1. Sve je poremetio (pogotovu Željka) ne dolazak Mirotića,od tada prelazni rok ide sve nekako na silu,medjutim,verujem Žocu,napraviće on to da valja i da se napadne opet top 8..
    (Šomi, 24. septembar 2023 12:00)

    # Link komentara

  2. A sto se trofejni ne odrekne tromesečne milke i dovede pleja ako mu je toliko stalo

    Partizani kao zena u trznom centru
    Nikad dovoljno para

    5 milki za pantera i ledeja
    To je 5 pleja i centar

    Jaramaz avra i pomocnik panter
    Kamisnski smajlaga balsa tristan

    Pa koliko igraca hocete
    (Kali the greek, 24. septembar 2023 09:55)

    # Link komentara

  3. nikola, 23. septembar 2023 17:55) fali plej, suter, krilo, krilni centar i centar. Imate samo trenera koji kosta ko tri igraca ali mu ljubav prema KKP ne nedostaje
    (Zagor, 23. septembar 2023 23:21)

    # Link komentara

  4. @Fali plej i skok, sve ostalo u redu.


    Ima li bar jedna sezona da vam ne dali plej i centar???
    (Straight Outta München, 23. septembar 2023 22:23)

    # Link komentara

  5. (dure, 23. septembar 2023 21:01)
    aleksa je kod zoca imao tretman kao andjusic sada dok god mu pesic nije dao sansu da odigrati koji minut vise i onda je dao 20 poena to nema veze sa povredama koje su Dosle kasnije . Slicno je I bilo sa teodosicem dok je bio u olimpijakosu hteli su ga prodati i resiti ga se dok god nije dosao kod dude koji je od njega napravio najboljeg igraca u evropi za samo mjesec Dana .
    Probaj ponovo da procitas mozda nesto budes shvatio mada sumljam
    (Mike, 23. septembar 2023 21:53)

    # Link komentara

  6. Trifunovic nema mesta ovde 4 godine ga drzite na silu.
    Nek ide u drugi klub treba nam jos jedan igrac.
    (JUG, 23. septembar 2023 21:51)

    # Link komentara

  7. Moraju da se dovedu još dva ozbiljna igrača. Šteta za Danila Nikolića, onda bi nedostajao samo plej.
    (mi se sada zezamo, 23. septembar 2023 18:18)

    Sto se Danila Nikolica tice slazem se da bi bio sasvim ok pojacanje narocito za Aba ligu, mada ima jako dobar sut i mogao bi i u EL da ubaci koju trojku. Ono sto je tu malo sumnjivo je Zeljkova izjava da se on povredio i da je zato napustio treninge i ekipu Partizana. Juce citam da potpisuje ugovor sa Limozom. E sad, nisu oni tamo valjda blesavi da potpisuju povredjenog igraca pa da ga cekaju da se oporavi ko zna kad. Pitanje logicno je da li je Zeljko rekao istinu? Kako je za Limoz spreman a za Partizan je kao povredjen. Nesto tu ne stima.
    (Admiral, 23. septembar 2023 21:27)

    # Link komentara

  8. Mike-ti misliš da Žoc nije dao Aleksi da igra?! Čoveče, imao je dve teške povrede, a opšte je poznato da Žoc obožava Aleksu, i veruj mi igrao bi ono mnooogo više, da nije bilo tih povreda! Zaista mi je neshvatljiv koliko ovde "stručnjaka" ima, a verovatno su u školi bili oslobođeni od predmeta fizičko vaspitanje! Soliti pamet čoveku koji ima DEVET TITULA???
    (dure, 23. septembar 2023 21:01)

    # Link komentara

  9. Kao Grobar, reći ću, najbolji su ovi porazi u pripremnim, setite se kako smo loše počeli sezonu, čak do Nove godine, 2-6EL-a,ne sekiram se ja, Žoc je tata!!!
    (dure, 23. septembar 2023 20:56)

    # Link komentara

  10. Kaminski ne izgleda dobro defanzivno, i tu mora odmah da se uradi nesto, u suprotnom zahvaliti mu se. Sve sto uradi dobro napadacki, sa onom visinom duplo vise upropasti defanzivno. EL pravila mu ne leze.
    (Demar Derozan, 23. septembar 2023 20:40)

    # Link komentara

  11. Бурса, Реал, Студентски центар, Ефес, све по један - два...
    (Краљ мача, 23. septembar 2023 20:33)

