1. Trenutno je i Hrvatska katastrofa. Srbija onako tradicionalno loša. U Bosni raspad sistema, ni Milošević tu neće baš moći mnogo pomoći. Slovenci su za sada najbolji, mada i Crnogorci se trude i daju sve od sebe. Makedonci isto loši. Ma katastrofa smo svi zajedno.
    (Ja, 16. oktobar 2023 10:20)

    # Link komentara

  2. Crna Gora dobija utakmicu.
    (Realno, 16. oktobar 2023 08:49)

    # Link komentara

  3. Ali kako selektor objasni poraz na konferenciji..... Dođe mi da se izgrebem po licu i povraćam po tepihu. FSS je problem, trula organizacija, a i fudbal nam je pun kriminalaca i tajkuna (bivših kriminalaca)
    (Cobe, 16. oktobar 2023 06:31)

    # Link komentara

  4. Ovaj tekst je direktan napad na Srbiju i porodicu Dragana Stojkovica! Samo pohvale ako moze, covek nije spavao poslednje 3 noci da nama bude bolje.
    (Boro iz Pobede, 16. oktobar 2023 06:30)

    # Link komentara

  5. Od Svajcarske svakako nismo bolji pa se opet napravila nacionalna tragedija jer nismo prosli grupu sa njima i Brazilom na zadnjem Svetskom.Sve te ekipe koje si nabrojao ce se plasirati,plasiracemo se i mi sa tom razlikom da ce oni biti zadovoljni samim plansmanom jer znamo ko su,a mi cemo opet ocekivati nerealno i nakon prvenstva verovatno Piksi otkaz,i ajmo sve ispocetka,i tako godinama u krug,a sve iz nasih prevelikih ocekivanja.
    (bg leprikoni, 15. oktobar 2023 18:37)

    Pa vidiš, opet se ne slažemo. Po čemu je to Švajcarska bolja ako gledamo igrače? E sad, što imaju bolji sistem, to je već druga stvar. Koliko su švajcarci promenili selektora, a koliko mi? Ko kod njih vodi savez, a ko vodi kod nas? Između ostalog, pa predsednik FIFA-e je švajcarac, a to nije mala stvar. Isto kao dok je bio Bora Stanković u košarci, pa uz fantastičan tim, još te sudija malo i pogura. Kako smo izgubili dve utakmice od Švajcarske? Pa samo zbog (ne)kvaliteta selektora. Da vidimo da l bismo izgubili u Rusiji da je selektor bio Muslin...pa teško! Kod nas u fudbalu jednostavno pogrešni vetrovi duvaju. Mi smo jedina fudbalska zemlja koja je pobedila VAR, obesmislila ga! Inače, i dalje tvrdim da smo zadnjih 20 godina uvek imali dovoljno kvalitetan sastav da igramo velika takmičenja...da ne spominjem Đenovu, dron...što se by the way švajcarcima nikad ne bi desilo!
    (Slavna, 15. oktobar 2023 23:15)

    # Link komentara

  6. Nije više ništa na Piksiju, on se pogubio, tamo negde, pre godinu i kusur dana, sada je samo pitanje, da li momci, koji izađu na marakanu, uopšte žele da idu na to EP, jer, nažalost,više puta je delovalo, da pojedini, nemaju ni želje ni volje, da se tamo pojave. Sigurno da smo igrački bolji i kvalitetniji od CG, e, sad, šta će prevagnuti,videćemo u utorak.
    (H2H, 15. oktobar 2023 19:35)

    # Link komentara

  7. Ovde si samo ti jadan..
    (@cro-plajver, 15. oktobar 2023 19:18)

    # Link komentara

  8. Pa možda da se rešimo sms, Živkovića, gudelja moguće da bi bilo bolje
    (Stribor, 15. oktobar 2023 18:55)

    # Link komentara

  9. @Slavna
    Od Svajcarske svakako nismo bolji pa se opet napravila nacionalna tragedija jer nismo prosli grupu sa njima i Brazilom na zadnjem Svetskom.Sve te ekipe koje si nabrojao ce se plasirati,plasiracemo se i mi sa tom razlikom da ce oni biti zadovoljni samim plansmanom jer znamo ko su,a mi cemo opet ocekivati nerealno i nakon prvenstva verovatno Piksi otkaz,i ajmo sve ispocetka,i tako godinama u krug,a sve iz nasih prevelikih ocekivanja.
    (bg leprikoni, 15. oktobar 2023 18:37)

    # Link komentara

  10. Proslo Svetsko u Rusiji je imalo jedinu svrhu da se nabije cena malom splavaru Radonjicu(u to vreme delio minutazu u Kukuruz ligi sa Sabanovim unukom,rezerva u u21,ali sa nevidjenim zaledjem,zbog njega smenjen selektor koji nas je odveo u Rusiju)
    Ovo Svetsko u Kataru je opet ocigledno imalo svrhu da se nabije cena Erakovicu(igrao u Zvezdi jer mora "bonus",inace truba od igraca)
    Nama ekipa Dzaja-Terza-Bata Djora i co.razvaljuje ekipu Vidic-Mazic-Muslin-Branko Nordeus na izborima za predsednika Saveza
    Prosli predsednik FSS bio telohranitelj i vlasnik pecenjare
    Imamo jednu od najneregulrnijih,najdosadnijih i najnegledljivijih liga,gde trideset godina se dva kluba smenjuju(sada vise ni to),ostali statiraju,prodaju bodove,nikog fudbal istinski ne zanima,na tribinama krimosi,neki i sa znackama.
    I koliko nakon svega toga je suludo uopste drviti o takticu,igri,rezultatima,ma mozemo samo da se zahvalimo Piksiju i igracima sto se uopste cimaju i pokusavaju da nas predstave na fudbalskoj sceni kako znaju i umeju,iako mogu slobodno svi do jednog da dignu cetiri u vis i ostanu po svojim inostranstvima gde ih jedino i cene,dok su ovde nepriatelji br.1 jer se ovde uteha za promasene zivote trazi u uspesima sportista,pa emocije idu od preteranog obozavanja(Djokovic)do gotovo mrznje(fudbaleri),nezdrava situacija svakako
    Plasiracmo se verovatno,tamo necemo nista uraditi sto je najmanji problem jer kakvo je rasulo u i oko saveza,fudbalska reprezentacija Srbije i selektor Piksi su zlatni.
    (tesa, 15. oktobar 2023 17:45)

    # Link komentara

  11. Secate se Muslina koji postavi celu ekipu da se brani i mi opet i uvek i uvek primimo neki smesan gol . Kod Antica na SP , ruka Vidic , ruka Kuzmanovica itd itd . Jednostavno nama nesto tu " fali " a nemamo strucnjake da to rese + mozda smo i u glavi nekako " invalidi " za ovaj sport :) Steta sto toliko volimo ovaj fudbal ali mi smo rodjeni za sportove koji se igra rukama .

    Kod Antica primisvo celi 1 gol kroz kompletne kvalifikaciji kod Muslina isto odbrana fantasticna ali imali smo Vidica dok sad primamo golove i protiv trecerazrednih reprezentacija Piksi i samohvalisanje ma pun mi ga kurac i njega i Bjekovica gde taj kroci tu trava neraste nekad je unistavao Partizan danas kompletni Srpski fudbal od Toleta do Bjeke i Zeke nista se nemenja unutar fss.
    (slavisa, 15. oktobar 2023 17:09)

    # Link komentara

  12. probao bih jos sa murinjom pa sta bude
    (srki, 15. oktobar 2023 17:03)

    # Link komentara

  13. kladzom do bola - slazem se u potpunosti, jos smo sa muslinom i anticem kao nesto pokazali a seti se 6 ice od argentine i holandije, pa 3 komada od slovenije gde izvukosmo na kraju nereseno ili poraz od letonije u beogradu 3:1, ili makedonije u skopju, uf mnogo bola i tuge u sportu kojeg vecina nas voli i pri tome i igra ( ako nista drugo onda rekreativno )
    (srki, 15. oktobar 2023 17:02)

    # Link komentara

  14. Ja sam još za vreme prvenstva u Kataru napisao: imamo odličan napad (sinoć je još falio Vlahović), sve ostalo je promaja, ispodprosečni igrači. Par njih igra po ozbiljnim ligama, a ostali po Austriji, Grčkoj, Turskoj, Rusiji... Od tada se još promenilo to da su SMS i Mitrović otišli u Saudijsku Arabiju. Užas živi, pa bolje da pozovu igrače iz Zvezde (nisam neki fan ni Zvezde ni Partizana), ali oni bar igraju ligu šampiona pa odigraju 3 ozbiljne utakmice godišnje. Ovi nazovi reprezentativci ne odigraju ni jednu pa se šetkaju po terenu i suču brkove.
    (Ja, 15. oktobar 2023 16:48)

    # Link komentara

  15. Ovako se sastavlja tim, ako želi Piksi igrati ozbiljno i da se ne bruka više:

    ...….. Vanja

    Živković. Eraković. Pavlović..Mladenović

    ...….. Gudelj

    …...….. Samardžic.. Sergej

    Tadic...….. Kostić

    ...….. Mitrović
    (saki, 15. oktobar 2023 14:41)

    Sačuvaj bože. Levnogoi Živković klasični desni bek u liniji od 4 igrača odbrane????
    (Svašta, 15. oktobar 2023 16:39)

    # Link komentara

  16. Надам се да ЦГ заслужено победи па да се прекине агонија. Толики новци се улажу (нпр. национални стадион) а који су резултати? Имамо шампионе у толико спортова а који је њихов буџет у поређењу са ногометним?
    Доста више, уморни смо. Нека примадоне играју по егзотичним земљама, само их избаците из медија.
    (зест, 15. oktobar 2023 16:18)

    # Link komentara

  17. Раније сам се нервирао, сада се смејем од срца кад игра наша фризура плус татоо репрезентација! Улепшају ми вече.
    (todos, 15. oktobar 2023 16:04)

    # Link komentara

  18. Secate se Muslina koji postavi celu ekipu da se brani i mi opet i uvek i uvek primimo neki smesan gol . Kod Antica na SP , ruka Vidic , ruka Kuzmanovica itd itd . Jednostavno nama nesto tu " fali " a nemamo strucnjake da to rese + mozda smo i u glavi nekako " invalidi " za ovaj sport :) Steta sto toliko volimo ovaj fudbal ali mi smo rodjeni za sportove koji se igra rukama .
    (kladzom do bola, 15. oktobar 2023 15:38)

    # Link komentara

  19. To je laž i zapadna propaganda..
    (Konfeder i EU o pokrajinama da ne govorimo a o Z4 i 4 rata drugi put, 15. oktobar 2023 15:05)

    # Link komentara

  20. Sergej i Mitar nisu više za reprezentaciju, igraju u banana ligi goroj od linglonga, nisu formi ni u treningu(Mitar se vidno ugojio). Igraju protiv Halida al Muvalida i ostalih likova sa duplih sličica u Panini albumima. To nije profesionalni nivo. Tamo se ide sa 35+ godina, sami su zakopali svoje karijere radi para.
    (Rootradicals, 15. oktobar 2023 15:00)

    # Link komentara

  21. Jos jednom se pokazalo da Milenkovic i Pavlović ne mogu zajedno na teren. A ni jedan od njih ne moze ni na beka (kao ni Erakovic). Uz to, ne mozemo da igramo ni 3-5-2 jer su nasi krilni igraci previse ofanzivni pa nikad nemamo nikog ko moze da isprati protivnicko krilo(Zivkovic, Kostic, Radonjic). Vise i ne znam koliko golova smo primili da protivnik baci na krilo, ovaj pretrci nasu celu odbranu, ima vremena da pogleda i da se namesti da centrira.
    (nele, 15. oktobar 2023 14:45)

    # Link komentara

  22. Ljudi,ja sam se danas vise iznervirao sto sam izgubio u "Slagalici" na netu nego zbog ovih. A Zvezdu i Kaunas jos ne mogu da prebolim.
    Ove sam "amputirao" 2010 u JAR i cao. Zarekao sam se da ce me mozda zainteresevovati ako udju u 1/4 nekog EP ili SP.
    A posto to nikad nece da se desi,sad ih pratim sa istim zarom k'o sto pratim lepog brku kuvara,na pr.
    Ljudi,i vama to savetujem. Neki kancer je usao u nas savez,u fudbal uopste,i dok se ne uradi neki radikalni rez,bice ovako i nadalje!
    Sportski pozdrav
    (Hrundi Bakshi, 15. oktobar 2023 14:44)

    # Link komentara

  23. Ovako se sastavlja tim, ako želi Piksi igrati ozbiljno i da se ne bruka više:

    ...….. Vanja

    Živković. Eraković. Pavlović..Mladenović

    ...….. Gudelj

    …...….. Samardžic.. Sergej

    Tadic...….. Kostić

    ...….. Mitrović
    (saki, 15. oktobar 2023 14:41)

