1. jednom mom rodjaku je agent koji je sad u nba.da nije oca i strica koji su ga gurali dzabe misko.sad ce da promene agenciju.retko antipatican i alav covek.
    (Ica, 6. jun 2023 08:57)

    # Link komentara

  2. Нема "черупања" господо: 4% од сваког уговора са НБА клубовима припада Мишку, Тих 4% је прописала НБА. У Европи добија више у складу са прописима УЛЕБА. Мишко својим играчима обезбеђује најуносније уговоре и из тога и он профитира. До сада није било ништа спорно у његовом послу, зато играчи и хрле у "Беобаскет". Ваше аналогије са федбалским "менаџерима" заборавите, кошарка другачије функционише.
    (Младен Снег, 5. jun 2023 18:36)

    # Link komentara

  3. Ima nečeg zastrašujućeg i jezivog u tome da je svaki popularan sport već premrežen sistemom usisivača, za koji se koristi stara srpska reč "skauting". Uporedimo 4 situacije.
    1. Ženska odbojka. Postoji jedna sada više ne tako mlada gospođa. Neumorno organizuje vrlo jednostavan metod: školske turnire. Devojčice vole odbojku, igraju je na fizičkom, svaki region Srbije ima mini šampionate. Rezultat: Srbija ima odličan skauting, najtalentovanije klinke postaju prave igračice, a na kraju tog lanca događaja Srbija (sa Republikom Srpskom...) je dugo u vrhu sveta.
    2. Muška odbojka: toga nema u muškoj odbojci. Sada se već uveliko mučimo sa prilivom talenata i opstankom u svetskom vrhu.
    3. Muška košarka: višestruka otimačina agencija. Nismo više u vrhu sveta a Miško je uspešniji od "velikana" Zvezde i Partizana, od kojih je i manje zlo.
    4. Fudbal: dominira nešto što se zove Falji Ramadani. Bez guranja agenata talentovani klinci nemaju šanse. Naša je liga takva kakva je, i ceo fudbal je takav da je bolje da ga nije.
    (znanje-imanje, 5. jun 2023 17:52)

    # Link komentara

  4. kako vam je svima mrsko da kažete da je taj klub Vojvodina!
    (ARMAGEDON, 5. jun 2023 15:54)

    # Link komentara

  5. Čovek bez vrata, covek bez kičme.
    (velizar, 5. jun 2023 14:31)

    # Link komentara

  6. Mnogi ga pljuju, otprilke isti oni koji se raduju porazu Novaka, i losoj partiji Jokica. Ali oni koji nisu takvi vec krive njega za lose uspjehe nase reprezentacije, ne shvataju da se kosarka sama igra, i njezina uloga u nasem drustvu, promjenila u zadnjih 20 godina, sa Miskom i bez Miska, samo bez njega bi bilo puno teze.
    (Detektiv, 5. jun 2023 14:31)

    # Link komentara

  7. prezime sve govori o kakvom coveku se radi.
    (aki, 5. jun 2023 14:19)

    # Link komentara

  8. I sad ga cerupas do kraja karijere.
    (Velizar, 5. jun 2023 14:09)

    Pa on ga je i lansirao u orbitu kao i gomilu jos njih i normalno da ce da dobija procenat. Na sta bi to licilo da ga otkrije, napravi igraca i resi mu ugovor i onda da ga sutne a da npr. braca preuzmu karijeru ? Ne ide to tako, zastiti se i on sigurno…problem je sto on rukovodi njijovim karijerama, odredjuje ko ce od klijenata da igra za reprezentaciju i kada a ko nece… to je problem
    (Realno, 5. jun 2023 14:18)

    # Link komentara

  9. Koliko smara ovaj Miško i koliko je samo u filmu nekog mafijaškog bosa. Retko arogantan tip, imate par podkasta na Yt pa pogledajte
    (Re, 5. jun 2023 14:15)

    # Link komentara

  10. I sad ga cerupas do kraja karijere.
    (Velizar, 5. jun 2023 14:09)

    # Link komentara

  11. Stvarno Lepa prica nema sta.
    (Man, 5. jun 2023 13:15)

    # Link komentara

  12. Koliko je ovaj Ražnatović antipatičan kao pojava, teško je rečima opisati. Jedan od grobara srpske, košarkaške reprezentacije.
    (Mikii, 5. jun 2023 13:13)

    # Link komentara