1. ...Sta je tacno sinoc hteo Malone to ostaje nejasno...
    (bskfan, 09. novembar 2023 10:57)

    Eksperimentiše, proba, ima lufta, za sada imaju najbolji skor u ligi, pa mu se može.
    Mora da uzme u obzir da se može desiti neka povreda (kao sada Marej) i pokušava da nađe dobitne kombinacije.
    Dobro je da se MPJ razbudio, krenuo je sezonu opreznije zbog povrede zbog koje nije igrao u presezoni, sada već igra bolje i odbranu i napad, polako šteluje nišan za trojke, a i pod košem nije loš.
    KCP standardno dobar u odbrani, i on još malo da ušteluje nišan za trojke i ima da bude super.
    Za igrače sa klupe je dobro da imaju malo više minuta, čak i kad se ne pokažu baš najbolje. Što kažu kod nas, videće se vremenom "pukovnik ili pokojnik".
    (Sale, 9. novembar 2023 14:59)

    # Link komentara

  2. @vince carter
    Kad fan jednog K.Bryanta proziva fanove drugih igraca...ZALOSNO :(
    (Marko 666, 9. novembar 2023 14:07)

    # Link komentara

  3. Bilo je komično kad je u par navrata Šarić pokušao zaustaviti Jokića. A taman je malo dobio na samopouzdanju i onda naiđe na Jokića.
    (WillyWonka, 9. novembar 2023 14:07)

    # Link komentara

  4. Klupa GSW 42 poena, klupa Denvera 12 poena. Da im nije bilo startera GSW bi ih demolirao. Jeste da nije bilo Mareja ali zato ni u GSW nije bilo Grina.

    Najveci problem sinoc im je bila fizicka snaga jer su ih Kuminga, Mudi i TJD pojeli. Nadji potpuno neupotrebljiv. Nema od njega nista, dzabe mu daju sansu i razigravaju jer on kao da je od svile. On loptu jedva uhvati cak i kad je sam.

    Sto se tice minuta mesane klupe i startera, Jokic je svoj visoki +/- izgubio sa njima. Wotson kao SF nije mogao fizicki da cuva Tompsona kao SG-a. Ni CBraun nije mogao da cuva niti Kleja, ni Karija. Stroter za prvih dva minta na parketu bio -9. Sa Nadjijem kao centrom potpuno je neupotrebljiv ni Gilespi. To se bolje videlo na prosloj utakmici jer cim je usao Gordon Gilespi mu je dao jedan alejup pas.

    Sta je tacno sinoc hteo Malone to ostaje nejasno, ali je sinocnom niskom postavom klupe ucinio medvedju uslugu i sebi i igracima sa klupe. Na kraju je morao da potpuno hladnog u igru ubaci Holideja, sto nije bilo fer, ali je ovaj dobro odigrao svoje minute.

    Pohvale za Redzija jer se prilicno dobro uklopio medju startere iako on po igri vise lici na KCP-a nego na plejmejkera.

    Sve u svemu, najveci problem je bila visina i snaga, sto znaci da bi im sinoc bili korisniji Holidej, Tajson, Key nego Wotson. Zna to i Malone ali sta ce, mora da mu da sansu. Steta sto nije isprobao i Piketa koji je fizicki mnogo jaci od onih koji su igrali.
    (bskfan, 9. novembar 2023 10:57)

    # Link komentara

  5. prvi u NBA deveti u Jervopi!
    (cirkus, 9. novembar 2023 10:14)

    # Link komentara

  6. Kako se brzo zaboravljaju Murrayeve izvanredne partije u play offu , bolji bi izgleda bio Reggie jer bez Murraya Jokić mora više potegnuti i više koševa postići , to je ipak bitnije od timskog uspjeha .. taj Murray svakako ne bi bio igrač da mu nije Jokića , ni on ni nitko od ostalih .. pola bi ih na baušteli završilo
    (Jasen, 9. novembar 2023 10:01)

    # Link komentara

  7. Prava ratnicka utakmica. Prva petorka nepbediva, Redzi Dzekson se uklopio kao da je uvek bio tu. Denver pokazuje da je verovatno najbolji tim i ove godine. Dopalo mi se to sto kad nekog nema kao Marej uskoci neko kao Dzekson i to sto Nikola sve vise sutira bez obzira na procenat, procenti ce doci.
    (neca, 9. novembar 2023 09:56)

