1. Sarada!
    (NR, 29. maj 2023 20:14)

    # Link komentara

  2. Честитам ти унапред јубилеј од 40 година без победе у Лиги шампиона. Последњи пут сте победили Динамо из Берлина у јесен 1983, па како у наредној сезони нећете учествовати у најјачем европском такмичењу, користим прилику да ти први честитам јубилеј. А ми ћемо се већ некако снаћи најесен као што смо и против Ливерпула и Олимпијакоса. За нас је нормално да побеђујемо у Лиги шампиона.
    (Марко, 29. maj 2023 00:23)

    Pa ne može tako da se računa, liga šampiona od kad postoji od 92 ali i činjenica je da FK Partizan nema pobedu, i da je učestvovao dva puta. To je neko smislio kao da ispadne pametan. Ona pobeda protiv Newcsatle u gostima 0:1 i jos dobijeni penali je ravna ligi šampiona.

    Videćemo nadam se dobijate Newcastle da vidimo šta se promenilo za 20 godina. Da poredimo Eh ti jubileji :))))
    (no name, 29. maj 2023 12:39)

    # Link komentara

  3. Opaaaaa 30 milki u kasi, pa neka bude gol razlike 3-23. Šta nas se smatra a😆
    (Zvezdaš, 29. maj 2023 09:49)

    # Link komentara

  4. Dodelite im pehar i za sledecu sezonu.
    (Alex81, 29. maj 2023 09:27)

    # Link komentara

  5. Koji drugi? Bajern, Totenhem ili PSŽ? Spakovali vam po 9 komada svi ako se ne varam? Ej, po 9 komada!

    Ali, dobro, računajte koliko ćete para zaraditi, a dug samo raste li raste...
    (miladin, 28. maj 2023 23:22



    Pa vama je Fejenord u sred Beograda dao sedam komada. Dva regularna su im poništena. Onaj Radulović je pet puta na Areni rekao sreća pa u LK nema VAR. U trećoj ligi vam utrpali sedam komada, a ti pominješ klubove iz lige koja je dva nivoa iznad. Pa svaki drugi napad bi vam davali po gol.
    (Dex 1, 29. maj 2023 08:10)

    # Link komentara

  6. svaka cast na potpunoj dominaciji i zasluzenoj duploj kruni, jedini problem je sto vam je to cista Pirova pobeda jer ste unistili jedini klub koji je moga da vam parira i od vas izvuce ikakav kvalitet, sad su najtezi protivnici timovi kao Cukaricki i TSC, kojima svaka cast na uspehu plasmanu i organizovasti, ali koji su ipak nedorasli sto se vidi i po njihovim evropskim rezultatima godinama unazad, a time cete dovesti i do sopstvenog sunovrata jer i pored LS necete uspeti da dovedete iole kvalitetnijeg igraca da igra ovakvu ligu - dok ste imali jaku Vojvodinu i Partizan i jos ponekog ko pomalo iskoci kvalitetom cisto da zacini jos ste i grali neku Evropu, sad cete ovu sezonu odigrati zahvaljujuci automatskom plasmanu pa posle ko zna kad
    (marica, kriv, razumevanje..., 29. maj 2023 02:43)

    Batalite te mitove i legende da zvezda i partizan trebaju jedan drugog, neko lupio tu glupost i sad svi ponavljaju, kao ono da se ameri ne testiraju na olimpijadi..
    (Manager, 29. maj 2023 07:54)

    # Link komentara

  7. Koji drugi? Bajern, Totenhem ili PSŽ? Spakovali vam po 9 komada svi ako se ne varam? Ej, po 9 komada!

    Ali, dobro, računajte koliko ćete para zaraditi, a dug samo raste li raste...
    (miladin, 28. maj 2023 23:22

    A to što ste vi godinama "harali" igrali LŠ prodavali bar pedesetak igrača za ozbiljnu lovu a ipak bili u ozbiljnim dugovima koji su sad još narasli, to je ok i nema veze, jel? jeste licemeri da vam nema ravnih ne u Srbiji nego na planeti zemlji.
    (Zastava101Specijal, 29. maj 2023 06:43)