    # Link komentara

  24. Iskoristiću svoje pravo da kao jedan od 7 miliona selektora naše reprezentacije sa 20+ godina praćenja fudbala iznesem svoje mišljenje. Iako na papiru izgleda da imamo profile igrača predviđene da igramo sa 3 pozadi uz dva bočna igrača, zbog nedostatka desnog beka, to se pokazalo pogubim jer nam svaka iole ozbiljnija reprezentacija daje golove iz laganih kontri. Zbog toga bi se ja vratio na 4 pozadi Mladenović, Pavlović, Eraković (da pokušamo da uigramo barem neki tandem a obojica su jako mladi) i Milenković desno jer je igrao na toj poziciji mada je u očajnoj formi. Zadnji vezni Gudelj a ispred Tadić i Samardžić kao dva najkreativnija igrača. Napred uz Mitra dva klasična krila, levo Kostić koji deluje da više ne može da pokriva celu levu stranu i desno Živković. Ipak očekujem maksimalno ofanzivnu ekipu u stilu Baharove Zvezde sa tri nazad Pavlović, Gudelj, Milenković a Kostić i Živković po stranam. Na sredini nezamenljivi Lukić i još Tadić, SMS i Đuričić/Gaćinović/Samardžić koji će da se sudaraju međusobno. U napadu Mitović jer teško da će Ratkov da igra od starta (da je Vlahović zdrav, igrao bi sigurno). Očekujem neku tešku pobedu uz mnogo nervoze i nepovezane igre. Sportski pozdrav!
    (Vilingrađanin, 15. oktobar 2023 14:31)

    # Link komentara

  25. Napad sasvim OK, ali na žalost to je jedino OK, ovakvom igrom u odbrani i sredini mi nemožemo nikoga ozbiljnijega da pobedimo, nije ovo loš sistem i loša formacija, ALI.... za takav sistem mi nemamo igrače, praviš formaciju prema igračkom kadru sa kojim raspolažeš. Piksi hitno mora da menja sve do napada, igrača kvalitetnih za odbranu nemamo i to je problem,ali uz dobro preslagivanje mogu dobro da odigraju, a ovo sad je cirkus....
    (Nikola75, 15. oktobar 2023 14:30)

    # Link komentara

  26. Ја не знам шта народ очекује. Немамо врхунске играче, немамо тај култ репрезентације као нпр Хрвати који једу траву за своју државу. Реално кога би довели за селектора ?! Кога би позвали да игра ?! Ово је најбоље што Србија има и то је то.
    (Шид у срцу., 15. oktobar 2023 13:37)

    Pa dobro bre druže, muka mi je više od priča kako nemamo vrhunske igrače. Pa čekaj bre, je l' imaju vrhunske igrače ti isti mađari, je l ima Slovenija vrhunske igrače, je l ima Albanija vrhunske, Turska takođe, a svi su oni prvi u svojim grupama. Ovde je jedino problem neznanje našeg selektora i njegovog tima. Ljudi jednostavno ne znaju da spreme utakmicu, da analiziraju protivnika, ne znaju čak ni da izaberu igrače za reprezentaciju. Kvalitetni igrači im se čak nude (Ugrinić, Maleš), ali ne, oni su pametni, pa i dalje zovu Radonjića, Đuričića, Račića, 4 golmana, 4 leva beka. On i dalje gura Gudelja na štopera, a što kaže Rade Bogdanović, on je na mestu štopera smenio 4 trenera u Sevilji za godinu dana. Milenković mu igra svaku utakmicu i na svakoj toj utakmici mu je bio kriv bar za jedan gol i u kvalifikacijama za bar 50 protivničkih šansi minimum. Jednostavno, Piksi je bio vrhunski fudbaler, ali trener je 0 probušena.
    (Slavna, 15. oktobar 2023 14:29)

    # Link komentara

  27. Iskreno, treba pustiti crnogorce da idu na euro. Razlog, manje će se izblamirati nego mi. Ako mi odemo sa ovakvom odbranom bićemo kanta za punjenje.
    (Realnost, 15. oktobar 2023 08:51) # Link komentara

    Država od 650 000 stanovnika ne može da se izblamira na evropskom prvenstvu. Taman da svaku utakmicu prođu kao naši mladi.
    (Nenad, 15. oktobar 2023 12:01)

    A od tih 650 000 u Beogradu ih živi 700 000.
    (Eric Cartman, 15. oktobar 2023 14:21)

    # Link komentara

  28. Piksiju mogu da oprostim što je taktički nepismen i što ne želi da zaposli taktički pismenog pomoćnika i sto drugih mana i grešaka ali držanje Samardžića na klupi je ozbiljna svinjarija.
    (Nebojša, 15. oktobar 2023 14:15)

    # Link komentara

  29. Р.Антић смијењен после врхунских квалификација и одличне игре у Ј.Африци.А овај,како неко рече Кикси,после оне Б Р У К Е у Катару, и даље јаше!? Миленковић на бауштелу,као и половина шминкера. Око "костура" Вања,Павловић,Живковић,Тадић,Костић,Митровић би и моја баба направила озбиљан тим
    (Holden, 15. oktobar 2023 14:15)

    # Link komentara

  30. (piksi taktika, 15. oktobar 2023 13:43)

    Loša ti matematika. Izračunaj ponovo, jer ako bi se desio remi, a crnogorci pobede preostale dve, i sa našom pobedom protiv bugara, imali bi bod više od nas i naravno bili drugi. Jer crnogorci sada imaju utakmicu manje od nas, i dva boda manje
    (Slavna, 15. oktobar 2023 14:14)

    # Link komentara

  31. Nije ono Sinoc Srbija. Ono sinoc je ekipa koja je igracki ponizlila domacina i davila ga kao zmija zabu. Srbija je ovo danas. Ovo sto je godinama kukalo "zasto tri pozadi" a danas kuka "zasto cetiri kad uvek igramo sa tri". Mi bekove nemamo. I ne moze Stojkovic da ih izmisli..da ih od blata napravi?
    (Deksa, 15. oktobar 2023 14:08)

    # Link komentara

  32. @kaže moglo bi da nam se obije o glavu? već nam se obilo ne jednom. onaj nastup na svjetskom je sramota za vjeki vjekov
    ({}, 15. oktobar 2023 11:03)

    Možeš li da objasniš zašto je sramota? Izgubili smo od jačih od sebe a nismo izgubili od reprezentacije koja je naš nivo. Gde je tu sramota? Jesi ti jedan u nizu pametnjakovića koji su mislili da ćemo da budemo prvaci sveta i lagano da dobijemo Brazil? Po ovom komentaru koji si napisao izgleda da jesi pa je i razumljiva glupost koju si napisao.
    (smeh, 15. oktobar 2023 13:58)

    # Link komentara

  33. Piksi je trenirao neke ekipe u Aziji samo zahvaljujuci tome sto je bio najbolji igrac i legenda...isto tako i ovde,jedan je od najboljih igraca sa ovih nasih prostora u istoriji...i samo zahvaljujuci tome prolazi kao trener...pokazao je koliko ne zna u Kataru,a i u ovim kvalifikacijama...ponavljaju se isto greske iznova i iznova i to je do trenera
    (macconi, 15. oktobar 2023 13:55)

    # Link komentara

  34. @Djuro
    Jako je bitno da li pratiš ili ne.
    (chica, 15. oktobar 2023 13:54)

    # Link komentara

  35. @fenix
    Šta ti radiš u životu?
    (chica, 15. oktobar 2023 13:53)

    # Link komentara

  36. @Mare
    Misliš Marinika i Djilas bi rešili problem?
    (chica, 15. oktobar 2023 13:51)

    # Link komentara

  37. Srbija nade. E to nam je fudbalska reprezentacija.
    (Belog placa Itudis 70, 15. oktobar 2023 13:50)

    # Link komentara

  38. Prva fotografija govori sve o našem fudbalu, koji je oduvek bio i biće odraz stanja u društvu. Haotično i nesređeno, stihijski, bez nekog jasnog cilja. Povrh svega, vrlo brzo zaboravljamo i sporo učimo iz sopstvenih grešaka.
    Nedostaje prosvećenost ovom napaćenom narodu, lepo je rekao pokojni Vladeta Jerotić.
    Promene su nam neophodne, kako na individualnom, tako i na društvenom planu. Kako do toga da stignemo?
    Neka svako prvo krene od samog sebe. To je najveći doprinos koji možemo podariti sebi i svetu u kojem živimo.
    Tek onda ćemo primetiti promene.
    (Nikola, 15. oktobar 2023 13:49)

    # Link komentara

  39. Čuj odmarao igrače protiv jače momćadi da bi igrali protiv slabije?
    Pa mozda i ima logike. Pustiš jaču momćad da bude prva a ti se sa slabijom boriš za drugu poziciju.
    Ma važi, ali kad prodeš ideš u slabiji šešir i dobiješ još mnogo jače momčadi u grupi, ali ti si srecan i ostvario si cilj a to je plasman na turnir. Opet ima logike, jer dobio si neke pare i bio na turniru.
    Izgleda da Piksi ima samo jedan cilj, a to je plasman bez baraža.
    Da je igrače iscrpeo protiv Mađara i izgubio, to bi bilo mnogo gore nego šta je izgubio i odmarao igrače.
    Sad ima odmorne igrače protiv glavnog rivala za drugu poziciju u grupi. Ako pobijedi CG, a morao bi, onda je ostvario cilj tj. obezbjedio plasman. Čak i da sa CG odigraju remi isto ih CG ne može prestici jer bi imali bolji medusobni rezultat ali i bolju go razliku. Piksi je išao na siguricu. Da je pravio presing na Mađare u gostima moglo se desiti da neki dobije žuti ili crveni, ili da se neki povredi ili da su ključni igrači preumorni za CG. I šta onda? A moze da se izgubi i kad je presing, ustvari tada se izgubi još lakse jer su igrači u grču i strahu.
    (piksi taktika, 15. oktobar 2023 13:43)

    # Link komentara

  40. Da sam ja trener, isli bi sigurno na EP. Nemam ni ja pojma, ali bih pitao nekog ko zna, a ne slusao ono sto mi kazu neki neuki. Bar bi nam interes bio da pobedimo...
    (Mister Vo, 15. oktobar 2023 13:42)

    # Link komentara

  41. Nije on Piksi nego Kiksi.
    (Dule, 15. oktobar 2023 13:42)

    # Link komentara

  42. nebitno takmičenje.
    (anubis, 15. oktobar 2023 13:41)

    # Link komentara

  43. Pixi teska neznalica,
    (www, 15. oktobar 2023 13:39)

    # Link komentara

  44. Ја не знам шта народ очекује. Немамо врхунске играче, немамо тај култ репрезентације као нпр Хрвати који једу траву за своју државу. Реално кога би довели за селектора ?! Кога би позвали да игра ?! Ово је најбоље што Србија има и то је то.
    (Шид у срцу., 15. oktobar 2023 13:37)

    # Link komentara

  45. Borili su se i to je pozitivno...odbrana šuplja kao švajcarski sir...
    (Del boy, 15. oktobar 2023 13:35)

    # Link komentara

  46. Jedna Albanija prva u svojoj grupi koja je jača od naše.
    Kući sa 2-3 gola razlike tuku jednu Poljsku,Češku...

    Albanija trenutno fudbalska sila za nas a da im kojim slučajem igraju i naturalizovani "Švajcarci" pa mi bi smo im služili za nabijanje gol razlike poput Malte,San Marina i Farskih Ostrva.
    (3210, 15. oktobar 2023 13:34)

    # Link komentara

  47. Povrh svega, kada cujem onog Albijanica na RTSu, dodje mi da se ubijem
    (vladan, 15. oktobar 2023 12:13)
    Nemoj odustajati.
    (Goran, 15. oktobar 2023 13:28)

    # Link komentara

  48. Ma svi ste mazohisti
    (Czv, 15. oktobar 2023 13:28)

    # Link komentara

  49. Ako ćemo pošteno,bolje bi bilo da ne idu uopšte.Opet će napraviti neku aferu pred takmičenje,opet tone i tone mučnine u medijima.Šta će tamo ako ne idu bez ikakve želje?
    (Prokleta avlija, 15. oktobar 2023 13:25)

    # Link komentara

  50. Nije ovaj poraz nikakva katastrofa vec realno stanje u kom se nalazi nas fudbal. Jos nasi igraci bez trunke srama izjavljuju kako su bolji od Madjarske pa da ste bolji dobili bi bar jednu utakmicu. Treba uvek biti realan a nasi to nikako nisu
    (Vlada, 15. oktobar 2023 13:24)

