi povlace svi ovi sa zapada bec 15g tj. Novakov …..
    (Kefalica (pomerite minus ka sredini!), 1. decembar 2023 17:09)

    # Link komentara

  128. Da je Janik kdlican teniser, to se znalo i sada se vidi kako ubrzano napreduje. Zaista ga je zadovoljstvo gledati.
    Sad, ako bih razmislio, sacekao bih jos malo, suvise mi ovo sve lici jos od Tima, pa Medvedeva, odlicnog takodje Alkaraza. Pricali su isto kad su oni dolazili, pa sta bi?!
    A gotivan je Janik, ne moze biti gotivniji.
    E tako!
    (Intermeco, 1. decembar 2023 17:08)

    # Link komentara

  129. Opet ga budale nerviraju....
    Nikako da nauče
    (Milan, 1. decembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  130. Sto bi Nole rekao:Ok,i hear that before!!!
    (Avatar, 1. decembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  131. nema ovaj veze sa zivotom.Djokovic ima 36 godina zivota.Normalalno je da je čovek u pri kraju.Pritom nije bitno dal ce ga pobedjivati Siner il neko drugi.A i tom tesko ide.Suština je da je to Djoković postigao generacije naredne nece vrlo verovatno dostici nikad.
    A kamoli ovi sada mladji teniseri.Prosto rečeno Djoković,Federer i Nadal.to se nece ponoviti.
    (marko, 1. decembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  132. oladite novinarčići... bavite se glupostima

    nema tenisa... čovek odmara....
    jel imate vi neku drugu temu osim Novaka...

    eto bavite se ratom... globalnim zagrevanjem.... itd
    (drug sa fakulteta, 1. decembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  133. Imam osećaj da će dotični deda pojesti svoje reči sa tabletom za smirenje.Nije sporno da je Siner sjajan,samo što zaboravni čiča ne može da se seti mnogih igrača,koji su Novaka dobijali na kraju sezone(Pariz i završni) a onda sledeće godine slegali ramenima posle poraza.No,njihovo je da pate a Novakovo je da im patnju omogući.
    (To bi bilo to, 1. decembar 2023 17:06)

    # Link komentara

  134. Tipicno,sitno provociranje od strane Italijana.Ko je sinoc gledao utakmicu Roma Servet mogao je da se uveri,sitni udarci,stipanje,prenemaganje,protesti za svaku oodluku sudije,itd itd
    Steta sto se jedan tako veliki narod ponasa na takav nacin
    (paki, 1. decembar 2023 17:05)

    # Link komentara

  135. Čak i da je tako šta ima veze, sve rekorde je i onako oborio. Sad igra za svoju dušu. Ali ipak hvala mu na ovim izjavama i što je dodatno motivisao Novaka!
    (Dragan - Sava, 1. decembar 2023 17:04)

    # Link komentara

  136. Nemoj da bude obrnuto,nemoj da ga Nole oduči od tenisa
    (Sasa, 1. decembar 2023 17:03)

    # Link komentara

  137. kakav debil, Novak je pustio sinera u dejvis kupu kao nadoknadu za torino
    (boki, 1. decembar 2023 17:03)

    # Link komentara

  138. Ja sam vidio da je Novak sa 36 godina izmlatio sve iz mladje generacije ove sezone....Novaka samo mogu godine i vrijeme zaustaviti da pobjedjuje i kada to osjeti on ce se povuci....Kakav Siner....Jednostavno ovi ljudi daju ovakve izjave jer ne mogu da podnesu da Novak i dalje dominira...Evo ja sam siguran da Siner nece pobjediti Novaka ni sledece godine ni na jednom gren slemu,ako se sretnu,jer je Italijan i dalje sklon oscilacijama,to su mnogi zaboravili.
    (Simke, 1. decembar 2023 17:02)

    # Link komentara

  139. Што је баби мило то јој се и снило.
    (DDule, 1. decembar 2023 17:02)

    # Link komentara

  140. A Janik... je baš taj?! Tako kaže staro-rimsko predskazanje... valjda!?
    (VV, 1. decembar 2023 17:02)

    # Link komentara

  141. Tako su pricali o Alkarasu, no Siner je kulturan, nije nadmen kao spanjolac, dobar momak i vreme je pred njim.
    (xxxxxxx, 1. decembar 2023 17:01)