    # Link komentara

  8. Vecina analaticira ali i obicnog sveta je ocekivao pad Denvera i da nece moci da nadomesto odlazak BBpre svega ali i grina i onda Meloun gurne Votsona koji kao ruki prosle sezone nije ni bio deo rotacije a sada zamena Gordonu i nekad sa njim na terenu dok Jokara odmara, onda na draftu izmisle Strotera na 2-3 koji protiv pelikansa bude odlican, a sta reci za Redzija |Dzeksona koji igra odlicno od starta sezone i jutros odmenio MAREJA. Porter od starta sezone sjajan, ako bi stavljao novac na prvaka mada je jul daleko ako budu svi zdravi ni na jedan tim pre denvera se nebi kladio mozda Boston
    (076 sasa, 9. novembar 2023 09:50)

    # Link komentara

  9. Prava ratnicka utakmica. Prva petorka nepbediva, Redzi Dzekson se uklopio kao da je uvek bio tu. Denver pokazuje da je verovatno najbolji tim i ove godine. Dopalo mi se to sto kad nekog nema kao Marej uskoci neko kao Dzekson i to sto Nikola sve vise sutira bez obzira na procenat, procenti ce doci.
    (neca, 9. novembar 2023 09:41)

    # Link komentara

  10. Ova kosarka i ona sa Jordanom,Cikago,LA itd i ova danas kosarka su nebo i zemlja. Da zaboravih Kobija Brajanta,Birda i ostale..
    (vukbg, 9. novembar 2023 09:36)

    # Link komentara

  11. Koliko vidim, umalo je nedostajalo da naslov bude "Jokic tragicar i pored 35 poena". Provukao se ovaj put uz puno srece, tako da je tragicar ispao Kari. Sitnice koje nekad odu na jednu, nekad na drugu stranu.
    (Robert, 9. novembar 2023 09:28)

    # Link komentara

  12. Zar nije Kari selektor?
    (mare, 9. novembar 2023 09:27)

    # Link komentara

  13. Prava ratnicka utakmica. Prva petorka nepbediva, Redzi Dzekson se uklopio kao da je uvek bio tu. Denver pokazuje da je verovatno najbolji tim i ove godine. Dopalo mi se to sto kad nekog nema kao Marej uskoci neko kao Dzekson i to sto Nikola sve vise sutira bez obzira na procenat, procenti ce doci.
    (neca, 9. novembar 2023 09:18)

    # Link komentara

  14. Sreca pa Klej nije dobro uzeo uzeti sut pa se sve dobro zavrsilo. Da je sutnuo, umesto sto je uzeo sut, mozda bi ishod bio drugaciji.
    (Roki, 9. novembar 2023 09:02)

    da je baba imala....
    (vrg, 9. novembar 2023 09:16)

    # Link komentara

  15. Opa Vince Carter jos uvijek komentarise i ispravlja krive drine. Kako mu se da? Covjek nikada ne pogodi smisao price. Obicno se zakaci za nekoga, sto ne mora da znaci da vecina misli kao ta osoba. Sada se zakacio za ovog sto je rekao da bi Redzi Jackson bio bolji od Mareja. Svaki igrac mora imati neki kvalitet da bi bio dobar igrac. A sta bi bili to ne znamo. Ali sigurno mozemo tvrditi da bi RJ bio bolji da je igrao sa Jokicem citavu karijeru, zato sto su svi saigraci Jokica bolji. To kazu skoro svi NBA strucnjaci. Znaci i Marej je bolji. Jedna stvar za Mareja, on je play off igrac ne igrac za regularni dio. To je jedan od razloga zasto nema ni jedan all star nastup jer njegova igra u regularnom dijelu je prosjecna. U play off se pretvara u zvijer i to je on pravo. I niko, ama bas niko nije sam pobjedio protivnike , kosarka se igra 5 na 5 i moras imati dobre saigrace.
    (detektiv, 9. novembar 2023 09:12)