    # Link komentara

  51. Ovi Mađari, koji su se u obe utakmice protivu Srbije branili 180 minuta, pobedili su Engleze na Vembliju i Hrvate. Pričati, da je Mađarska slaba, jer smo ih prema posedu lopte razvalili, potpuno je pogrešno. Šta je trebao Piksi, da udari bunker? Površnim, fotelja navijačima, ništa ne valja. Kada je Milojević sa Crvenom Zvezdom igrao kolektivnu organizovanu odbranu, nazivali su ga srećnikom, a sada Piksi ne zna protivu slabih Mađara!? Kada se grade stadioni, oni nam ne trebaju!? Zaključak je, svi vole da voze polovne i stare automobile, a da su novi loši nepotrebni. U kojoj god grupi da se nalazimo, ta grupa je najlošija!? Liga nacija, i Piksi nas iz C, dovede u A, najbolju, i ni to ne valja ovom narodu!? Sada se odjednom procenjuje da i ne treba da se kvalifikujemo na Evropsko? Nema kraja kontradiktornostima i omalovažavanju bilo kakvog uspeha.
    (UŠATI i stoka iz Laktaša, 15. oktobar 2023 13:24)

    # Link komentara

  52. A sto nasi hoce da se biju, svadjaju, hvataju za intimne delove kad izgube? Ko im je kriv?
    (Bzvz, 15. oktobar 2023 13:24)

    # Link komentara

  53. pa ovaj Soboslai i Salai su igracine, godinama igraju po Bundes ligi, i ako mislite da su losiji od nasih napoadaca, onda ne pratimo isti sport.
    (Nikola12, 15. oktobar 2023 13:23)

    # Link komentara

  54. Piksi nazalost ne zna nista o igri u odbrani. To je osnovni problem nase reprezentacije. On uopste ne zna zasto smo veceras dobili 2 gola. Sigurno nece znati da analizira gde su bile nase greske. I ko je pogresio.
    (Nikola, 15. oktobar 2023 11:51)
    Nije ni to problem. Ne mora da zna. Bilo bi dovoljno da neko zna pa da mu kaze. Ali on je narcisoidan pa ne slusa nikog a i okruzio se ortacima i poltronima sa kojima jede i pije, sta ce mu neko ko zna i sme da mu kaze. I svuda je tako.
    (Okkk, 15. oktobar 2023 13:21)

    # Link komentara

  55. Svi koji u toku utakmice uvijaju brkove ili imaju tetovazu ili gel na kosi izbaciti iz reprezentacije. Ti likovi istetovirani kao clanovi meksickih kartela sa bejbi fejsom nikog ne mogu reprezentovati a kamoli svoju zemlju. Gledam Mitrovica (kojeg inace gotivim) brise surlu istresa sline sa ruke na teren, a odma zatim se istom rukom rukuje sa kapitenom madjerske i trojicom sudija. Kralj kao da dolazi negde sa terena iz mog kvarta.
    Uvek mi je bilo draze videti likove poput ovog Pavlovica ili nekada "nikad osisanog pred utakmicu Deja Savicevica", nego da gledam onog Sergeja kako uvija one brkove celu utakmicu.
    (Vrb4s, 15. oktobar 2023 12:57)

    # Link komentara

  56. Tadic sinoc : mi smo kvalitetnija ekipa od HU.
    Alo prijatelju kako te nije sramota..imaš li dostojanstvo. Dva puta gubiš i to kažeš. Sramota. A i novinari. Samo se ulizuju za neku ćar. Niko ne sme da pita i kaže onako kako jeste
    (Pecke, 15. oktobar 2023 12:57)

    # Link komentara

  57. Kad će matori Džedaj da da izjavu?
    Pitam za druga
    (Giza, 15. oktobar 2023 12:45)

    # Link komentara

  58. Bio na utakmici. Lepo nas počastili Mađari na kraju utakmice, ispolivali nas pivom na stadionu. Bio sam sav mokar. Svaka im čast.
    (Taraba, 15. oktobar 2023 12:44)

    # Link komentara

  59. Ipak su to fudbaleri. Srbija je vrlo dobra u drugim timskim sportovima.
    (Travis Bicikle, 15. oktobar 2023 12:43)

    # Link komentara

  60. treba nam jos jedan selektor.samo da ih nauci igru u odbrani.eh, da je živ Ilija Petkovic.
    (anyway..., 15. oktobar 2023 12:42)

    # Link komentara

  61. Недимовић је бољи од Видића и то ће се једног дана видети. Хоћемо 4 национална стадиона а 5. да буде у Београду.
    (Милош, 15. oktobar 2023 12:37)

    # Link komentara

  62. E momci momci!!!
    Nije fudbal igracka.
    Lopta je okrugla.
    Nikad se ne zna gde moze da zavrsi!
    (Dragana, 15. oktobar 2023 12:36)

    # Link komentara

  63. Ovoj generaciji i selektoru zelim da izgube svaku utakmicu...zato sto nisu samo losi igraci vec su i losi ljudi. Da nije tako ne bi davali one izjave koje daju uoci i posle svake utakmice.
    (Fenomen, 15. oktobar 2023 12:34)

    # Link komentara

  64. reprezentacija srbije je zaokupljena šovinistima zamisli i protiv prijatelja mađara šovinizam izvire zato nema rezultata
    (ethem, 15. oktobar 2023 12:17)

    # Link komentara

  65. Piksi, uzmi Raška Ćurčića za pomoćnika i pusti njega da sastavi i reguliše odbranu. On je sa ovim igračima dok su bili klinci pobedjivao Španiju i druge svetske velesile
    (Sir Oliver, 15. oktobar 2023 12:15)

    # Link komentara

  66. Veze nemamo
    (Takson, 15. oktobar 2023 12:15)

    # Link komentara

  67. Povrh svega, kada cujem onog Albijanica na RTSu, dodje mi da se ubijem
    (vladan, 15. oktobar 2023 12:13)

    # Link komentara

  68. tim koji izgubi 2 puta od prosečnog tima Madjarske ne treba da ide na Ep...toliko..
    (navi, 15. oktobar 2023 12:11)

    # Link komentara

  69. ???…??
    (Bulls, 15. oktobar 2023 12:07)

    # Link komentara

  70. Iskreno, treba pustiti crnogorce da idu na euro. Razlog, manje će se izblamirati nego mi. Ako mi odemo sa ovakvom odbranom bićemo kanta za punjenje.
    (Realnost, 15. oktobar 2023 08:51) # Link komentara

    Država od 650 000 stanovnika ne može da se izblamira na evropskom prvenstvu. Taman da svaku utakmicu prođu kao naši mladi.
    (Nenad, 15. oktobar 2023 12:01)

    # Link komentara

  71. Nisam imao vremena da procitam sve komentare (prilican ih je broj).
    Ne mogu a da ne primetim jednu izjavu Gospodina Stojkovica odmah posle
    odigrane utakmice:"Nemam sta da zamerim svom timu,ispunili su sve zadatke
    i ono sto sam od njih trazio u poluvremenu"!?
    Pa kakvi su to zadatci bili postavljeni pred odbrambeni red u nasem timu.
    mislim da ovaj gospodin nije svestan svega onog sto je rekao u svojoj prvoj
    analizi utakmice.
    (Zarko Offenbach, 15. oktobar 2023 11:57)

    # Link komentara

  72. Ne znam zasto se svi toliko pale nakon poraza.
    Jos 3 tekme i dobre samse za drugo mesto.
    (Dragon, 15. oktobar 2023 11:55)

    # Link komentara

  73. Piksi nazalost ne zna nista o igri u odbrani. To je osnovni problem nase reprezentacije. On uopste ne zna zasto smo veceras dobili 2 gola. Sigurno nece znati da analizira gde su bile nase greske. I ko je pogresio. Jer 2 nasa stopera stalno prave greske. Iznova i iznova iste greske. Na primer Pavlovic svaku utakmicu igra isto. Kao pusten s lanca trci za loptom. Tu nikakve ideje kako se branimo nema. Piksi je veceras uvodjenjem Djuricica pokazao da ne zna. Da nema osecaj za izmenu. Nema osecaj koji igrac moze da napravi razliku a koji ne moze da uradi nista. Drugo, insistiranje na stoperima iz Katara, koji su u Kataru jasno pokazali koliko vrede nas je i dovelo ovde gde smo sad. Prosto nama nije dao gol samo onaj ko nije hteo. A Milenkovic i Pavlovic i dalje jasu. Stice se osecaj da ih vise niko i ne krivi za katastrofalne greske koje prave svaku utakmicu. Kod nas uopste nema struke. Da neko izadje i kaze Pavlovic je kriv za oba gola Madjara, jer je ispao kod prvog gola i bio daleko od svog igraca kod drugog gola. Nema to ko da kaze kod nas, jer je te trenere Bata Djora ucio. I normalno je da veze nemaju. Ovi novinari pokusavaju da na nesto ukazu, ali realno njihovo znanje je bas tanko. Simbol njihovog znanja je zvanicni kometator RTS-a koji je za naseg najboljeg igraca proglasio Strahinju Pavlovica. Iskreno bilo me je sramota drzave u kojoj zivim u kojoj je tako nesto moguce. Taj RTS je kao top lista nadrealista ili Monti Pajton.
    (Nikola, 15. oktobar 2023 11:51)

    # Link komentara

  74. Gde je Džaja da se oglasi i komentariše ovu bruku. Izabrali su senilnog Džajića na čelo FSS samo da podrži i progura izgradnju nacionalnog stadiona (ili ti pljačku narodnih para) gde će mnogi omastiti brke i napuniti džepove.
    (Sloba, 15. oktobar 2023 11:49)

    # Link komentara

  75. Igra nam je kao i komentari, kao da komentatori igraju, ni srede ni krajeva, samo haos.
    (Welcome2Serbia, 15. oktobar 2023 11:44)

    # Link komentara

  76. 20 godina slusam istu pricu!
    Evo sada ce da nam krene!
    (Nikola, 15. oktobar 2023 11:21)

    Ti 20, a ja 60. Kome je gore, tebi ili meni?
    (Dule 88, 15. oktobar 2023 11:39)

    # Link komentara

  77. Ono što mene najviše iritira je to da neki fudbalski stručnjaci iznesu pravo stanje stvari. Svuda slušam, pa bili smo bolji, nije loše, još imamo šanse .. a svi, baš svi znaju da i ako pređemo na EU opet će nas iskantati kao budale. Niko da ukaže od svih silnih analitičara na probleme koje imamo. Svi znaju, prosto im vidiš da znaju kada komentarišu, ali se boje da kažu, pa onda tako zamazuju nekim besmislenim činjenicama. To zamazivanje realnosti, što sebi kao narod radimo decenijama, nas je i dovelo ovde. Na fudbalu je najbolji primer. Onog komentatora na RTSu... pa to ne vredi ni komentarisati... 9:1 od Eng maldih je rezultat svega. A to je ono što čeka ovu državu uskoro. Opet ...
    (Mare, 15. oktobar 2023 11:39)

    # Link komentara

  78. Lucky@ne lazi
    (oz, 15. oktobar 2023 11:37)

    # Link komentara

  79. Mislim da je krajnje vreme da se osvestimo i pomirimo sa tim da nismo fudbalska nacija. biće tužno gledati ih u A ligi nacija. jer mi imamo napad, nešto mrsimo, ali odbrana Bože me sačuvaj. Nisam dovoljno stručan, ali mi moramo da promenimo formaciju u 4-4-1-1. nikada nas nije odlikovala brzina, a sa ovim win bekovima, gde nemaju podršku u slučaju kontre protivnika a u odbrani duva kao na Bjelašnici. u A ligi nacija bez 3 primljena gola po meču možemo da budemo presretni. podržavam selektora, jer jasno je ko je alternativa, a i ovakav kakav je za Mistera izmislio fudbal. ali sujeta gori iz njega. i ja ne vidim poentu da je uspeh plasman. ovakvi ne treba ni da se plasiramo. bar gledamo prvenstvo na miru. a ne euforija pa bolno otreznjenje do kraja prvenstva.
    i na kraju bih dodao i da slušajući naše komentatore imam utisak da ne gledamo istu utakmicu. takvi smo i u ekonomiji, politici i svim drugim sferama života. nemamo minimum osecaja za realnost.
    (fenix, 15. oktobar 2023 11:36)

    # Link komentara

  80. Muslin? Karma? Ko ga ono smeni kad nas je odveo na SP u Rusiji? Ko ga je nasledio? Kako je prošla Bugarska sa njim? Karma?
    (Beži i ne okreći se, 15. oktobar 2023 11:33)

    # Link komentara

  81. Jel ovaj Terzic sin onog Terzica?
    (bik ferdinand, 15. oktobar 2023 11:30)

    # Link komentara

  82. Kad kreće izgradnja da ne kažem UGRADNJA nacionalnog stadiona?
    (kopiranosatvitera, 15. oktobar 2023 11:26)

    # Link komentara

  83. Mi smo Splavari, po tome smo poznati, da posle prvih vecih para nas bas nesto zabole za reprezentaciju.
    (Eeeeeeazymoney, 15. oktobar 2023 11:24)