    # Link komentara

  142. Ista prica kao sa svim igracima cim su ga dobili Novaka podigli nos ovi zapadni novinari jih nahvale pa dodje spustanje a decko realno tesko moze do osvajanja grand slema ako bude vise od jedan moze da peva nije problem da se pobedi igrac problem je da trebas da budes konstantan a ne danas pobedis sutra te nema zato je Novak ispred svih pa dolaze Nadal i Federer dok ostalih nema ni blizu a trenutno posle Novaka tu je Alkaras pa Medvedev Siner jos treba da vezba jer je tesko proci igrace poput Medvedeva,Alkarasa i Zvereva.Siner dolazi u onaj krug igraca koji mogu iznenaditi i to je pitanje jer na 2.seta moguce je da se ti sve poklopi uostalom videce vece sanse imaju Alkaras i Medo.
    (slavisa, 1. decembar 2023 17:00)

    # Link komentara

  143. Само да се дете Синер превише не заигра као Карлитос па не повуче Нолета за ....
    (Рајко Четник чувар ГОАТа, 1. decembar 2023 17:00)

    # Link komentara

  144. Nocna mora coveku u 37 godini? Naterace ga na povlacenje u 40 godini?
    Neozbiljno napisano. Pa Nole sam odlucuje da li ce se povuci u 2024. Ili 2025, 2026...
    Sam odlucuje. Siner ce pisati neku svoju istoriju... Ali i njemu i Karlosu predvidjam ispod 10 GS... Novak ce biti postulat i definicija nedodirljivosti bar sledecih 50-60 godina, a mozda i zauvek... Mozemo o tome do sutra, ali tako je to. Ne mozes dlanom sunce zakloniti. Ende!!!
    (Kale_Pravi, 1. decembar 2023 16:59)

    # Link komentara

  145. Nece.
    (roarrr, 1. decembar 2023 16:58)

    # Link komentara

  146. Rasizam i supremacija belog, zapadnog coveka proizvode ovakve nebuloze u izjavama. Ovaj covek je teniser i verovatno veci strucnjak od svih nas koji ovde komentarisemo, ali ta zaslepljenost i prezir prema ljudima koji ne pripadaju nihovom plemenu proizvodi zaslepljenost koja mu ogranicava realno rasudjivanje i objektivno vidjenje stvari.
    (kole, 1. decembar 2023 16:57)

    # Link komentara

  147. mozda jednom neko i pogodi s obzirom koliko je Novak stariji od ostalih ''kandidata'' za br.1.do tada nek se Siner čuva od Alkaraza, ovaj od Runea, a ovaj od Šeltona.( namerno ne pominjem one nesto starije). i ovako je sramota sto Novak sa skoro 37 god.je broj 1 pored tolikih ''dokazanih talenata''.
    (anyway..., 1. decembar 2023 16:57)

    # Link komentara

  148. hahahaha a ko je ovaj??? Prognozer kao i Zivojinovic koji je igrao tenis kad su ga igrali hokejasi. Nece ovaj vise ni doc do Novaka jer nece pobjedjivat da vi to uspjeo
    (SrbinizCg, 1. decembar 2023 16:57)

    # Link komentara

  149. Kao prvo: ko??? Flavia Peneta ili koji moj?
    Kao drugo: ahahahaha...
    (Makaveli, 1. decembar 2023 16:55)

    # Link komentara

  150. Pa šta je sporno i treba da dodju mladi neće ništa da se desi nenormalno novak je obeležio jednu eru tenisa koju će morati dobrano da se pomuče da preteknu.
    (toma, 1. decembar 2023 16:55)

    # Link komentara

  151. Siner je jedini pravi naslednik Noleta!
    (srpskaposla, 1. decembar 2023 16:54)

    # Link komentara

  152. oce..posle Noletove 40-te
    (goki, 1. decembar 2023 16:54)

    # Link komentara

  153. Pa dobro. Neko ga jednom mora skinuti sa trona. Taj Siner se bar pokazao kao ferplej igrač. Iako je preterano reći da će ga Siner "stići". Teško da će njega više iko ikada stići. A u jednom trenutku se i naš Nole mora umoriti. Ali...! Ne još ?
    (SuperepuS, 1. decembar 2023 16:52)

    # Link komentara

  154. Novak je prvi 402 nedelje7 puta ATP Šampion i 8x prvi na kraju godine.
    Sva 4GS u isto vrijeme. više puta 3GS plus finale u 4.

    24GS.
    40 MASTERSA

    I jos mu ne tele priznati da je najbolji ikada.

    Domic TEAM kad se pojavio i pobjedio Novaka 2-3 puta krunisali su ga najboljim, pa Zvereva, pa Cicipasa, Medvedev.

