1. Ne mozemo izbaciti Dance, a necemo bodove za opajdaru.
    (GP, 31. avgust 2023 12:02 Zato i propadate, stalno mislite na opajdaru, ta opsesija je teška patologija.
    (ma ajde, 31. avgust 2023 14:08)

    # Link komentara

  2. Od svih nasih predstavnika u Evropi, Partizan je imao najlakse protivnike i zato je i pobedio Sabah, koga bi verovatno dobili i Vojvodina,Cukaricki i TSC. Sto se tice koeficijenta, Partizan se tu nista nije pitao. Za decenije terora i forsiranja Partizana kao drzavnog projekta, oni jedan bod u LS nisu uzeli, a mi kao zemlja se nismo popeli na lestvici. Uspon stize uspesima Zvezde u Evropi i dostize se do dva mesta u LS. Koeficijent se inace racuna kao poslednjih 10 godina, a ne od pre 50 godina, kako misle navijaci Partizana. I stalno se istice kako su gurani i nagradjivani Cukaricki i TSC, sto je glupost svoje vrste. Kako su oni to gurani? Bili su iza Partizana u ligi, sve je zavisilo samo od njih, a sto su oni gubili utakmice, niko im nije kriv. Cukaricki je cak nateran da igra ponovo utakmicu koju je trebalo registrovati sa 3:0 i opet je dobio. Ispada valjda da drugi nisu trebali da igraju, da namerno gube, a pogotovo kad igraju sa Partizanom, da bi ovi bili drugi. I u najslabijem takmicenju Evrope, oni se brukaju, sto rezultatima, sto igrom. Pa, koga bi oni uopste dobili u kvalifikacijama za LS, kad nisu sposobni najlakse protivnike? Ali, oni i tu racunaju na poklon, da kao drugi odu u LE pored poraza i uvek razmislajju kako ce porazima ici dalje, a ne da pobede i eliminisu protivnika. I ovo prvenstvo je silovanje protivnika, sudije se ustrucavaju da kaznjavaju igrace Partizana, ovi skacu na svaku odluku, makar aut bio u pitanju.
    (Pedja, 31. avgust 2023 12:53)

    # Link komentara

  3. Za početak ako hoćete neki bod sklonite Vazuru i tu upravu daleko od Partizana i postavite Predraga Mijatovića sa svojim ljudima u Partizan. Sa ovima sada u upravi petarde će biti svakodnevnica u Evropi,gaziće nas i Azerbejdžan,Letonija,Estonija,Malta,Farska Ostrva...
    (Mihajlo, 31. avgust 2023 12:03)

    # Link komentara

  4. Ne mozemo izbaciti Dance, a necemo bodove za opajdaru.
    (GP, 31. avgust 2023 12:02)

    # Link komentara

  5. Dzaba im je predsednik sipao parice gradjana Srbije ponovo su ispali
    (jsd cirkus, 31. avgust 2023 11:34)

    # Link komentara

  6. Sta nas boli briga, neka skupljaju bodove oni koji su dobili da igraju grupe. Kad smo mi skupljali bodove bili smo dobri a kad se naoravio koeficijent i dobro mesto na listi naravno, drugi klubovi su nagradjeni za podrsku Zvezdi i aktelkom FSS a Partizan gurnut opet da igra kvalifikacije i vi trazite od Partizana da skuplja bodove. Eto vam TSC, Cuke mi Zvezde nek skupljaju bodove, zanima me koliko ce skupiti.
    (Djordje.mikic92, 31. avgust 2023 09:27)

    Psihološki profil prosečnog navijača Partizana. Žalosno.
    (Srle Srbin, 31. avgust 2023 11:30)

    # Link komentara

  7. Koji deo istorije će se ponoviti? Ili će pobediti ili će izgubiti?
    (Istorija se ponavlja, 31. avgust 2023 11:29)

    # Link komentara

  8. U evropi nema prastanja crvenih za Belica to je ta razlika
    (to je to, 31. avgust 2023 11:25)

    # Link komentara

  9. ovo je rezultat namestenih utakmica i sudijke gurke u prvenstvu ova petarda...
    (dzoni, 31. avgust 2023 11:24)