    # Link komentara

  84. Poslednju utakmicu reprezentacije odgledao sam na EP 2000 kada smo izgubili 6-1 od Holandije. Nikada više posle toga nisam gledao reprezentaciju ni na stadionu ni na TV niti nameravam. Želim im da postanu prvaci sveta ali to su samo lepe želje.
    (Lucky, 15. oktobar 2023 11:23)

    # Link komentara

  85. 20 godina slusam istu pricu!
    Evo sada ce da nam krene!
    (Nikola, 15. oktobar 2023 11:21)

    # Link komentara

  86. Ja sal prestao da pratim i ponovo poceo nekoliko puta,jer uvek nesto poverujem evo sad ce i oni da se trgnu ,ovo je ta generacija itd.Medjutim posle zadnjeg svetskog prvenstva rekao sam sebi da ih vise nikada necu pratiti taman da osvoje i svetsko i evropsko u nizu i evo ostao sam dosledan za sada Citajuci tekst shvatam da sam na dobrom putu.Nema to sve veze ni sa Piksijem toliko,koliko nam je savez los,nase skole fudbala su lose,nikome nuje u interesu da fudbal bude bolji nego se gledaju licni i trenutni interesi.I zato,kao rezultat imamo ispodprosecne igrace koji ne mogu da dobace vise od ovoga.Vrlo jednostavno.Ima sreca drugih sportova tako da ko zeli da gleda bas fudbal ima uvek premijer liga.
    (Djuro, 15. oktobar 2023 11:15)

    # Link komentara

  87. Grunf

    Idu prve dve ekipe, cemu nervoza...
    (mich, 15. oktobar 2023 11:15)

    # Link komentara

  88. Ja da sam odbrambeni igrač ja bi sam odustao od igranja za reprezentaciju. Sramota je da njih četvoro ne mogu čitav meč da zaustave dva protivnička igrača. Ne samo da su spori već im za ovu igru nedostaje još nešto što ne bi pomenuo sada ovde mada kada su oni u pitanju to ne bi bila uvreda već očigledno činjenično stanje......
    (MILOJKO, 15. oktobar 2023 11:15)

    # Link komentara

  89. Kakva nacija takva reprezentacija
    (Nanula, 15. oktobar 2023 11:12)

    # Link komentara

  90. 'Dajte Brazil da se igramo, igramooo....'
    (oh wait, 15. oktobar 2023 11:12)

    # Link komentara

  91. Najveću uslugu bi nam učinila CG da nas pobedi.
    (kritična masa, 15. oktobar 2023 10:05)

    Tačno tako ! Ako odemo na Euro svi mi fasujemo još jednu turu sekiracije.
    (Lepa Lori, 15. oktobar 2023 11:11)

    # Link komentara

  92. kad cete vise ukapirati da mi imamo samo prosecne fudbalere i ispod prosecnog selektora!
    (?, 15. oktobar 2023 11:09)

    # Link komentara

  93. "Najveću uslugu u životu sam sebi napravio kad sam prestao da pratim naš fudbal i reprezentaciju..."

    Kako si to uspio? Samo rekao necu vise, ili isao u neki institut na odvikavanje, ili potpisao neki ugovor da neces vise pratiti... Mojne suplje.
    (Mar, 15. oktobar 2023 11:07)

    # Link komentara

  94. ono kad jedva uzmes bod u bugarskoj i budes zadovoljan Dragan Stojkovic piksi trenercina
    (erikao, 15. oktobar 2023 11:06)

    # Link komentara

  95. kaže moglo bi da nam se obije o glavu? već nam se obilo ne jednom. onaj nastup na svjetskom je sramota za vjeki vjekov
    ({}, 15. oktobar 2023 11:03)

    # Link komentara

  96. pobjedite ove dukljane u utorak.i bićete nam opet najbolji !!!
    (aleksbudva, 15. oktobar 2023 11:02)

    # Link komentara

  97. Ova prva slika najbolje pokazuje u kakvoj je stanju prvo mitrovic onda nas fudbal pa posle i ova drzava
    (free net, 15. oktobar 2023 11:02)

    # Link komentara

  98. Sreća što sada na svetsko i evropsko ide po 100. reprezentacija pa ćemo otići. Šta ćemo tamo? Pa da se malo 'ložimo' kao u Qataru, i tako zadnjih 100.god.!
    (Mig 29, 15. oktobar 2023 11:01)

    # Link komentara

  99. I dalje igramo bata Đorin fudbal.
    (Zozo, 15. oktobar 2023 11:00)

    # Link komentara

  100. Vidim da su svi reflektori uprti u Terzica zbog primljenih golova. Medjutim kada se rasiri slika vidi de da je Milemkovic glavni sukrivac i da vec hronicno kosta rpeprezentaciju zbog svoje neodgovornosti u postavljanju zadnje linije, pravovremenom pokrivanju napadaca protivnika. Iste greske kao u Kataru.
    (DAVOR, 15. oktobar 2023 10:59)

    # Link komentara

  101. Ponovo smo previše očekivali od selektora.
    Mislim da imamo odlične igrače, ali je po ko zna koji put postavljen amater na mesto selektora. Uporno ponavlja kako svi igraju fudbal i da su napredovali, ali nema objašnjenje zašto Srbija ne napreduje.
    Kvalifikovao ga je rad u Japanu i Kini???
    Dajte da budemo ozbiljni.
    (Gaspar LeMarc, 15. oktobar 2023 10:59)

    # Link komentara

  102. Srbiji treba Hrvatski trener i hrvatska škola nogometa.
    Tako Hrvatskoj u košarci treba Srpski trener i Srpska škola košarke.
    (Miloš, 15. oktobar 2023 10:56)

    # Link komentara

  103. Nije ovo sramota,nasi igracu su sasvim prosecni,bar velika vecina njih,ima tu par igraca sto su malo ozbiljniji fudbaleri...Nasi dometi su plasman na Evropsko i Svetsko prvenstvo i to je sve,a tamo smo ekipa za sigurne bodove...Zadnji plasman u nokaut fazu je 2000. godina,ali smo tada imali Mihajlovica,Stankovica,Mijatovica,Piksija,Jugovica,Djukica...
    (pejafan, 15. oktobar 2023 10:51)

    # Link komentara

  104. Da bi se devedesete vratile prvo bi morale da odu a one nikada nisu otišle.
    Politika me baš nešto ne zanima ali ako treba da se porede ovi danas sa onim pre njih mrtva trka.
    (Eric Cartman, 15. oktobar 2023 10:27)

    Oni pre njih su bili zlato, ovo je najveće zlo koje će se pamtiti vekovima
    (Mile, 15. oktobar 2023 10:51)

    # Link komentara

  105. Sve je to normalno.
    (Ko je ugasio svetlo?, 15. oktobar 2023 10:50)

    # Link komentara

  106. Halo bre Piksi, kakva ti je to taktika kada čuvaš Tadić , Kostica i Jovica u odlučujucoj utakmici. Praviš tim sa lošom odbranom i bez srednjeg reda i dajes dva mlada igrača koji su važniji protiv Madjara. Imas par igrača iz naše lige, ali ti hoćeš one koji igraju u stranim klubovima. Oni čuvaju sebe od povreda, i vidi se kako igraju mlako i bledo, naročito u odbrani. Treba ti 3- 4igraca iz nase lige za odbranu i srednji red.Razmisli, promeni ili doviđenja.....
    (Vaske, 15. oktobar 2023 10:49)

    # Link komentara

  107. tako tako mitre. vatanje za j, pokazivanje srednjaka, j...nje mame, koskanje, i na kraju izjava mnogo smo bolji bre. ko se potresa zbog ove bande taj naprosto nije normalan
    (petar markovic, 15. oktobar 2023 10:46)

    # Link komentara

  108. Pa lako cemo, bicemo lagano drugi, niko nije ni mislio da cemo biti prvi...
    (mich, 15. oktobar 2023 10:45)

    # Link komentara

  109. Razlika između srpskih fudbalera i košarkaša?
    (Čiča, 15. oktobar 2023 10:42)

    # Link komentara

  110. Odbrana katastrofa čak i San Marino ima bolju odbranu od nas
    (Abc, 15. oktobar 2023 10:22)

    Interesantan momenat da ti starteri budu Terzić i Eraković.
    (cirkuzant, 15. oktobar 2023 10:37)

    # Link komentara

  111. Od Antica i Juzne Afrike se vise ne prati fudbal reprezentacije.
    (NR, 15. oktobar 2023 10:37)

    # Link komentara

  112. Problem, Srbije je, Što Srpski "igrači nemaju karakter" Većina ih je Polupismeni, Vidite što im je prioritet, splav ovi, sponzoruše, auti itditd.
    (željkovameli, 15. oktobar 2023 10:36)

    # Link komentara

  113. Stojković je odmah posle Katara trebalo da da ostavku
    (Gradimir, 15. oktobar 2023 10:35)

    # Link komentara

  114. Još jedna stvar....dao sam lično šansu Mađarima iako su nas "zadužili" u prošlosti. Posle zvizdanja himni Srbije juče završili su...Mađari ostaju Mađari. Ksenofobicni rasisti.
    (Lazar M, 15. oktobar 2023 10:35)

    # Link komentara

  115. Piksi daj ostavku i zacuvaj svoji ugled. Dosta je bilo.
    (Dragan
    UGLED, HAHAHAHAHAAAA.
    (željkovameli, 15. oktobar 2023 10:31)

    # Link komentara

  116. Kome mi pravimo nacionalni stadion ? Taj ogromni novac treba preusmeritiu bolnice i skole. Ne znam ni ko ide vise na marakanu i jna, i ako ide, ide par puta godisnje
    (Miloje, 15. oktobar 2023 10:30)

    # Link komentara

  117. Na stranu sve. Ali me zbunjuje kako eUro ako srbi kazu evropa, evro? Malo se gubite
    (Evro, 15. oktobar 2023 10:29)

    # Link komentara

  118. Bravo momci odlična igra ali je sreća okrenula leđa,idsmo dalje pobdda protiv CG-e i to je to,a ovi zluradi komentari neka vas nebrinu jer su od onih što u živitu nisu uradili ništa.
    (ZIS, 15. oktobar 2023 10:29)

    # Link komentara

  119. Vratile se devedesete, došla ista ekipa. Politika u svim segmentima i postavljeni njima podobni ljudi. Tuga i jad Srbije, razaranje iznutra traje uveliko...
    (Mitar, 15. oktobar 2023 10:10)

    Da bi se devedesete vratile prvo bi morale da odu a one nikada nisu otišle.
    Politika me baš nešto ne zanima ali ako treba da se porede ovi danas sa onim pre njih mrtva trka.
    (Eric Cartman, 15. oktobar 2023 10:27)

    # Link komentara

  120. Pokvario vas muslin sa disciplinovanom odbranom pa ste se zanrli da možete da igrate lepršav fudbal. Eto vam lepršav fudbal, uvek damo gol, ali primimo bar jedan više.
    (lol, 15. oktobar 2023 10:25)

    # Link komentara

  121. Ponudis ugovor Murinju...da da...bas njemu..5 MILONA po godini kroz bonuse jos 5...na celo saveza stavis coveka koji je i trebao da bude ...Vidic...i lepo ih ostavis 4godine da rade...za neke sta ce pitati a odakle pare...eno ih u temelju nacinalnog stadiona...
    (Comy SB, 15. oktobar 2023 10:25)

    # Link komentara

  122. Milenković je kriv za oba gola pogledajte obe akcije.
    (Ja, 15. oktobar 2023 10:23)

    # Link komentara

  123. Opste je poznato ko od stojkovica vodi glavnu rec i privatno i poslovno a javna tajna je da je i strucni stab i igracki kadar sastavljen od ljudi koji su se "dogovorili" sa snezanom
    (X, 15. oktobar 2023 10:23)

    # Link komentara

  124. Odbrana katastrofa čak i San Marino ima bolju odbranu od nas
    (Abc, 15. oktobar 2023 10:22)

    # Link komentara

  125. Opet se po ko zna koji put pokazalo koliko je ovaj nas narod nesrecan, isvrustriran, nadmen, malodusan, nerealan...

    Kada bi nas narod bio realan onda bi znao da je nasa fudbalska reprezentacija solidna. Da je bolja od mnogih, ali da ipak ima dosta boljih reprezentacija od nase. I da je uspeh kada odemo na neko takmucenje.


    Kada ne bi bio nadmen, shvatio bi da sve sto se uradi vise od odlaska bio bi jos veci uspeh i onda ne bi bio malidusan kad se desi neki "losiji rezlutat".

