1. Zao mi Zalosnog. Mada moze do pobede sutra. Samo Maks da zezne nesto. Mada tesko, perfektan je. Lui sve najbolje u penziji!
    (NR, 27. maj 2023 19:21)

    # Link komentara

  2. Lui H je proslost!
    (NR, 27. maj 2023 19:18)

    # Link komentara

  3. Ovde se najbolje vidi koliko je Hamiltonu sve bilo namešteno, u kvalifikacijama na stazi u Monaku, on je sa dosta dobrim bolidom jedva šesti, a ovde u Monaku u kvalifikacijama najviše dolazi do izražaja kvalitet vozača. Mnogi su sa slabijim bolidima, ovde pravili odlična vremena, pošto mnogo zavisi do vozača na ovoj stazi. Naravno ako imate za sekundu brži bolid od druge ekipe, da će i prosečan vozač da osvoji pol.
    (formula, 27. maj 2023 17:55)

    Au stručnjače šta ti napisa.Čitaj malo šta je Toto Wolf još prošle sezone govorio a i na početku ove.Mercedes je prošle godine počeo da radi na novom bolidu a rekao da će taj novi bolid biti uključen u toku ove sezone.I danas prvi put.Ne može se videti učinak na uličnoj trci.Upravo u Monaku ne dolazi kvalitet vozača jer mesta za preticanje nema.Znači odlučuje bolid
    (Gile, 27. maj 2023 19:10)

    # Link komentara

  4. Alonso kida.
    (The_Dejan, 27. maj 2023 18:39)

    # Link komentara

  5. Poslednjih 10god.Red Bul i Mercedes samo njihova pravila.Max je u drugom sektoru zaostajao za Alonsom 2 desetinke u zadnjem sektoru udari dva puta u ogradu i nadoknadi 3 desetinke znaci teska spdnja.Ferari ima jak bolid ali ova dvojica ne izvlace max iz njega.Red Bul bez drs bi bio na nivou Mercedesa,svaka cast za Alonsa!
    (Nidza, 27. maj 2023 18:37)

    # Link komentara

  6. Ovde se najbolje vidi koliko si ti oboleo zbog Hamiltona. To se najbolje vidi. Jos nesto, Schalke kaput, iznad je Stuttgart pa jos Mercedes haha
    (LH, 27. maj 2023 18:24)

    # Link komentara

  7. Ovde se najbolje vidi koliko je Hamiltonu sve bilo namešteno, u kvalifikacijama na stazi u Monaku, on je sa dosta dobrim bolidom jedva šesti, a ovde u Monaku u kvalifikacijama najviše dolazi do izražaja kvalitet vozača. Mnogi su sa slabijim bolidima, ovde pravili odlična vremena, pošto mnogo zavisi do vozača na ovoj stazi. Naravno ako imate za sekundu brži bolid od druge ekipe, da će i prosečan vozač da osvoji pol.
    (formula, 27. maj 2023 17:55)

    # Link komentara