    # Link komentara

  12. Ne bi bilo loše da Želimir objasni Dozieru i Kaminskom da u Evropi postoji običaj da se igra odbrana. Znam da će njima to biti jako čudno...kakva sad pa odbrana, ali mora od toga da se krene. Mada kad razmislim da to isto pokušava da objasni tzv Tristanu i Balši pa ne ide...teško će ići i sa ovom dvojicom. Dozieru možda, Kaminskom nemoguća misija.
    (Goks, 23. septembar 2023 20:19)

    # Link komentara

  13. Zamislite, izgubili u poslednjim sekundama od neke bezvezne ekipe. Koliko kretena komentariše, strašno. I prošle godine popljuvaste Pantera i Egzuma a sada jedan dilbe kaže sva pojačanja kao Egzum. Kratke pameti. Komentare bolesnika iz Železnika ne treba komentarisati. Oni sami sve o sebi kažu.
    Žoc će to da složi kao što samo on zna. A igrači koji vrijede će to i da pokažu. Koji su slabiji, i njih će Žoc da iskoristi onoliko koliko je to moguće. Samo ga pustiti i njegova deseta a Partizanova druga će da dođu. Samo strpljenja.
    (Nbc, 23. septembar 2023 20:12)

    # Link komentara

  14. Pred pocetak sezone se ne dovode pojacanja sto znaci da je to to.
    Jaramaz i Kaminski su isppd ocekivanja, Dozir je nepoznanica a Ponitka ce biti dobar.
    Ovaj tim je slabiji mnogo od onog prosligodisnjeg. Ne verujem da cr napraviti nesto posebno.
    (glupi zmaj, 23. septembar 2023 20:11)

    # Link komentara

  15. Bice Partizan odlican,fali nam samo igrac na 4-5. Iznenadjenje za mene su igra Nanelija i Andjusica. Dozir dobar brzo ce se uklopiti , Kaminski da nauci da ide u meso.Pbojoca imaju kosarkaski mozak.
    (kiza D, 23. septembar 2023 19:59)

    # Link komentara

  16. Kaminski i dozier nisu dosli kao kompletni igraci...vec su dosli da zeljko nesto napravi od njih...
    kao sto je napravio od koprivice , trifunovica , anjdusica, tristana , kuruca, avramovica ( koji je tek poceo da igra kod pesica kad mu je dao sansu I 25 poena dotad je bio na nivou redeta zagorca ) smailagic je bio vec dobar igrac sto je i pokazao na pocetku kad je dosao u partizan tad je bio medju najboljim igracima. Ali svaka cast zocu sto je uspio da napravi igrace od nanelija, ledeja , pantera, egzuma, cak je i od solidnog papapetrua unazadio. Da zakljucim ako nekome nije jasno zeljko obradovic je najbolji trener evrope I najveci ikada ( to kazem kao zvezdas) ali da ce on od nekoga napraviti igraca od toga nema nista
    (Mike, 23. septembar 2023 19:33)

    # Link komentara

  17. odlična ekipa.. F4 ove sezone..
    (linolada, 23. septembar 2023 18:58)

    # Link komentara

  18. Slažem se sa onima koji govore da u ovim utakmicama nije bitan rezultat,ali ipak danas smo vodili 3/4 utakmice i opet pali na kraju,a to nije prvi put.Bilo bi odlično da sada gubimo neizvesne završnice,a da u Evro i ABA ligi,njih završavamo pobedama.Kaminski,Dožer i Jaramaz bar za sada se nisu pokazali kao ozbiljna pojačanja za Partizan, ali ajde da im se da još malo vremena, da se priviknu na novu ekipu i na Žocov način rada.Za Ponitku neznam šta bi reko; možda će on biti onaj X faktor.Bilo kako bilo,mnogo uspeha našem PARTIZANU kako u utakmicama Evrolige tako i u ABA ligi.NAPRED PARTIZAN !!!!
    (Crnobelac, 23. septembar 2023 18:58)

    # Link komentara

  19. Kaminski i dozier nisu dosli kao kompletni igraci...vec su dosli da zeljko nesto napravi od njih...
    kaminski u nba sluzio da poboljsas trade a dozier bio dobar igrac u rotaciji
    (NNSkaut, 23. septembar 2023 18:46)

    # Link komentara

  20. Нисмо лоша екипа, затегнуће се то још али далеко, далеко од великих дела...
    (Невен, 23. septembar 2023 18:36)

