1. Adimral bet kls, Partizan Mozzart bet, Zvezda Meridian bet, Fmp soccer bet, mozzart bet super liga u fudbalu..... Klasičan primer sukoba interesa. Otkud ovolike kockarnice u našem sportu? Šta se ovo dešava? Jel imamo mi ministra za sport i omladinu i zašto se ne oglašava?
    (Peruzzi, 1. jun 2023 09:16)

    # Link komentara

  2. Pa dobro, utakmice sa efenpeom su svakako uvek bile trening za zvezdu, tako da mogu ujutru od 10:30 da se istrče u efenpe areni protiv njih u finalu i da dođu u hram kosarke u Beogradsku Arenu na čišćenje
    (ljemenkacz, 31. maj 2023 16:04)

    Ne znam da li si sinoć gledao svoj voljeni klub ako jesi onda si nepopravljivi optimista ili se apsolutno ne razumes u ovaj prelepi sport. Oni se bukvalno raspadaju, neće niko ni da skoči ni da potrči za loptom.
    (Vladimir, 31. maj 2023 16:59)

    # Link komentara

  3. Čim nema Patlidžana odmah se igra na 2 ili 3 dana.Da je ŽOC slučajno tu igralo bi se na 7 dana....kako on kaže 7 dana je dovoljno za pripremu za utakmicu sa COL. Alo bre pa igrao si do sada 4 puta sa njima. Šta pripremaš paprikaš ili će biti da odmaraš onih 7 igrača koje koristiš cele sezone u rotaciji....ispade KLS ozbiljnije takmičenje od ABA-a lige a i tu će da vam se održi čas košarke....a vi grobari da platite porez državi na ljubav prema prostituciji.Još vam fali 7 milki evra....tako da ispadne da 7 plaćenika igra za DŽ....Ostoja maher za trgovinu preneo običaje iz svog rukovođenja privatnom firmom na sport.
    (Istina, 31. maj 2023 16:53)

    # Link komentara

  4. Pa dobro, utakmice sa efenpeom su svakako uvek bile trening za zvezdu, tako da mogu ujutru od 10:30 da se istrče u efenpe areni protiv njih u finalu i da dođu u hram kosarke u Beogradsku Arenu na čišćenje
    (ljemenkacz, 31. maj 2023 16:04)

    # Link komentara