    Kad ne bi bio isfrustriran i nesrecan ne bi se poistovecivao sa nasim sportistima kada prave uspehe, a distancirao od njih kada naprave los rezlutat.
    (Kuki, 15. oktobar 2023 10:20)

    # Link komentara

  126. Ne zasluzuju da prodju, i jedina realna opcija je da ostanu kuci i da prate EURO sa malih ekrana i da mastaju kako ce oni jednog dana kada postanu fudbaleri igrati na tom takmicenju.
    (ls, 15. oktobar 2023 10:20)

    # Link komentara

  127. I kako sad biti optimista pred utakmicu sa CG?
    (Obrad, 15. oktobar 2023 10:19)

    # Link komentara

  128. Dovoljno je samo reći da nam fudbalski savez vodi bivši ministar poljoprivrede Nedimović. Nema dalje.
    (Ilija, 15. oktobar 2023 10:19)

    # Link komentara

  129. Bojim se samo da će japanac na klupi da izvši harakiri ako se ne kvalifikujemo
    (Stuttgart, 15. oktobar 2023 10:18)

    # Link komentara

  130. Nece da zalažu
    (Džon Kurton, 15. oktobar 2023 10:18)

    # Link komentara

  131. Srbi bolji 10x ali nije bilo srece….
    (Slovenec, 15. oktobar 2023 10:16)

    # Link komentara

  132. Ostavke da daju svi koji vode Fudbalski Savez !
    Narocito nestrucni tatini sinovi…
    (Bora, 15. oktobar 2023 10:14)

    # Link komentara

  133. Imamo mi obezbedjen i baraz za EP kroz ligu naciju, samo da kazem..
    (navijac, 15. oktobar 2023 10:11)

    # Link komentara

  134. Vratile se devedesete, došla ista ekipa. Politika u svim segmentima i postavljeni njima podobni ljudi. Tuga i jad Srbije, razaranje iznutra traje uveliko...
    (Mitar, 15. oktobar 2023 10:10)

    # Link komentara

  135. A sta ima da tražimo na euru kad nismo u stanju madjare da dobijemo treba da naidjemo na engleze pa da nas razbiju 9:1 bolje da ne idu nigde da nas ne brukaju.
    (Sremac, 15. oktobar 2023 10:09)

    # Link komentara

  136. Zna li neko zasto je Mitar loptu primao na centru ili na 30m od gola Madjara umesto da ode u 16m i ceka da ga pogode kad je tamo najopasniji? Kao da smo igrali bez njega, potpuno je bio bezopasan. Dok se dovuce do 16m, Madjari vec preuzeli loptu i krenuli u kontru. Da li su to Piksijeve instrukcije? Ako jesu, ideja je sumanuta. Ako nisu, Mitar je prolupao. Nikada pre se nije tako kretao.
    (AcaBgd, 15. oktobar 2023 08:54)

    A sta da radi? Da ceka krsten centarsut cijelu utakmicu? Mitar je igrac koga treba hraniti centarsutevima a mi nemamo takvog ugraca. Tadic kad centrira iz kornera, jedva da dobaci do sesnesterca, lopta putuje vjecnost. Uvijek smo kuburili sa takvim igracima koji znaju da upute ostar centarsut. Valjda se kod nas to ne trenira u mladjim selekcijama.
    (pakako, 15. oktobar 2023 10:07)

    # Link komentara

  137. Kad Smudja prica o taktici …
    (ultra_senc_kaludjerica, 15. oktobar 2023 10:07)

    # Link komentara

  138. Kakvi ljudi vode Fudbalski savez nije ni cudo sto
    tako prolazimo. Nestrucni, tatini sinovi i zastareli kadrovi.
    (Brana, 15. oktobar 2023 10:06)

    # Link komentara

  139. Pucali smo mi sebi u noge na izbirima za predsednika FSS, to svi znamo, samo se pravimo blesavi ili se ovakvi komentari u startu banuju....... Zdravi bili....
    (sumadinac, 15. oktobar 2023 09:16

    Predsednik je samo ikebana i formalna figura. Glavni u savezu je Piksi. On se za sve pita. Tako je i postavljen za selektora. To znaju svi koji su bliski savezu
    (Fica, 15. oktobar 2023 10:05)

    # Link komentara

  140. Reprezentacija Srbije me ne zanima dok su na čelu Saveza eks ministar šumarstva i abolirani Džajka, dok se ne promene selektori A i U21 muške reprezentacije i dok se ne vrati crveno-plavo-bela garnitura opreme.
    (prioriteti, 15. oktobar 2023 10:05)

    # Link komentara

  141. Kako neko ne shvata da je selektorov IQ nizi od 100. On covek ne zna da sastavi dve prosto prosirene recenice i ne za trenerski posao, a to se videlo na proslom svetskom prvenstvu i neko ga jos uvek drzi sa hiljadama eura platom. Prosto neverovatno
    (Sasa, 15. oktobar 2023 09:21)
    6 razreda osnovne škole, neobrazovan, bahat i bogat. najgore moguće
    (rekao na tv školski drug, 15. oktobar 2023 10:05)

    # Link komentara

  142. Najveću uslugu bi nam učinila CG da nas pobedi.
    (kritična masa, 15. oktobar 2023 10:05)

    # Link komentara

  143. Piksi je naprzvio lepu igracky karijeru, postao ikona u Japanu , veims bogat ALI geni su cudo. Obratite paznju kako zvace zvaku tokom svake utakmice. Sirom otvorenih usta kao onsj najgori....
    (Uzicanin, 15. oktobar 2023 10:03)

    # Link komentara

  144. Nikad jača Mađarska.
    (Realnost, 15. oktobar 2023 09:53)

    # Link komentara

  145. Toliko se ložimo na fudbal a reprezentacija očaj. Pa neki igrači ne mogu da potrče duže od 20m . Odbrana spora kao da su veterani. Kada shvatimo da smo prosek biće lakše . Mada ja bih radije pustio neke koji se trude nego ove manekene koji misle da im je mesto zagarantovano. Radonjić je prava slika našeg fudbalera. Nezainteresovan, lenj, a misli da može sve na talenat
    (Dejan, 15. oktobar 2023 09:48)

    # Link komentara

  146. Nadam se da ce CG pregaziti ove manekene i licimure.
    (Miki, 15. oktobar 2023 09:47)

    # Link komentara

  147. Ma kada im država izgradi nacionalni stadion, za jedno milijardu i po eura, biće bolje pa će možda da izvuku i neki nerešen rezultat. Objasniće sve Piksi.
    (Bogdan, 15. oktobar 2023 08:24)

    A šta misliš zašto su toliko zapeli za taj stadion? Imaju jedno 50 miliona razloga za sebe.
    (Pozdrav iz Kambodžu, 15. oktobar 2023 09:46)

    # Link komentara

  148. Sta god da bude živela nam Srbija !
    (Marko, 15. oktobar 2023 09:45)

    # Link komentara

  149. Nije problem u reprezentaciji vec u nama. Ovo se desava decenijama i mi se nadamo da ce biti nesto drugacije. Nece biti, sve je isto. I kad je Piksi doveden, svako iole objektivan i ko elementarno prati fudbal je vidio da je to sulud potez ,gdje se dovodi neuspjesan trener bez ikakvih vecih trenerskih uspjeha a bukvalno je najuren iz Kine gdje je bio jako los. Vidio je sta se radi u savezu i ko su ti ljudi, kakav je to klan kome je bitno jedino da zadrze svoje pozicije u savezu. I onda dodje splet okolnosti, Portugalu se ne pruzna gol u Beogradu, onda pad Portugala u formi, losi Irci, lose ostale reprezentacije u grupi i dobijamo Piksija pauna koji se sepuri, nacija za mozgom zlatne ribice koja je u ekstazi i idemo Jovo nanovo. Jednostavno treba da pratimo reprezentaciju vez nervoze, da ne padamo u euforiju a ni u ocaj. Da bude jedna razbtibriga kao da gledas Zcezde Granda, taj nivo zabave. Mozes i reprizu da gledas, svjedeno ti je.
    (mojnemenito, 15. oktobar 2023 09:45)

    # Link komentara

  150. Sive eminencije koje se slepaju kroz savez i sede u foteljama samo eto jer im se moze, koji taj posao shvataju kao priliku da ucare svaki dinar a ne kao funkciju od elementarnog sistemskog znacaja za napredak tog sporta u zemlji i razboj mladih talenata, ljudi koji biraju biraju strucne kadrove po kriterijumima gde je najbitnije ime i neke stare zasluge, sta ocekujete od rezultata? Tako je vec 50 godina u domacem savezu. Ne mozes da sejes kukolj a ocekujes psenicu. I ovaj selektor je mozda dosta bolje nego sto takav sistem zasluzuje iako ima hiljadu mana kao trener. A za ove sto lupaju da mi nismo fudbalska nacija, to veze sa vezom nema, mi smo na svakom prvenstvu koje smo otisli (a i koje smo prepustali u ovom veku samo) bili medju 10 najskupljih reprezentacija. To znaci da su nasi igraci cenjeni i kao sto znamo igraju u top ligama u svetu. Problem je sto mi nemamo nikog da od tih igraca napravi tim. To je donekle uspeo Radomir Antic ali su ga brzo sklonili…
    (ko-ometator, 15. oktobar 2023 09:42)

    # Link komentara

  151. Napisah pred oktobarski "prozor" kvalifikacija da selektor Stojković svojim fudbalskim stavom, znanjem i umenjem vodi reprezentaciju u potpuno neizvesnu završnicu kvalifikacija za Euro '24 i da lako može da se desi da konačan plasman na kraju bude zavisio i od rezultata ostalih timova u grupi s priličnom realnim izgledima da se ostane i bez plasmana na isti. Dobih lavinu minusa. Ovakva kvalifikaciona grupa dugo nam neće "zapasti". Sami da smo je birali ne bi bolju mogli izabrati u smislu kvaliteta protivnika. A uskoro će stići i potvrda ovoga u vidu žreba i određivanja grupa za kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2026 u Kanadi, SAD-a i Meksiku! Utakmica u utorak protiv Crne Gore, po meni, mnogo će podsećati na utakmicu između reprezentacija Srbije i Gruzije igrane pre nekih 6 godina a bila biti ili ne za odlazak na Mondijal u Rusiju. Ne treba zaboraviti da je tada selektor bio jedan Slavoljub Muslin. Da se ne porede selektorski sposobnosti Muslina i Stojkovića. Bilo kako bilo biće to još jedne porođajne muke sadašnjeg selektora i njegovih izabranika a da li će novorođenče biti mrtvo, nedonošče ili zdravo neka pogledaju oni s dobrim želucem. Srećom druga sam smena te ne moram da dođem u iskušenje da prebacim na prenos barem na minut ili dva!
    (ramiz karaeski, 15. oktobar 2023 09:42)

    # Link komentara

  152. Evo i ova slika Mitrovica u skladu sa svim vezano za naš fudbal.
    (Moko, 15. oktobar 2023 09:38)

    # Link komentara

  153. Koga briga, bez veze sport
    (marko, 15. oktobar 2023 09:37)

    # Link komentara

  154. @Najveću uslugu u životu sam sebi napravio kad sam prestao da pratim naš fudbal i reprezentaciju.Nivo lažnih nada i laskanja samom sebi ima nivo patološke bolesti.Sad mi je lepo,samo naslove pročitam i smejem se.
    (Coach, 15. oktobar 2023 07:59)

    ja lično 1990. kada je Piksi promašio penal protiv Argentine. ( bio sam punoletan i već svestan da je fudbal ovde loš).
    pogledam rezultate klubova, reprezentacije, ali bez sekiracije... pogledam i neke golove, jer su oni majstorije, ali to nije ograničeno klubom ili reprezentacijom, već jednostavno je dobar gol.
    (matori, 15. oktobar 2023 09:37)

    # Link komentara

  155. pre utakmice trener i direktor reprezentacije kažu:...."ovo nije najbitnija utakmica..."
    sve jasno...
    (dr-mr, 15. oktobar 2023 09:35)

    # Link komentara

  156. Piksija vratiti u Japan?
    (Milos, 15. oktobar 2023 08:54)

    I ja bih sve te Kineze vratio tamo odakle su i došli - U Japan!
    (Nenad, 15. oktobar 2023 09:34)

    # Link komentara

  157. Najveću uslugu u životu sam sebi napravio kad sam prestao da pratim naš fudbal i reprezentaciju.Nivo lažnih nada i laskanja samom sebi ima nivo patološke bolesti.Sad mi je lepo,samo naslove pročitam i smejem se.
    (Coach, 15. oktobar 2023 07:59) # Link komentara
    Upravo tako. Kad se setim koliko sam se ranije nervirao. Sada otpratim rezultat, ili pogledam, kao neku utakmicu cempionsipa, totalno rasterecen. Jednostavno svako sa malo mozga moze videti da necemo biti bolji u buducnosti, dok se sistem ceo ne promeni. Do tada, mozak na off kad su nasi u pitanju.
    (Mladen, 15. oktobar 2023 09:32)