    # Link komentara

  8. Cekamo 35.titulu
    (Dr NC21trofej sa Z, 29. maj 2023 06:31)

    # Link komentara

  9. svaka cast na potpunoj dominaciji i zasluzenoj duploj kruni, jedini problem je sto vam je to cista Pirova pobeda jer ste unistili jedini klub koji je moga da vam parira i od vas izvuce ikakav kvalitet, sad su najtezi protivnici timovi kao Cukaricki i TSC, kojima svaka cast na uspehu plasmanu i organizovasti, ali koji su ipak nedorasli sto se vidi i po njihovim evropskim rezultatima godinama unazad, a time cete dovesti i do sopstvenog sunovrata jer i pored LS necete uspeti da dovedete iole kvalitetnijeg igraca da igra ovakvu ligu - dok ste imali jaku Vojvodinu i Partizan i jos ponekog ko pomalo iskoci kvalitetom cisto da zacini jos ste i grali neku Evropu, sad cete ovu sezonu odigrati zahvaljujuci automatskom plasmanu pa posle ko zna kad
    (marica, kriv, razumevanje..., 29. maj 2023 02:43)

    # Link komentara

  10. Bravo šampioni!
    (makijaveli, 29. maj 2023 01:38)

    # Link komentara

  11. Sezona bez poraza u domacem prvenstvu. Dupla kruna. A treneru otkaz? Toliko o nasoj ligi. Znaju i sami kako su dosli do trofeja, jos u avgustu prosle godine.
    (Gazda, 28. maj 2023 23:44)

    Da i?
    (Bane, 29. maj 2023 01:08)

    # Link komentara

  12. Koji drugi? Bajern, Totenhem ili PSŽ? Spakovali vam po 9 komada svi ako se ne varam? Ej, po 9 komada!

    Ali, dobro, računajte koliko ćete para zaraditi, a dug samo raste li raste...
    (miladin, 28. maj 2023 23:22


    Vama bi dali dvaest
    (Ban, 29. maj 2023 01:05)

    # Link komentara

  13. Tuga, besplatne karte, a dugovi u 10ama mil. Leba i igara...
    (Ns, 29. maj 2023 00:44)

    # Link komentara

  14. Sezona bez poraza ni u jednoj normalnoj ligi na svetu ne postoji. Videli smo juče Majnc otkine titulu Borusiji, Real i Barsa redovno gube u La Ligi, Liverpul ne ide u LŠ. Arsenal je izgubio tituli na tzv. malim terenima. U tome i jeste draž fudala u toj neizvesnosti.
    Ali ovde je odavno Terzić prvo obećao (garantovao) 5 titula, pa zatim još toliko i ide se ka tom ciklusu. To ni publika neće da gleda, koji je prosek bio ove godine na Marakani. Mozda oko 5-6 hiljada ljudi.
    Samo Zvezda ne može ni od koga da izgubi, čak ne može ni bod da izgubi osim u 3-4 poslednja kola kada je i protivnicima jasno da mogu da odigraju malo "tvrdje".
    U poslednjih 5 sezona, Zvezda nije izgubila u domaćoj ligi ni 5 utakmica ukupno.
    Ali zato protiv Ferencvaroša, Monaka, Šerifa potpuni fijasko.
    A tek će da bude fijasko i očekujem novi rekord u LŠ sa 25+ golova u Borjanovoj mreži. I to kao dokaz lige gde niko ne sme da igra protiv njih. Ovde se računa i Partizan koji je sa svojim trenerima ne daju Nathu da igra do 87' i vrše nelogične izmene.
    (ex šampion Srbije za pionire, 28. maj 2023 23:44)

    Честитам ти унапред јубилеј од 40 година без победе у Лиги шампиона. Последњи пут сте победили Динамо из Берлина у јесен 1983, па како у наредној сезони нећете учествовати у најјачем европском такмичењу, користим прилику да ти први честитам јубилеј. А ми ћемо се већ некако снаћи најесен као што смо и против Ливерпула и Олимпијакоса. За нас је нормално да побеђујемо у Лиги шампиона.
    (Марко, 29. maj 2023 00:23)

