1. Da se javno izvinu navijac ima i vrate pare koje se dobili od Ugovora. Ne moze samo da spakuju pasose.
    (Stole, 26. avgust 2023 07:59)

    # Link komentara

  2. Sistematsko unistavanje partizana :((
    (cirkusijada, 24. avgust 2023 22:52)

    Da da, u pravu si, vlada Danske i cela država Danska su doneli odluku da vas sinoć sistematski unište :))))
    (Levati ste, 25. avgust 2023 08:53)

    # Link komentara

  3. Šteta što je Radnički prihvatio odlaganje meča. Da katastrofa bude potpuna i da neko ukuca poslednji ekser i ugasi svetlo
    (Mirjana, 25. avgust 2023 07:37) # Link komentara

    Zar je moguce da se u jednoj zeni nakupi ovoliko zlo.
    Kovceg, ekser...kakav recnik!
    (Karaburac, 25. avgust 2023 08:51)

    # Link komentara

  4. Uprava napolje...
    (MMM, 25. avgust 2023 08:50)

    # Link komentara

  5. jedva ste docekali
    (bojan, 25. avgust 2023 08:14)

    # Link komentara

  6. Zato ćete u nedelju protiv Javora odigrati još jednu namestenu utakmicu, sve će biti po starom, a ovo juče će biti samo još jedan loš dan .
    (REALno, 25. avgust 2023 08:01)

    # Link komentara

  7. Raspada se Partizan mozda da izbacite tu trulu upravu
    (Milos, 24. avgust 2023 21:49) # Link komentara

    Sta vredi kada ce drzava da postavi jos goru. Nije ovo slucajno, sve ide po planu.
    Da vidimo sta je sledece?
    (Karaburac, 25. avgust 2023 07:51)

    # Link komentara

  8. Klub mora da se konsoliduje,da se dovedu pojacanja pa sledece sezone da se udje u LK.
    (tuga, 25. avgust 2023 07:42)

    # Link komentara

  9. Šteta što je Radnički prihvatio odlaganje meča. Da katastrofa bude potpuna i da neko ukuca poslednji ekser i ugasi svetlo
    (Mirjana, 25. avgust 2023 07:37)

    # Link komentara

  10. Pojma nemaju, jedino golman ima prelaznu ocenu, ostali su na nivou seljacke lige..
    (C i n i k, 25. avgust 2023 00:24)

    čestitam
    (ha ha ha, 25. avgust 2023 07:37)

    # Link komentara

  11. Bravo za članak. Istinito i precizno, sto bi rekli svaka na mestu!!!
    (i sto sam znao vise ne znam…, 25. avgust 2023 07:16)

    # Link komentara

  12. Malo nam je kasnije stiglo pojačanje iz Pakistana ali nema veze tu je revanš.
    (ma nema veze, 25. avgust 2023 07:12)

    # Link komentara

  13. Nisu bili dobri ali su zato bili očajni.
    (mighty banana, 25. avgust 2023 05:19)

    # Link komentara

  14. Lako je to reci, ocigledno je da "neko" koci odlazak ovih lopova iz Partizana.
    (Dzeronimo, 24. avgust 2023 21:53)

    100%








    PARANOJA
    (Psiho, 25. avgust 2023 02:27)

    # Link komentara

  15. zvezdas sam i ne zelim da stajem na muku jer nam treba ozbiljniji i partizan i cuka i tsc i vosa ali samo zelim da kazem da je meni ipak jaci onaj poraz grobara od samroka gde su tada igrali amateri koji ujutro moraju na posao,moleri,pekari,fasaderi...ovi su ipak profesionalci
    (mrki, 25. avgust 2023 02:18)

    # Link komentara

  16. Ajde sad ako smete Upravu na skeneru ili onog sto ih je postavio, ili malo analizirajte komentar Kosanovica posle utakmice sa TSC-om. Dajte da vidimo ko je krivac za ovakvo stanje u Partizanu? Kako to jedan klub dovodi milionska pojacanja svake sezone iako nije napravio postenog igraca 15 godina i kako drugi klub ne moze da dovede ni valjanog stopera, nego mu igra klinac iz omladinske skole, iako je zaradio desetine miliona evra od prodaje igraca poslednjih 10-ak godina?
    (Dale Ro, 25. avgust 2023 02:15)

    # Link komentara

  17. Zanima me da li ce Paerizan odloziti utakmicu protiv Javora, da se odmore i spreme za revans? Inace, sto se tice ocena, sve uglavnom kako jeste, ali Natho, pa kad ste videli da nwaro odigra kad je neka iole jaca utakmica? On moze samo protiv slabijih ekipa, to mu je limit.
    (Pedja, 25. avgust 2023 01:32)