    # Link komentara

  158. čitam naslov, smejem se, smejem se, aaa plače mi seee... opet za malo, aj biće bolje
    (Domaćin, 15. oktobar 2023 09:32)

    # Link komentara

  159. Kada je Piksi izveo sastav bez Mladenovića sa terzićem i erakovicem koji ni u zvezdi nije igrao desnog beka pomislio sam da je retard.Posle sam se setio da to sigurno nije njegov izbor i da nema svoje ja.Odavno u našim selekcijama ne igraju najbolji.Primer Muslina sve govori Nisu pre neki dan džabe mladi izgubili 9:1.Ovo je u stvari prilika da se uzmu sigurne pare na kladionici.
    (Nemojte da Vas šišaju, 15. oktobar 2023 09:30)

    # Link komentara

  160. A secam se kad je ova kriminalna bolumenta pljuvala Rasu Antica...
    (Eee..., 15. oktobar 2023 09:28)

    # Link komentara

  161. Poslenji 35 godina smo dozolili da MAFIJA rukovodi nasim fudbalom!
    Vidic je bio upravu
    (Dejan, 15. oktobar 2023 09:23)

    # Link komentara

  162. Kako neko ne shvata da je selektorov IQ nizi od 100. On covek ne zna da sastavi dve prosto prosirene recenice i ne za trenerski posao, a to se videlo na proslom svetskom prvenstvu i neko ga jos uvek drzi sa hiljadama eura platom. Prosto neverovatno
    (Sasa, 15. oktobar 2023 09:21)

    # Link komentara

  163. Ништа додати нити одузети. Све сажето у пар реченица. репрезентација је увек била одраз стања у домаћем фудбалу, а фудбал одраз стања у држави. Констатовање очигледног од када знам за себе, а загазио сам у шесту деценију.
    (Бизгов, 15. oktobar 2023 09:20)

    # Link komentara

  164. Piksi daj ostavku i zacuvaj svoji ugled. Dosta je bilo.
    (Dragan, 15. oktobar 2023 07:55)

    Ugled? Tesko.
    (Bing, 15. oktobar 2023 09:19)

    # Link komentara

  165. Ukinuti fudbal u Srbiji na 5 godina da se sistem restartuje.
    (logika, 15. oktobar 2023 09:19)

    # Link komentara

  166. Gledam juce one odvratne Madjare, koji celo drugo poluvreme cuvaju srecno postignuti rezultat iz prvog poluvremena, gledam nas i nasu nemoc da i takvog protivnika pobedimo i mislim se, kakav smisao uopste ove kvalifikacije i za njih i za nas imaju kada ni oni ni mi na EP ni grupu, koju god, necemo proci. Oni fudbalski demagozi, mi sa selektorom koji nije u stanju od kamare dobrih individualaca da napravi kakvu - takvu ekipu, koja zajedno igra, trebamo na EP da postignemo neki uspeh? Ma nikada, srljamo samo u jos jedno razocarenje i u idiotske analize naseg selektora zasto je uspeh izostao, pri cemu sebe u tome nikada ne vidi. Iskreno se nadam da necemo ici na EP, nadajuci se da ce zbog toga ovaj nesposobni, a patoloski tvrdoglavi "pametnjakovic" (njegova glupost vristi do neba) shvatiti da treba da ide, a ako ne shvati, onda ga treba oterati.
    (Nik 04, 15. oktobar 2023 09:18)

    # Link komentara

  167. Realno... Protiv Bugarske izjednačili jedva u zadnjoj minuti,dva puta izgubili od Mađarske... Mi smo i više nego prosečna ekipa. Možda smo "najskuplja" reprezentacija u grupi ali smo "najjeftinija" tamo gde je najbitnije - selektor!!! Krstajić, Piksi, pa čak i Muslin, sve je to osrednji kvalitet trenera... Piksi je stvorio ime pre trenerske karijere pa je u startu skretao više pažnje, ali u suštini - ništa posebno. Mi ćemo teško otiće na Euro a i ako odemo, sa ovim selektorom i ovakvom selekcijom i postavkom igrača, proći ćemo verovatno OPET sa ne zapaženim uspehom. Daj bože da nisam u pravu, ali sve ovo se već jako dugo ponavlja i ponavlja i ponavlja...
    (Filozof, 15. oktobar 2023 09:17)

    # Link komentara

  168. Pucali smo mi sebi u noge na izbirima za predsednika FSS, to svi znamo, samo se pravimo blesavi ili se ovakvi komentari u startu banuju....... Zdravi bili....
    (sumadinac, 15. oktobar 2023 09:16)

    # Link komentara

  169. “Mi nismo fudbalska nacija”.
    Madjarska jeste?
    Ceze to nema sa nacijom nego sa savezom. Od Miljanica preko Karadzica dosli smo do trenutka kada i ne znamo ko je predsednik. Savez i svako ko udje u fudbal u Srbiji gledaju pre svega kako da se opare, nista drugo im nije sveto. Zato imamo pretuznu ligu i ocajne reprezentacije.
    (Mile, 15. oktobar 2023 09:15)

    # Link komentara

  170. kako bih voleo da je par fudbalera poput kosarkasa... Mislim na one kosarkase sto se ne odazovu reprezentaciji! Pojedini fudbaleri bi tako samo pojacali tim!
    (nenad, 15. oktobar 2023 09:15)

    # Link komentara

  171. Srbiji u svemu treba bolja organizovanost,red i rad. Organizaciju trebaju voditi najbolji stučnjaci. Piksi to nije.Neshvata dao fudbal počiva na odbrani .
    (ILIJA BOSNIĆ, 15. oktobar 2023 09:14)

    # Link komentara

  172. Mislim da je Piksi na pocetku imao kod igraca neku ulogu idola. Medjutim ta je faza prosla. Zato se igraci vise ne loze na njegovu retoriku jer vide da je los selektor bez vizije i pogresne taktike.
    Zasto nama treba sreca protiv Madjarske zasto ih nismo nakantali na znanje 3:0
    (deki-of, 15. oktobar 2023 09:12)

    # Link komentara

  173. Kako se Piksi na utakmici samo krstio,bolji bismo ućinak postigli da uzmemo nekog popa na klupi,umesto njega. Mozda bi bog nesto i uslišio. U svakom slučaju,ućinak ne bi bio slabiji.
    (Igor K, 15. oktobar 2023 09:10)

    # Link komentara

  174. ali ta napredna umišljenost da smo mi nešto u fudbalu, to laganje i sebe i drugih, ti klikbajt naslovi, ta potpuna nekompetentnost, poltronstvo, bahato kršenje zakona i korupcija... to je srbija u svim segmentima.
    (ende, 15. oktobar 2023 09:10)

    # Link komentara

  175. Eh kada bi mogli samo da igramo protiv Litvanije ili sličnih reprezentacija non stop. Tada bi ovi "majstori" fudbala, pre svih ova dvojica iz SA opet izgledali kao najbolji fudbaleri na svetu i ovi navijači uspeha bi opet pričali kako ćemo da osvojimo SP a za početak da razbijemo Brazil. Ovako dođe prosečna reprezentacija kao što je Mađarska i odjednom nema asistencija, nema golova a još ako nema Tadića, čovek je ipak u godinama i vreme je za penziju, nema uopšte dobrog rezultata reprezentacije. Nego može li Tadić nekako da se podmladi barem 10 godina? Godinama sve zavisi uglavnom samo od njega i sada kada njega nema, tj. njegove dobre igre, mi se mučimo i protiv Bugarske. Stvarno nije u redu od Tadića da ostari i pusti ove mučenike da bez njega igraju tj. pokušaju da igraju.
    (smeh, 15. oktobar 2023 09:10)

    # Link komentara

  176. Crna Gora je bogami opasna za njih igraju ovi kavcani i škaljarci.
    (Eric Cartman, 15. oktobar 2023 09:10)

    # Link komentara

  177. Sto je najgore,ovako jadni i nikakvi cemo otici na EP gde sledi uzasna blamaza,mi sa ovih prostora jednostavno nemamo talenat za fudbal kao sistemsku i vrlo kompleksnu igru,nemamo strucnjake,nemamo sistem,nemamo dobru fudbalsku skolu,ma nemamo ni potrebnu anatomiju tela ni fizicke predispozicije,pogotovu za ovaj savremeni fudbal(Hrvati su samo anomalija,po meni neverovatna i neobjasnjiva za ove prostore).Garantujem,a to svi i znaju ali cute,da je pre neko vece u Engleskoj nasem fudbalu udaren poslednji ekser u kovceg i da je svetlo ugaseno,te veceri se tacno videlo kakva je mracna i turobna buducnost naseg fudbala
    (NebitnoKoSam, 15. oktobar 2023 09:07)

    # Link komentara

  178. Ako mi navijači imamo bar trunke dostojanstva, ne treba ni jedan od nas da se pojavi u utorak na stadionu na meču sa Crnom Gorom!
    Nisu zaslužili !!!
    (MiLoš, 15. oktobar 2023 09:06)

    # Link komentara

  179. Evo sad kad su se slegle malo emocije, jedna analiza s moje strane.

    Jesmo sinoć bili dosta bolji tim i zaslužili smo makar bod u suštini i pobedu. Što ne znači, da je naša igra sveukupno bila jako dobra, daleko od toga.

    Žao mi je Terzića, dečko obećava, ali su sinoć oba gola pala preko njegove strane i direktno izgubljenog duela protiv Nega. Ali ajde da budemo iskreni: Mnogi od nas su tražili da se vratimo na sistem za četri igrača u zadnjem redu. Sad je naravno pitanje, zašto tu priliku nije dobio Mladenović? Zato što je se Terzić ustalio u Salcburgu i pruža redovno dobre partije.

    Dalje što se tiče odbrane: Milenković je nažalost zaslužio klupu. Dečko se bori i igra srcem, ali ne vredi. Previše je nervozan, providan, kasni u ofsajd zamci. Samo ume da ispuca loptu u aut.
    Pavlović, iako takođe zna da kiksira, ima pobednički mentalitet i hrabrost i ima šansu da stasa u ozbiljnog igrača na fudbalskoj mapi.
    Erakovića i ne mogu previše da komentarišem, jer sam ga slabo primećivao, osim što je često bio loše pozicioran na svojoj strani.

    U odbrani nam duva opsana promaja. E sad, to je naravno i do stila naše igre. Štoperi nam stoje visoko, a u suštini nemamo kvalitet za takvu vrstu igre. Mađari na primer uopšte nisu neka ekipa, ali se pridržavaju svog stila i onoga što umeju. Znaju oštro iz kontre da napadnu i solidno da se brane. To je, pored malo više sreće, juče bilo dovoljno za pobedu.

    Što se veznog reda tiče: SMS jeste dobar tehničar, ali kao što sam već pisao i dalje tvrdim: Previše je trom i spor i koči našu igru. On i Tadić nikako više ne nogu zajedno da igraju.

    Dušan je jedna od svetlih tačaka naše reprezentacije godinama unazad. Čak tvrdim da je trebao da igra za najveće klubove po svom umeću. Ali godine su ga pristigle i to se baš primećuje.

    Lukić me je pozitivno iznenadio, radlici je i ima ga svugde na terenu, ali mu fali mašta da ozbiljno iznese loptu.

    Gudelj dobar i borben, kao po običaju, ali nikako ne treba da igra štopera.

    Po bokovima je Žile standardno dobar, drži poziciji ima dobar centaršut. Svaki korner jako opasan. Pitanje što on nije nastavljao da izvodi kornere, kad je očigledno barem juče bio dosta bolji od Tadića u tom segmentu. Inače Žiletu nažalost fali brzina, da napravi pravi prodor po desnoj strani.

    Gaćinović je imao solidnu ulogu, mešao je po desnoj strani i dobro je imati takvog igrača na raspolaganju, pogotovo zato što za razliku od Radonjić barem ne gubi svaku loptu i zna kad treba da stane da nebi upropastio napad. Ali sa se nelažemo: Cela njegova karijera se svodi na to, da u završnici, dal za gol ili asistenciju retko ima rešenje.

    Kostić je enigma. Po njegovoj strani, ako se igra prilagodi njegovim adutima, zna da bude jedan od najboljih na toj poziciji u svetu. Ali čim to nije slučaj on se pretvori u skoro pa beskorisnog igrača.

    Đuričića nebih da komentarišem. Samardžić i Ilić na klupi, a Piksi uvodi Filipa. Đuričić ovoj reprezentaciji ama baš ništa više ne pruža, nije nikad ispunio svoj veliki potencijal.