    Alkaras kad je pobedio Novaka 2x za redom već su ga proglasili za budućeg GOATA i rekordera. Tako sad Sinsra.

    Dal vam he jasno da je NOVAK definitivno

    GROBAR TALENATA?!


    Da, jednom.ce pasti sa trona i početi da gubi, ali ne zato što će ovi balavci početi da ga pobjedjuju.

    S trona će ga skinuti njegove godine i pad motivacije jer nema više STA DA OSVAJA?!
    (Chisho, 1. decembar 2023 16:52)

    # Link komentara

  155. Siner je po obrazovanju doktor nauka ili?
    (ministar, 1. decembar 2023 16:51)

    # Link komentara

  156. ljudska glupost nema granice
    (dzo, 1. decembar 2023 16:51)

    # Link komentara

  157. Panta lupa ko pinjata.
    (Vidimo se u budućnosti, 1. decembar 2023 16:50)

    # Link komentara

  158. Pa ovo su prvo rekli za Medvedeva, pa Alkaraza, sad Sinera, na kraju svi oni uzimaju tacne, Novak pehare.
    (Marko, 1. decembar 2023 16:50)

    # Link komentara

  159. Samo sto se Novaku pojavljuju vec 5 godina novi, al TATA IH METLA SAMO TAKO..
    (rokan, 1. decembar 2023 16:50)

    # Link komentara

  160. I Medvedev, i Zverev, i Alkaraz, i Rune, pa čak i Kirgios...
    (nebuloza, 1. decembar 2023 16:50)

    # Link komentara

  161. Ovaj Đokoviću budi inat. Ne bi me iznenadilo da Novak Sinera otjera u invalidsku penziju.
    (T67, 1. decembar 2023 16:49)

    # Link komentara

  162. A kada se veliki Panata povukao zamenio ga je ko?
    (Domenico Santopadre, 1. decembar 2023 16:48)

    # Link komentara

  163. Ovakvo lupetanje ni ispred soske zadruge nedljeom uvece kada se svi napiju ne mozes da sujes...
    Covek mratav ladan licitira o tome da li ce i AKO ce momak od 22g da pobedi coveka od 37g koji je ostvario u tenisu nesto sto nikada niko nije i da li ce zbog toga novak da se povuce.
    Dakle ako nastavi da igra do smrti vrv bi posledica smrti bio mec izgubljen od momka 50 ili 70g mladjeg?
    (alcale, 1. decembar 2023 16:47)

    # Link komentara

  164. Zar nije Alkaras taj?
    (zanimljivo, 1. decembar 2023 16:47)

    # Link komentara

  165. Ma Alkaras ce, Ma Siner, ce, . . , ma Djoka, a Pera sigurno, a tek neki Smit, Carls, a u stvari Novak odlucuje o svemu! Srbin pocinje i Srbin zavrsava svaku bitku! Takvi smo mi Srbi!
    (Slava Ruskoj vojsci, 1. decembar 2023 16:46)

    # Link komentara

  166. nije vise alkaras?sutra ce biti onaj sto bude izgubio u finalu AO
    (zile, 1. decembar 2023 16:45)

    # Link komentara

  167. Siner ima sve preduslove da bude GOAT.
    (Analiticar, 1. decembar 2023 16:44)

    # Link komentara

  168. Očekujem da Siner ispadne u trećem kolu AO od nekog anonimusa
    (S, 1. decembar 2023 16:43)

    # Link komentara

  169. Da . upravo tako. kao i Nadal pre 4 god..Tim..pre 3..Medvedev pre 2 godine , Alkaras prošle..Siner sada.. Samo mi je drag Siner..da ne prodje kao Ovo drustvo.. i ako bi nekog želeo da vidim lao naslednika br1 Noleta , to je po svemu, nastupi, skromnosti, stili, kulturnom ophođenju, igri i istorijatu zivotnoj prići, Siner..i eventualno Medvedev...
    (drvo, 1. decembar 2023 16:43)

    # Link komentara

  170. ne gospodine panata razlog nolinog povlacenja ce biti rafin povratak mada ne mogu da kazem da nisam uzivao ove godine gledajuci kako alkaraz rune i siner delju li delju nolu
    (S.Galanski&P.Larkinson, 1. decembar 2023 16:43)

    # Link komentara

  171. kao i svi ostali svake godine unazad 10 godina.
    (Jovan, 1. decembar 2023 16:40)