    # Link komentara

  18. Ovaj Nordsjeland je Tri puta jaci klub od Olympiacosa po svemu brzini stilu svemu grci nebi imali nikakve sanse. Sto ne opravdava Partizan
    (Aca, 25. avgust 2023 01:25)

    # Link komentara

  19. Apsolutno saglasan sa svim ŝto je napisano. Svaka mu je ka' u Njegoŝa, što bi mnogi rekli.
    (Blizanac72, 25. avgust 2023 00:48)

    # Link komentara

  20. Jel igrao Firmino?
    (Ljubisa Livac, 25. avgust 2023 00:39)

    # Link komentara

  21. Nas fudbal prozivljava posledice uzrokovane nacinom na koji se vodi liga, klubovi, nacinom na koji se ophodimo prema deci u mladjim kategorijama, nestrucnoscu nasih trenera i fudbalskih radnika, alavoscu svih onih koji rade u fudbalu i vode klubove, bolesnom ambicijom roditelja da im deca po svaku cenu potpisu neki unosan ugovor bez obzira sta je najbolje za karijeru tog deteta, sujetom svih koji odlucuju, mentalitetom naseg naroda, korupcijom i kriminalom, uzasnom infrastrukturom i uslovima za rad i pravilan razvoj, sprecavanjem privatizacije klubova u pravom smislu tog pojma, a ne kao kod nas gde se zna ko se pita ali je na papiru nesto drugo...i mnogim, mnogim, mnogim drugim stvarima povezanim direktno ili indirektno sa sportom.

    Kako bismo uspeli da spasimo sta se spasiti moze, potrebno je da:
    1. Izvrsimo pravu, nepristrasnu, nekorumpiranu privatizaciju svih klubova! Navijaci koji to ne zele, neka se organizuju, osnuju preduzece i kupe klub za koji navijaju, pa kako im Bog pomogne u buducnosti.
    2. Resiti pitanje infrastrukture, sto dalje podrazumeva da se rigorozno odnosimo prema tome da li neki klub ispunjava uslove ili ne. Postaviti kao donju granicu kriterijuma uslove koje neki stadion mora da ispuni kako bi se na njemu igrala minimum Liga konferencija. Klub koji to ne ispunjava, moze se dogovoriti da igra na stadionu drugog kluba ali svi znamo da ce u toj situaciji tesko zadrzati status superligasa sto negde i mora biti cilj kako bismo se oslobodili terena popun onog u Ivanjici ili Surdulici u SL.
    3. Razgovarati sa drzavnim rukovodstvom da se organiziju dolasci velikih svetkih trenerskih imena koji ce godinama poducavati sve one koji zele da se bave trenerskim poslom. Tek posle polozene licence posle tih obuka omoguciti da jedan takav trener moze da bude sef strucnog staba u 2 najvisa ranga naseg fubala. Ili, jos mozda bolje, ubaciti sve ovo kao obavezu prilikom polaganja za pro licencu uz dodatak da svi oni koji su je stekli pre odredjenog datuma moraju takodje da prodju obuku i poloze tu posebnu licencu. Struka nam je ostala negde u 80-tim godinama 20.veka. Fudbal vise nije to sto je nekada bio.
    4. Razgovarati, dogovarati, razgovarati i tako u sve dok se ne pronadje resenje u Uefa da se napravi neka vrsta regionalne lige makar sa Madjarima, Rumunima i Bugarima. Sigurno bismo imali kvalitetnije utakmice i neizvesnije prvenstvo kada bismo svakog vikenda gledali utakmice protiv Steaue, Ludogoreca, Ferncvarosa itd. Dakle dogovoriti model prolaznosti klubova te lige u evropske kupove i dogovoriti sa tim drzavama kako se ulazi i ispada iz te lige. Kvalitet bismo dobili. Nije tesko, mozda je na dugackom stapu, ali je izvodljivo.
    5. Dok se ne dogovori neke vrsta regionalne lige, smanjiti SL na 10 klubova uz sve one uslove koje sam navodio da jedan klub mora infrastrukturno da ispuni. I ne zanima me da li ce svi klubovi onda biti iz Beograda, iz Novog Sada, Nisa ili nekog drugog grada. Skoncentrisati kvalitetnije i ne busati se u grudi da smo fudbalska drzava i neka sila. Nismo.
    6. Resiti zakonima pitanje navijanja, navijaca i nacina na koji se ponasaju na stadionima. Zatvorske kazne, novcane kazne, dozivotne zabrane ulaska na sve sportske manifestacije
    7. Promovisati u gradovima klubove poput Napretka, Radnickog N, Radnickog Kg, Spartaka itd...uz adekvatnu motivaciju i nagrade lokalnom stanovnistvu i posebno onima koji dolaze na te stadione da gledaju te klubove kako bismo dobili vecu podrsku na tribinama lokalnih navijaca. Najbolji primer za to je Engleska ali i mnoge druge lige.
    8. Napraviti ozbiljniji nagradni fond za ucesce i uspehe u Superligi i Prvoj ligi kako bismo dodatno motivisali klubove da osvajaju bodove i budu sto bolje plasirani na tabeli (Sampion 3m evra, drugi 1.5m evra, treci 1m evra, cetvrti 0.75m evra, peti 0.5m evra, sesti 0.4m evra, sedmi 0.3m evra, osmi 0.2m evra, deveti 0.1m evra, deseti 0.05m evra. Prvoplasirani iz Prve lige za ulazak u SL 0.5m evra, drugoplasirani 0.25m evra. Nisu to neke pare za FSS, sponzore i drzavu, a klubovima bi mnogo znacilo. Takodje, na sve to, za svaku pobedu u kvalifikacijama jos 0.5m evra, za nereseno 0.25m evra, za pobedu u grupi LS 1m, za pobedu u grupi LE 0.75m, za pobedu u grupi LK 0.5m evra, za nereseno u grupi LS 0.75m evra, za nereseno u grupi LE 0.5m evra, za nereseno u grupi LK 0.25m evra. Ipak se radi o promociji drzave i naseg fudbala pa mora i stimulacija da postoji za rezultate. Sveukupno smesne pare za FSS, sponzore i drzavu a klubovima bi znacilo mnogo. Sveukupno to je godisnje 10-15 miliona, a dosta zavisi od uspeha u Evropi.
    A kada smo kod novca, od tv prava mora mnogo veca suma da se dobije. Najpopularniji klub minimum 5m evra...i sve tako do desetog koji bi dobijao svakog leta 0.5m evra.

