1. Benfika naravno neće da se solidariše sa svojim igračem. Sve je to politika,sporta je sve manje!!
    (Zooor, 29. novembar 2023 21:28)

    # Link komentara

  2. kad se setim kako je naivni narod, opijen miloševićem, pevao kasnih osamdesetih: oj srbijo iz tri dela ponovo ćeš biti cela.
    (neutralni felš, 29. novembar 2023 20:25)

    # Link komentara

  3. Mešanje politike u sport?
    (Srki, 29. novembar 2023 19:02)

    # Link komentara

  4. Samo pobednik turnira ide na fajnal-for, a u drugoj grupi u Lisabonu biće srpski tim Loznica, a za rivale će imati domaći Sporting, Anderleht i Haladaš. Vidise da to silom i namerno rade sto jeste iz rusije da se odmah omoguci reprezentativcu rusije ulazak na kosovu to pravo ima da ode po celom svetu ima pravo i na kosovu i metohije to se nemoze i nema nikakve zabrane svaki ljudi celog sveta imaju pravo doci na kosovu i metohije i rusi !!!
    (Ja, 29. novembar 2023 18:40)

    # Link komentara

  5. On je futsaler Benfike i trebalo je da turnir elitne runde Lige šampiona igra u Prištini, međutim, njemu je zabranjen ulaz na teritoriju južne srpske pokrajine.
    Nemaju nikakvih prava da odluce niti da narede niti bilo sta da zabrane u tudjoj zemlji nikoga za nista taj cirkus pristine se treba spreciti da se njih treba zabraniti da se vise ne mesaju U tudjoj zemlji i da silom da rade sta god zele to pravo nemaju da rade da je dosta bilo svega gde to ima da zabrane i ljude za ulaz na kosovu !
    Nije objašnjeno zbog čega nije mogao da prođe granicu, ali je već izvesno da će Benfika biti lišena pomoći jednog od najboljih igrača.
    (Ja, 29. novembar 2023 18:27)

    # Link komentara

  6. Reprezentativac Rusije u futsalu, Ivan Čiškala, nije mogao da uđe na teritoriju tzv. države Kosovo. Sta imaju u tudju zemlju da zabrane iz pristine ljude da ulaze na kosovo gde to ima da se oni mesaju u tudjoj zemlji da odluce ili da narede nemaju nikakvih prava da oni govore u tudju zemlju i u tudje ime nemaju nikakvih prava za nista da odluce u tudjoj zemlji gde to ima da niko nema prava iz pristine da silom rade i da zabrane i drugi narod za ulaz na kosovu gde to ima dosta je bilo nemaju to pravo da rade !!!
    (Ja, 29. novembar 2023 18:19)

    # Link komentara

  7. Tako je proterati okupatore
    (DjoloDjoko, 29. novembar 2023 18:12)

    # Link komentara