    # Link komentara

  16. Prava ratnicka utakmica. Prva petorka nepbediva, Redzi Dzekson se uklopio kao da je uvek bio tu. Denver pokazuje da je verovatno najbolji tim i ove godine. Dopalo mi se to sto kad nekog nema kao Marej uskoci neko kao Dzekson i to sto Nikola sve vise sutira bez obzira na procenat, procenti ce doci.
    (neca, 9. novembar 2023 09:06)

    # Link komentara

  17. Utakmica tvrda, dosta promašaja ali Jokić je pokazao da je najbolji igrač NBA lige, opet će da osvoje !!
    (Povredio se Jokić !, 9. novembar 2023 09:06)

    # Link komentara

  18. Ugledaj se na simanica jokicu, on je dao zivot za srbiju a ti?
    (branko, 9. novembar 2023 08:09)

    A ja mislio da je Simanić živ?!? Pa kad je preminuo, nisam nigde našao taj podatak?
    (Neinformisan, 9. novembar 2023 09:04)

    # Link komentara

  19. Sreca pa Klej nije dobro uzeo uzeti sut pa se sve dobro zavrsilo. Da je sutnuo, umesto sto je uzeo sut, mozda bi ishod bio drugaciji.
    (Roki, 9. novembar 2023 09:02)

    # Link komentara

  20. Embid ne place jer i on i jokic igraju nevjerovatno dobro!Ostaje da uzivamo i vidimo koji od njih dvojice ce imati uspjesniju sezonu!
    (Zoran, 9. novembar 2023 09:02)

    # Link komentara

  21. Redzi Dzekson je imao partije u Nba i sa 40+ poena imao je sezonu sa 19ppg i ostvarivao je pobede sa Klipersima 2022 bez Lenarda i Dzordza u vecem delu sezone i njega sad neko cini boljim,on postigne jedan kos ili nijedan na Jokicevo dodavanje a Jokic ga cini boljim dok Marej i Jokic ubijaju zajedno u tandemu. Jel mozete vi da zamislite sta bi vama licno Jokic rekao kad bi mu rekli da je Redzi Dzekson bolji igrac od Mareja? Ja zapravo ne znam kako je bilo ko od ovih igraca Denvera zapravo dospeo u Nba bez Jokica....pljunuti ste Lebronovi fanovi,ama isti!
    (vince carter, 9. novembar 2023 08:56)

    # Link komentara

  22. Denveru je ovo 7. utakmica u 11 dana. Warriorsi su u ovom delu sezone igrali jednu kuci pa jednu u gostima. Rezultat ovakvog rasporeda je losa utakmica. Ni jedan ni drugi tim nisu igrali svoju igru ali je Denver uspeo da izvuce pobedu ovde na silu. Sada im sledi odmor od 3 dana i onda ide opet dranje. Trenutno Denver deluje kao da mogu rekord lige u pobedama da postave.
    (Yoyo, 9. novembar 2023 08:01)
    Pa i Gs 7 utakmica u 11, 12 dana. 4 gostuju za redom u 6 dana, 7 gostujucih od 9 meceva, dok je Denver domacin 4,5 za redom, 6 domacini od 9...jos Gs dosta matoriji... Tako da nisu ti informacije bas tacne, niti bih se hvatao za to...
    (Goaltending, 9. novembar 2023 08:53)

    # Link komentara

  23. Zver,šteta što se ne snalazi u evropskim pravilima.
    (Jehovin svedok, 9. novembar 2023 08:53)

    # Link komentara

  24. Brat Joka ko buldožer. Ravna ligu redom, opet
    (nije-bob, 9. novembar 2023 08:51)

    # Link komentara

  25. Neki ovde kažu,loše odigrao,promašio dva bacanja na kraju.Gospodo pre tih bacanja je dao 35 koševa.Ne pominje se asistencija pred kraj za 105-102.
    (Eto,tako, 9. novembar 2023 08:50)

