1. Da je bio neki drugi igrac mesto Bruksa, ne bi ovo bila tolika vest. Nekulturno jeste, ali da se ne lazemo, likovima kao sto je Bruks ne treba popustati. Dok god "pametniji" popusta, Bruks dobija na znacaju .
    (Salle, 31. oktobar 2023 08:27)

    # Link komentara

  2. Kruži priča, da je Brooks neposredno pre meča, slušao pesmu "Na kraj sela čađava mehana", a ploča mu preskakivala kod "levo des no, nigde moga stana"!
    (Tom Starin, 30. oktobar 2023 17:44)

    # Link komentara

  3. Ovo je kosarka, momci koji je igraju su odrasli na ulici. Kakvo si ponasanje ocekivao? Mislim, ne kazem da nisi u pravu - jesi. Ali ovo je jedino sto mozes da ocekujes na kosarkaskim terenima. To sto radi nas Nikola je zapravo cudno i nesvakidasnje, jer je decko intelektualac u telu kosarkasa. On je jedan u milion. A ovo sto radi Kari, je nesto sto su radile na stotine pre njega, nista cudno.
    (Puh)


    Kari ima vise veze sa ulicom Sezam nego sa betonom, jer je odrastao u bogatoj porodici i danas se protivi da gradske vlasti na njegovom Dedinju grade stanove. Slicno foliranje kao Morant...

    Sa druge strane, u pitanju je Bruks koga niko ne podnosi.
    (Ukratko, 30. oktobar 2023 16:59)

    # Link komentara

  4. Kari se u medijima (americkim najvise) percipira kao zabavan, uvek nasmejan, dobricina, lider i sl. Uz sve igracke kvalitete ja ga ne volim zato sto mi je njegovo ponasanje nekulturno i podcenjivacko. Ova gestikulacija je barem za mene izraz totalne nekulture. Slicno je bilo i prosle godine sa onim "putting to bed" protiv Nuggetsa. Citava ta kultura flexanja je dovela do toga da igraci ne skacu vise ne blok zato sto se plase "postera" a evo, kao sto neko rece, covek odigra odbranu, pokida se i onda ga ponizavaju.
    Milina je videti Nikolu kako odradi neverovatan pas i zadrzi mirnu glavu umesto da pada u "mommy, have you seen what I did?!" tantrum.
    A opet, mozda sam ja mator i ne kontam sve to.
    (Phoenix, 30. oktobar 2023 14:20)

    Druze, ako si hteo kulturu, trebalo je da odes u neku galeriju ili knjizevno vece. Ovo je kosarka, momci koji je igraju su odrasli na ulici. Kakvo si ponasanje ocekivao? Mislim, ne kazem da nisi u pravu - jesi. Ali ovo je jedino sto mozes da ocekujes na kosarkaskim terenima. To sto radi nas Nikola je zapravo cudno i nesvakidasnje, jer je decko intelektualac u telu kosarkasa. On je jedan u milion. A ovo sto radi Kari, je nesto sto su radile na stotine pre njega, nista cudno.
    (Puh, 30. oktobar 2023 16:09)

    # Link komentara

  5. Phoenix
    Stef i GSW ovo oduvek rade i nekako nijednom ne budu na meti medija zbog ponasanja. Jedino ih kritikuju kada Drejmond napravi neko sranje ili jednom Kleja kad se blamirao sa prozivanjem Bukera. Dodao bih u istu ligu i Doncica koji SVAKI PUT trazi odobravanje publike posle dobrog poteza sa tim "hvatanjem za glavu" i ostalim gestikulacijama...
    (Kozuki Oden, 30. oktobar 2023 15:24)

    # Link komentara

  6. Kari se u medijima (americkim najvise) percipira kao zabavan, uvek nasmejan, dobricina, lider i sl. Uz sve igracke kvalitete ja ga ne volim zato sto mi je njegovo ponasanje nekulturno i podcenjivacko. Ova gestikulacija je barem za mene izraz totalne nekulture. Slicno je bilo i prosle godine sa onim "putting to bed" protiv Nuggetsa. Citava ta kultura flexanja je dovela do toga da igraci ne skacu vise ne blok zato sto se plase "postera" a evo, kao sto neko rece, covek odigra odbranu, pokida se i onda ga ponizavaju.
    Milina je videti Nikolu kako odradi neverovatan pas i zadrzi mirnu glavu umesto da pada u "mommy, have you seen what I did?!" tantrum.
    A opet, mozda sam ja mator i ne kontam sve to.
    (Phoenix, 30. oktobar 2023 14:20)

    # Link komentara

  7. Poslao ga po burek dva puta, ali kada gubi kari il je na ivici suza il ima da proguta onu zaštitnu gumu, i on i lebron su mnogo teatralni.
    (sprivel, 30. oktobar 2023 12:41)

    # Link komentara

  8. Barem je pokusao da ga zaustavi za razliku od ostalih klovnova iz nba lige. Nije se sklonio vec ga je jurio do samog kraja. Zato i cenim takve igrace. Nije sramota ispasti smesan ako igras pravu odbranu, sramota je ako je ne igras.
    (danny, 30. oktobar 2023 12:05)

    # Link komentara

  9. Napravio budalu od njega. :)))
    (Masariko, 30. oktobar 2023 11:50)

    # Link komentara

  10. Ovaj Bruks je svojim ponašanjem, čestim provokacijama i lajavošću zaslužio svaku ispalu od strane protivnika. Ovde je Kari učinio da Bruks izgleda kao pijani rekreativac na basketu...
    (čini mi se rođače da je standard pokvario ljude, 30. oktobar 2023 11:32)

    # Link komentara

  11. Ovo da je na filmu svi bi rekli da su preterali i da nema sanse da bi neko nekoga ovako provozao :) u pocetku je bilo smesno ali skok Bruksa na kraja je bukvalno da se covek uhvati za stomak i padne na zemlju od smeha
    (aca, 30. oktobar 2023 11:20)

    # Link komentara

  12. Šta je ovde ponižavajuće?Košarka se pretvorila u cirkus.
    (kristo, 30. oktobar 2023 11:08)

    # Link komentara

  13. Kako ono bese, najbolji defanzivac na perimetru…:)
    (Moj Beograd, 30. oktobar 2023 11:08)

    # Link komentara

  14. Sta je ovo, u sta se kosarka pretvorila. Kao da se igra ulicni basket. Ovo je sve sem sport. Dzaba sva vjestina kad nema osnovnu kulturu Ovi americki crnci mi tako idu na...
    (mojnemenito, 30. oktobar 2023 11:03)

    # Link komentara

  15. Magija!!!

    Rasturio ga na komade!!!
    (Under KV, 30. oktobar 2023 11:00)

    # Link komentara

  16. Jel to bese onaj samoproklamovani najbolji defanzivac?
    (nenad, 30. oktobar 2023 10:59)

    # Link komentara