1. Na kraju ce Lilard da zavrsi kao Harden, ali ne iz istog razloga. Harden ce da zavrsi kako ce da zavrsi jer ga niko nece, dok ce Lilard da zavrsi kako zavrsi zato jer za njega traze previse. - Sa igracima koje Portland trazi za njega pre ce Portland da dodje do titule nego Majami! Sa kim ce Lilard da igra u Majamiju ako im odu svi oni igraci, plus oni koji su vec otisli? - Ne mogu Adebajo, Batler i Lilard sami da dodju do prstena.
    (Dejan Lekic, 15. septembar 2023 14:08)

    Ne traži Portland previše već koliko mora. Lilardu treba isplatiti preko 90 miliona za 2 godine koliko je ostalo od ugovora i ne mogu da ga menjaju za rukija. Realno, Lilard je uvek više brinuo da izgleda kul i dobija dobru platu nego da uzme prsten, a mogao je mnogo puta do sada.
    (Locutus, 18. septembar 2023 19:17)

    # Link komentara

  2. Ako igrac ima zelju da uzme prsten onda ne produzuje ugovor sa klubom vec kao slobodan igrac ode tamo gde zeli. Ako uzmes supermax, onda je sve posle prazna prica. Lilard je svoje zavrsio. Kako se radi sa igracem sa kojim nemaju sansu da uzmu prsten pokazala je Juta kada je trejdovala Gobera. Dobili pikove i mlade igrace i sad mogu da grade ispocetka. Da li je trebalo trejdovati i Mitchela, to je sad vec drugo pitanje.
    (bskfan, 16. septembar 2023 12:51)

    # Link komentara

  3. Motivacija je veoma važna za igraca. Najbolje bi bilo da se transfer završi, s tim da bi Hits bio na dugoročnom gubitku.
    Za Jovica bi bilo najbolje da ode u ekipu gde će igrati 20+ minuta. Na zalost takvih je fizičkih karakteristika gde ima gomila Amerikanaca, retko gde može da očekuje da bude startan, ali šesti igrač može.
    Ako ostave Hero i Jovica, u sledećoj sezoni Hits će ponovo u finalu Lige!
    (Petar_Kralj, 16. septembar 2023 10:48)

    # Link komentara

  4. Skeptičan sam oko toga koliko je Lilard stvarno dobar.
    Poslednje 2 sezone su bili jedan od najgorih timova u ligi po rezultatu.
    Uz Lilarda su imali Granta, Simonsa, Harta, Nurkića vrlo fina startna petorka. Plus solidnu dužinu Sharpe, Eubanks, Watford, Little. Prethodne sezone su imali još i McCollumn-a, Powell-a, Larry Nance Jr.

    Ako je stvarno u pitanju top10 igrač u ligi, kako uz taj solidan i dobro selektiran ostatak ekipe nikako ništa da uradi.
    (meda, 15. septembar 2023 21:47)

    # Link komentara

  5. Nebitan lik, 15. septembar 2023 14:11

    dajm nema 32 vec pune 33 usao u 34 sta je tu cudno imas igraca koji su nestali i pre njega tj postali prosecni evo ti jedan na primer iverson koji je u tim godinama bio prosek a u primu i bolji od dajma bar 20%
    (alen, 15. septembar 2023 17:44)

    # Link komentara

  6. Шта ће им Дејмонд поред Батлера, још под таквим условима. Нема ништа од тога.
    Наредне сезоне Јовић добија већу минутажу.
    (Стрелац, 15. septembar 2023 17:38)

    # Link komentara

  7. Samo nek ode,najveća smor trejd saga nakon Sergej Milinković Savića.
    (Pionir, 15. septembar 2023 15:46)

    # Link komentara

  8. Lako je za minuse , njih daju ljudi koji ne razumiju NBA i misle da sam išao uvrijediti Jovića , što uopće nije točno , ali ne može to ni razumjeti netko ko se ne kuži u temu . O Joviću sve najbolje i na kraju puno mu je bolje igrati npr. u Portlandu 30 minuta i razvijati se nego sjediti u Miamiju na klupi .
    (Donny Brasco, 15. septembar 2023 15:18)