    Ima jos mnogo predloga za razmatranje, razmisljanje i primenu....pokusao sam da skratim iako je komentar predugacak.

    Sportski pozdrav
    (Marko1105, 25. avgust 2023 00:25)

    # Link komentara

  22. Pojma nemaju, jedino golman ima prelaznu ocenu, ostali su na nivou seljacke lige..
    (C i n i k, 25. avgust 2023 00:24)

    # Link komentara

  23. Nema smisla ocenjivati igrače koji igraju bez ikakve taktike i pritom su većina od njih fizički nespremeni. Šta da uradi racimo Severina kad je pri svakom njegovom kontaktu sa loptom 4 igrača oko njega? Da li se dešava da naša krila dolaze u situaciju 1 na 1 sa njihovim igračima. Naravno da ne. Da li se dešava da naši bekovi dolaze u situaciju da ostaju 1 na 1 sa njhovim krilima. Svaki put a često i 1 na 2.Zašto se konstantno menja Kanute kada je i slepcima očigledno da drži kakvu takvu igru Partizana na sredini terena i da se sve raspadne kada on izađe.Ljudi Igor je totalni diletant i ja stvarno ne razumem kako je čovek dobio trenersku licencu.
    (Okvirno, 25. avgust 2023 00:05)

    # Link komentara

  24. ali ono sto se našamara na sjeveru i poćera, to na lavoru postaju vodje, e to su vam sinovi moji grobari hahahahahahah
    (el diablo, 24. avgust 2023 23:58)

    # Link komentara

  25. nisu glavni problem igrači,njih je dovela struka.
    struku je izabrala uprava.
    upravu su izabrali navijači.
    e oni su problem.
    partizanovi navijači su naučeni da im se poklanja,namešta...
    ili da kradu,otimaju...
    kvarni su.
    ako i kad,bolji ljudi budu navijali za taj klub,ostalo će se rešiti samo od sebe.
    (srž problema, 24. avgust 2023 23:54)

    # Link komentara

  26. Da su izasli sa omladinskim timom ne bi se ovako obrukali. Cemu stranci i satro profesionalni klub a zivi od budzeta i politicara ... Sve klubove privatizovati pa nek igraju i placaju koliko mogu...
    (dragan, 24. avgust 2023 23:27)

    # Link komentara

  27. Treba da se ubrzaju i radikalizuju protesti protiv uprave, inače nećemo imati više šta da spašavamo.
    (zi, 24. avgust 2023 23:26)

    # Link komentara

  28. Football Club Nordsjælland is a professional Danish football team from the North Zealand town of Farum. Population (2023)
    20,317
    (Mile, 24. avgust 2023 23:26)