    # Link komentara

  15. Ne komentarisem cesto ali mi je veceras prekipjelo.Proslava titule ,dolazi ti oslabljen Pazar,tim sa najlosijim skorom u doigravanju plus bez dva tri najbolja igraca,Milojevic se zaj...,stavlja Milunovica,onog dusntera Mitrovica koji po ko zna koji put pokazuje da je totalna dileja za fudbal,ide na uporne centarsuteve sa krila a na mjesto spica stavio isto tako jos jednog mladog dunstera Mijatovica koji je metar i zilet i ne moze glavom da dohvati loptu ni kad ga dvojice drze u vazduhu,kakvo neznanje trenera pa to je uzas,izostavlja iz protokola igraca koji je trenutno u najboljoj formi Kangwu,izostavlja Dragovica ,da je igrao Pazar ne bi da ni jedan gol,garantujem,prvo pol.bez sanse,bez povezane akcije,bez presinga i zelje da se pobjedi,trckaranje po terenu zasicenog Ivanica ide mislim na zivce vise i njemu samom,uzas,onda u drugom nesto bolja igra vise trcanja,povedemo i umjesto da pojacamo da ih razbijemo za proslavu,opet cuveni kiks Kange na 18 m i primamo gol,a Borjan ponovo pliva,dogodine bolje da predje u nasu plivacku sekciju,kakvih se golova ove godine naprimao pa to je za anale pocev od Makbaija pa na dalje do ovog veceras i onog iz kornera protiv Cuke,covjeku su sto prije zahvaliti,sramota,povedes i onda ti jedna ekipa tako reci u rasulu ladno izjednaci,dobili smo od Pazara na proslavi 2 gola iz dva suta,odbrana ne postoji,Nikolic seoski igrac,Azarovi u odbrani ne postoji,a a sta tek reci za Prutzeva,Mijatovica,Mitrovica kakvi talenti,kakva buducnost najuriti sve i to motkom sto prije,ni trunka fudbalske inteligencije nemaju,na treba ih prodati nego ih pokloniti i to jos svakom nalijepiti po 1000 eura na celo.Vrhunac kada juris treci gol uvodis Gobeljica i Krsticica ,majko mila,Boze dragi,pa jel on to vrijedja inteligenciju svojih navijaca.Uzas od 7 utakmica u plej ofu 3 remija ,jedna dobijena u zadnjoj mimuti ,bruka.Kup jos veca bruka Napredak na penale,Cuka na srecu.Bruka da trener ne uvidi da se je danas u fudbalu ta druga lopta kljuc,mi je gubimo redovno protiv svih ekipa i kao od sale nam naprave kontru,a sta ce tek biti u LS ,auuu,bolje da ne zamisljam.Ovdje po meni nema stofa ni za ligu konferencija a kamoli za LS,kazu kako je pred Milojevicem bio tezak zadatak i starim i i ovim malim neznalicom,ja mislim da ce najtezi zadatak os svih trenera u istoriji naseg kluba,upravo imati Bahar,da od ovog krs tima napravi bar nesto.Iskreno o LS i ne razmisljam,mislim da cemo jako tesko i do titule u ovoj nasoj ligi.Od svih igraca Zvezde kakav takav Evropski kvalitet imaju Dragovic(ali odlazi),Bukari koga ovaj dunster izvodi kad jurimo treci gol,donekle Erakovic,Katai i Ivanic i Kanga ali su prestari spori i zasiceni.Znaci imamo jedan do dva igraca Ev.nivou,nama treba ne 3-4 nego 11-12 igraca,a 90 posto ovih ekspresno najuriti.BRUKA!!!SRAM VAS BILO!!!
    (pedja, 29. maj 2023 00:23)

    # Link komentara

  16. (Retro, 28. maj 2023 21:50)

    Zvezda po zvaničnom podatku APR je prošle godine potrošila 55 miliona evra. To je više od ostatka lige zajedno sa tim da 80 % klubova ne potroši ni 1 milion. Pored finansija i kompletna logistika fss i sudijske organizacije je u njenim rukama tako da bukvalno ne postoji ni promil sanse da u ovoj zemlji neki drugi uzme titulu dok se neke druge stvari ne promene.
    I jedno pitanje pošto sam naizmenično gledao kosarku i fudbal... na kosarci je bilo svakakvog skandiranja, jel bilo i na Marakani?
    (Bratia, 29. maj 2023 00:02)

    # Link komentara

  17. Koji drugi? Bajern, Totenhem ili PSŽ? Spakovali vam po 9 komada svi ako se ne varam? Ej, po 9 komada!

    Ali, dobro, računajte koliko ćete para zaraditi, a dug samo raste li raste...
    (miladin, 28. maj 2023 23:22)

    Bajern je te sezone zakucao u JEDNOJ utakmici 7 golova Totenhemu (vicesampionu Evrope), 7 komada u dvomecu Celziju, 8 komada Barsi u JEDNOJ utakmici i u finalu rutinski osurili PSG sa Nejmarom, Mbapeom, Di Marijom itd. pa zasto onda i Zvezda ne bi primila 6 komada? Nismo ni prvi ni poslednji tad od njih kojima se to desilo.
    Kada realno pogledas te sezone je eventualno samo dvomec sa Totenhemom sramota jer je Totenhem bio u nekoj ocajnoj formi koliko se secam i Zvezda je trebala ici bar X da izvuce u Bg (da je Pavkov pogodio ono..) ali ajde, izuzev Totenhema sve ostalo je bilo ocekivano.
    (Jovan, 28. maj 2023 23:58)

