1. Sasvim dobro je Vasa odigrao, a naročito mi se dopada što se ne boji. Zaleti se na njih trojicu pa šta bude, kao što rade i ostali. Poku bi mogao malo da se ugleda na njega…
    (tocka, 17. novembar 2023 18:00)

    # Link komentara

  2. Nažalost ako ni u takvoj Pokuševski ne dobija ni minut - ne valja. Možda su odustali od njega.
    (znanje-imanje, 17. novembar 2023 08:32)

    Одустали су. Истекао му руки уговор и нису му дали нови. Значи не рачунају на њега. Ту је да уђе ако их задесе повреде. Можда га и отпусте ако доведу неког у прелазном року, ако им буде потребно место у ростеру.
    (јд123, 17. novembar 2023 13:47)

    # Link komentara

  3. Delovao mi je bezveze. Uopste nemaju nikakav respekt prema njemu, ne znam kakav je na treninzima. Bukvalno su prevodili loptu i on im se otvara kao plej da pocne da organizuje, ali ne, saigraci, i to bencheri, idu u neke driblinge i preskacu ga u dodavanjima. Gledao sam Tea svojevremeno u LA, to se zove hajp kad je on dosao u Lob City. Ovo sa Vasom, kao da gledam nahvaljenog Golfa 4 iz koga prdi crni dim.

    Ma da Teo pokidao vratio se u Evropu pre nego sto je stigao tamo.
    (trn, 17. novembar 2023 12:20)

    # Link komentara

  4. Oklahoma baš super gura što mi je drago. Izgleda da ekipa koja mi je odavno postala omiljena, bili su mlada i jedna od najgorih ekipa u NBA sa našim igračem pa sam ih zato zgotivio a najviše zbog Aleksandera, će definitivno ove sezone igrati važnu ulogu u doigravanju. Još je sada tu i Micić koji izgleda dobija sve više i više minuta. Fali im samo neko meso u reketu kada se susretnu sa ekipama kao što su Denver, Lejkersi, Minesota ali šta da se radi. I ovo što rade za sada je vrhunski.
    (smeh, 17. novembar 2023 11:07)

    # Link komentara

  5. Vasa je dvostruki MVP Evrolige i on zna da igra košarku ali mora i trener da veruje u njega.
    U NBA je retkost imati trenera kao što je trener Denvera Meloun i ako ga ovde 90 posto ljudi blati.

    Jednostavno velika vecina trenera amera u NBA baš nešto ne gotivi evropske igrace.
    Mogu slobodno da kažem da je to neka vrsta rasizma.

    Ako ste gledali neke sportske holivudske filmove videli ste da su tu Evropljani predstavljeni kao veoma glupi.
    (Eric Cartman, 17. novembar 2023 11:07)

    # Link komentara

  6. Ajzea sutirao trojke 7/7. Gidi 3/3. Kao tim 60%.

    Kad te krenu trojke onda je lako pobediti, pogotovu ako nema Karija i Grina.
    (bskfan, 17. novembar 2023 10:56)

    # Link komentara

  7. Ovu utakmicu je igrao kad se lomilo i nije bio los. Zove u pik i igra ga dobro, iz pika dobro deli leopte, a to se od njega najvise ocekuje. Neko pominje ovde brzinu, prodore, ali kad su ga dovodili sigurno se nisu odlucili za njega zbog njegove brzine i eksplozivnosti.
    (Samo polako, 17. novembar 2023 10:35)

    # Link komentara

  8. (znanje-imanje,

    Nema Bogdan nikakav problem jer on odlicno koristi ono sto moze u timu gde svako igra za sebe. To je isti slucaj koji pricas da je Vasa sam a niko mu ne dodaje. Ali Bogdan to koristi pa sutira i kad mu ne ide jer to rade i drugi. A kad mu ide ima 28 poena ali ga trener stavi na klupu 5 min. do kraja meca. Onda igra prvi tim i napravi -10 pa se seti da ga uvede 16 sek. pred kraj. Verovatno se zagrejao na klupi pa da vadi i izvuce produzetak glupom treneru i saigracima? Bogdan je poceo sezonu sa prosekom od 12 pts, sada ima 14.7 pts i on ce do kraja sezone da dodje do svog proseka. Sada Vasa mora da shvati koliko je tesko izboriti se barem ovo sto ima Bogdan. Boogdan sa 14.7 deli trce mesto zajedno sa Jensonom..po proseku poena a ulazi sa klupe? Normalno ne igra samo sa igracima drugog tima vec i sa igracima prvog tima . E sada vidi koliko Vasi treba da se izbori jer sa igracima kakvi su u NBA i shvatanjem igre on mora kad dobije loptu poentira? A to je najteze. Kada ce on da dodje do nivoa koji Bogi ima u poslednjim utakmicama 10, 15, 15,17,28 pts?? Prema tome shvatite da je tesko usprti i ne pljujte po nasim igracima koji daju sve od sebe
    (ccc, 17. novembar 2023 10:31)