    Ne znam zašto se pljuje Mitar. Dečko je sve u svemu klasa i velika je šteta iz sportske perspektive, što je otišao u pustinju. Dao je dva gola, gde on nije bio u ofsajdu. Ukrao je loptu u punom trku (!) odbrambenom igraču Mađarske da bi njihov golman srećno sprečio na jedan jedan. Vidi se da je po snazi i smirenosti klasa iznad svih. Pa onaj centaršut na Žileta, osećaj u nozi iako ne deluje tako.

    Sve u svemu dolazim do zaključka, da naš materijal igrača nije nešto mnogo više nego prosek. Na mnogim pozicijama jednostavno nemamo alternative. Pa pola ekipe nam međuvremenu igra u Grčkoj. Skoro svi momci se bore i ginu, to smo prošlim generacijama često zamerali. Sad barem to rade i to je za poštovanje. Čak i sama igra nije loša - uz mnogo boljkih koje nas koštaju pobeda i bodova.

    Ostaje veliki znak pitanja zašto Ilić i Samardžić imaju tako slabu minutažu, a baš nam igrači poput njih fale na terenu. Ostaje pitanje zašto su SMS i Tadić, pored svih zasluga, nedodirljivi iako očigledno guše igru. Ostaje pitanje, zašto Bleki igra iako je se vidi iz aviona da je totalno van forme.

    Ostaje pitanje zašto nam selektor u izjavama srlja. Pokušao je da promeni, da iznenadi, ali mu nije pošlo rukom.
    (Mrzim crno ili belo, a mi smo crno-beli narod., 15. oktobar 2023 09:06)

    # Link komentara

  180. Piksi je prevara od selektora.Ali nemamo boljeg.Sa strancima se nismo proslavili.Tako nam je kako nam je.Nemamo ni vrhunske igrače.Nemamo igrača koji pravi prevagu na terenu.Sve se nešto improvizuje bez ikakvog plana.Toliko utakmica odigranih a ni dve sa istom odbranom.
    (Sloba, 15. oktobar 2023 09:06)

    # Link komentara

  181. Pre 23 godine Govedarica je dao gol za 2:1 protiv Španije. U sledećem minutu na gotovo identičan način sinoćnjem (barem u istu stranu) Munitis je poravnao na 2:2. Tad smo imali 10x bolje igrače.

    23 godine je prošlo, a mi i dalje ne znamo da odbranimo napad posle postignutog gola. O čemu dalje pričati.

    Mađari su izgubili od nas pre 26 godina sa 12:1. Danas nas pobeđuju u 2 utakmice.

    Dakle, oni su napredovali i nešto naučili, mi nismo ništa. Ok možemo reći da sinoć nismo imali ni sreće. Međutim, previše je ovo nemanja sreće u poslednjih 25 godina.

    Promašaji protiv Gane, Australije, idiotski priljeni golovi protiv Švajcarske (2 puta), Kameruna. Penali, prečke, promašaji praznih golova. To je već nešto više od nedostatka sreće. Nešto ne radimo kako treba. A uopšte se ne vidi (barem ja ne vidim) da se radi na rešavanju problema. Sipaju se pare, rezultata nigde, a niko ni tužan ni razočaran. Kao da radimo namerno.

    I dok god budemo pričali više o tome ko sudi utakmice, a ne kakva je igra bolje biti neće. Naravno i dalje ćemo da omalovažavamo i pljujemo one koji se zaista trude i pronose ime Srbije na takmičenjima, a ovoj gunguli besprizornika ćemo da tapšemo kad nekad ubodu zrno.
    (Gde ja živim, 15. oktobar 2023 09:05)

    # Link komentara

  182. Dobar tekst. Ja bih dodao da je Sergej Milinkovic veliki problem u nasem timu. Momak nema duel igru, nema nijedan prekid, pas. Muslin ga sa razlogom nije zvao.
    (Alex, 15. oktobar 2023 09:05)

    # Link komentara

  183. Davno mi nemamo sistem rada,igre,Čak i jedna Farska ostrva, Luksemburg to imaju.Mi sve radimo ad hok I na improvizaciju.Mladjih selekcija nigde.Katastrifa protiv Engleza.U unutrašnjosti se slabo radi.Ko trenira tu decu?Isluženi lokalni fudbaleri,profesori fiskulture.Baza nije u Partizanu,Zvezdi,Vojvodini, Čukaričkom.Nema više igrača iz Leskovca, Pirota Zaječara,Kruševca koji će doći u nadogradnju u veći klub.Roditelji alavi.Španija je uvek u vrhu kada su u pitanju mlade kategorije.Ruku na srce nemamo ni trenere..Nije rešenje u stadionima već u kvalitetnim terenima
    (Ja znam, 15. oktobar 2023 09:01)

    # Link komentara

  184. @Coach Isto brate moj prst u uvo i gledam drugove
    i caleta kako lude i kako se nerviraju i toliko se osecam superiorno jer sam si direktno produzio zivot i zivce.
    (Marko, 15. oktobar 2023 09:00)

    # Link komentara

  185. U prošloj, jedva Bugarima izvukli bod, inače bi već sad praktično bili treći.. ?
    (Lošmi, 15. oktobar 2023 09:00)

    # Link komentara

  186. Fudbal u Srbiji treba ukinuti jer smo totalni antitalenat jednostavno nemamo pojma jer su poceli svi da Nas pobedjuju a Madjari su Nas ubili u pojam.Da se vise ne blamiramo bolje da batalimo fudbal.
    (Nenad, 15. oktobar 2023 08:59)

    # Link komentara

  187. Otac cuti majka lomi ruke.

    Piksi se krsti SMS širi ruke.
    (Eric Cartman, 15. oktobar 2023 08:58)

    # Link komentara

  188. Što reče neko ispod u komentaru -nismo mi nacija koja je uspešna gde ima više ljudi u polju, prostoru,bilo gde ima više ljudi kod nas na jednom prostoru tu nastaje problem jer ne možemo da se složimo -svako bi hteo da "vuče" na svoju stranu i to je srž celog problema !

    A tamo gde nas nema puno ili gde smo individualci,e,to je sasvim druga priča !
    (baneks, 15. oktobar 2023 08:55)

    # Link komentara

  189. Plasiracemo se na EURO bez euforije i prevelikih ocekivanja. Mozda to i nije tako lose.
    (Lineker, 15. oktobar 2023 08:55)

    # Link komentara

  190. Zna li neko zasto je Mitar loptu primao na centru ili na 30m od gola Madjara umesto da ode u 16m i ceka da ga pogode kad je tamo najopasniji? Kao da smo igrali bez njega, potpuno je bio bezopasan. Dok se dovuce do 16m, Madjari vec preuzeli loptu i krenuli u kontru. Da li su to Piksijeve instrukcije? Ako jesu, ideja je sumanuta. Ako nisu, Mitar je prolupao. Nikada pre se nije tako kretao.
    (AcaBgd, 15. oktobar 2023 08:54)

    # Link komentara

  191. Piksija vratiti u Japan?
    (Milos, 15. oktobar 2023 08:54)

    # Link komentara

  192. Iskreno, treba pustiti crnogorce da idu na euro. Razlog, manje će se izblamirati nego mi. Ako mi odemo sa ovakvom odbranom bićemo kanta za punjenje.
    (Realnost, 15. oktobar 2023 08:51)

    # Link komentara

  193. Jedva čekam da kad se vi svi frustrirani našim fudbalom nećete pojaviti ni ovde ni na utakmicama.. Ako niste u stanju da pratite sport i da razumete kada ima neko bolji, uz stalno pametovanje i kritike onda niste za posmatrača, a ni za navijača..
    (pcelar, 15. oktobar 2023 08:51)

    # Link komentara

  194. U Qataru se video domet(0)naseg ,,fudbala,,jad i beda,smesno,pusy,pusy,chikin shit
    (Mile, 15. oktobar 2023 08:51)

    # Link komentara

  195. Uz tu smesnu odbranu, najcesce vidjena slika sinoc je igrac (koji god) vuce onako bezvoljno loptu iz faze odbrane i siri ruke u fazonu "kome da dodam, gde su se svi sakrili? Ne secam se smo se nesto dogovorili sta radimo kad ne napucavamo loptu, jao majko da mi je da je se otarasim sto pre.. Ma, nema veze guram jos 10ak metara, pa cu da se okrenem nazad.." Bukvalno.
    (Mikica, 15. oktobar 2023 08:50)

    # Link komentara

  196. Najgora odbrana na svetu…
    (kopenhagen, 15. oktobar 2023 08:48)

    # Link komentara

  197. Tanka je Srbija na čelu sa Stojkovićem.
    (Dragan, 15. oktobar 2023 08:46)

    # Link komentara

  198. Videli smo karikaturnu igru u Qataru....za negledanje....
    (Mile, 15. oktobar 2023 08:46)

    # Link komentara

  199. Igrali su kak nikogda, izgubili, oak vsegda
    (Мики, 15. oktobar 2023 08:45)

    # Link komentara

  200. aaaaahahah…ahah a
    velika 0
    (SaSevera, 15. oktobar 2023 08:44)

    # Link komentara

  201. Kaže se da nismo imali sreće, pogodjenja stativa dva puta, pa dva gola poništena zbog malog ofsajda... A lako se zaboravlja da su Madjari kod 2-1 pogodili prečku i čak tri puta mašili 100% zicere. Fudbal u Srbiji zabraniti zakonom! Blizance ukunuti i oba stadiona srušiti, bolje da tu krave pasu...
    (Redar, 15. oktobar 2023 08:43)

    # Link komentara

  202. Maksimalan bojkot srpskog fudbala, i ovih par hiljada sto ide na utakmice da gleda treba da sedi kuci, ni na TV da se ne prati kako reprezentacija tako i klubovi dok se ne izvrsi promena iz korena. Suv kriminal u fudbalu, ovako nije bilo ni za vreme Toleta a ni Kokeze. Uzas, uzas...
    (Nislija2000, 15. oktobar 2023 08:42)

    # Link komentara

  203. Ja zaista ne znam šta je još potrebno da se dogodi da se ovaj narod osvesti i shvati da ovo nije sport u kojem smo mi uspešni. Ovo je prvenstveno sport malih i pokretnih, veštih sa loptom, brzih i agilnih igrača. Naša genetika je nešto sasvim suprotno, retko imamo igrača ispod 190cm, poprilično spori, tromi, bezvoljni, nemamo mi tu šanse da uspemo.
    Kada se na to doda negativna selekcija, nepotizam na svim nivoima, jedna bahatost i osionost koja dominira u svim porama društva, dobijemo upravo ovo što imamo, neuspeh.
    (Milan, 15. oktobar 2023 08:40)

    # Link komentara

  204. Možda bi trebalo da ima o igrače?
    (Džabe ljudi, 15. oktobar 2023 08:40)

    # Link komentara

  205. Sto bi reko Muta-ljudi sve je ovo normalno! Mi se lozimo na fudbal jer je jedna od najlepsih stvari na svetu. To je jedna stvar, a druga je da mi nikada nismo imali ekipu za velike uspehe. Imali smo svetske igrace, ali to su imali i Madjarska, Finska, Norveska i Vels, pa nikada nista nisu uradili. Mi spadamo u ovu grupu-grupa popunjavanja ekipa za takmicenje. Nema se kult, postovanje, hijerarhija, polupismeni ljudi sede u odborima, dogovaraju provizije za belosvetskim kriminalcima-menadjerima i oni nam sastavljaju tim. Secamo se Muslina? Pa nije bilo daleko. A o taktici i neznanju sve je jasno. Tipicna utakmica sa Kamerunom, vodis 3:1 i pravis ofsajd zamku na centru!!!! Stvar je jasna, mi nemamo fudbalsku buducnost najmanje jos 20-30 god. ( 9:1 sa Englezima)
    (Todor, 15. oktobar 2023 08:37)

    # Link komentara

  206. Piksiju se odavno trebalo zahvaliti na saradnji, čovek nikakvu ideju i koncepciju nema!
    (Forma, 15. oktobar 2023 08:35)

    # Link komentara

  207. Bravo za sliku Mitrovica, tacan opis odnosa prema reprezentaciji...naravno, ne samo njegov, nego svih igrača...
    (stanke..., 15. oktobar 2023 08:34)

    # Link komentara

  208. Od sledećih kvalifikacija selektorska komisija Džajić-Đorić-Lalatović…
    (Goran Loznica, 15. oktobar 2023 08:34)

    # Link komentara

  209. razlika izmedju nasih i evropskih igraca je samo u nacinu zivota.....ovi nasi svi bez skođe, slusaju narodnjake, a to realno idesamo uz alkohol....a gde alkohola ima, u kafani, kad to sve povezes jasno je ko dan da nas igrac ima snage za mali fudbal i to rekreativni.
    (borivoje surdilovic, 15. oktobar 2023 08:33)