    # Link komentara

  21. Kaminski ima nadimak tenk zato sto je skocan kao tenk,Jaramaz Euroligu moze samo kod nas da igra,njegov max je Eurokup.Od Douzera ce nesto i da bude,Ponitka najvise obecava od svih pojacanja.Dal nas je Mirotic poremetio,dal nema igraca na trzistu,ili cekaju zadnje sece u NBA ali za sada los prelazni rok,tim je slabiji od proslogodisnjeg,jedini plus Ponitka u odnosu na Papaptrua.Ostaje nada da Zeljko zna kako ce ih uklopiti i poboljsati.
    (nesa, 23. septembar 2023 18:33)

    # Link komentara

  22. Skauting je za ovu sezonu loše odrađen, moglo je to mnogo bolje. Radije bih i da gledam neke mlade naše igrače, nego ove preplaćene strance koji sigurno neće doneti titulu.
    (Marko, 23. septembar 2023 18:33)

    # Link komentara

  23. Alo ljudi dokle cete vise da pricate o dovodjenju nekakvih pojacanja, sta je s vama? Jel toliko ne kapirate da nikakvih pojacanja vise nece biti, sezona krece za nedelju dana, to je to. Zbog svadje sa Miskom uspeh je i ovo sto je dovedeno, mada su realno bacene pare. Covek drzi 80% ozbiljnih igraca, bez saradnje sa njim dolazice nam Dozer, Kaminski i takvi nebitni poluigraci iz Nba koje tamo vise niko ne zeli. Zbog Saviceve i Ostojine tvrdoglavosti ekipa je slabija najmanje 30% u odnosu na poslu sezonu.
    (pih, 23. septembar 2023 18:31)

    # Link komentara

  24. Navijac sam Zvezde ali volim i pratim oba naša kluba. Mnogo je bolje u ovim pripremnim i nebitnim utakmicama ovako knap gubiti i posle i dalje vredno raditi da se svaka linija tima dodatno zategne, pa kad budu došle prave utakmice da se to u neizvesnim završnicama dobija. Ovako, da su i jedni i drugi zaredjali već sada sa pobedama došlo bi prerano do mišljenja da je sve u redu i da su već na zeljenom nivou. Još kad budu kompletni biće to ono pravo. Srećno i jednima i drugima u nastavku sezone pa nek pobedjuje bolji na terenu. Radujmo se, nadam se, nezaboravnoj sezoni i što imamo privilegiju da gledamo naše klubove na ovom najvišem nivou. Ne zaboravimo nikad, koliko god da je rivalstvo, oba kluba predstavljaju istu drzavu i da postoje i viši interesi. Drzava se samo zbog toga i odlučila da pomogne i jedan i drugi klub da budu ovako konkurentni.
    (Dragan - Sava, 23. septembar 2023 18:23)

    # Link komentara

  25. Ako je Kaminski pojacanje i bomba kako su ga vajni strucnjaci ovde opisivali, onda sam ja Dzingis Kan! Staklenijeg igraca nismo imali, decko izgubljen u vremenu i prostoru, nivo Kls, dzaba mu Nba sezone.
    (Admiral, 23. septembar 2023 18:20)

    # Link komentara

  26. Moraju da se dovedu još dva ozbiljna igrača. Šteta za Danila Nikolića, onda bi nedostajao samo plej.
    (mi se sada zezamo, 23. septembar 2023 18:18)

    # Link komentara

  27. nesto i nisam besan nakon ovog poraza jer je u vecini meca partizzan pokazao da zna da igra,andjusic je dobro igrao iako je cesto na tapeti navijaca kriticara.odigrali su mnogo opusteno zadnju cetvrtinu i to nas je kostalo pobede.igra kaminskog u odbrani veoma brine,izgleda da ce on biti top promasaj.izgleda da od svih pojacanja-jaramaz,kaminski,dozier,ponitka....nece nam vredeti ko jedan exum.partizan sa ovim sastavom moze biti nesto slicno ko zvezda prosle godine i to je neki max
    (nesa80, 23. septembar 2023 18:15)

    # Link komentara

  28. Nas i na pripremama tovari ko stigne. Posle studenata, evo i Efes nam je uzeo meru. Onaj Kaminiski uopste nije pojacanje. Covek ne postoji u odbrani. Tesko ove sezone do top 8.
    (Ivan kg, 23. septembar 2023 18:14)