    # Link komentara

  10. Manite se vi svi Partizana, kad vas vec nije zanimalo sta se dogadja sa njim i uopste srpskim fudbalom prethodnih sedam-osam godina.
    (imate vi o cemu da brinete, 31. avgust 2023 10:55)

    A Sta se to desavalo u Srpskom fudbalu zadnjih 7 godina, reci nam?
    (Joksa, 31. avgust 2023 11:22)

    # Link komentara

  11. Nek mezimica igra kvalifikacije od juna, poraz ko bog.
    (Nebitan, 31. avgust 2023 09:23)

    Nebitan nebitan si. Vec jesmo. Nekolko puta. I prolazili, odatle bodovi za vas omiljeni koeficijent.
    (nenad, 31. avgust 2023 11:20)

    # Link komentara

  12. Evo doslo je vreme da objavim i cetvrti deo svog istrazivanja u koje je bilo ukljuceno 330 osoba koje su se izjasnile kao navijaci Partizana.Mogu sa ponosom da kazem da se istrazivanju prikljucio i dr Rimagroba Bemjevuke,jedan od najvecih strucnjaka iz oblasti psihoterapije poreklom iz Indije a vec dve decenije predavac na univerzitetu Kentaki.Nakon sto je pocitao moja prva tri rada dr Bemjevuke je izrazio zelju da se prikljuci projektu i pokusa da pomogne da zajednicki nadjemo lek za ovo opako stanje.Utvrdivsi da osobe koje simpatisu JSD imaju mogucnost da kreiraju sopstvenu realnost i neometano zive u njoj ova mimikrija je u poslednjih par nedelja pocela da evoluira te jedinka pocinje da reflektuje svoji paralelnu realnost i na okolinu.Simptomi ovog stanja su ponavljanje mantre da je pobedjen Real sansom Ilica,da je pobedjen Mancester kuci sa 0:1,da postoji nekakav general u izgnanstvu podno Karpata i naravno da je ceo svet protiv njih.Do skoro ovo stanje nije bilo opasno jer se nije reflektovalo na okolinu ali pojavom portala,drustvenih mreza kojima su oboleli ovladali ovaj sindrom je poceo da se siri.Za sada terapije daju dobre rezultate ali samo kod pacijenata koji terapiju i prihvate.Oni koji zive u poricanju na zalost nisu u stanju koje obecava uspesno izlecenje.
    (Nemanja V., 31. avgust 2023 11:11)

    # Link komentara

  13. Daće Bog da izgubimo. Nas država uništava, a mi skupljamo bodove za Zvezdu. Zašto nama država ne obezbedi neki Gazprom? Ej, oni godišnje dobijaju 4,5 miliona! Ejjj...
    (Deki, 31. avgust 2023 11:10)

    # Link komentara

  14. Daće Bog da izgubimo. Nas država uništava, a mi skupljamo bodove za Zvezdu. Zašto nama država ne obezbedi neki Gazprom? Ej, oni godišnje dobijaju 4,5 miliona! Ejjj...
    (Deki, 31. avgust 2023 11:10)

    # Link komentara

  15. Daće Bog da izgubimo. Nas država uništava, a mi skupljamo bodove za Zvezdu. Zašto nama država ne obezbedi neki Gazprom? Ej, oni godišnje dobijaju 4,5 miliona! Ejjj...
    (Deki, 31. avgust 2023 11:10)

