1. Bilo bi dobro da se ovde pise samo o rukometu. Jer ovo sto se trentuno desava je strasno. U svim klubovima postoje specijalci cija je jedina uloga da onesposobe najbolje protivnicke igrace. Klubove vode Jevtici, Radanovici i njima slicni (dodjite na jednu utakmicu i videcete ponasanje). Ne razvijaju se mladi igraci jer se jure rezultati u svim ligama, cak i najnizim (retki izuzeci su Metaloplastika i Partizan), a vrlo cesto i u mladjim kategorijama. Selektorima mladjih selekcija tim i minutazu odredjuju menadzeri i roditelji (pogledajte utakmicu U17 Madjarska - Srbija gde igraci od 16-17 godina igraju po 60 minuta i imaju svu slobodu u igri pa to lici na mini rukomet). Savez cuti, a javljaju se bivsi funkcioneri koji su jednako krivi za ocajno stanje u srpskom rukometu. Stvara se bolesna atmosfera pred drugu utakmicu finala, a tako je bilo i pre i posle svih utakmica polufinala. Jednom recju, stanje u rukometu je preslikano stanje drustva
    (Dragan, 23. maj 2023 11:02)

    # Link komentara

  2. Igrao sam rukomet 70tih godina,ne znate vi koje batine smo dobijali(beogradski klubovi) po celoj Srbiji od Djakovice ,Sapca,Trstenika, Secnja Priboja i da ne nabrajam dalje.Takav je to sport a pogotovo po manjim sredinama gde momci mora da se dokazu.
    (misa, 22. maj 2023 18:30)

    # Link komentara

  3. Ali kad o mrznji prica neko ko je rodjen iz mrznje prema Zvezdi.
    Jedan jedini razlog postojanja JSD je mrznja prema Zvezdi i njenim navijacima.
    (One night in May, 22. maj 2023 17:18)

    # Link komentara

  4. Сами против свих, НАПРЕД ПАРТИЗАН! ???
    (Миша, 22. maj 2023 16:49)

    # Link komentara

  5. Vec dugo traje ovo (zlo)vreme gde je sve dozvoljeno kada se radi protiv Partizana. Sto ga vise pljujes i omalovazavas to si vise napredovao. Simptomaticno je da nema incidenata kada su ovi "prepošteni" upitanju!? Niko se ne buni,sve je ok, nema kartona, iskljucenja...idila!
    Sada, kada postoji snimak,covek iz Vlade maše, provocira opet je krivac unapred poznat. Naravno, za svađu je potrebno dvoje... ali kolektivno ludilo ne prestaje kada je Partizan upitanju! Sve prolazi...igrajmo taj tango!
    (balkan expres, 22. maj 2023 16:49)

    # Link komentara

  6. Cudo... Nemojte da je sirite pa nece ni da vam se vraca kao bumerang...
    (Dzi, 22. maj 2023 16:19)

    # Link komentara

  7. Jadničci opet ih neko napada, izbija vazduh, sabotira. Sindrom se izgleda prenosi na sve sekcije partizana u svakom sportu. Zlo.
    (Šole, 22. maj 2023 15:47)

    # Link komentara

  8. Samo u zadnjih 10ak dana kosarka, odbojka, rukomet.. tuce ,prekidi,nesportsko ponasanje igraca . I uvek isti akter JSD.
    (Avangarda, 22. maj 2023 15:41)

    # Link komentara

  9. Ne podržavam ni jedne ni druge, svi su isti, samo je jedna stvar poražavajuća! Govor mržnje je svuda prisutan, tuku se poslanici u skupštini, političari vređaju jedni druge i prete, sportisti se biju kao bitange na vašaru, navijači nastavljaju sa nasiljem, nervoza osoblja i pacijenata po bolnicama, nekultura zaposlenih u javnim ustanovama, bahati vozači trube kao ludi i divljaju vozilima! Posle se pitate zašto nam se dešavaju ubistva i zločini? Svuda oko nas je samo agresivnost, netrpeljivost, netolerancija i nasilje!
    (evropejac, 22. maj 2023 15:31)

    # Link komentara

  10. Eto vi jadni i neduzni.
    (dejan, 22. maj 2023 15:27)

    # Link komentara

  11. Kad neki komentator pravi razliku između "njihovih" i "naših" mogu samo da pomislim da je klinac. A onda me realnost poklopi kad vidim da su i "odrasli" (po godinama) u istom modu.
    (Marko NS, 22. maj 2023 15:23)

    # Link komentara

  12. Bajatovica treba da bude stramota. Partizane rasturi ih, u inat svima
    (Aleksa, 22. maj 2023 15:19)

    # Link komentara

  13. Ma jeste uvek kriv neko drugi a uvek akteri tuča na sportskim terenima igrači Partizana iz raznih sportskih sekcija kluba.

    Umesto što pišu saopštenja mogli bi da počnu drastično da kažnjavaju svoje igrače koji se pesniče divljački i da se izvinu javnosti i svima ostalima zbog takvih nemilih scena kako u domaćim takmičenjima tako i međunarodnim, a naposletku da angažuju stručnjake koji će raditi sa igračima i naučiti ih da su oni profesionalni sportisti i da se od njih uvek i svuda očekuje primereno ponašanje!

    Da su to uradili u KK Partizan na vreme umesto što su pravdali divljake među svojim igračima možda bi osvojili Evroligu...
    (Liberty, 22. maj 2023 15:16)

    # Link komentara

  14. Ma sigurno su oni zapoceli, rezultat ih odaje.
    (evropo ne okreći nam leđa, nismo mi buzeranti, 22. maj 2023 15:13)

    # Link komentara

  15. Spin majstori.

    Tako su i u odbojci kukali. Sad u rukometu. Sta je sledece... hokej?
    (ГМ, 22. maj 2023 15:08)

    # Link komentara

  16. spin majstori. udaraju prvi pa kukaju. sramota za srpski sport. jsd partizan.
    (mile, 22. maj 2023 14:44)

    # Link komentara