    # Link komentara

  29. Stvarno je zločin da ovakva ekipa nema plejmejkera!
    (Sokrat, 23. septembar 2023 18:14)

    # Link komentara

  30. Znaci Kaminski najvece razocaranje, zali boze para sto smo dali na njega..
    (navijac, 23. septembar 2023 18:12)

    # Link komentara

  31. Boxscore please
    (better call saul, 23. septembar 2023 18:12)

    # Link komentara

  32. Aleksa u Manilu,Aleksa iz Manile.
    Isti onaj pogubljeni nedefinisani bek.Jaramaz ozbiljno nazadovao u Minhenu.Anđušić pokazuje znake života.Balša nedorastao.Kaminski bez autoriteta.Smailagić oscilira,
    nikada ne znaš šta može da da.Čim je postava od igrača iz zemlje košarke,to ne liči ni na šta.Pa sada brojite domaće i strane igrače.I još kada te onako bezobrazno sudije drpaju,postavlja se pitanje smisla igranja ovakvih turnira.Ali gde naći kvalitetne timove za uigravanje.I posle svega što im je Željko dao naštimaju za Atamana Efes u finalu.Mnogo tu još ima posla,a dobrog pleja nema na tržištu.
    (Ranko, 23. septembar 2023 18:11)

    # Link komentara

  33. Zvezda izgubila od Zalgirisa i Makabija a Partizan od Derbija i Efesa...polako ljudi pripreme su ima još dosta da se uvezbaju i jedni i drugi a i sudije su oštetile i Zvezdi i Partizan danas...
    (super, 23. septembar 2023 18:06)

    # Link komentara

  34. Čudi me ovako mala koš razlika. Pa njih su studenti lagano pomeli, a Efes je morao još laganije...Elem, gašenje JSD-a u najavi...
    (Neđo Valderama, 23. septembar 2023 18:05)

    # Link komentara

  35. Je vidljivo ozbiljan promašaj, ne igra odbranu, nema skok, u napadu se izvlači na trojku, spor i kilav. Dovedite pravog centra ili nema nista od Partizana.
    (Kaminski, 23. septembar 2023 18:05)

    # Link komentara

  36. Posle čuvenog tandema Tim Dankan - Dejvid Robinson u San Antoniju, Kaminski i Koprivica su najbolji par centara sveta svih vremena. Kad je "Franck the tank" u igri kao da vide crvenu krpu, odmah ga napadaju. Prolaze kao pored spomenika kulture, ni da zagradi, ni da isprati, da iskoči, o skoku nema govora, beži od kontakta kao oparen. Neverovatno. Balša je nevidjen car, kulira, mogu sekire da padaju, ništa nikakva reakcija. Dožer je igrač opšte prakse, nula bodova. Jaramaz je nekada na nešto i ličio, ovo sad ubi bože. Njegov horizontalni šut bez luka je do sada nevidjen u košarci. Savić odradio pojacanja alal mu kačamak. Sve u svemu Partizan ima 6 ipo igrača ako i toliko.
    (Goks, 23. septembar 2023 18:05)

    # Link komentara

  37. Ovo je rezultat razvlačenja sa Mirotićem celog leta, a zatim svadje sa Miškom. Dovedena dva igrača iz NBA koji su evidentan promašaj (Kaminski pogotovu) I eventualno će biti doveden još jedan isto iz NBA za kojeg čisto sumnjam da će biti išta bolji. Uz svo poštovanje Željku, sve miriše na to da ćemo se već u januaru oprostiti od sezone.
    (simbad88, 23. septembar 2023 18:05)

    # Link komentara

  38. Pripremni turnir ali se utakmica izgubila, u drugom poluvremenu dok je Efes stizao i prestizao, ispadali smo iz odbrane kao protiv Sudenskog, previse pomoci u odbrani.
    Sudije ukrale produzetak ne sviranjem cistog faula nad Smajlijem u zadnjoj sekundi.
    Definitvno fali kvalitetmo pojacanje.
    Utakmice i u prpremnom periodu moraju da se dobijaju zbog samopouzdanja.
    Mada i prosle godine smo gubili u prvom delu sezone, timu je potrebno vreme da se sjedini i prodise.
    (striza, 23. septembar 2023 18:04)