    # Link komentara

  9. Delovao mi je bezveze. Uopste nemaju nikakav respekt prema njemu, ne znam kakav je na treninzima. Bukvalno su prevodili loptu i on im se otvara kao plej da pocne da organizuje, ali ne, saigraci, i to bencheri, idu u neke driblinge i preskacu ga u dodavanjima. Gledao sam Tea svojevremeno u LA, to se zove hajp kad je on dosao u Lob City. Ovo sa Vasom, kao da gledam nahvaljenog Golfa 4 iz koga prdi crni dim.
    (Western Devil, 17. novembar 2023 08:48)

    # Link komentara

  10. To su one utakmice koje su "garbage time" od samog početka. Gledljiva samo zbog cinizma, da neko puni GSW trojkama ko na traci. Nažalost ako ni u takvoj Pokuševski ne dobija ni minut - ne valja. Možda su odustali od njega.
    Micić suštinski ima isti problem kao i Bogdan i većina belih bekova. Brzina a pre svega eksplozivnost. Ili kao što je neko odlično primetio: prvi korak. Kris Pol je bez problem upravo to, prvi korak, cim iz tapkanja i prošao je pored Vase do koša. Vasa se zaleteo na ulaz ali ga je dečko ladno izblokirao- nije napravio nikakvu prednost u svom prvom koraku. Iz tog razloga, prividno apsurdno, bolje je igrao odbranu na sredini oko kapice nego kad ga spuste na krilo. Ali je bar u napadu dobro dodavao - doduše protiv nemoćnog GSW.
    Deluje nestvarno da je Klej nezadovoljan što GSW neće da mu da novih npr. 4 godine po 40 miliona. Zaista ludilo. Ponudio bih mu, na staru slavu, 10 za sledeću i 10 tim option onu iza. GSW već ima alociranih 172 miliona za sledeću sezonu - bez Tompsonovog ugovora uopšte! Dakle biće još stariji, povređeniji i gori a bez šanse ikoga da dovedu. I na sve to treba ovome da daju toliko da već probiju "cap"?!
    (znanje-imanje, 17. novembar 2023 08:32)

    # Link komentara

  11. jadnog popua je toliko iscrpeo onaj dolazak na pripreme reprezentacije da mahne saigracima i ode da se jos uvek oporavlja od toga
    (petar markovic, 17. novembar 2023 08:30)

    # Link komentara

  12. Samo neka koristi svaki minut. Da je ušla bar jedna dvojka bilo bi dobro. Ceni se tamo trud i zalaganje. Samo da trči sa svima njima po 20 minuta pa nije loše. Samo rokaj Vaso, doćiće i poeni.
    (Gde ja živim, 17. novembar 2023 08:25)

    # Link komentara

  13. Dobro je sto dobija minute, šut , ok, može bolje ali tu su asistencije, ima ko da opali ! Tander se napokon opametio posle onog cirkusa sa Durentom, Westbrukom i Hardenom ! Napokon imaju solidnu i pametniju ekipu ! Golden State šta reci, Klej je totalno izgubljen, Grin zabrljao, Kari out… nema tu materijala, džaba Paul matori… 5 poraza u nizu ! Jure Kliperse…
    (JPR, 17. novembar 2023 07:59)

    # Link komentara

  14. Gledao sam vecinu utakmice, Vasa jeste odigrao dosta minuta i to uglavnom sa starterima, ali nije odigrao nista posebno. Uglavnom prevede loptu, doda nekome na vrhu reketa i stane u cosak. Asistencije su uglavnom bile doda nekome ko onda odigra solo ili sutne. Ali svejedno raduje vise minuta, opalio je jednu trojku na pocetku napada koja je usla, onako nba nerezonski ali neka je, mora da ih opali vise. Ima on mjesta u ovom OKC-u, i raduje sto se minutaza povecava
    (Marko, 17. novembar 2023 07:51)

    # Link komentara

  15. ima ko da pogodi u okcu nije on tu zbog poena pogledajte indeks korisnosti
    (Volina legenda, 17. novembar 2023 07:49)

    # Link komentara

  16. Samo nek raste minutaza.
    (Vrg, 17. novembar 2023 07:49)

    # Link komentara

  17. Dobro je, svaka neka bude ovakva i nece biti uzaludan odlazak tamo.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 17. novembar 2023 07:28)

    # Link komentara