1. Ok, samo fale navodnici kod spektakl.
    (Halo Bing, 3. jun 2023 05:19)

    # Link komentara

  2. Kao navijač Zvezde muka mi je više od trčanja u Rusiju. Što moramo da bodemo prst u oči zapadu.Kome se mi to inatimo,čiji ego hranimo.Ceo navijački život koji nije mali sam proveo na severu iako imam dosta godina.I ovo je bila moja poslednja sezona.Selim se na zapadnu tribinu jer nisam više mogao da trpim te isprane mozgove, nacionalizam, itd
    (Virkula, 2. jun 2023 21:51)

    Mozes uvijek kod ovih preko puta. Sve je onako kako tebi odgovara. Prvo Jugosloveni,EU pa dzamije.Sve ti je tu
    (Amin, 3. jun 2023 04:46)

    # Link komentara

  3. Kao navijač Zvezde muka mi je više od trčanja u Rusiju. Što moramo da bodemo prst u oči zapadu.Kome se mi to inatimo,čiji ego hranimo.Ceo navijački život koji nije mali sam proveo na severu iako imam dosta godina.I ovo je bila moja poslednja sezona.Selim se na zapadnu tribinu jer nisam više mogao da trpim te isprane mozgove, nacionalizam, itd
    (Virkula, 2. jun 2023 21:51)

    # Link komentara

  4. УЕФА нам исплаћује у свакој сезони за Лигу Европе 10-12 милиона евра, а за Лигу шампиона 20-25 милиона евра, а ми трчимо у Русију за бедних Газпромових 5 милиона. Серем се на таквог генералног спонзора. Две победе у утакмици Лиги шампиона доносе више пара од њиховог усраног спонзорства.
    (Марко, 2. jun 2023 19:06)

    # Link komentara

  5. Sloboda ima prelep stadion, pravi fudbalski. Paradoksalno više timova iz druge lige imaju bolje stadione od ovih iz prve. Metalac GM ima takođe lep, Grafičar dobija novi, Jedinstvo Ub itd. Nadam se da će i veći gradovi poput NS-a, Niša, Kragujevca da reše ta pitanja što pre. Sramota je gde igramo fudbal a želimo bolje timove i rezultate.

    Poljska, Češka, Slovačka, Rumunija, Mađarska gde se igra i lošiji i tvrđi fudbal nego u Srbiji imaju 10x bolju infrastrukturu. Uradili su što je do njih, ostalo nije do države.
    (fudbaloman, 2. jun 2023 17:31)

    # Link komentara