    # Link komentara

  39. Одлична игра, штета за пораз али судије су стварно смешне биле. Центар нам фали.
    (Lex, 23. septembar 2023 18:02)

    # Link komentara

  40. Partizan odigrao odlicno. Potpuno kontrolisali utakmicu do 34. minuta. U 4/4 su nas bukvalno osakatile sudije. Efes je u 4/4 imao 1 faul do 2 minuta pred kraj. Mi 7 ili 8. Bar pola su izmislili. Da ne pricam o zadnjem napadu gde nisu svirali bar dva faula pod kosem, na Ledeju i na Smajlagicu posle ofanzivnog skoka pri sutu. Bas lose, pristrasno sudjenje. Raduje dobra forma u predsezoni i ucinak "sporednih" igraca. Sirok roster ce biti potreban u sezoni kada se ocekuju i jake utakmice u ABA i vrlo izjednacena EL.
    (Gazda, 23. septembar 2023 17:59)

    # Link komentara

  41. Неколико запажања :
    1) Аврамовић није никада био нити ће бити плејмејкер - организатор игре јер човек једноставно нема појма, кошаркашки IQ му је врло низак. Сада је најопаснији јер му је неко рекао да је одлично играо за репрезентацију. Може да уђе на пет минута да промени некад ритам игре али да буде плеј неће моћи никада
    2) иако је меч небитан у суштини судије су биле криминалне у последњој четвртини, кога не мрзи нек погледа снимак шта су све свирали за њих а шта нису за нас
    3) Камински делује као добар лик али је убедљиво најкилавији, најспорији и најпогубљенији (крилни) центар кога смо имали
    4) када би најбољи тренер целог универзума (који не сме никако да се критикује ни под којим условима)дао бар подједнаку шансу и нашим играчима као овим силним странцима показало би се да и Анђушић и Копривица и Вукчевић могу бити врло корисни
    (Зорг, 23. septembar 2023 17:58)

    # Link komentara

  42. Sve stoji da je pripremni period,uigravanje...
    Ali trebaju pojacanja obavezno za EL!
    Od Tatinih sinova Koprivica,Vukcevic,Trifunovic nema koristi u Evropi.
    Jednostavno bez pojacanja nemamo sta trazit u takvoj dugoj sezoni.
    (Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 23. septembar 2023 17:58)

    # Link komentara

  43. Fali plej i skok, sve ostalo u redu.

    Sva sreća pa su pripremne ali za ovakve greške sudija na štetu oba tima, mislim da bi se malo iste sudije hladile par utakmica.


    Ono što je evidentno, kod nas je naučna fantastika da igramo sa 12 igrača.


    Danas nije igrao Vukčević, Trifunović ušao na dva minuta. Ponitka ostao u BG.

    To je 9 igrača od 12.

    Prošle godine smo igrali sa 7 do 9 igrača, pa zar ćemo opet tako?

    Prodate 13000 sezonskih karata, puštaju još 1000, to je 14000. Ako se ne dovedu još dva pojačanja, neće moći da se pravdaju gde je otišao novac.
    (nikola, 23. septembar 2023 17:55)

    # Link komentara

  44. Partizan nema igru jer nema pleja.
    Panter ako ne izmisli poene mi stajemo.
    Centra takodje nemamo jer Kaminski i Koprivica to svakako nisu.
    Ova sezona ce biti veliko razocarenje jer je prelazni rok uradjen katastrofalno i mi se fakticki nismo pojacali.
    Amaterizam od sportskog direktora ,prvo Mirotic,pa Kaminski,pa nema pleja....
    (Vozdovac, 23. septembar 2023 17:55)

    # Link komentara

  45. Овај Партизан је бруталан, са лакоћом игра, још кад појачања уђу у систем реално сами врх.Одушевљен сам данашњом игром.
    (R.Srpska, 23. septembar 2023 17:54)

    # Link komentara

  46. Dokle god ne budete naučili da gradite sopstveni koš i da skidate lopte sa obruča, ne zaslužujete da dobijate neizvesne završnice.
    Najniži igrač na terenu, Darijus Tomson, je u sred našeg reketa pokupio ofanzivni skok i vratio je u koš iz odbojke?!
    Osim što je najniži, čovek je maltene ležao na zemlji, stigao da se podigne, da skoči i poentira.
    Niste zaslužili da pobedite ni sada ni nikada, dok to ne rešite!
    Muka mi je više od ove stvari.
    Treća godina zaredom, aman više?!!
    (Marko, 23. septembar 2023 17:54)

