Embid dobio novog trenera

Košarkaše Filadelfije će od naredne sezone predvoditi Nik Nurs, preneo je Adrijan Vojnarovski.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Odličan, pametan trener. Fili moze da bude samo bolje s njim. Samo je pravo pitanje na sta ce liciti fila sad kad je proces zavrsen.
    (bobo iz bloka, 31. maj 2023 17:17)

    # Link komentara

  2. Šta će Embiidu treber kad on i Harden ne mogu sami…
    (JPR, 30. maj 2023 13:21)

    # Link komentara

  3. Trener koji nije valjao Torontu mijenja trenera koji nije valjao Filadelfiji. Ja bih rrkao da je u NBA trener vazan jedino kad uzme jedno 6 naslova prvaka, do tad im ko slabo i ime zna. A i ti sto uzmu 6 titula, kada odu u osrednju ekipu, vode je isto kao bilo ko drugi.
    (mojnemenito, 30. maj 2023 09:08)

    # Link komentara

  4. Po meni uz Spoltru najbolji trener u ligi. Imaće veliki izazov da 'umiri' najvece zvezde tima s obzirom da dolazi iz sredine gde se znalo svačija uloga šta je u timu.
    (Milos84, 30. maj 2023 06:01)

    # Link komentara

  5. nije to meni jasno. Kao sto je neko ovde davnih dana primetio....ovde se treneri samo vrte u krug. Kao neka sekta zatvorenog tipa. Mozda neki asistent dobije sansu,ali tesko. Jedino zanimanje u USA koje ti garantuje radno mesto nakon otkaza. I taj Dok Rivers verovatno ima vec posao za iducu sezonu.
    (Aj, 30. maj 2023 01:14)

    # Link komentara

  6. Ne pomaze njemu niko i nista
    (SilvesterStalone, 30. maj 2023 00:30)

    # Link komentara

  7. Otisao Doc, dosao Nurse.
    (dovla, 30. maj 2023 00:17)

    # Link komentara

  8. Ako je toliko dobar kako onda nije uspeo sa Torontom da bude bar u top 5? Pored Siakama, VanVlita, Barnsa, Anunobija jedva da su usli u plej in i bili su deveti.
    (keli kej, 30. maj 2023 00:00)

    # Link komentara

  9. U ovakvim trenucima imam još jači utisak od onog da novac dominira nad sportom. Da, ali je stvar toliko izmeštena da je suštinski ne samo van sporta nego čak i van novca. Otuda stalno biva nešto ovako apsurdno. To mi je prvi put sinulo kada su Miličića preoteli drugima da bi ga stavili u tim koji ima već 4 zrela visoka igrača; niti im treba niti ima šanse za minut igranja.
    Nik je mislilac apstrakcije i kalkulator nove košarke. Uglavnom one bez centra. Sa igračima za totalnu košarku i koji slušaju uputstva trenera-dirigenta. Za neki je Boston ili Majami.
    Dolazi u tim klasične a ne strukture koja njemu odgovara. Glavna zvezda mu je centar. Svlačionicu vodi krilo koje postaje sa godinama sve lošije. Glavni bek Maxi mu nije sa organizatorskim sposobnostima. Ima Hardena koji ne priznaje nikakvog autoriteta iznad njega. Stalnim igranjem PO tim nema nikakve visoke pikove, pa da Nurs može nešto novo, nešto više po njegovoj viziji da započne. Ne može biti veća nekompatibinost i to u svakom smislu ovog tima i ovog trenera.
    Ali Fila je nakon pažljivog razmatranja uradila upravo ovako - najpogrešnije. Primer neprekidnog niza. Tim Koneli je - ? - cenjen nakon uspeha (a ono ukanalio Jokića sistematski) umislio da je fabulozan?! Pa otišao za veće pare?! A ovi mu ih dali?! A on im probio seleri kep spojem Gobera i Taunsa?!?! Džeremi Grant je odbio 20M Denvera i šansu za titulu?! Nije hteo biti tek 4. opcija u napadu? Već da popravi život crnih u Dalasu? A sad je 6. opcija u Portlandu?!
    (znanje-imanje, 29. maj 2023 23:32)

    # Link komentara

  10. Уф, уз Сполстру најбољи тренер лиге. Штета, Фила је једна од огавнијих екипа.
    (Memfis, 29. maj 2023 23:26)

    # Link komentara

  11. Uzas...ovaj trener je poznat po tome sto Ne dozvoljava protivnickim najboljim igracima (zvezdama) da igraju, stalno ih udvaja...RIP svim zvezdama koji ce igrati protiv Filadelfije...
    (Marko, 29. maj 2023 23:03)

    # Link komentara

  12. Dzaba vam novci moji sinovci....
    (Canadaboy, 29. maj 2023 23:02)

    # Link komentara

  13. Odličan trener ali u toksičnoj atmosferi gde dominira otrovni i nedodirljivi lažni MVP Embid (za razliku od Toronta gde je svako znao svoju ulogu) neće se proslaviti nažalost.
    (Dušan THC, 29. maj 2023 23:02)

    # Link komentara