    # Link komentara

  16. Evo doslo je vreme da objavim i cetvrti deo svog istrazivanja u koje je bilo ukljuceno 330 osoba koje su se izjasnile kao navijaci Partizana.Mogu sa ponosom da kazem da se istrazivanju prikljucio i dr Rimagroba Bemjevuke,jedan od najvecih strucnjaka iz oblasti psihoterapije poreklom iz Indije a vec dve decenije predavac na univerzitetu Kentaki.Nakon sto je pocitao moja prva tri rada dr Bemjevuke je izrazio zelju da se prikljuci projektu i pokusa da pomogne da zajednicki nadjemo lek za ovo opako stanje.Utvrdivsi da osobe koje simpatisu JSD imaju mogucnost da kreiraju sopstvenu realnost i neometano zive u njoj ova mimikrija je u poslednjih par nedelja pocela da evoluira te jedinka pocinje da reflektuje svoji paralelnu realnost i na okolinu.Simptomi ovog stanja su ponavljanje mantre da je pobedjen Real sansom Ilica,da je pobedjen Mancester kuci sa 0:1,da postoji nekakav general u izgnanstvu podno Karpata i naravno da je ceo svet protiv njih.Do skoro ovo stanje nije bilo opasno jer se nije reflektovalo na okolinu ali pojavom portala,drustvenih mreza kojima su oboleli ovladali ovaj sindrom je poceo da se siri.Za sada terapije daju dobre rezultate ali samo kod pacijenata koji terapiju i prihvate.Oni koji zive u poricanju na zalost nisu u stanju koje obecava uspesno izlecenje.
    (Nemanja V., 31. avgust 2023 11:04)

    # Link komentara

  17. Evo doslo je vreme da objavim i cetvrti deo svog istrazivanja u koje je bilo ukljuceno 330 osoba koje su se izjasnile kao navijaci Partizana.Mogu sa ponosom da kazem da se istrazivanju prikljucio i dr Rimagroba Bemjevuke,jedan od najvecih strucnjaka iz oblasti psihoterapije poreklom iz Indije a vec dve decenije predavac na univerzitetu Kentaki.Nakon sto je pocitao moja prva tri rada dr Bemjevuke je izrazio zelju da se prikljuci projektu i pokusa da pomogne da zajednicki nadjemo lek za ovo opako stanje.Utvrdivsi da osobe koje simpatisu JSD imaju mogucnost da kreiraju sopstvenu realnost i neometano zive u njoj ova mimikrija je u poslednjih par nedelja pocela da evoluira te jedinka pocinje da reflektuje svoji paralelnu realnost i na okolinu.Simptomi ovog stanja su ponavljanje mantre da je pobedjen Real sansom Ilica,da je pobedjen Mancester kuci sa 0:1,da postoji nekakav general u izgnanstvu podno Karpata i naravno da je ceo svet protiv njih.Do skoro ovo stanje nije bilo opasno jer se nije reflektovalo na okolinu ali pojavom portala,drustvenih mreza kojima su oboleli ovladali ovaj sindrom je poceo da se siri.Za sada terapije daju dobre rezultate ali samo kod pacijenata koji terapiju i prihvate.Oni koji zive u poricanju na zalost nisu u stanju koje obecava uspesno izlecenje.
    (Nemanja V., 31. avgust 2023 11:01)

    # Link komentara

  18. Naravno, sad ce Partizan da vam "cari" bodove. Imate "galaktikose" i imate instant klubove po grupnim fazama, pa "carite" koko vam volja. Umesto da pisete, igrajte na pobedu i casno se oprostite, vi pisete o tome kako ce "vama" da donose bodove. Pisem "vama" jer ste vi jedno od zvanicnih glasila ovih drugih. Manite se vi svi Partizana, kad vas vec nije zanimalo sta se dogadja sa njim i uopste srpskim fudbalom prethodnih sedam-osam godina.
    (imate vi o cemu da brinete, 31. avgust 2023 10:55)

    # Link komentara

  19. I navijao sam da ispadnemo, nemamo tim ni za našu ligu a ne jos da igramo dva takmičenja
    (Sampion Evrope 92, 31. avgust 2023 10:52)

    # Link komentara

  20. Posto su ispali iz evrope sad moraju poreski obveznici da daju pare.
    (eto ..., 31. avgust 2023 10:48)

    # Link komentara

  21. Nek mezimica igra kvalifikacije od juna, poraz ko bog.
    (Nebitan, 31. avgust 2023 09:23)

    Mezimica nja nja nja nja, sve vam najgore zelim...
    (odvratni ste, 31. avgust 2023 10:47)