    # Link komentara

  47. Dobio Efes,moglo je lako biti da i Partizan dobije.Rezultat je najmanje bitan.
    Partizan deluje dosta bolje nego u pripremnom periodu prošle godine.
    Kaminski se ne uklapa.
    Da li će vremenom postati bolji ja čisto sumnjam,videćemo.
    Čini mi se da je prespor za evropsku košarku.
    (uaaaa, 23. septembar 2023 17:52)

    # Link komentara

  48. Kakvo sramno suđenje u poslednjem napadu.
    (Sramota, 23. septembar 2023 17:52)

    # Link komentara

  49. Kakva kradja na kraju , nevjerovatno .
    Losije sudjenje nisam duze vidio .
    Bravo za Andjusica , bravo Partizan.
    (Realan ., 23. septembar 2023 17:52)

    # Link komentara

  50. ovo je kriminal sta nisu sudili za faul i na Ledeju i na Smajliju. Ali nema veze, bice dana za megdana
    (vuj, 23. septembar 2023 17:51)

    # Link komentara

  51. Možda je i bio faul nad Smajlijem zadnji napad,ali nebitno.
    Loše branimo reket,i to je presudilo.
    (Deda spalio Đenku, 23. septembar 2023 17:51)

    # Link komentara

  52. Sramota! Željkov poraz!
    (Hijavata, 23. septembar 2023 17:51)

    # Link komentara

  53. Suđenej na svetskom prvenstvu je bajka u odnosu na ovo danas. Bruka.
    (profa, 23. septembar 2023 17:51)

    # Link komentara

  54. Ovo je baš loše, kritično na pleju i centru. Ovaj
    Fred zalutao skroz.
    (Republikanac, 23. septembar 2023 17:47)

    # Link komentara

  55. mnogo posla pred Žocom...Napadaj!
    (građanin opasnih namera, 23. septembar 2023 17:44)

    # Link komentara

  56. Važno da se ovaj turnir ne prenosi, ali onaj gde igra mezimica je na Areni Premijum. ABA Super kup je prenošen na A5-6.
    (mi se sada zezamo, 23. septembar 2023 17:43)

    # Link komentara

  57. kaminski promašaj dosad je morao mnogo mnogo bolje
    (ćira, 23. septembar 2023 17:41)

    # Link komentara

  58. Kaminski 0 .
    Ko ga je doveo moze zajedno sa njim da se pakuje.
    (Vozdovac, 23. septembar 2023 17:35)

    # Link komentara

  59. Bez loženja molim...ova ekipa igra od nove godine najbolju košarku
    Živi bili pa videli
    (NNSkaut, 23. septembar 2023 17:18)

    # Link komentara

  60. Prelazni rok ,sedi dole 1 !
    Bez pleja i centra,svi su kombo bekovi,krila i cetvorke.
    Ne svidja mi se,nema veze sto vodimo celu utakmicu
    (Realno, 23. septembar 2023 17:17)

    # Link komentara

  61. Prelazni rok ,sedi dole 1 !
    Bez pleja i centra,svi su kombo bekovi,krila i cetvorke.
    Ne svidja mi se,nema veze sto vodimo celu utakmicu
    (Realno, 23. septembar 2023 17:17)

    # Link komentara

  62. Jaramaz - Bačene pare
    Doužer - Nepoznato
    Ponitka - Nepoznato (miriše da su bačene)
    Kaminski - Bačene pare
    (Hijavata, 23. septembar 2023 17:16)

    # Link komentara

  63. Skockaće to Žoc ponovo. Ne brinem ja za KK dok je on tu. Problem nam je u FK!
    (Gluperda, 23. septembar 2023 17:15)

    # Link komentara

  64. Играмо меч буквално без пола тима. Највећи проблем је организација напада - Ханга доста игра плеја и у тим тренуцима смо очајни. Нити је шта погодио, нити искреирао, продао неке важне лопте, у одбрани очајан јер углавном чува брже играче… Одбрана нам је након прве четвртине очајна и од тада игра не личи ни на шта. Тренутно нас Жалгирис разбија. Још чист кош и фаул на Илићу суде као 2 пенала…
    (veliki strumf, 23. septembar 2023 17:04)

    # Link komentara

  65. Ova ekipa se neće uigrati do proleća!

    Gde su pojačanja!?