    # Link komentara

  18. Divan pečat Zvezde na kraju sezone, uz veliko slavlje navijača i igrača Zvezde i jednog sasvim korektnog remija 2:2 sa Novim Pazarom u jednoj laganoj rekreativnoj utakmici Zvezda je na odličan način okončala ovo naše prvenstvo sa novom titulom. Ova titula je osvojena bez poraza, što je zaista vrhunska stvar i Zvezdina totalna dominacija u našem prvenstvu. Veliko veliko bravo majstori.
    (Ivan Veljković, 28. maj 2023 23:52)

    # Link komentara

  19. Kakav osjecaj kada nasa ZVEZDA uzme titulu. Srbija uziva, narod sretniji...Napred Zvezdo!!
    (Amin, 28. maj 2023 23:51)

    # Link komentara

  20. Sezona bez poraza ni u jednoj normalnoj ligi na svetu ne postoji. Videli smo juče Majnc otkine titulu Borusiji, Real i Barsa redovno gube u La Ligi, Liverpul ne ide u LŠ. Arsenal je izgubio tituli na tzv. malim terenima. U tome i jeste draž fudala u toj neizvesnosti.
    Ali ovde je odavno Terzić prvo obećao (garantovao) 5 titula, pa zatim još toliko i ide se ka tom ciklusu. To ni publika neće da gleda, koji je prosek bio ove godine na Marakani. Mozda oko 5-6 hiljada ljudi.
    Samo Zvezda ne može ni od koga da izgubi, čak ne može ni bod da izgubi osim u 3-4 poslednja kola kada je i protivnicima jasno da mogu da odigraju malo "tvrdje".
    U poslednjih 5 sezona, Zvezda nije izgubila u domaćoj ligi ni 5 utakmica ukupno.
    Ali zato protiv Ferencvaroša, Monaka, Šerifa potpuni fijasko.
    A tek će da bude fijasko i očekujem novi rekord u LŠ sa 25+ golova u Borjanovoj mreži. I to kao dokaz lige gde niko ne sme da igra protiv njih. Ovde se računa i Partizan koji je sa svojim trenerima ne daju Nathu da igra do 87' i vrše nelogične izmene.
    (ex šampion Srbije za pionire, 28. maj 2023 23:44)

    # Link komentara

  21. Sezona bez poraza u domacem prvenstvu. Dupla kruna. A treneru otkaz? Toliko o nasoj ligi. Znaju i sami kako su dosli do trofeja, jos u avgustu prosle godine.
    (Gazda, 28. maj 2023 23:44)

    # Link komentara

  22. 27.05. smo proslavili tutulu pred 100.000 pravih navijaca!
    (SPN, 28. maj 2023 23:34)

    # Link komentara

  23. iskreno! pa imali ste 3 x šansu sami da nas pobedite , ili ste i vi namestili ;)
    (znam, 28. maj 2023 22:39)

    Pa video sam da ste se baš proslavili protiv nas. Od tri utakmice jednu ste dobili na jedvite jade 1-0.
    Kada čovek pogleda koliko ste moćno osvojili titulu, rekao bi da ste nas ovako raspale razbili sve tri puta.
    Da je pošteno prvenstvo kao što nije, ne bi vi bili bez poraza sto posto. I to ne samo jednog...
    (iskreno, 28. maj 2023 23:26)

    # Link komentara

  24. Miladine, videli ste i vi:) i Liverpul, Napoli, Olimpijakos, a i drugi su se mučili :)
    o LE da ne pričam, tu smo za vas vasiona.

    nadam se da ćete i vi ove godine igrati tamo neki kup lepih livada pa da imate šta da gledate ;)

    a da ne zaboravi da u komšiluku se igra najveće klupsko prvenstvo u fudbalu:)))))
    (znam, 28. maj 2023 22:36)

    Koji drugi? Bajern, Totenhem ili PSŽ? Spakovali vam po 9 komada svi ako se ne varam? Ej, po 9 komada!

    Ali, dobro, računajte koliko ćete para zaraditi, a dug samo raste li raste...
    (miladin, 28. maj 2023 23:22)

    # Link komentara

  25. "Prate sigurno i snimaju ali za svaki slucaj cu im poslati par slika da vide kako izgleda pehar i kako izgleda kada osvojis trofej. Oni jos uvek misle da se u trofeje racuna F4...F8...F16 i slicno.
    (Cubaka, 28. maj 2023 22:25)"
    Nema potrebe da saljes slike, znamo kako izgleda pehar evropskih sampiona, osvojila ga CZ, usput i pehar svetskih sampiona!
    Neko u muzeju cuva pehare, a neko krpenjacu!
    (Miskec, 28. maj 2023 23:12)