    # Link komentara

  22. a zašto da ućare neki bod? državno mezimče će da udje u polufinale LŠ, pa će oni da se naosvajaju bodova.
    (hill, 31. avgust 2023 10:34)

    Koga vi zovete drzavno mezimce? koliko ste jadni I smesni u isto vreme
    (Smejurija, 31. avgust 2023 10:46)

    # Link komentara

  23. Sledi sezona kupanja
    (guknite, 31. avgust 2023 10:45)

    # Link komentara

  24. A u kom šeširu je Partizan molim vas recite nam?
    (guknite

    Ball Baltazar ..
    (ball Baltazar, 31. avgust 2023 10:44)

    # Link komentara

  25. @delija pg, Bilo nekad,bas kao i Bari. Ako cemo realno svi ispadaju pre nokaut faze,a neki i ranije.
    (Samegabri, 31. avgust 2023 10:44)

    # Link komentara

  26. cekaj cekaj ne moze tek tako "ja otisao"...a da se vrate pare..mora neka odgovornost da postoji...drzvo sad reaguj, primer par excellence...
    (DM, 31. avgust 2023 10:43)

    # Link komentara

  27. a zašto da ućare neki bod? državno mezimče će da udje u polufinale LŠ, pa će oni da se naosvajaju bodova.
    (hill, 31. avgust 2023 10:34)

    # Link komentara

  28. A u kom šeširu je Partizan molim vas recite nam?
    (guknite, 31. avgust 2023 10:33)

    # Link komentara

  29. I ja sam nekad bio glup, išao na utakmice, navijao... Liga je poluamaterska, a plate igrača, provizije menadžera, apanaže rukovodstva itd u potpunoj nesrazmeri sa tim kvalitetom. Mogu da se vratim na stadion kad ulaznica bude 100 dinara. Toliko vredi, možda eventualno 1€, a plata najboljeg igrača u Partizanu ne treba da prelazi 50k godišnje. U slučaju igranja evropskih takmičenja x2 za LK, x4 za Le i x10 za LŠ, a ne milioni za poluigrače.
    (Dalibor, 31. avgust 2023 10:20)

    # Link komentara

  30. za koga da ucarimo koji bod?za one koji unistavaju nas klub godinama i slade se time sto su bolji od nas a u ligi sampiona ce sluziti za gol razliku?treba i ovu utakmicu izgubiti.
    (darkoj, 31. avgust 2023 09:43)

    Pa ucarite za Hrvatski fudbal
    (sta vas briga, 31. avgust 2023 10:19)

    # Link komentara

  31. Jedva čekam zreb za LK u kom šeširu je mali partizan?
    (recite nam, 31. avgust 2023 10:12)

    # Link komentara

  32. Puni to Nordsjelande ne pitaj jel boli
    (samo puni, 31. avgust 2023 10:06)

    # Link komentara

  33. Nek mezimica igra kvalifikacije od juna, poraz ko bog.
    (Nebitan, 31. avgust 2023 09:23)

    Mezimici je letos kupila drzava licencu inace ni ove cetiri utakmice ne bi odigrali
    (Ajde palite, 31. avgust 2023 10:05)

    # Link komentara

  34. Navijaci jsd su spin masinerija veca od gebelsa ,kada puknu u evropi kao nece da skupljaju bodove za zvezdu kada zvezda izgubi u prvenstvu raduju se kao da su osvojili LS, a pricali pre toga da je prvenstvo namesteno !? da zvezda ne sme da izgubi da su svi filijala i slicno
    (auuuu, 31. avgust 2023 10:03)

    # Link komentara

  35. Kad vec ispadamo bolje da izgubimo.
    (DigBicks, 31. avgust 2023 10:02)

    # Link komentara

  36. ха,ха титулу из 2017-е приписују Марку Николићу када су отели титулу Звезди медијском хајком на све живо и затворили 30+ утакмица без пораза ,то вас је и коштало наредних ко зна колико титула
    (Партизан-Лимож 661, 31. avgust 2023 10:02)