    # Link komentara

  26. Mučena utakmica koju umalo da premoreni Jokić proda na kraju. Ali su KCP i Gorodon isto izmorili Karija pa nije mogao da je dobije.
    GSW igra uzastopno u gostima. Bez Grina. Pol I Tompson matori itd. I opet umalo da dobiju jer je veća trenerska razlika između Kera i Melouna nego igračka između Jokića i Lunija. Nažalost sad kada je "osvojio titulu" ostaće im trener zauvek. Tolika je ovca za košarku da ko ne vidi to i on je ovca za košarku. GSW, puno niži, uspeva da igra na post, makar neki Kuminga na Džeksona. A Denver ne? Ovi kriju Pola u odbrani dole desno - Denver ne zna i MPJ ne zna da treba da se postavi tamo?!
    Znanje Melouna prikazuje 2. postava. Sezonu za sezonom pa i sinoć... ne znaju gde treba da stoje, ko čuva koga, kako se preuzimaju... Ovako ogoljeno bez Mareja - katastrofa. Nasuprot tome svaka rezerva GSW zna šta se igra i šta treba da radi.
    Pobeda je pobeda. Pravi znak šampionske ekipe: sve je naopako i pogrešno, jedino valja što se nekako pobedilo. Ali kakav dunster... Nije iskoristio do kraja pun i 2 mala tajm-auta?! Pa budalo glavni tvoj igrač jedva stoji na nogama a zglob mu ne valja. Uzmi tajm-aut da dođe sebi, pa neće promašiti oba slobodna ni baciti pas u bunar, a do kraja je ostalo pola minuta?! Zašta ih čuvaš, za sledeću utakmicu da ti preteknu?
    Zasada, očekivano, Filadelfija bolja bez Hardena a plus su im novodošli. Očekivano ti fale Klipersima i a Harden je minus. Kad Zubac izađe moraju a nisu tim za small ball.
    Dončić je siledžija i ne evoluira.
    (znanje-imanje, 9. novembar 2023 08:37)

    # Link komentara

  27. Ništa novo u NBA, Denver opet pobedio a Jokić bio najbolji na terenu. Nisam gledao utakmicu pa mogu samo iz statistike reći da je ovo bila solidna utakmica Jokića, ništa više od toga za njegove standarde, i opet je bio najbolji na terenu. Nevezano za ovaj tekst, jutros pogledah na Areni, oko 5 sati, nije bio prenos ove utakmice. Što je još gore kada sam vratio unazad da vidim šta su prenosili nasmejao sam se pošteno. Bile su utakmice Filadelfija-Boston i Denver-Golden Stejt a oni šabani prenosili Njujork-San Antonio.
    (smeh, 9. novembar 2023 08:36)

    # Link komentara

  28. Bilo je gusto, pogotovo nakon promasenih slobodnjaka, ali nije mi zao sto gledah drugo poluvrijeme !
    (Tuzlak, 9. novembar 2023 08:31)

    # Link komentara

  29. Jokić svaka mu čast na konstanti, ali opasno me iritira što retko kada neki saigrač ima preko 50% šuta!
    (major gavrilović, 9. novembar 2023 08:30)

    # Link komentara

  30. Šta kaže onaj Embild? Je l' plače?
    (mikac357, 9. novembar 2023 08:25)

    # Link komentara

  31. Denver je pobedio u prilicno losoj utakmici . Obe ekipe mogu mnogo bolje. Nije bilo Murraya , dakle ni pickandrolla , ni igre dva na dva...tako da je Denver igrao malo drugacije . Jokic je vise sutirao , pokusavao , poentirao ...
    Sutriao je Jokic vise spolja , 1:8 za tri poena ...nije ga islo , ali je morao . Tesko je igrati u reketu celu tekmu protiv izuzetno fizickog Looneya , zato je Jokic malo vise sutirao za 3 poena .
    Bas je Jokic na kraju utakmice bio umoran , videlo se to golim okom . Na kraju je Denver imao i srece , da nije , da su izgubuli glavni krivac bi bio Jokic koji je 20 nesti sek. pre kraja prodao loptu ,u kontri Curry pogodio za 3 poena . Onda su faulirali Jokica na 14 sek i nesto , on promasio oba penala ...a Curry polaganje za izjednacenje . Cirkus ...
    Bice tesko bez Murraya , sve ce biti na Jokicevim ledjima ...i sigrunoce biti jos utakmica slicnih ovoj .
    (steva, 9. novembar 2023 08:23)

