1. Ako MotoGP ostane takmičenje Dukatija, tj. Dukati opet bude najbolji motor ubedljivo, a svi ostali daleko iza biće jedino zanimljivo videti da li će Mark Markez opet biti u prilici da pobeđuje i na kraju osvoji titulu. Koliko god ovaj moto sport zahtevao odličnu vozačku veštinu ipak se ništa ne može uraditi bez dobre mašine u koje Honda ne spada poslednjih godina. Izgleda da će prema rezultatima testiranja Honda i sledećih sezona biti na dnu osim ako nešto drastično ne promene. Sve u svemu očekivan potez.
    (smeh, 12. oktobar 2023 12:25)

    # Link komentara

  2. @Kimi

    Nisam njegov fan ali mislim da njegovih 8 titula dovoljno govori kakav je vozac i kakav je to mentalitet.
    (kml 72, 12. oktobar 2023 11:17)

    # Link komentara

  3. Kako vam nije jasno da M. Markez više ne može da pobedjuje, jednostqvno ludilo sa 20 nije isto i sa 30 godina naročito kada vozač to ne želi da shvati i onda pravi teške gluposti u vožnji.
    Može da vozi najbolji motor, ali jednosravno to nije dovoljno problem je u glavi.
    (dejanddddddd, 12. oktobar 2023 10:34)

    Ima istine i sigurno nije vozac kao sto je bio, tu nema sumnje, pogotovo posle svega sto mu se desilo a i cinjenica da su se motori drasticno promijenili bas negdje od momenta kada je dozivio povredu. Jednostavno mu ne odgovara stil voznje na danasnjim motorima. Da li ce na Gresiniju moci da se bori za titulu, ja mislim tesko. Da je dosao u Pramak, mogao bi, ali Gresini mi se cini ipak da je na nizem nivou po svemu. E sad, dolazak Marka dovlaci i sponzore, nove ljude, tako da ko zna. Ne znam dal ce Santi Hernandez sa njim u Gresini, a mozda bi bilo bolje da to budu novi ljudi oko njega, da sve sto "ne valja" ostane u Hondi. Ali vjerujem da ima dobre povratne informacije od brata i da sigurno moze bolje voziti od njega, tu nema sumnje. Ako savlada taj Dukati na testovima, ako mu legne do pocetka sezone, svasta moze da se desi. Ali je lose za MotoGp sto se pretvorio u Dukati sampionat, previse ima njihovih agregata.
    (mojnemenito, 12. oktobar 2023 11:12)

    # Link komentara

  4. Dobar je Markezov burazer, ovaj Mark, pomoći će Markezu...
    (Bro, 12. oktobar 2023 10:50)

    # Link komentara

  5. Kako vam nije jasno da M. Markez više ne može da pobedjuje, jednostqvno ludilo sa 20 nije isto i sa 30 godina naročito kada vozač to ne želi da shvati i onda pravi teške gluposti u vožnji.
    Može da vozi najbolji motor, ali jednosravno to nije dovoljno problem je u glavi.
    (dejanddddddd, 12. oktobar 2023 10:34)

    # Link komentara

  6. Nista nije bezveze. Sustina je da svakom od nas u zivotu treba neka promena i izazovi. Ukoliko si na nekom poslu dostigao max ti od nekog perioda pocinjes da padas. Ovo je odlicna prilika za njega u vidu izazova a i za nas navijace, nekako samo navikli Markez i Honda, ukoliko ga zdravlje posluzi bice sledece godine dobar sampionat. Preporuka za ekipu ceni motor i crno odelo, naravno sve u skladu sa dozom estetike.
    (Sumeca tableta, 12. oktobar 2023 10:16)

    # Link komentara

  7. @NR

    To treba gledati na sledeći način: sa Honde na Dukati. Trenutno je Honda ubedljivo najslabija, pa je čak i privatni KTM ili privatna Aprilija, a da ne pričamo o Dukatiju, mnogo bolja opcija od fabričke Honde.
    (Monza, 12. oktobar 2023 10:10)

    # Link komentara

  8. E sada da vidimo koliko je dobar protiv mladih vozaca na konkurentnom motoru.
    (Kimi, 12. oktobar 2023 09:59)

    # Link komentara

  9. Bezveze. Sa fabrike na privatnika.
    (NR, 12. oktobar 2023 09:22)

    # Link komentara