    # Link komentara

  26. za LŠ ne brini, znamo mi to da igramo
    (znam, 28. maj 2023 19:47)

    da, rekordna gol razlika 3:20
    (gladijator, 28. maj 2023 22:43) #

    Koja je vasa rekordna razlika?
    Auuuu pa vi ne igrate ni u ligu konferencija,pa vi ste evrovizija tebra.
    (CZ, 28. maj 2023 23:10)

    # Link komentara

  27. Pot 3
    [link]
    Идемо даље.
    (Марко, 28. maj 2023 23:00)

    # Link komentara

  28. Мислим да ће Израелац имати доста посла ако мисли да Звезда на европској сцени делује убедљивије.По мојој процени само капитен Борјан може да рачуна на непромњену улогу и статус. Виго ће бити стандардан до децембра кад му истиче позајмница. Сумњам да ће га Звезда задржати.Родић није добар као раније а Азаров није квалитет за виши ранг од наше лиге. Чини сасвим извесним да ће отићи или Ераковић или Драговић а надам се да неће пустити обојицу. Највећи хаос је на средини терена. Мијаиловић добар у дефанзиви, у офанзиви не постоји, Канга има много врлина али и неке крупне мане: спор, често греши у додавању, нема концентрацију при шуту на гол иако има добар шут. Кангва има мање мана али и мање врлина. Стаменића не знам и питање је шта он доноси.Јако бих волео да се врати Вељко Николић. Креативни део посла ће и даље обављати Иванић и Катаи јер бољи играчи од њих нисиу доступни Звездином буџету. У Катаијевој потпуно атипичној игри није могуће ништа променити. Иванић кад игра,игра добро,али се често изгуби. Израелац мора брзо да смисли шта је алтернатива кад Иванић или Катаи нису на терену или им не иде. Букари пружа мање него што би могао.Џаба му брзина ако нема простор испред себе. Он чека лопту на погрешном месту. Сувише је близу шеснаестерца уместо близу аут линије. Треба га натерати да мало више гледа Манчестер Сити и запампи где лопту чека Бернардо Силва. Пешић је солидан а кажу да је добар и тај којег су довели. Много, баш много непознаница. Срећно мистер Бахар.
    (branko, 28. maj 2023 22:57)

    # Link komentara

  29. Komšije otišla je Zvezda baš daleko daleko...

    Ovom LŠ koja sledi na jesen, novi trener, igrači koji stižu, priliv od minimum 45 miliona...a biće preko 50.
    ... Neće Partizan još PET godina da vidi šampionsku titulu.
    Ako ne bude i duže.

    Zvezda sada ima duplo bolji tim a sledeće sezone izgledaće kao Mančester Siti za Vas.

    TSC i Čuka minimum po 10 miliona uzimaju od Evrope i transfera znači ako Voša se malo podigne borićete se u play out.

    Ako ne prođete kvalifikacije za Inter Toto Kupić to je to...ende, druga liga.
    (Retro, 28. maj 2023 21:50)

    Niko ne uzima 10 miliona evra, Partizan uzeo za ovu sezonu 6,5 milki,+ nešto od toga na 10 godisnji koeficijetnt.

    Jača je C.Zvezds od Partizana jer ima 50 igrača pod ugovorom, za razliku od Partizana koji ima 25.

    Videćemo kako će da se mire drugi u prvenstvu kad TSc i Čuka krenu da primaju 5-terade u Evropi iz kola u kolo.

    Voša nažalost nije povlašćena ni u 2 drugo kolu kvalifikacija.

    Koliko će C.Zveda imati stranaca sledece sezone, 8 možda? A samo 4 može da igra u prvenstvu? Da li će ostali složiti da bude 8 stranaca u prvenstvu? :))

    U pokušaju uništenja FK Partizan uništićete sve. I reprezentaciju do kraja. Ende!
    (no name, 28. maj 2023 22:57)

    # Link komentara

  30. za LŠ ne brini, znamo mi to da igramo
    (znam, 28. maj 2023 19:47)

    da, rekordna gol razlika 3:20
    (gladijator, 28. maj 2023 22:43)

    # Link komentara

  31. Bez poraza? Vau... Jako teško završiti prvenstvo bez poraza kada je sve namešteno...
    (iskreno, 28. maj 2023 21:17)

    iskreno! pa imali ste 3 x šansu sami da nas pobedite , ili ste i vi namestili ;)
    (znam, 28. maj 2023 22:39)

    # Link komentara

  32. da, videli smo svi kako znate
    (miladin, 28. maj 2023 21:31)

