1. ja govorim da je KCP krtica, on igra ocajno ovo finale. Cak i odbranu za sta je doveden, ostavlja svoje napadace slobodne da sutnu za 3.

    Eno aron Gordon se vec isprsio i poklonio Dzamalu dijamantsku ogrlicu sa plavom stelom, Daje intervju za Maliku Enduz, vec lete visoko, samo da ne prodje kao na takmicenju za zakucavanja.
    (wlado, 5. jun 2023 16:42)

    # Link komentara

  2. Ne znam cemu ta prica o Jokicu? Majami je prekinuo linije dodavanja a sut spolja nije radio i onda se desilo sto se desilo. Denver nije izgubio zbog koseva iz reketa vec zbog trojki. Majami samo tako i moze da pobedi, sa trojkama, a sinoc su sutnuli cak 35 trojki uz procenat od neverovatnih 49%. Kljuc je bio odbrana suta za tri poena a ne kosevi u reketu. I da se razumemo, kad se igraju tesne utakmice onda sudije lako mogu da poguraju neki tim, a sinoc su sudije ostetile Denver za berem nekoliko poseda lopte.

    KCP je ceo plejof igao na visokom nivou ali one dve licne na sutu za tri poena su dosta uticale na rezultat. Majami slobodna bacanja sutirao 90%, sto je takodje doprinelo ishodu mecha.
    (bskfan, 5. jun 2023 14:40)

    # Link komentara

  3. Gledao sam utakmicu, Majami ih ubija zonom. A Jokic slabije kretanje u odbrani i laki poeni za Adebajoa.
    (Neko, 5. jun 2023 13:13)

    # Link komentara

  4. Mora bolje Jokic, mora da postigne 60!!!

    Majami ocigledno ide na taktiku “pusti Jokica da postigne sve, ostale diletante pritisni maksimalno”
    (Straight Outta München, 5. jun 2023 13:01)

    # Link komentara

  5. Jokica NE udvajati jer onda on ide na asistencije, baca lopte u ćoškove za sut Murraya, Portera jr. Browna i Gordona. Oduzeti jokicu asistencije i pustiti ga nek zabije 50, Denver ce izgubiti. MIAMI IMA SRCE ŠAMPIONA, A TO JE PRESUDNO U FINALIMA.
    (Saul Goodman speed justice 4 you, 5. jun 2023 12:49)

    # Link komentara

  6. Fmda se ne neevirate rezultat vam se na daljenkrece ovako majami dobija za 2-1,denver izjednacuje na 2-2 i dobija posle tog sledece 2 utakmice i osvaja rezultatom 4-2,zapamtite sta sam napisao.
    (mrle, 5. jun 2023 12:33)

    # Link komentara

  7. Utakmicu je sudio sudija koji zivi u Majamija i kome je prijatelj Udonis Haslem. Pokrao ih je samo tako. Pogotovo u zadnjoj cetvrtini.
    (Pecanac, 5. jun 2023 12:14)

    # Link komentara

  8. Nazalost nista od titule Denvera!
    (Sad ili nikad, 5. jun 2023 11:45)

    # Link komentara

  9. Miami 50% za tri... previše + mnogo loše šutersko veče Denvera.
    (4k4.Dex, 5. jun 2023 11:35)

    # Link komentara

  10. Za sve pametne ovde, a poneke i tamo, koji trabunjaju od Jokicevim poenima na stetu igre ostatka tima.. Ne spinujete sustinu, Jokic igra svoju igru, razigrava pa ako niko ne moze nista da pogodi pojacava agresivnost i mimo uobijcajene do tad ili inace jer ko ce ako ne glavni/najbolji igrac tima... Nikako obrnuto tj da svojim poenima gusi druge ili bilo koja slicna budalastina. U takvim situacijama je dovoljno bilo ko bar prosevno da isporuci svoje i pobeda! MPj npr, ocajan, 5p... Da je samo jedan sut vise pogodio ili dao 10ak poena, sto je ispod njegivoh, pre ove serije, standardnih 15-20, pobeda u utakmici koji su bez bar jednog njegovog pogodtka vise izgubili TRI RAZLIKE.
    (Pera Ždera, 5. jun 2023 11:09)

    # Link komentara

  11. Imao je majami TRI Dana treninga u denverovoj hali da napuca sut I to je to ni u prvoj nisu branili trojku nikako.sada su sanse minimalne Ali postoje.
    (Rajkovic, 5. jun 2023 11:06)

