1. Burgas gasi svetlo i marš u Surdulicu. Radnički je Radnički i u super i u prvoj ligi. Izdržite MERAKLIJE sve prolazi te i okupacija Čaira. Ovi će otići, mi se vraćamo.
    (Meraklija, 31. maj 2023 21:35)

    # Link komentara

  2. Druga liga može biti lekovita za Nišlije. Da onaj mulac Tončev konačno digne sidro, da konačno dobiju normalan stadion i teren, da očiste škart iz tima itd. I onda da se lagano vraćaju nazad kao zdraviji klub. Verujem da bi se i Meraklije vratile i opet podržale kao što mogu. Ovo je samo presipanje i životarenje.
    (Maurisio Molina, 31. maj 2023 21:22)

    # Link komentara

  3. Iako spada u 4 ili 5 najvećih klubova u Srbiji, Radnički je verovatno najgori klub u zemlji. Najgore rukovodstvo, najgora infrastruktura, užasan tim, prosečno 3 trenera po sezoni itd. Radnički na svakih 6 meseci promeni po pola tima i teško da neko sastavi dve sezone. U današnjem timu je samo mladi golman ponikao u Radničkom mada je i on zapravo rezerva Rosiću koji je bio hapšen. Od trojice Nišlija u reprezentaciji (Živković, Radonjić, Ilić) ni jedan od njih nikada nije igrao za Radnički. U Nišu se ne zna ni ko je predsednik kluba ni sportski direktor i kako se oni biraju i menjaju. Zbog svega ovoga su i navijači digli ruke pa na ovu ruinu i bruku od stadiona Čair dolazi samo po 500-1000 ljudi!
    (Vilingrađanin, 31. maj 2023 20:19)

    # Link komentara

  4. Au, nisam ovo ocekivao, odose Nislije u drugu ligu.. Da malo vise u Nisu podrzavaju Radnicki, a malo manje blizance, mozda bi im bolje bilo..
    (navijac, 31. maj 2023 19:10)

    # Link komentara