    # Link komentara

  32. Koji je ovo nivo idolopoklonstva da covek izjavi kako je Redzi Dzekson bolji od Mareja i da njega Jokic cini boljim a taj Dzekson predvodio Kliperse bez Lenarda i Dzordza one sezone. A kako Jokic cini Dzeksona boljim to ni sami ne bi uspeli da objasne. Najpre Marej je za klasu bolji igrac od Dzeksona i fizicki daleko superiorniji sto bi se najbolje videlo u playoffu,Denver je u bablu igrao finale zapada kada je Marej igrao kao superstar,Denver je osvojio titulu kada je Marej ponovo igrao na visokom nivou,kad nisu imali Mareja u playoffu nisu uradili nista a da se pitaju pojedini "strucnjaci" ovde oni bi odavno trejdovali Mareja za Hardena a Portera za Seta Karija jer su cak i to pisali ovde i dobijali pluseve od istih takvih plitkoumnih. Porter koji je visok moze da sutira preko ljudi sto i protivnici kazu da je tesko braniti Denver zbog visine a oni bi Karijevog mladjeg brata u ekipi umesto Portera koga bi pojeli u playoffu. Gordon je od svoje kuce u Denveru napravio hram kosarke gde trenira svaki dan i gde ostali igraci Denvera treniraju sa njim i on nista nije napredovao od treninga vec samo jer ga neko cini boljim,ovo za Dzeksona je teska provala. Tako smo jutros imali Jokicevih 5 asistencija a od prva 6 igraca na mecu 4 Denverova.
    (vince carter, 9. novembar 2023 08:22)

    # Link komentara

  33. Cekajte malo.
    Dobili jedva kod kuce 3 poena razlike, jos ovi imali sut za pobedu i jos jedan za produzetak i vi pisete o nekoj dominaciji.
    A pritom GSW ima 5-6 potpuno novih igraca, Pola, Sarica, Podziemskog...
    Treba im vremena da se uigraju.
    (koki, 9. novembar 2023 08:21)

    # Link komentara

  34. Generalno los jutros. Za kraj umalo tragicar,gubi loptu pa masi dva bacanja gde GS ima 15 sek napad za pobedu.
    (Borša, 9. novembar 2023 08:21)

    # Link komentara

  35. Loše je igrao Jokić,plus u samom finišu greška i dva promašena bacanja. Ovo je situacija kad su drugi igrali za njega, a obično je suprotno. Uglavnom, sa Marijem ima saradnju koju ovde nema, pa je verovatno to od toga. Nema organizovanog napada, nema asistencija, mučenje, ali jaka odbrana. Ovo je bila pobeda možda i zbog ulaza koji je promašio Kari u zadnjem napadu.
    GS jako slab sa visokim igračima.
    (Saša, 9. novembar 2023 08:13)

    # Link komentara

  36. Dajte kratak video snimak za nas što nismo gledali...
    (Daishen Nix, 9. novembar 2023 08:12)

    # Link komentara

  37. Pozdrav za ove sa Arene što nisu prenosili.
    (Kanada, 9. novembar 2023 08:12)

    # Link komentara

  38. Konacno Redzi Dzekson....
    (vova, 9. novembar 2023 08:12)

    # Link komentara

  39. Neće mi nikad biti jasno zašto sto godina unazad kod izveštaja sa utakmice zapada stavite tabelu istoka, ne samo vi , već svi mediji.
    (Baš zato što te znamo, 9. novembar 2023 08:12)

    # Link komentara

  40. najjace doprineo...
    (ultra boban, 9. novembar 2023 08:10)

    # Link komentara

  41. Cini mi se da je dobio nekoliko kilograma.
    (Darko, 9. novembar 2023 08:10)

    # Link komentara

  42. Ugledaj se na simanica jokicu, on je dao zivot za srbiju a ti?
    (branko, 9. novembar 2023 08:09)

    # Link komentara

  43. Vece utakmica na 1 loptu u NBA. (cak tri). Susret nervoznog inteziteta, dosta promasenih suteva, neizvesne zavrsnice dobio Denver odbranom.