    # Link komentara

  37. Менталитет паланачког клуба - треба да изгубимо и ову утакмицу, да нам коефицијент буде што лошији, да би Звезда играла квалификације већ у јуну. Не брините за нас, срећно, да избегнете понижење.
    (аco, 31. avgust 2023 09:58)

    # Link komentara

  38. 4-0...treba još jedan za naplatu...redjaju se promašaji za sve rubrike i kada vec počinješ da gubiš nadu i gledaš lep tiket kao grom iz vedra neba,eto gaa... najlepši gol na utakmici,za naplatu,za istoriju...Zakuca ga baćuška alal vera,ni Mesi mu ravan nije...
    (Dejan CZ, 31. avgust 2023 09:57)

    # Link komentara

  39. 6-1 za Partizan

    DA podsetim ove zvezdase sve sto ste vi igrali i i osvajali i zaredom igrali sve je to Partizan radio pre vas al sve i u svakom sportu.
    (admbet, 31. avgust 2023 09:56)

    # Link komentara

  40. Ucarite jos koji bod za nhl
    (ajmoo, 31. avgust 2023 09:55)

    # Link komentara

  41. Čisto informacija za grobarčiće da se zna jedini klub u Evropi koji je igranjem od prvog kola kvalifikacija uspjeo da udje u ligu šampiona i to dva puta za redom pogadjajte grobarčići je Velika Najveća Crvena Zvezda
    (delija pg, 31. avgust 2023 09:55)

    # Link komentara

  42. Hocemo petardu oleee ajmo nordsjelande
    (mali jsd, 31. avgust 2023 09:53)

    # Link komentara

  43. Gazi to Nordsjelande
    (kuku, 31. avgust 2023 09:52)

    # Link komentara

  44. Čekamo jos jednu petardicu
    (kuku, 31. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  45. Donesite koji bod za NHL ligu
    (dzajic, 31. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  46. za koga da ucarimo koji bod?za one koji unistavaju nas klub godinama i slade se time sto su bolji od nas a u ligi sampiona ce sluziti za gol razliku?treba i ovu utakmicu izgubiti.
    (darkoj, 31. avgust 2023 09:43)

    # Link komentara

  47. Nek mezimica igra kvalifikacije od juna, poraz ko bog.
    (Nebitan, 31. avgust 2023 09:23)

    Kakav jad i beda od komentara
    (Bruce, 31. avgust 2023 09:43)

    # Link komentara

  48. Oni ne mogu da ućare jedan gol a ne bod.
    (Back in Black, 31. avgust 2023 09:42)

    # Link komentara

  49. kad ce zreb za LK, u kom šeširu je mali partizan?
    (komedija, 31. avgust 2023 09:42)

    # Link komentara

  50. Samo Nordsjalend...
    (Nordsjalend u srcu, 31. avgust 2023 09:37)

    # Link komentara

  51. "ali makar da ucarimo neki bod"? :)

    Hahahahha
    (Hajleselasije, 31. avgust 2023 09:37)

    # Link komentara

  52. Nek mezimica igra kvalifikacije od juna, poraz ko bog.
    (Nebitan, 31. avgust 2023 09:23)

    ahahahahahahabababahah nesrecnici pa zvezda je igrala ls od juna kada je igrala kvalifikacije I to 2x za redom smesni ste I zalosni
    (Goxyy, 31. avgust 2023 09:37)

    # Link komentara

  53. Jeste izgubio 5:0 i jeste ispao iz Evrope 99%, ali ti da u novinama napises definitivno ispao, je malo neprofesionalno. Moze se reci da je ispao definitivno kada se zavrsi druga utakmica
    (Nikola, 31. avgust 2023 09:36)

    # Link komentara

  54. Dok je PFC pod kapitulacijom samo porazi me raduju.
    (Tarzan, 31. avgust 2023 09:20)

    a posle kukaj moli da vam drzava da koji dinar posto ne možete sami nista da zaradite ;(
    (dexim, 31. avgust 2023 09:36)