    Miladine, videli ste i vi:) i Liverpul, Napoli, Olimpijakos, a i drugi su se mučili :)
    o LE da ne pričam, tu smo za vas vasiona.

    nadam se da ćete i vi ove godine igrati tamo neki kup lepih livada pa da imate šta da gledate ;)

    a da ne zaboravi da u komšiluku se igra najveće klupsko prvenstvo u fudbalu:)))))
    (znam, 28. maj 2023 22:36)

    # Link komentara

  33. Samo Borjan da ostane prvi golman...hehehe
    (Kramer, 28. maj 2023 22:31)

    # Link komentara

  34. A navijaci cetvoroplasiranog tima prate šampione ;)))
    (Lol, 28. maj 2023 20:51)

    Prate sigurno i snimaju ali za svaki slucaj cu im poslati par slika da vide kako izgleda pehar i kako izgleda kada osvojis trofej. Oni jos uvek misle da se u trofeje racuna F4...F8...F16 i slicno.
    (Cubaka, 28. maj 2023 22:25)

    # Link komentara

  35. Бахаре постројавај ово што прије.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 28. maj 2023 22:19)

    # Link komentara

  36. Sad kao kiksnuli, ma vazi..
    (Partizan Beograd, 28. maj 2023 21:42)

    PLACI !
    (Cubaka, 28. maj 2023 22:17)

    # Link komentara

  37. A za Novi Pazar i Radnički 1923 veresija - platiće sledeće sezone. Tako se to radi jer im se može.
    (Profa, 28. maj 2023 22:08)

    # Link komentara

  38. A mogli smo do 100 bodova. :)
    (beograd_92, 28. maj 2023 22:06)

    # Link komentara

  39. U zivotu nisam video da nekome treba sat vremena da postavi binu za dodelu pehara. Ovo je vrhunac nesposobnosti.
    (Pera, 28. maj 2023 21:54)

    # Link komentara

  40. Komšije otišla je Zvezda baš daleko daleko...

    Ovom LŠ koja sledi na jesen, novi trener, igrači koji stižu, priliv od minimum 45 miliona...a biće preko 50.
    ... Neće Partizan još PET godina da vidi šampionsku titulu.
    Ako ne bude i duže.

    Zvezda sada ima duplo bolji tim a sledeće sezone izgledaće kao Mančester Siti za Vas.

    TSC i Čuka minimum po 10 miliona uzimaju od Evrope i transfera znači ako Voša se malo podigne borićete se u play out.

    Ako ne prođete kvalifikacije za Inter Toto Kupić to je to...ende, druga liga.
    (Retro, 28. maj 2023 21:50)

    # Link komentara

  41. Sad kao kiksnuli, ma vazi..
    (Partizan Beograd, 28. maj 2023 21:42)

    # Link komentara

  42. Toliko o prvenstvu.
    (fss, 28. maj 2023 21:35)

    # Link komentara

  43. a za LŠ ne brini, znamo mi to da igramo
    (znam, 28. maj 2023 19:47)

    da, videli smo svi kako znate
    (miladin, 28. maj 2023 21:31)

    # Link komentara

  44. Bio na stadionu, lepa, vesela, pobednicka atmosfera, slavilo se, lepo i pozitivno.
    Sad ako nesto tu ima neko da zameri onda on ima problem a ne mi koji smo uzivali.
    (Master Yoda, 28. maj 2023 21:27)

    # Link komentara

  45. Najgori trener u Zvezdinoj istoriji! Ovakav tim Zvezde, koji je Bajern za sve ostale makar u Ligi Srbije, igra na kraju sa Novim Pazarom pred ovolikim brojem gledalaca 2:2, neki komentar nije ni potreban! Neatraktivan, dosadan, neefikasan, bezlican fudbal koji lici na na muslinovski stil, ali ni M od Muslina, naravno, bez stila, bez, koncepcije, sem ti meni, ja tebi, ide maca oko tebe, hitni lopticu u sumicu, i cisto na individualan kvalitet pojedinaca je napravljen rezultat, ali ne i tim koji iako skip, pin i znalaca i kvaliteta, se vesto mije izdizao iznad nivoa ostalih ekipa, a tek kup, penali resavaju protiv Napretka, mucenje s Cukom u finalu, ovaj tzv. trener je samo sticajem okoklnosti, jer ima ubjedljivo najjaci tim i najskuplji sastav u zemlji, osvojio sto je osvojio, ali i Evropa je pokazala koliki mu je domet da sa najboljim timom u zadnjih sest sezona ima najgori rezultat u Evropi i da je Zvezda zahvaljujuci takvom ,,ekspertu" zavrsila ubjedljivo poslednja u grupi sa punom mrezom golova i sramnim nastupima i porazima, o derbijima, pogotovu zadnjem, no comment. Imajuci sve ovo na umu, ciste cinjenice, najvece pojacanje Zvezde za sledecu sezonu je njegov odlazak!!! Idi i ne vracaj se vise!!! ,,Idemo dalje!"
    (Ivan NK, 28. maj 2023 21:27)