    # Link komentara

  12. koliko je nas jokic superioran u napadu i dodavanje u reketu prave majmunja od njega u odbrani prodje ga bilo ko od 1 do 5 d ajde sad lupajte minuse jaci su od majamija koji su ostali bez dva jako vazna igraca olapida najvise koji moze da ubaci 30p lagano bilo kom. Najveci krivac je melon covek koji bukvalno nema pojma da vodi tim nikola pravi akcije i prica na tajmu on je samo dobar motivator trener nula da i da osvoji denver i da ne osvoji zahvalio bi se melonu pogotovo ako izgubi pa ovo bi dok rivers gubitnik bolje vodio
    (alen, 5. jun 2023 11:05)

    # Link komentara

  13. tako je!
    (veed, 5. jun 2023 10:49)

    # Link komentara

  14. 4:2 lagano za Majami.
    (Djuro, 5. jun 2023 10:43)

    # Link komentara

  15. ja kad vidim kako MPJ igra odbranu sa 24 godine povraca mi se, da tako nema volje, ja razumem da nece sut nekad lopta bacis je udje sledecu bacis isto ne udje to je kosarka, ali da te u odbrani prolaze kao drvo sa 24 godine je sramota, a nije da ne moze da igra odbranu nego ga mrzi, razumem kad Lebron, Durent, Jokic kaskaju u odbrani pogotovo Lebron i Durent, stari su ispovredjivani plus isporucuju u napadu sta se ocekuje od njih, a ovaj niti napad niti odbranu, druze ako te neide sut kidaj u odbrani i zasluzi svoje minute kroz odbranu sa 24 godine nema igraca koji moze da te prodje ili je odbrana ili faul a ne da te boli ona stvar, ali kad je trener takav da te nevadi iz igre onda ti se moze da glumis zvezdu sa 24 godine i 10 odlicnih utakmica u celoj karijeri.... Bilo koga drugog da je ubacio u napadu ne bi bilo razlike ali bi makar igrao odbranu.
    (Solarnaut, 5. jun 2023 10:39)

    # Link komentara

  16. Ne možeš igrati sa 7 igrača + prespori veteran od 37 koji ništa ne može odbraniti protiv brze timske igre Majamija. Ljudi stalno imaju protok lopte, ne mogu to stići ni Porter a pogotovo Dzef Grin. Malone ako ne uvede Zekea, Vlatka/ Pejtona i proširi rotaciju da brane spolja biće problema još većih. Pogotovo što i sudije žestoko navlače. Batler stalno izjavljuje kako će osvojiti titulu kao da zna da će američke sudije navlaciti. Bukvalno 5-6 smešnih poklona za Majami. Malone igra od početka plejofa sa istom rotacijom sa samo 8 igraca. Bukvalno ništa nikada ne menja i jako je predvidljivo postalo. Kada Malone stavi Grina pored Jokica kosa mi se digne na glavi jer ne mogu tako stići braniti trojke. Mora neko od mladjih igrati bilo ko umesto Dzefa Grina inače će Malone uči u istoriju kao prevara koju Jokic vuče 7-8 godina. Porter loše sutira jer igra previše 40+ i premara ih sa super kratkom rotacijom dok Spoelstra igra sa 10 igrača i drži jak tempo odbrane.
    (DraganBorca, 5. jun 2023 10:35)

    # Link komentara

  17. A sta ce biti kada Jokic bude imao lose vece. Mozda te bude vec sutra? Niko nije masina. Porter nije postojao u ova dva meca.Gordona nema bez Jokicevih asistencija, on je u napadu Jokicev izum, a odbranu je odigrao lose...Ni Marej nije blistao. Ako bude 3:1 za Majami - adios! U naredna dva meca gledacemo isti pristup Majamija: sprecavanje brze igre Denvera, prekidanje linija Jokicevih asistencija i teranje ostalih da sami kreiraju svoje suteve. Plus gruba igra na granici faula. Smesno je da tim koji se odmarao deset dana pre finala ima manje energoje od protivnika. Porter na klupu. Iskreno, ne verujem da Denver moze da razbije ovu taktiku Majamija.
    (nenad, 5. jun 2023 10:29)

    # Link komentara

  18. Biti finalista NBA i ne znati čuvati igrača na trojci. To je veliki uspeh.
    (blabla, 5. jun 2023 10:29)

    # Link komentara

  19. Ako su hteli ovako da igraju, bolje je da su pustili Lejkerse da prođu.
    (Masariko, 5. jun 2023 10:05)

    # Link komentara

  20. Sve više mislim da je ovaj Marej plaćen od strane američkog establišementa, Klintonovih i Obame da namerno sabotira kako Jokić ne bi osvojio titulu... a na platnom spisku je i Porter vrlo verovatno.

