1. Ako bude Majami opet exploatisao sporost Portera da brani spolja verovatno ce Brown uleteti više minuta. Sve zavisi koliko ce Porter biti koncentrisan da ne ispada puno🙄 Ali cak i vise plasi kada udje Dzef Grin u 80% slucajeva potonu. Malone se plasi upotrebiti druge igrace, covek je zacrtao 8 igraca za plejof i nema sanse on da nekog bavmci u vatru. Neam pojma da li moze samo sa 7+ Grin dobiti ovaj brzi Majami. Mislim da će Malonea spasiti da Jokic i Marej polude par utakmica zajedno jer on neće nista menjati, taj ne bi Grina stavio van igre pa taman gubio 3-1 🙄
    (DraganBorca, 7. jun 2023 20:28)

    # Link komentara

  2. I dalje mislim da Denver dobija seriju. Ne može igrati lošije od prošlog susreta a Majami se dosta istrošio sa Bostonom. kako serija bude odmicala Denver će biti sve bolji a Majami sve lošiji.
    (Bob, 7. jun 2023 17:16)

    # Link komentara

  3. Izvolite svi koji ste ubedjeni da Miami dobija , veca je kvota na njih udvostrucite dobitak. Tj hejteri i trolovi sto ostavljaju komenrare ovde...
    (Vlada, 7. jun 2023 16:54)

    # Link komentara

  4. Volim da gledam i od pocetka gledam Jokica kao kada sam bio klinac Jordana i ostale legende. E sada Jokic ima jedan problem ali vise nenamerni nego minus u igri i zato ga je Embid pred kuknjave i pobedio ove godine za mvp. Jednostavno Embid ne … zivu silu kada zagusti sam pogura ,izgura ubaci ne moze niko da ga zaustavi a nas to jednostavno nema to u sebi kao sto kaze hoce da izvuce sve najbolje iz ostalih a to u ovim trenucima je velika greska pogotovo kada daje onom MPJ koliko je to los igrac omg.
    (Matija, 7. jun 2023 15:39)

    # Link komentara

  5. Nažalost, Majami ovo dobija 4-1. Trener Majamija je provalio igru Denvera, a Maloun ne zna da se prilagodi. Već koji put gube utakmicu, jer on izvadi Jokića na početku 4. četvrtine i protivnik napravi nedostižnu prednost. Kad nije za devet dana odmora shvatio kako da spreči šut Majamija za tri, što im je glavno oružje, šta očekivati od njega na brzinu-ništa.
    (Tre, 7. jun 2023 14:55)

    # Link komentara

  6. Kljucni faktor za pobedu je da kako znas i umes das bar jedan poen vise od protivnika...sve ostalo je filosofija...
    (nik, 7. jun 2023 14:44)

    # Link komentara

  7. Nije nam ništa rekao što i mi sami ne znamo!
    (me myself and i, 7. jun 2023 13:43)

    # Link komentara

  8. Bas mi je zao ali ovo Miami uzima u Denveru. Fenomenalan kosarkas okruzen prosecnim igracima. Niti kvantiteta niti kvaliteta u tom timu dok Miami ima oboje. Prva pobjeda je bila zbog katastrofalne suterske noci Miamia koja se nece ponoviti.
    (Ana, 7. jun 2023 13:24)

    # Link komentara

  9. Pa prvi ti odigraj odbranu pod kosem, pa ce mozda i da pobedite...Sve zavisi od Mareja
    (air jordan, 7. jun 2023 13:16)

    # Link komentara

  10. Realno od ovog meca sve zavisi,Denver pobedom "ubija" momentum Hita,treba ocekivati brutalnu partiju Jokica jer ce Majami da se maximalno fokusira na ostale,ne bih se iznenadio sa partijom od 50 poena!
    (B92, 7. jun 2023 12:50)

    # Link komentara

  11. Treba da portera izigraju- nije samo do njega mora naprave igre za njega da bi se raspucao
    (Rodni, 07. jun 2023 12:20)

    Imao je otvorenih šuteva u drugoj utakmici ali nije pogađao. Nije to problem bio, u prvoj kao i u ostatku plejofa, dečko kad je video da ne može išao je na prodor, poentirao za dva ili bacio koju asistenciju ! Ovde u drugoj utakmici to nije radio, ali ok, veći problem je bio u odbrani, pokazao je tokom plejofa dobre stvari, imao ključne blokade, borio se i bio gde treba u defanzivi, ali u ovoj drugoj utakmici se potpuno izgubio, niti jednom da je bio gde treba, desi se, svestan je sigurno i on, ipak je rekao Melounu, reci šta da radim i radicu, hoću titulu ! Stavio je dečko ego iza sebe, imao je jednu lošu partiju, nine jedini, ne trena ga blamirali zbog toga !
    (JPR, 7. jun 2023 12:48)

    # Link komentara

  12. Jokara mora prići Adebaju kad dobije loptu na kapici i traži kome da prosledi asistenciju. Ne sme biti sam Adebajo i lagano tako dodavati lopte, skroz će druga priča biti ako mu Jokara priđe i oteža mu te pasove. Po meni to je jedan od ključeva za pobedu.
    (djraa, 7. jun 2023 12:44)

    # Link komentara

  13. Sve zavisi koliko ce Dzamal i MPJ biti raspolozeni za bacanje cigli.
    Ako ih i veceras budu bacali izgubit ce samopouzdanje i prosut ce sve sto su do sada uradili pa ce moci da se hvale da su igrali finale PO
    ko sto su se onomad Grobari hvalili da su izgubili od Reala.
    (Krle, 7. jun 2023 12:44)

    # Link komentara

  14. U pravu je. Odbrana je ključna.
    Miami ima mnogo otvorenih šuteva. Prvu utakmicu su promašivali, ali drugu nisu
    (Aleksandar Vukobratovic, 7. jun 2023 12:29)

    # Link komentara

  15. Ovaj dečko baš poznaje košarku i ja bi mu dao da vodi utakmice do kraja. Genije... Čisto sumnjam da će da izgube ovako kao drugu utakmicu. Iskreno, verujem da ćemo gledati totalno drugačiju situaciju na terenu u trećoj utakmici...
    (Mrkula, 7. jun 2023 12:21)

    # Link komentara

  16. Treba da portera izigraju- nije samo do njega mora naprave igre za njega da bi se raspucao
    (Rodni, 7. jun 2023 12:20)

    # Link komentara

  17. Odbrana je uvek ključni faktor, zato će Zvezda uzeti ABA
    (g, 7. jun 2023 12:15)

    # Link komentara