1. Sjajna trka! Iako velika steta za Martina, ovde treba skinuti kapu i cestitati svoj trojici na podijumu. Banjaja pokazao sampionski gen, Vinjales je sve blizi i blizi toj pobedi, a Kvartararo da nije do njega nego do motora.


    Sta tek reci za Didju, Bastijaninija i Rinsa? OVO im je trebalo za kraj i kao uvertira za sledecu (i sto se tice Didje sjajna preporuka za druge timove).
    (Kozuki Oden, 15. oktobar 2023 15:47)

    # Link komentara

  2. Mene je iznenadio potop Aleša Espargara ….
    Aprilije dobre ceo vikend, Fabio brilijantan ali i dalje dominacija Dukatija. Bice intresantno do kraja. Sledeca sezona donosi spektakl, Marquez na Dukatiju uhhh ….
    (Nebukonezar, 15. oktobar 2023 13:44)

    # Link komentara

  3. Šteta za Martina, meka guma ga je koštala bodova, šteta jer bi ga Peko sigurno stigao u nekom trenutku jer mu se manje trošila tvrda guma, šteta jer odavno nismo imali direktan duel na stazi dva rivala za titulu...Malo me nervira ova Mandalika, kad trku završi samo 14 vozača a nije kiša, nešto tu debelo nije u redu. Još I tribine prazne, jedva 100 hiljada za 3 dana su nakupili.

    Za kraj, onaj dečko Binder mora na hlađenje par trka, dok nekog nije koštao glave. Danas je samo dvojicu direktno ukanalio a jos bar dvojicu nije jer su ovi bili prisebni i videli sta ce im se desiti ako ne prikoče.
    (CJC, 15. oktobar 2023 11:03)

    # Link komentara