    # Link komentara

  9. E moj Dejm , trejd si davno trebao da zatrazis, ako vec nisi mogao da imas iole pristojne saigrace sa kojima bi isao u borbu za prsten .. ovako , cini mi se ,kasno je.
    (VracajuSeDaniPobede, 15. septembar 2023 10:49)

    Imao je i više nego "pristojne" saigrače. Portland je godinama imao odličan tim, a to što nisu uspeli do titule, malo je do spleta okolnosti, malo do konkurencije, a malo, baš, i zbog Lilarda. Saigrače je imao, sasvim dobre...Na kraju krajeva, i bolji igrači od Lilarda nikad nisu osvojili NBA titulu, iako su igrali i po 15-20 godina u NBA.
    (andrija, 15. septembar 2023 15:03)

    # Link komentara

  10. Pisete da je Lilardu sa 32 skoro pa prosao zenit a Kari u 35. godini igra kosarku zivota.
    (Nebitan lik, 15. septembar 2023 14:11)

    # Link komentara

  11. Na kraju ce Lilard da zavrsi kao Harden, ali ne iz istog razloga. Harden ce da zavrsi kako ce da zavrsi jer ga niko nece, dok ce Lilard da zavrsi kako zavrsi zato jer za njega traze previse. - Sa igracima koje Portland trazi za njega pre ce Portland da dodje do titule nego Majami! Sa kim ce Lilard da igra u Majamiju ako im odu svi oni igraci, plus oni koji su vec otisli? - Ne mogu Adebajo, Batler i Lilard sami da dodju do prstena.
    (Dejan Lekic, 15. septembar 2023 14:08)

    # Link komentara

  12. (Donny Brasco, 15. septembar 2023 13:00)

    Zasto minusi? Jeste brutalno receno, ali je tacno. Majami upravo ovo radi, gleda kome trebaju mladi igraci, a traze nekog ko bi dopunio tim da pokusaju da uzmu titulu dok je Batler jos u stanju za tako nesto. A to je jos samo ova sezona.
    (U pravu je ..., 15. septembar 2023 13:46)

    # Link komentara

  13. (ja, 15. septembar 2023 12:31

    lilard jeste bolji igrac od mareja (ali pre 5god)ali je i mnogo stariji igrac tipa on jos 2 sezone igra vrhunski ako i toliko vec se sad vise otvara sutu ne probija odbranu kao nekad a i to bas nije radio on nikako ne odgovara igri denvera gde svi zatvaraju reket u odbrani jer je jokic spor denver je gradio tim prema jokicu i njegovim kvalitetima 5god da bi lilard dosao mogao bi samo da igra 6 igraca u denveru a marej da ostane u suprotnom bi ispali jako brzo u playoff bez mareja
    (alen, 15. septembar 2023 13:11)

    # Link komentara

  14. Сада нека сви размисле какви су цареви Јокић и Мелоун, и управа Денвера. Мајами неће бити ни близу финала следеће године
    (Вук Караџић, 15. septembar 2023 13:01)

    # Link komentara

  15. Miamiju realno ne treba niti Herro niti Jović i ni jedan drugi mladi igrač koji im neće pomoći u lovu na naslov .. na krilima Butlera i Adebaya su imali solidne uspjehe u play offu , treba im iskusni igrač , strijelac za napasti titulu .. a Miami i klubovi s Floride općenito će lakše dovesti free agente zbog poreza kojeg na Floridi nema , dakle igračima ostaje puno više , zato Florida i Texas i imaju najviše timova od svih država u svim sportovima uz naravno Californiju koja ima najveći porez ali mnoge druge pogodnosti.
    (Donny Brasco, 15. septembar 2023 13:00)

    # Link komentara

  16. OK sve se slazem, zaista i Heat je bio blizu titule i trude se da zakljuce posao. Hiro im je bio povredjen, Jovic je prakticno rookie… sve ima smisla, samo mislim da ovo za Jovica nije bas najbolja stvar. Heat je mnogo bolja sredina za mladog igraca… Portland sa druge strane odavno nije nista uradio, a nije da nisu imali talenata. Mozda ce tamo imati vecu minutazu i sansu za dokazivanje, ali nisam siguran da je Portland idealna sredina za razvoj.
    (tocka, 15. septembar 2023 12:39)

