1. U finalu NBA Zeler i Jovic.
  Koji vic.
  I onda price o Jokicu, dominaciji, triple double.
  Smesno
  NBA je kecerska kosarka.
  (Baron, 2. jun 2023 10:11)

  # Link komentara

 2. Nikola je našao savršenu liniju između "Hoću da lipšem do kraja prve četvrtine" i "Ovo je prelako, dajte nešto teže".

  3/4 utakmice je dominirao sa vrlo malo potrošnje, dirigovao napadom, a onda samo na kraju dodao gas čisto da se protivnik ne ponada previše. Sjajna pomoć celog tima i sasvim dovoljno za pobedu.

  Idemo dalje.
  (Gde ja živim, 2. jun 2023 09:02)

  # Link komentara

 3. Budu li doveli jedno do dva pojačanja klase KCP narednih godina će biti stalni konkurenti za titule.
  Čim su svi zdravi, eto ih u finalu!
  Nikola bez ikakvog napora ispisuje istorijske uspehe, ruši rekorde.
  (predrag, 2. jun 2023 08:19)

  # Link komentara

 4. I tako Jokic resava utakmicu agresivnoscu u 4/4 cisto da ne bude da je istom dominirao sa samo 5 suteva do 4/4 ;)

  Ne mozes ga zaustaviti. Kao sto rece komentator, ne pravi nijednu gresku, pogresnu odluku sa loptom. Sledecu ga mogu "usmeriti" da vise poentira jer je u orkestraciji svih na parketu (na obe strane) pa i tetkica u hali, ipak jaci otrov po protivnika, ali dzabe... Neverovatan.

  Marej SAVRSEN, Porter zreo, defanzivno ODLICAN. Gordon kljucan u stavljanju Batlera na sebe dominacijom na manjem cuvaru u 1/4 sto je dosta iscrpelo Dzimija za ofanzivni deo u nastavku. BBraun pametan.

  Meloun iznenadio (reakcija mimo dobro poznatih sablona) ostavljanjem Jokica pocetkom 4/4 u igri osetivsi Majamijev nalet i bespotrebnu, potencijalno tesniju zavrsnicu.

  Kao sto pomenuh ispod, bolje da je ovako manje dominantno, da nije bas +20, usled potencijalnih osporavnja pljuvaca Denvera i Jokica kako je, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, Finale negledljivo i dosadno totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja...

  Za takve individue, ova utakmica je cist primer kako se igra Jokica nikako ne sme gledati crno belo i povrsno jer utakmicom dominira i sa minimalno suteva + ga je Adebajo npr "napunio" kosevima (donekle i takticki pusteno) pa se opet taj momenat ne spominje jer je Nikolin uticaj toliko ogroman i sirok, svestran da se takva stvar moze i na momente zanemariti (koliko god neki uporno forsirali taj narativ) jer ocigledno takvom, "prosecno" defanzivnom postavkom uticaja (i ako je daleko od istine da je prosecna), pobednickom kosarkom, vodi najbolji tim lige ka prstenu jednim od najboljih POff izdanja u istoriji kosarke.

  I za kraj, sa recima Mark Dzeksona (jedinog sa pravom glasa koji Jokica nije stavio u pet MVP izbora) ... Poniznost/slromnost takvog All time igraca je inspirisuca :)
  (Pera Ždera, 2. jun 2023 08:17)

  # Link komentara