    # Link komentara

  46. Wow. Nereseno sa NP. Wow osvajamo ligu sampiona.
    (Wow wow wow, 28. maj 2023 21:20)

    # Link komentara

  47. Mozda je rezultat nebitan ali ova igra savrseno opisuje Milosa Milojevica i zasto se menja trener hvala bogu
    (Yorkerrr, 28. maj 2023 21:20)

    # Link komentara

  48. Zvezda u trećem šeširu i dodatnih 1,1 milion
    (Tale, 28. maj 2023 21:20)

    # Link komentara

  49. Bez poraza? Vau... Jako teško završiti prvenstvo bez poraza kada je sve namešteno...
    (iskreno, 28. maj 2023 21:17)

    # Link komentara

  50. Parole, plakati, pozivi, bilbordi mesec dana, besplatan ulaz i na kraju više grobara u Areni sa prosečnom kartom od 1500 dinara.
    (tor, 28. maj 2023 20:28)

    Šta bi sa 15.000 prodatih sezonskih??? Sada svi plaćaju ulaznice???
    (Stan Marsh, 28. maj 2023 21:14)

    # Link komentara

  51. ovo je smešno igraju kao neke tetke
    (Baba grobar, 28. maj 2023 21:12)

    # Link komentara

  52. Виљареал је изгубио. Реал Сосиједад је у Лиги шампиона. Црвена звезда је у трећем шеширу.
    (Марко, 28. maj 2023 21:00)

    # Link komentara

  53. A navijaci cetvoroplasiranog tima prate šampione ;)))
    (Lol, 28. maj 2023 20:51)

    # Link komentara

  54. ,Zato što se ne sklanjaju, a šta će tek slediti...
    (innbecilo, 28. maj 2023 20:34)

    Ahahahha boze boze koliko ste prsli...
    (ijaooo, 28. maj 2023 20:47)

    # Link komentara

  55. Parole, plakati, pozivi, bilbordi mesec dana, besplatan ulaz i na kraju više grobara u Areni sa prosečnom kartom od 1500 dinara.
    Izgleda da kordinatori opet nisu ispunili kvote.
    (tor, 28. maj 2023 20:28)

    Jos samo da te obavestim da je zvezdin stadion prima 3x vise od Arene ,nisi ni svestan koliko si lupio
    (krstim se, 28. maj 2023 20:44)

    # Link komentara

  56. Dominacija, osvajamo ligu peske : )))
    (Vitmen,Prajs,Hadad, 28. maj 2023 20:42)

    # Link komentara

  57. Parole, plakati, pozivi, bilbordi mesec dana, besplatan ulaz i na kraju više grobara u Areni sa prosečnom kartom od 1500 dinara.
    Izgleda da kordinatori opet nisu ispunili kvote.
    (tor, 28. maj 2023 20:28)

    Nisam znao da je 15000>34000 , Izgleda da si ti malo oslepeo
    (Kosjan, 28. maj 2023 20:40)

    # Link komentara

  58. Dokle ce Kangva da trpi na kkupi, da bi sporiji i losiji Kanga igrao? Ocekujemo i veceras njegove briljantne izgubljene lopte na sredini terena.
    (Pedja, 28. maj 2023)

    Kanga, zvanicno NAJKORISNIJI IGRAC SEZONE sa najvise asistencija i odigranih minuta. Evo Kanga dao gol u svom stilu i sad namestio drugi. Sedi jedan, pojma nemas.
    (Milan, 28. maj 2023 20:39)

    # Link komentara

  59. Zato što se ne sklanjaju, a šta će tek slediti...
    (innbecilo, 28. maj 2023 20:34)

    # Link komentara

  60. Trpaj Borjana. Auuuuuu kakve golčine dobijaju šampioni. Iz kornera sa Auto komande. A ide liga šampiona.
    (boki, 28. maj 2023 20:30)

    # Link komentara

  61. Parole, plakati, pozivi, bilbordi mesec dana, besplatan ulaz i na kraju više grobara u Areni sa prosečnom kartom od 1500 dinara.
    Izgleda da kordinatori opet nisu ispunili kvote.
    (tor, 28. maj 2023 20:28)