    Zbog čega smo bacili pare na Kaminskog, ako već ne igra?

    Od Ponitke smo izgleda već digli ruke! Kakva povreda, kavi bakrači!

    Raspad sistema!
    (Hijavata, 23. septembar 2023 16:53)

    # Link komentara

  66. A sto bi prenosili prijateljski mec
    (neko, 23. septembar 2023 16:51)

    # Link komentara

  67. Panterova plata je trebalo da pripadne Anđušiću! Panter upao u depresiju nakon što nas je Mirotić ispalio. Ledej ga podržava u tome kao njegov najbolji drugar!
    (Hijavata, 23. septembar 2023 16:49)

    # Link komentara

  68. mislim da partizan izgleda bolje na pocetku ove sezone nego prosle.Mi trenutno nemamo 12 igraca,tj imamo ih ali nemaju svi kvalitet,trebaju nam jos dva igraca i mislim da ce to biti dobro.
    (duskovujosevic, 23. septembar 2023 16:45)

    # Link komentara

  69. Kakvu ekipu ima Efes , strasno .
    Darijus Tomson, Larkin, Boboa, Klajburn, Brajant, Tibor Plajs, Zizic . Klupa isto jaka .
    Za sada Andjusic 15 poena u prvom djelu, dobra utakmica .
    (Realan ., 23. septembar 2023 16:45)

    # Link komentara

  70. Ne bi se zvali Partizan da ne prokockamo prednost to je nasa specijalnost
    (Mark0, 23. septembar 2023 16:42)

    # Link komentara

  71. HRT 3
    Odlicna slika
    (Kali the greek, 23. septembar 2023 16:35)

    # Link komentara

  72. Panter i Ledej su nam pojeli 70% budžeta i počeli debelo da zabušavaju! Ništa nisu pokazali na ovim pripremama! Dali smo im sve, a oni nama ovako vraćaju! Užas!
    (Hijavata, 23. septembar 2023 16:33)

    # Link komentara

  73. Željko, nažalost, više nije dorastao da vodi ovu ekipu Partizana... Previše puta Partizan gubi veliku prednost u roku od par minuta... I to je problem koji postoji od prošle sezone!
    (Hijavata, 23. septembar 2023 16:28)

    # Link komentara

  74. Preskupa ekipa Partizan je uveliko digla formu, a dobili samo Igokru u predsezoni! Žali bože bačenih miliona! Užas!
    (partizanka..., 23. septembar 2023 16:27)

    # Link komentara

  75. Neka neko javi zaboravnom Željku da Kaminski kao najskuplje pojačanje ne sme da sedi na klupi! Bolje da smo doveli par jeftinijih za te pare! Užas!
    (Hijavata, 23. septembar 2023 16:23)

    # Link komentara

  76. Imate 1000 linkova pa gledajte
    (j, 23. septembar 2023 16:09)

    # Link komentara

  77. Balasa odlican!
    (hez, 23. septembar 2023 16:08)

    # Link komentara

  78. [link]/
    (KK Srbija, 23. septembar 2023 16:05)

    # Link komentara

  79. Action24 prenosi , svako ko ukuca taj link ima utakmicu preko mobilnog.Slika je savrsena i to je Grcka televizija.
    (Realan ., 23. septembar 2023 15:55)

    # Link komentara

  80. Zašto se ne ugosti neka NBA ekipa na stadonu Partizana ili bar u Areni?
    (Viši nivo, 23. septembar 2023 15:53)

    # Link komentara

  81. imate na arena premium 1 ili na sajtu action24. gr
    (Fredi Kruger, 23. septembar 2023 15:45)

    # Link komentara

  82. Svaka čast srpskim televizijama što nijedna od njih nije obezbedila prenos turnira
    (baskonia, 23. septembar 2023 15:27)

    # Link komentara

  83. Dva trenera I FK I kk se slikala sa politicarima, koliko jadan klub
    (Trancer, 23. septembar 2023 15:13)

    # Link komentara

  84. Prenosi li ko?
    (sneaky, 23. septembar 2023 15:09)

    # Link komentara

  85. ...polufinale... kao da su prosli grupu smrti i onda uvek najvaznije cwtvrtfinale...
    (sasko, 23. septembar 2023 15:07)

    # Link komentara

  86. I niko kod nas ne prenosi?
    (Imam pretplatu nemam signal, 23. septembar 2023 15:05)

    # Link komentara