    Jokic, partija kakva je morala... Tim na ledjima, odbrana Ratnika na ledjima = dosta nervoze, promasenih suteva ali isporucio! Na kraju umalo tragicar na +2, 20s do kraja, izgubio loptu pa promasio dva slobodna bacanja za pobedu. Sreca sa druge strane Kari promasuje, i ako levom, za njega lagano polaganje (KCP odlicnom odbranom nije dozvolio akciju za 3p)... Redzi pogadja jedno od dva i Klej ne uspeva da iskontrolise dribling iz polu kontre za sut za izjednacenje...

    Losi procenti sa linije za slobodna se nastavljaju i ovaj put ih je isprato i 1 od 8 sut za 3p. Zanimljiv podatak tokom meca, Jokic je igrac sa ubedljivo najvise "kick ball" presecenih lopti u ligi prosle sezone... Jedan mali detalj u korist njegovog defanzivnog uticaja koji se ne primecuje kroz glavnu statistiku i zada vec zastareli narativ njegove "lose" defanzivne strane.

    Dosta odlicna odbrana Denvera. Kari nije dao poen u 1/4 (KCP effect!). Jokic i Gordon po 3 ukradene, Porter dve blokade... Redzi ofanzivno dobar kroz ulogu startnog plejmejkera, 20p 6as, kroz losije procente ali to je nekako i bio pecat svih ucesnika na parketu sinoc, ocajan sut.

    Omladinci slabo, intezitet koji im nije prijao. Svi u minusu osim Holideja koji je iznenadno, "na prepad" dobio minute u drugom delu. Nekarakteristicno za Melouna.

    Sudar dva sampionska tima bez Mareja sa jedne i Grina sa druge strane svakako nije razocarao :)
    (Pera Ždera, 9. novembar 2023 08:05)

    # Link komentara

  44. Ruzna utakmica do bola.
    GG skoro stalno igrao odlicnu agresivnu zonu.
    Sudije malo navukle (jos trepcem u neverici).
    I imali su srece kolko su debeli.
    A debeli je debelo isporucio njegovo.
    al klupa... auuuu.. kuku kuku...
    onoliko gubljenje u odbrani i nedisciplina strasna.
    Dobise na veliku muku.
    Imace Meloun mnogo posla ovde da polsozi stvari bez Mareja..
    (ne volem fubdal, 9. novembar 2023 08:02)

    # Link komentara

  45. Denveru je ovo 7. utakmica u 11 dana. Warriorsi su u ovom delu sezone igrali jednu kuci pa jednu u gostima. Rezultat ovakvog rasporeda je losa utakmica. Ni jedan ni drugi tim nisu igrali svoju igru ali je Denver uspeo da izvuce pobedu ovde na silu. Sada im sledi odmor od 3 dana i onda ide opet dranje. Trenutno Denver deluje kao da mogu rekord lige u pobedama da postave.
    (Yoyo, 9. novembar 2023 08:01)

    # Link komentara

  46. Sta ti decko radis?
    (veva, 9. novembar 2023 07:58)

    # Link komentara

  47. izgleda ne mora vise ni Marej biti tu da bi se pobedjivalo , skroz korektno imati nekog pleja kao Reggi Jeksona koji odradjuje posao , mozda i bolje od Mareja , Marej da nije imao Jokica , upola bi bio losije kotiran igrac , a Jekson da je imao Jokica bio bi bolji od Mareja , koliko u stvari Jokic Cini igrace boljim
    (a, 9. novembar 2023 07:40)

    # Link komentara

  48. Posle dugo vremena da gledam Nikolu i mislim da je loše igrao. 1/4 je silio za tri 0/5. U 3/4 bukvalno nije hteo da prosledi loptu i na kraju promašena dva slobodna….
    Ali dobro ovi je samo los dan bio a ipak su pobedili za 8/1.
    (drula, 9. novembar 2023 07:38)

    # Link komentara

  49. Kad ni Pešić ne može da pripremk valjanu taktiku protiv tebe, to stvarno znači da si najbolji.
    (RR, 9. novembar 2023 07:38)

    # Link komentara

  50. Denver sazreo kao ekipa, zategnuta odbrana, svako svoju ulogu ima, Jokic diriguje.
    Mogu oni do odbrane titule.
    (Dino Menegin, 9. novembar 2023 07:37)

    # Link komentara