    # Link komentara

  172. Polako, uspori konje. Cekaj da vidimo kako ce biti u 3 dobijena seta.
    (Miki, 1. decembar 2023 16:39)

    # Link komentara

  173. Opet greška.
    Sad čim neko dobije Novaka,najbolji je, naslednik najboljeg,bolji je od njega!
    Greška zato što se mladiću čini medveđa usluga.
    Alkaras je primer.. Ali neka ih. Neka im bude. Neka su svi bolji od njega ma čim uzmu gem, ma poen jedan.
    A on da bude pred povlačenjem kao i ove godine. Da ima strah od njih, ma da jedva reket u rukama drži.
    (predrag, 1. decembar 2023 16:39)

    # Link komentara

  174. Koji je ovo sto tipuju, jbg svaki sledeci je taj lik.. Kad nole navrsi 48g zivota mozda i ubodu.
    Decko je dobar, ali onaj 3 set na dejvis kupu ide novaku na dusu, onoliko propustenih brejk lopti.. Tako da do djokovica je I DALJE SE BOG TENISA PITA.
    (aca, 1. decembar 2023 16:38)

    # Link komentara

  175. za tri godine, hoce
    (nesa, 1. decembar 2023 16:37)

    # Link komentara

  176. Tako je nebitni špagetaru. Ako Siner pobedi Noleta iduće godine 50 ili 60 puta, možda se Nole i odluči za penziju, ali samo ako u njemu ne proradi inat. Inače ništa od toga...
    (Visoka peć za promašene slučajeve, 1. decembar 2023 16:37)

    # Link komentara

  177. Evo kreću.
    (Jevdja, 1. decembar 2023 16:37)

    # Link komentara

  178. Jos nekoliko godina morace da jede "pasulj" da bi to postigao.
    (Lemi, 1. decembar 2023 16:36)

    # Link komentara

  179. Neka bude tako, sve u svoje vreme. Sada je Nole No1e.
    (Marko, 1. decembar 2023 16:36)

    # Link komentara

  180. Више није Алкараз Новаков џелат?
    (олдтајмер, 1. decembar 2023 16:35)

    # Link komentara

  181. Pa stici ce ga sa pet godina,jer ce Nole tada imati 28 Slemova,a Janik toliko godina,hahaha
    (darko, 1. decembar 2023 16:35)

    # Link komentara

  182. Ma sta kaze?! Ima da ga natjera u cetrdesetoj da se povuce! Uspjeh, nema sta! No bolje on da misli na Alkaraza.
    (kakone, 1. decembar 2023 16:34)

    # Link komentara

  183. Само једна ствар Новак је ГОАТ и љуско чуде како се ретко виђа. Талву енргију сам само видео код њега и патријарха Павла. Теслу нисам упознао. Тако да ложите слободно. Али Новак ће игрти на највишем ниво још најмање 5 година, а верујем и много више тако да гледајте...
    (Vazi, 1. decembar 2023 16:33)

    # Link komentara

  184. Само једна ствар Новак је ГОАТ и љуско чуде како се ретко виђа. Талву енргију сам само видео код њега и патријарха Павла. Теслу нисам упознао. Тако да ложите слободно. Али Новак ће игрти на највишем ниво још најмање 5 година, а верујем и много више тако да гледајте...
    (Vazi, 1. decembar 2023 16:33)

    # Link komentara

  185. Ovaj pogresio zanimanje, umesto tenisa trebao je da se bavi komedijom, dobro mu ide
    (Kruu, 1. decembar 2023 16:33)

    # Link komentara

  186. Ne znam samo koje godine, nikako da nauče zapadnjaci da Novak igra glavom, da razmišlja, da uči o protivniku i da će naći način da ga slomi.
    (žex, 1. decembar 2023 16:33)

    # Link komentara

  187. Hahaha....Sad ko god pobedi GOAT-a postaje GOAT.
    Mozda na nitendu:D
    (RG, 1. decembar 2023 16:32)

    # Link komentara

  188. Pre dve ga unisti Nadal i postade goat, prosle godine ga unisti Alkaraz, ove Siner a sledece verovatno Rud ili Rune? Samo nastavite sa bajkama ako vam se lepse spava nakon njih...
    (Mark0, 1. decembar 2023 16:31)

    # Link komentara

  189. Juce Alkaras do 2048. osvaja 150 slemova a danas Siner do 3145. osvaja 5600 slemova. Neverovatno kakva era GOAT-ova dolazi.
    (vazi, 1. decembar 2023 16:30)

    # Link komentara

  190. Pa to je normalno... Nole je prešao igricu i ćao!
    (veljko, 1. decembar 2023 16:30)

    # Link komentara