1. Loše, loše igra Benfika ove sezone, nije lako (kao ja) biti navijač Benfike. Mora da se popravi utisak u zadnjoj utakmici , bitno da je iz ove grupe prošao sosijedad, pa je Benfika imala sreće što nije još i izgubila ovu utakmicu, a još veće sreće što Salcburg nije dobio svoj meč protiv "mog" sosijedada . Inače im ionako nije značilo mnogo (znači naravno pozicija s koje mesto će proći) ali opet dali su šansu benfiki. Opet, nema opravdanja,Benfika je ovo morala da dobije nisu se smeli opustiti ali šta je tu je. I taj bod su sačuvali u džepu. Mora da se igra bolje i da se ostvari pobeda u poslednjem meču ako želi ligu Evrope. Tamo bi verovatno već bila druga priča. Pozdrav od navijača sosijedada i Benfike.
    (Milan, 30. novembar 2023 00:58)

    Navijač Sosijedada i Benfike? A u Srbiji CZV ili Partizan? Pa ti si hit.
    (Đorđije, 30. novembar 2023 08:18)

    # Link komentara

  2. Loše, loše igra Benfika ove sezone, nije lako (kao ja) biti navijač Benfike. Mora da se popravi utisak u zadnjoj utakmici , bitno da je iz ove grupe prošao sosijedad, pa je Benfika imala sreće što nije još i izgubila ovu utakmicu, a još veće sreće što Salcburg nije dobio svoj meč protiv "mog" sosijedada . Inače im ionako nije značilo mnogo (znači naravno pozicija s koje mesto će proći) ali opet dali su šansu benfiki. Opet, nema opravdanja,Benfika je ovo morala da dobije nisu se smeli opustiti ali šta je tu je. I taj bod su sačuvali u džepu. Mora da se igra bolje i da se ostvari pobeda u poslednjem meču ako želi ligu Evrope. Tamo bi verovatno već bila druga priča. Pozdrav od navijača sosijedada i Benfike.
    (Milan, 30. novembar 2023 00:58)

    # Link komentara

  3. Loše, loše igra Benfika ove sezone, nije lako (kao ja) biti navijač Benfike. Mora da se popravi utisak u zadnjoj utakmici , bitno da je iz ove grupe prošao sosijedad, pa je Benfika imala sreće što nije još i izgubila ovu utakmicu, a još veće sreće što Salcburg nije dobio svoj meč protiv "mog" sosijedada . Inače im ionako nije značilo mnogo (znači naravno pozicija s koje mesto će proći) ali opet dali su šansu benfiki. Opet, nema opravdanja,Benfika je ovo morala da dobije nisu se smeli opustiti ali šta je tu je. I taj bod su sačuvali u džepu. Mora da se igra bolje i da se ostvari pobeda u poslednjem meču ako želi ligu Evrope. Tamo bi verovatno već bila druga priča. Pozdrav od navijača sosijedada i Benfike.
    (Milan, 30. novembar 2023 00:56)

    # Link komentara

  4. Divno je biti navijač Intera. Ovaj bod je poput pobede. Jedini italijanski klub koji igra lepršav fudbal. Siti u finalu LŠ imali više sreće nego pameti.
    (*, 30. novembar 2023 00:24)

    # Link komentara