    # Link komentara

  29. Odlično! Tek kad dodirnemo dno, neće biti para i onda uprava sigurno odlazi.
    (Deki, 24. avgust 2023 23:25)

    # Link komentara

  30. Odlično! Tek kad dodirnemo dno, neće biti para i onda uprava sigurno odlazi.
    (Deki, 24. avgust 2023 23:24)

    # Link komentara

  31. Ma kriva je Zvezda inace sve stima ,sve je OK,ali Zvezda podmece klipove u tockove,tako da ostaje i Duljaj i uprava,ne sekirajte se.Mi sko krivi za sve.Neka vam je sa srecom sa takvim bolesnim razmisljanjem.
    (pedja, 24. avgust 2023 23:05)

    # Link komentara

  32. Kao navijač Partizana sam propisno napljuvao onaj tekst s naslovom "Ima ovaj Partizan čime da se podiči". Naravno, bilo je žestokih napada od strane ovih koji sada ćute kao zaliveni. Takvi smo u svemu - neobjektivni, nerealni, bahati, arogantni, nadmeni, ne podnosimo drugačije mišljenje, itd. itd. I ide nam baš tako kako i zaslužujemo jer smo talentovano glupa nacija. Da se ne lažemo više.
    (Mikii, 24. avgust 2023 23:04)

    # Link komentara

  33. Kukala nam majka! Zaslužujemo svo zezanje i zavitlavanje ovog sveta. Ni titula ovu bruku ne bi oprala...e slomiše nam srce stoti put.
    (Zorz Vea, 24. avgust 2023 23:03)

    # Link komentara

  34. Sistematsko unistavanje partizana :((
    (cirkusijada, 24. avgust 2023 22:52)

    # Link komentara

  35. Cek sad, kako to? Pa prosle nedelje sam citao Smudjin tekst kako Partizan ima cemu da se nada i cime da se podici? A sigurno znam da neki novinar ne bi plasirao neku laz i dezinformaciju... nista mi tu nije jasno...
    (jova, 24. avgust 2023 22:47)

    # Link komentara

  36. Dobro je dobro je....bas onako kako je trebalo biti
    (Snaga je u razumu, 24. avgust 2023 22:37)

    # Link komentara

  37. Ovo još nisam video,da se
    utakmica počne bez ikakve volje za pobedom,samo se čekao debakl.U timu kao da nije bilo bekova,protivnička krila primaju loptu bez imalo smetnje,uvek slobodni kroz odbranu prolaze kao kroz margarin,igrači sredine nijedan precizan pas nisu dali,naša krila užas, a centarfor ne zna nikad na vreme da šutne i kad šutira gol ne može da pogodi,jednom reči BRUKA.Samo Metla za sve u klubu.
    (Rade -Škulj, 24. avgust 2023 22:28)

    # Link komentara

  38. Odugrali su odlicno. Ocena 5. Partizan je ipak veceras usao u ligu petice.
    (Cuckavi Mucko, 24. avgust 2023 22:23)

    # Link komentara

  39. To, bre, Stefane! Pogodio si u srz
    (Borkes, 24. avgust 2023 22:04)

    # Link komentara

  40. Igra bez apsolutno ikakve želje...
    (Sportski statističar, 24. avgust 2023 22:01)

    # Link komentara

  41. Ima ovaj Partizan čime da se podiči...
    (Ja, 24. avgust 2023 21:58)

    # Link komentara

  42. Kako ide ono grobari....."Evropa je merilo"......
    (Skorpion, 24. avgust 2023 21:56)

    # Link komentara

  43. Pa, čekajte, gdine Smuđa, jel ima čemu da se nada ili čabar? Ajde se dogovorite sa samim sobom...
    (Granota, 24. avgust 2023 21:56)

    # Link komentara

  44. Cuka ce prodje bolje od znatno jaceg kluba… Raspada se Partizan mozda da izbacite tu trulu upravu
    (Milos, 24. avgust 2023 21:49)

    Lako je to reci, ocigledno je da "neko" koci odlazak ovih lopova iz Partizana.
    (Dzeronimo, 24. avgust 2023 21:53)

    # Link komentara

  45. 5-0 je odličan rezultat jer je moglo i trebalo da bude čista 10-ka…
    (gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi…., 24. avgust 2023 21:51)

    # Link komentara

  46. Cuka ce prodje bolje od znatno jaceg kluba… Raspada se Partizan mozda da izbacite tu trulu upravu
    (Milos, 24. avgust 2023 21:49)

    # Link komentara

  47. Svima otkaz momentalni, pocevsi od uprave!!!
    (kibo, 24. avgust 2023 21:48)

    # Link komentara

  48. Izvestavanje Kai I vesti treba biti objektivno a ne subjektivno.
    (Paki, 24. avgust 2023 21:44)

    # Link komentara