    # Link komentara

  210. Kad je vlah znao hlopte igrat?
    (deki, 15. oktobar 2023 08:32)

    # Link komentara

  211. To je zato što nemamo nacionalni stadion.
    (Stefan, 15. oktobar 2023 08:32)

    # Link komentara

  212. Cela nacija reprezentacija hahahaha
    (Aksiom, 15. oktobar 2023 08:31)

    # Link komentara

  213. Mi vise ne znamo da napravimo i da vodimo malo zahtevniji kolektiv koji ima malo slozeniju strukturu. Nas fudbalski tim nije celina, a pogotovo nije funkcionalna celina. Drugim recima, nisu za nas sportovi sa vise od 6 igraca u timu.
    (No1e, 15. oktobar 2023 08:30)

    # Link komentara

  214. Bez sretnog gola protiv Bugarske i Crne Gore u sudačkoj nadoknadi već bi bili aut!!!Pa Srbija se muči sa Bugarima kojima Litva bez problema u Sofiju uvali 3 komada.Realnost je odlika za sretan život!
    (Joso, 15. oktobar 2023 08:29)

    # Link komentara

  215. Momci su sjajno igrali i sjajno su se borili. Jednostavno nismo imali srece. A vec mi je muka vas tastatura ratnika koji pre podne mrzite sebe, a popodne ceo svet.
    (Marko, 15. oktobar 2023 08:10)

    Čoveče, shvati da non stop napadamo jer vazda jurimo rezultat.
    (Boka, 15. oktobar 2023 08:29)

    # Link komentara

  216. U dve utakmice protiv prosečnih Mađara ne možeš da osvojiš ni jedan bod a želiš da ideš na EP? Čemu da se na istom nadaš ako se plasiraš? “Sedi di si ni za di si nisi”…
    (Goran Loznica, 15. oktobar 2023 08:27)

    # Link komentara

  217. Mislim da nama treba malo ozbiljniji trener i par smena kod samih igraca. Ne proci ovakvu grupu jeste tragedija sto se fudbala tice...
    (nenad, 15. oktobar 2023 08:02)


    Nama ne može pomoći ni jedan trener poznat u današnje vreme,sem ako može i da igra umesto igrača, onda postoji šansa.
    (Miki, 15. oktobar 2023 08:26)

    # Link komentara

  218. Jadnici Božji....i to bi igralo nogomet!?
    (CRO-POWER, 15. oktobar 2023 08:26)

    # Link komentara

  219. Оставка Тренера под хитно, изузетно лоши Тезултати ово је брука!
    (Сава, 15. oktobar 2023 08:25)

    # Link komentara

  220. Al igra Srbija brale!
    (Voyager777, 15. oktobar 2023 08:25)

    # Link komentara

  221. Оставка Тренера под хитно, изузетно лоши Тезултати ово је брука!
    (Сава, 15. oktobar 2023 08:25)

    # Link komentara

  222. Postoji dosta ljudi koji su odustali od reprezentacije i sada vec uzivaju u blamazama ovih nazovi predstavnika najboljeg sto fudbal u Srbiji ima. Sta se moze ocekivati od zemlje koja poverenje izglasa Nedimovicu umesto Vidicu??? To bi u normalnim okolnostima bio pocetak nekog vica, ali kako je gotovo sistemski u Srbiji sve sarada i splacina, to nikoga vise ne iznenadjuje. Selektor nije kriv, on je sarlatan bez ikakvog znanja, ocigledno i autoriteta koji se “igra” selektiranja jer zna da posle ovoga nece moci da radi bilo sta ozbiljno sto ima veze sa fudbalom. Nesto slicno kao i Krstajic. Nikog vise ne moze da iznenadi cinjenica…. Zasto trositi zivce. Ja se samo nadam da ce CG u utorak poslati nas fudbal tamo gde pripada, daleko od EP
    (Straight Outta München, 15. oktobar 2023 08:25)

    # Link komentara

  223. Za nas fudbal bi bilo blagotvorno da ne pobedimo Crnu Goru , vec da plasman na EP trazimo kroz baraz . Mislim da bi tada pritisak javnosti bio takav da bi Piksi morao sam da ode . Naravno on to nece uraditi , a da ne dobije novac , koji mu po ugovoru sleduje , ali ja mu ga ne bi dao , pa neka tuzi Savez , ako bi imao obraza , posle svih para koje je uzeo . Licno mislim da je ovde potrebno hitna smena , jer Piksi nije selektor . On je nesto drugo . Za one koji su gledali nekad trening naseg tima je jasno da on misli da je i dalje fudbaler , zonglira loptu , sutira penale , samo fali da se i on prikljuci , onako sada vec loptastog oblika , nasem napadu . Kada je vec tako , onda nas sramotan skor u ovim kvalifikacijama uopste i ne cudi . Mi imamo na klupi jednog hvalisavca , ali muni to vise ne prolazi . Ta prica bez pokrica , tipa , trebaju mi ratnici , a onda nije ova utakmica ni bila bas bitna , ga dovodi u situaciju da bude i smesan . Na zalost on je jedan halapljivac koji je navikao na zivot na visokoj nozi i tesko cemo se mi njega osloboditi .
    (Andrea Djani, 15. oktobar 2023 08:24)

    # Link komentara

  224. Dragan Stojković Piksi je srpska verzija Benny Hill-a…
    (Goran Loznica, 15. oktobar 2023 08:24)

    # Link komentara

  225. Ma kada im država izgradi nacionalni stadion, za jedno milijardu i po eura, biće bolje pa će možda da izvuku i neki nerešen rezultat. Objasniće sve Piksi.
    (Bogdan, 15. oktobar 2023 08:24)

    # Link komentara

  226. Kad u dve utakmice protiv Mađara ne možemo uzeti bod, ne trebamo ići na evropsko...
    (Grunf..., 15. oktobar 2023 08:23)

    # Link komentara

  227. Sreća je naša što umesto Mađara sinoć ne izađoše na teren oni engleski klinci. Tačno bi i ovim babama dali 9 komada.
    (Mikii, 15. oktobar 2023 08:21)

    # Link komentara

  228. Ni ti sine Samardzicu nisi bas izgleda u 90°,prošo sve selekcije Nemacke da sediš na klupi a ģori od tebe igraju.Pucanj u noge je i negativna selekcija gospodo al to je kod nas u svim sverama drustva.
    (Od šefa nadole, 15. oktobar 2023 08:20)

    # Link komentara

  229. Najveću uslugu u životu sam sebi napravio kad sam prestao da pratim naš fudbal i reprezentaciju.Nivo lažnih nada i laskanja samom sebi ima nivo patološke bolesti.Sad mi je lepo,samo naslove pročitam i smejem se.
    (Coach)

    Potpuno se slažem sa tobom drugar, ja pročitam i komentare i plačem od smeha. Prestao sam da ih gledam od Antića, više i ne planiram.
    (Crni cuki, 15. oktobar 2023 08:19)

    # Link komentara

  230. Vise od 20 godina nemamo igrace.Niti je bruka niti sramota.To je maksimalni domet ovih igraca.Nisu oni za velike stvari i to svima treba da bude jasno.To su fudbaleri srednjje klase i to je to.
    (Sasa, 15. oktobar 2023 08:16)

    # Link komentara

  231. Mi nismo fudbalska nacija, ne znamo da igramo fudbal, niti smo ikad znali.

    Što pre prestanemo da se "ložimo" na fudbal, biće nam bolje...
    (JeRemija, 15. oktobar 2023 07:57)

    U Rusiji je hokej broj 1! Mi bar imamo košarku.
    (Krik et, 15. oktobar 2023 08:16)

    # Link komentara

  232. Ni Murinjo ove krampove ne bi mogao ustrojiti.
    (Sikter more, 15. oktobar 2023 08:15)

    # Link komentara

  233. Naša reprezentacija izgleda kao skup slučajno zatečenih igrača na istom mestu. Možda je to i očekivano, samo mi ne želimo da vidimo. Piksi je veoma loš selektor, "krije se iza" plasmana na SP, koji je bio potpuno slučajan. Nemamo više igrače koji igraju u najvećim evropskim klubovima, već je to grupa timova 2 ili3 evrpske lige (Fiorentina, Salcburg, Torino, Fener, AEK, i slični). Igračima koji igraju u Saudijskoj Arabiji se treba zahvaliti, jer tamo nema ozbiljnog fudbala. Najveća tuga je kada znamo da su naslednici ovih još gori, (slučaj 9:1). Ne verujem u pobedu nad CG, možda se i desi, ali na EP će Piksi i kompanija dobiti otrežnjenje, ono što je većini navijača odavno poznato - nema budućnosti za Srpski fudbal.
    Tek kada promenimo način edukacije naših trenera i fudbalsku filozofiju, kad deca počnu da treniraju i uče se fudbalu kao Nemci, Francuzi, Holanđani, možemo se nadati napretku, do tada idemo na nivo Bugarske, Estonije, Litvanije, Luksemburga....
    (objektivan, 15. oktobar 2023 08:14)

    # Link komentara

  234. Koga još fudbal zanima? Devastirano, uništena liga, klub koji menja termine utakmica, menja sudije koje im ne odgovaraju...
    (Žile, 15. oktobar 2023 08:13)

    # Link komentara

  235. Srpski fudbal = Hrvatska kosarka
    (Slobo, 15. oktobar 2023 08:11)

    # Link komentara

  236. Momci su sjajno igrali i sjajno su se borili. Jednostavno nismo imali srece. A vec mi je muka vas tastatura ratnika koji pre podne mrzite sebe, a popodne ceo svet.
    (Marko, 15. oktobar 2023 08:10)

    # Link komentara

  237. Srbija je protiv Bugara i dva puta protiv Madjarske osvojila jedan bod.
    Sada joj trebaju dve pobede protiv CG i Bugarske u Beogradu.
    To su reprezentacije koje su katastrofalne kad su favoriti.
    Ali kad su autsajderi i igraju na kontru, igraju mnogo bolje.
    U Beogradu imaju upravo tu ulogu koja im odgovara.
    (ZORAN, 15. oktobar 2023 08:10)

    # Link komentara

  238. A što bi uopšte i odlazili na taj EURO..?
    Pa nama je kvalifikacija problem...
    Kvalifikacija zato i postoji da bi se neko kvalifikovao, da ne ode u viši rang ako nema kvalitet za njega.. mi definitivno nemamo i necemo ići. Zašto je problem da priznamo to?
    Jednostavno, nemamo kvalitetan fudbal i takva je stvar.
    (RajKonen, 15. oktobar 2023 08:09)

    # Link komentara

  239. najbolji primer kako pare kvare ljude.
    (DrKadzija, 15. oktobar 2023 08:08)

    # Link komentara

  240. ...mozes da izgubis, ali da dobijjes gol na minut od datog gola toje cudno.
    (dusan jichici, 15. oktobar 2023 08:08)

    # Link komentara

  241. Vidim da svi pricaju kako smo bili odlicni i kako nismo imali srece ali meni to ipak sve ne izgleda dobro. Moje misljenje je da su pristupom, zalaganjem i ozbiljnoscu, uz Vanju M.S. jos Pavlovic i Mitrovic jedini polozili dok ostali mi deluju nekako bez petlje, odsutni, nezainteresovani...Mislim da idemo na EP i da cemo tamo proci identicno kao na SP...
    (Blandeto, 15. oktobar 2023 08:05)

    # Link komentara

  242. Bravo, sve pošteno napisano.
    (ORLANDO, 15. oktobar 2023 08:03)

    # Link komentara

  243. Mislim da nama treba malo ozbiljniji trener i par smena kod samih igraca. Ne proci ovakvu grupu jeste tragedija sto se fudbala tice...
    (nenad, 15. oktobar 2023 08:02)

    # Link komentara

  244. Daj ne zanosite se.I kada smo imali dobre igrace nikada nismo imali dobar tim.Sada kada nam reprezentativci igraju za Salzburg i slicne a pola ih sedi po klupama svojih timova mi nesto kao ocekujemo.
    (Karl Marks Rumenige, 15. oktobar 2023 08:01)

    # Link komentara

  245. Najveću uslugu u životu sam sebi napravio kad sam prestao da pratim naš fudbal i reprezentaciju.Nivo lažnih nada i laskanja samom sebi ima nivo patološke bolesti.Sad mi je lepo,samo naslove pročitam i smejem se.
    (Coach, 15. oktobar 2023 07:59)

    # Link komentara

  246. Mi nismo fudbalska nacija, ne znamo da igramo fudbal, niti smo ikad znali.

    Što pre prestanemo da se "ložimo" na fudbal, biće nam bolje...
    (JeRemija, 15. oktobar 2023 07:57)

    # Link komentara

  247. Piksi daj ostavku i zacuvaj svoji ugled. Dosta je bilo.
    (Dragan, 15. oktobar 2023 07:55)

    # Link komentara