    # Link komentara

  55. Pa da ajde da ne pricamo o bruku I sramoti I petardi jsd ajde da pricamo o bodovima hahahaha smejurija... zvezda je sama izborila ls, nikog nije briga za vase bodove
    (cirkus, 31. avgust 2023 09:34)

    # Link komentara

  56. Dok je PFC pod kapitulacijom samo porazi me raduju.
    (Tarzan, 31. avgust 2023 09:20)
    Mi kad smo naj gori bili u istoriji punili smo tribine samo tako, od klubova u okruženju jedino Hajduk ima verne navijače a 20 godina nisu uzeli ništa, Hajduk i Zvezda.
    (Zastava101Specijal, 31. avgust 2023 09:34)

    # Link komentara

  57. Sta nas boli briga, neka skupljaju bodove oni koji su dobili da igraju grupe. Kad smo mi skupljali bodove bili smo dobri a kad se naoravio koeficijent i dobro mesto na listi naravno, drugi klubovi su nagradjeni za podrsku Zvezdi i aktelkom FSS a Partizan gurnut opet da igra kvalifikacije i vi trazite od Partizana da skuplja bodove. Eto vam TSC, Cuke mi Zvezde nek skupljaju bodove, zanima me koliko ce skupiti.
    (Djordje.mikic92, 31. avgust 2023 09:27)

    smrc smrc pustih suzu
    (kija, 31. avgust 2023 09:33)

    # Link komentara

  58. mozda i prodje,zasto sumljate
    (markedjani, 31. avgust 2023 09:33)

    # Link komentara

  59. jao ovi komicni grobari sto misle da su oni dok su igrali evropu mislili o koeficijentu, komedija, koja je to umisljena navijacka grupa iskompleksirana ,igrali ste evropu zbog sebe a ne zbog koeficijenta...
    (smejurija, 31. avgust 2023 09:32)

    # Link komentara

  60. Bio bi red da svi dođemo na protest i na stadion,da konačno pokažemo šta mislimo o upravi kluba i da vide koliko nas ima...
    (Bluberi, 31. avgust 2023 09:32)

    # Link komentara

  61. Zasto dok traje utakmica partizana se cenzurisu tj ne pustaju komentari a kada igra zvezda onda se pustaju, to vec traje duže vreme , tek kada se zavrsi utakmica pustite neke komentare, kako vas u moderaciji b92 nije sramota da to radite? odakle vam pravo? znaci na vesti zvezde bude 600 komentara a na vesti partizana 10x manje
    (pitanje, 31. avgust 2023 09:28)
    Ovo im se omaklo!!
    (Zastava101Specijal, 31. avgust 2023 09:31)

    # Link komentara

  62. Zasto dok traje utakmica partizana se cenzurisu tj ne pustaju komentari a kada igra zvezda onda se pustaju, to vec traje duže vreme , tek kada se zavrsi utakmica pustite neke komentare, kako vas u moderaciji b92 nije sramota da to radite? odakle vam pravo? znaci na vesti zvezde bude 600 komentara a na vesti partizana 10x manje
    (pitanje, 31. avgust 2023 09:28)

    # Link komentara

  63. Sta nas boli briga, neka skupljaju bodove oni koji su dobili da igraju grupe. Kad smo mi skupljali bodove bili smo dobri a kad se naoravio koeficijent i dobro mesto na listi naravno, drugi klubovi su nagradjeni za podrsku Zvezdi i aktelkom FSS a Partizan gurnut opet da igra kvalifikacije i vi trazite od Partizana da skuplja bodove. Eto vam TSC, Cuke mi Zvezde nek skupljaju bodove, zanima me koliko ce skupiti.
    (Djordje.mikic92, 31. avgust 2023 09:27)

    # Link komentara

  64. Nek mezimica igra kvalifikacije od juna, poraz ko bog.
    (Nebitan, 31. avgust 2023 09:23)

    # Link komentara

  65. Dok je PFC pod kapitulacijom samo porazi me raduju.
    (Tarzan, 31. avgust 2023 09:20)

    # Link komentara