    Samo nam preostaje da se molimo dragom gospodu Bogu da nas ne izneveri, kao što i nije nikada do sada. Ja lično ne znam kako bih podneo da Jokić ne uzme titulu, možda ne bih to preživeo, najiskrenije kažem.

    Ceo vek nas svi redom prave budalama, ponižavaju, i taman kad smo na pragu sreće, opet su našli da sabotiraju Srbe... jednostavno nas mrze, jer smo bolji od njih i neće se smiriti dok nas ne unište...
    (Milorad, 5. jun 2023 09:53)

    # Link komentara

  21. majami ima dubinu, denver nema. to je to. zato i oscilacije.
    (balvan, 5. jun 2023 09:44)

    # Link komentara

  22. Igrači prespavali pola utakmice, trener celu! Bez zatraženog čelendža kod bar 4 kardinalne greške sudija, od kojih 2 direktno proizvele 5 poena, nepriznati Marejev koš i Batlerovo dodavanje za 3 iz auta! Ne traženje tajmauta pre poslednje akcije čudno ali nije za zameriti, Marej iskreirao dobru poziciju pa je ideja da se ne prekida ritam možda i opravdana!? Jokara sjajan na obe strane terena ali to nikada nije bilo dovoljno kada većina ostalih potpuno zakažu! Sem njega samo su Grin I Kristian Braun svoje minute odradili na nivou vrednom velikog finala. Majami potpuno neopravdano potcenjen u medijima, no sad oni drže banak pa ćemo videti!
    (Darko Nedeljkovic, 5. jun 2023 09:35)

    # Link komentara

  23. Ujka Džef je imao solidnu rolu u drugoj četvrtini kada je klupa napravila 15 razlike. Posle toga su se pogubili svi kompletno.

    Potpuni manjak koncentracije u odbrani, glupi faulovi, borbenost na skoku nikakva, čak Majami nije toliko ni kažnjavao iz drugog i trećeg napada, ali gubi se vreme, frustriranost raste.

    Sad mora da se potegne kako znate i umete. Majami je pokazao da Kaseya Centar nije nikakav faktor, ali mislim da im neće ući voda u uši kao protiv Bostona. Mora da potegnete, a ti Džefri pritegni Portera da se vrati na ovu ravan postojanja.
    (Gde ja živim, 5. jun 2023 09:30)

    # Link komentara

  24. Neverovatno mi je da KCP, iskusan igrac, osvajac titule sa Lejkersima pravi dva onako glupa faula na trojci, posebno onaj nad Strusom. Sta se desi u glavi da se donese onakva odluka, da proba da izbije loptu liku koji sutira za 3 sa 10m u poslednjoj sekundi napada?
    (palop, 5. jun 2023 09:11)

    # Link komentara

  25. Ja mislim da se prvi put u ovom PO pričalo u medijima o Nagetsima kao šampionima, i to je to. Malo su se opustili, i videlo se odma. MPJ i Marej ce morati da pronadju vatru sa kojim su igrali pre finala, inace dzaba sve taktike. Ovog puta Majami izuzetno dobar za 3 a Dener i dalje loš.
    (tocka, 5. jun 2023 08:59)

    # Link komentara

  26. Dobro se i setili!hhhaaalllooo
    (PFC, 5. jun 2023 08:58)

    # Link komentara

  27. Denver mora pobjediti jednu utakmicu u Majamiju,inace je gotovo.
    (Simke, 5. jun 2023 08:55)

    # Link komentara

  28. Kako da ne izgube kada igraju u 3 ujutru...
    (Mare, 5. jun 2023 08:37)

    # Link komentara

  29. pa kad ne mozete, zasto cekate... Osim Jokica niko ništa da odigra, kako mislite dobiti bar jednu utakmicu još na taj način....
    (Jokara, 5. jun 2023 08:30)

    # Link komentara

  30. Poleteli ste posle 4:0 protiv Lejkersa i 1:0 protiv Majamija i obilo se o glavu. Ima vremena da se popravi, samo mora pun fokus svaki minut.
    (Vrg, 5. jun 2023 08:29)

    # Link komentara

  31. Tacno tako, ovo du glavni razlozi poraza, nemanje discipline i borbenosti, sto je suludo za finale
    (Neko, 5. jun 2023 08:12)

    # Link komentara