    # Link komentara

  17. Jovic je sebi podigao cijenu i mislim da bi Portland zelio da za Lilarda dobije i Jovica
    (paulo dybala, 15. septembar 2023 12:34)

    # Link komentara

  18. Dejm i Jokić su toliko komplementarni igrači da mislim da bi Denver napravio potez decenije da uspe nekako da ga privuče kod sebe - čak i po cenu Mareja (koji je, da budemo iskreni, hodajuća povreda)...
    (ja, 15. septembar 2023 12:31)

    # Link komentara

  19. нек дође у Денвер, замена Мареју док одмара, узеће прстен да се неће ни ознојити. Отишао им Браун, баш би им легао. Наравно, нек смањи плату да упадне у Селери кап и сви задовољни!
    (Миле, 15. septembar 2023 11:55)

    # Link komentara

  20. ESPN ne piše o nekim stvarnim trejd pregovorima/planovima, nego se čisto sami sa sobom zamišljaju kako bi neki trejd mogao izgledati.
    (Goran, 15. septembar 2023 11:37)

    # Link komentara

  21. @VracajuSeDaniPobede

    Tražio bi on trejd odavno da ne voli prvo novac pa sve ostalo. Lilard mi je jedan od omiljenih igrača ali kao osoba se ponaša poput sponzoruše koja sve gleda samo kroz novac kada je u pitanju ugovor. Valjda je sada poželeo, pri kraju karijere, da ima neki trofej o kojem će moći da priča unucima pa zbog toga i ova situacija. Da nije toliko alav na novac mogli su da skockaju odličnu ekipu sa njim na čelu. Šteta jer je fantastičan igrač u svakom smislu a kao što rekoh jedan od onih koje volim da gledam i voleo bih da završi karijeru sa barem jednim prstenom.
    (smeh, 15. septembar 2023 11:28)

    # Link komentara

  22. Majami samo neka ne prihvata ove sulude ponude. Kao rešavaju se Lilarda pa ajde i Nurkića da im uvale. A diva Lilard neka se češka po glavi sledeću sezonu. Imao je toliko prilika da bude trejdovan, glumio neku lojalnost, a sad umislio da je najtraženiji igrač u ligi. On ima možda još dve godine solidnog basketa
    (Oki, 15. septembar 2023 11:18)

    # Link komentara

  23. Portlandu se ne zuri, a Lilard ima 33 godine?! Jovic i Hiro tek treba da se razviju u igrace i da nose fransizu narednih deset godina. Jedna povreda Dejma je kraj karijere. Ajd dobro
    (Milan, 15. septembar 2023 11:05)

    # Link komentara

  24. Ако ово прође, био би трејд деценије за портланд. Дајеш најбољег играча из екипе коме је прошао зенит који неће више да игра за твој тим и озбиљног центра за три огромна потенцијала. Хиро је већ озбиљан играч међу најбољима на свјој позицији, Јовић је баш доста напредовао и очекује се бум од њега, и овај мексиканц који је један од бољих играча који су стигли са дрфта, плус бившег ал стар плеја, искусног играча и чак четири пика прве рунде. Практично одричеш се будућности зарад несигурне садашњости. Имали би максимум две сезоне да пробају да освоје титулу. После иде ремонт. И лилард и батлер газе четрдесете. Мислим да мајами нема шансе да пристане на ово! Лоше би било и за Николу ако се деси овакав трејд!
    (Конан, 15. septembar 2023 11:01)

    # Link komentara

  25. Jovic vise vredi nego oni svi zajedno.
    (Robin Hud, 15. septembar 2023 10:53)

    # Link komentara

  26. E moj Dejm , trejd si davno trebao da zatrazis, ako vec nisi mogao da imas iole pristojne saigrace sa kojima bi isao u borbu za prsten .. ovako , cini mi se ,kasno je.
    (VracajuSeDaniPobede, 15. septembar 2023 10:49)

    # Link komentara