    # Link komentara

  62. Jel igra Djenka?
    (zek zek dadumle, 28. maj 2023 20:28)

    # Link komentara

  63. Ne smem ni da pomislim šta će biti kad se na drugoj strani terena umesto Surdulice, Pazara i ostalih nađu Bajern, Siti, Barselona.... Pucaće petarde.
    (Nebojša R., 28. maj 2023 20:09)

    # Link komentara

  64. Jedno je sigurno jsd vise nikad nece igrati ligu sampiona
    (Pantela, 28. maj 2023 19:03)

    Hoće, javljaju iz UEFA da dele vajld kard svima koji su igrali finale.
    (Malicia, 28. maj 2023 20:04)

    # Link komentara

  65. Ova igra nam samo govori da menjamo trenera u pravom trenutku
    (Zvezdas..., 28. maj 2023 19:53)

    # Link komentara

  66. Lazna titula!

    Uzivacu kad vas sledece sezone budu punili u LS!
    (Grobar, 28. maj 2023 19:04)

    pa i mi uživamo dok vas gledamo kao 4-te :)

    a za LŠ ne brini, znamo mi to da igramo
    (znam, 28. maj 2023 19:47)

    # Link komentara

  67. Na stadioni isti oni koji su u petak na mitingu dobrovoljno bili,e moja zvezdo sta si docekala nekad nas bilo 40 hiljada protiv smedereva danas moraju da placaju da bi dosao nekad
    (mrle, 28. maj 2023 19:23)

    Ponovo pustate ovako jadne politicke komentare dok navijacima zvezde cenzurisete najobicnije, a kamoli politicke, dokle vise vasi dvostruki standardi?
    (Grobari to smo, 28. maj 2023 19:43)

    # Link komentara

  68. Umesto da utakmicu stave u 14h i igra se po lepom vremenu pred punim stadionom, titulu cemo slaviti po kisi, mraku i 500 gledalaca.Ja ovo ne mogu da razumem.
    (CB Recreativo de Belgrado, 28. maj 2023 18:44)

    Evo ja izbrojao 502 navijača.
    (jole, 28. maj 2023 19:22)

    # Link komentara

  69. @Grobar

    Kad igrate F4? Nemoguce da vas nema...
    (Kole, 28. maj 2023 19:19)

    # Link komentara

  70. Lazna titula!

    Uzivacu kad vas sledece sezone budu punili u LS!
    (Grobar, 28. maj 2023 19:04)

    # Link komentara

  71. Jedno je sigurno jsd vise nikad nece igrati ligu sampiona
    (Pantela, 28. maj 2023 19:03)

    # Link komentara

  72. Zvezda tvrdi pazar.
    (samo kazem, 28. maj 2023 18:57)

    # Link komentara

  73. Kod rezultata 1:0 za Fulam protiv MU, penal za Fulam. Mitar sutira i masi jos jednom u nizu. Odustani covece...
    (Ivan, 28. maj 2023 18:49)

    # Link komentara

  74. Umesto da utakmicu stave u 14h i igra se po lepom vremenu pred punim stadionom, titulu cemo slaviti po kisi, mraku i 500 gledalaca.Ja ovo ne mogu da razumem.
    (CB Recreativo de Belgrado, 28. maj 2023 18:44)

    # Link komentara

  75. Zvezda daje danas 5-6 golova a Katai Magiko daje 2-3.Ako da 6 Zvezda ide na 100 golova u ligi.Pazarci će nadamo se igrati otvoreno da bude baš kvalitetna utakmica.Za ostali rekordi koje Zvezda juri će mo posle da nabrajamo.Da se Miloje oprosti kako valja i da Barak nastavi i pojača niz dominiranja.Napred Zvezda!
    (Miki Leskovac, 28. maj 2023 18:28)

    # Link komentara

  76. Bem ti kisu.
    (Eho, 28. maj 2023 18:21)

    # Link komentara

  77. 50 igraca, rekord u ligi, oteran trener i prazne tribine.
    Tu nesto ne stima.
    (svi drugari moji grobari, 28. maj 2023 18:21)

    # Link komentara

  78. Na na na liga šampiona liga šampiona liga šampiona!
    (York, 28. maj 2023 18:18)

    # Link komentara

  79. Nadam se da ova kisa dosadna nece udaljiti ljude od dolaska na stadion, zasluzuju da se pozdrave igraci poslednji put jer ko zna ko ce otici
    (Seeking, 28. maj 2023 18:15)

    # Link komentara

  80. Dokle ce Kangva da trpi na kkupi, da bi sporiji i losiji Kanga igrao? Ocekujemo i veceras njegove briljantne izgubljene lopte na sredini terena.
    (Pedja, 28. maj 2023 18:11)

    # Link komentara