1. P R I V A T I Z A C I J A !!!
    (Zic, 22. maj 2023 09:24)

    # Link komentara

  2. Navijam za Zvezdu. Ne svidja mi se ovo podsmevanje Partizanu. Oni su losiji po rezultatima i plasmanu u odnosu na kvalitet igraca. Imaju probleme u rukovodjenju klubom. Iskreno im zelim da to prevazidju. Zelim njima, Cuki,TSCu, Vojvodini da budu sve jaci. Da im se prikljuce bar jos dva tima. Naravno da zelim to i mojoj Zvezdi. Verujem da ce predstavnici Srbije biti konkurentniji u Evropi, ako budu imali bar 15 jakih utakmica u domacem prvenstvu, i ako prvak moze postati tim koji ima npr. 5 poraza i pet neresenih u sezoni. Naravno da su svi nasi timovi daleko od kvalteta LS. Mozemo da pridjemo kvalitetu LE, a mislim da su bar tri tima konkurentna za LK. I da, navijacka peckanja su pozeljna i imaju draz, ali uzivanje u nevoljama drugih je u najmanju ruku nesto ruzno. A mrznja koja provejava ponekad sa obe strane je bolest koja nam unistava fudbal. Pricam o samoj igri i atmosferi na tribinama. O politici u klubovima, regularnosti, zakulisama i svemu onome sto nije fudbal ne vredi mnogo pricati. Ili ce se to regulisati zakonom ili ce nastaviti da postoji kao sto postoji oduvek i ne samo kod nas (npr.Italija). Ja licno volim da gledam fudbal zbog igre, nekog lepog poteza, gola, driblinga, parade. Muka mi je kada primetim ono drugo. Cini mi se da je i samim igracima u nasem fudbalu slicno. Ali to je (78 godina)"vise od igre". I tu je. Ako neko zna resenje neka predlozi. Ja gledam samo igru i volim nas fudbal, zato sto je nas a ne sto je dobar.
    (Boki, 22. maj 2023 01:31)

    # Link komentara

  3. Navijam za Zvezdu. Ne svidja mi se ovo podsmevanje Partizanu. Oni su losiji po rezultatima i plasmanu u odnosu na kvalitet igraca. Imaju probleme u rukovodjenju klubom. Iskreno im zelim da to prevazidju. Zelim njima, Cuki,TSCu, Vojvodini da budu sve jaci. Da im se prikljuce bar jos dva tima. Naravno da zelim to i mojoj Zvezdi. Verujem da ce predstavnici Srbije biti konkurentniji u Evropi, ako budu imali bar 15 jakih utakmica u domacem prvenstvu, i ako prvak moze postati tim koji ima npr. 5 poraza i pet neresenih u sezoni. Naravno da su svi nasi timovi daleko od kvalteta LS. Mozemo da pridjemo kvalitetu LE, a mislim da su bar tri tima konkurentna za LK. I da, navijacka peckanja su pozeljna i imaju draz, ali uzivanje u nevoljama drugih je u najmanju ruku nesto ruzno. A mrznja koja provejava ponekad sa obe strane je bolest koja nam unistava fudbal. Pricam o samoj igri i atmosferi na tribinama. O politici u klubovima, regularnosti, zakulisama i svemu onome sto nije fudbal ne vredi mnogo pricati. Ili ce se to regulisati zakonom ili ce nastaviti da postoji kao sto postoji oduvek i ne samo kod nas (npr.Italija). Ja licno volim da gledam fudbal zbog igre, nekog lepog poteza, gola, driblinga, parade. Muka mi je kada primetim ono drugo. Cini mi se da je i samim igracima u nasem fudbalu slicno. Ali to je (78 godina)"vise od igre". I tu je. Ako neko zna resenje neka predlozi. Ja gledam samo igru i volim nas fudbal, zato sto je nas a ne sto je dobar.
    (Boki, 22. maj 2023 01:31)

    # Link komentara

  4. Navijam za Zvezdu. Ne svidja mi se ovo podsmevanje Partizanu. Oni su losiji po rezultatima i plasmanu u odnosu na kvalitet igraca. Imaju probleme u rukovodjenju klubom. Iskreno im zelim da to prevazidju. Zelim njima, Cuki,TSCu, Vojvodini da budu sve jaci. Da im se prikljuce bar jos dva tima. Naravno da zelim to i mojoj Zvezdi. Verujem da ce predstavnici Srbije biti konkurentniji u Evropi, ako budu imali bar 15 jakih utakmica u domacem prvenstvu, i ako prvak moze postati tim koji ima npr. 5 poraza i pet neresenih u sezoni. Naravno da su svi nasi timovi daleko od kvalteta LS. Mozemo da pridjemo kvalitetu LE, a mislim da su bar tri tima konkurentna za LK. I da, navijacka peckanja su pozeljna i imaju draz, ali uzivanje u nevoljama drugih je u najmanju ruku nesto ruzno. A mrznja koja provejava ponekad sa obe strane je bolest koja nam unistava fudbal. Pricam o samoj igri i atmosferi na tribinama. O politici u klubovima, regularnosti, zakulisama i svemu onome sto nije fudbal ne vredi mnogo pricati. Ili ce se to regulisati zakonom ili ce nastaviti da postoji kao sto postoji oduvek i ne samo kod nas (npr.Italija). Ja licno volim da gledam fudbal zbog igre, nekog lepog poteza, gola, driblinga, parade. Muka mi je kada primetim ono drugo. Cini mi se da je i samim igracima u nasem fudbalu slicno. Ali to je (78 godina)"vise od igre". I tu je. Ako neko zna resenje neka predlozi. Ja gledam samo igru i volim nas fudbal, zato sto je nas a ne sto je dobar.
    (Boki, 22. maj 2023 01:30)

    # Link komentara

  5. Pa jel se neko stvarno nadao!?
    (Miloš, 22. maj 2023 00:55)

    # Link komentara

  6. Ugasiti fudbal u Srbiji.
    (Robin Hud, 21. maj 2023 20:13)

    AHAHAHAHA, važi, Zvezda igra grupnu fazu Lige Šampiona, TSC grupnu fazu Lige Evrope i Čukarički grupnu fazu Lige Konferencija, a Partizan da otera upravu i dovede jedno 8-9 vrh pojačanja, i može da se plasira u grupnu fazu Lige Konferencija, još kada bi Voša uspela, imali bismo 5 timova u grupnoj fazi.

    Ovako nadajmo se da će Partizan od 3. kola kvalifikacija kao povlašćen stići do grupne faze.

    KONAČNO SE BUDI FUDBAL U SRBIJI, a ti bi da ga ugasiš xD.

    Ovakve grupe bi bile za uživanje :



    CITY
    REAL
    ZVEZDA
    UNION BERLIN

    LE

    LIVERPOOL
    REAL BETIS
    FREIBURG
    TSC

    LK

    TOTTENHAM
    REN
    TWENTE
    ČUKARIČKI

    PARTIZAN
    BILBAO
    HEARTS UNITED
    DEMIRSPOR
    (Fudbal, 21. maj 2023 23:34)

    # Link komentara

  7. Šta nas briga. Mi sada pratimo rukomet. To je najpopularniji sport.
    (Samo razmišljam, 21. maj 2023 23:31)

    # Link komentara

  8. Moze li se sad reci da je Partizan sada postao redovan ucesnik lige konferencija ?
    (afrogipsy, 21. maj 2023 23:14)

    # Link komentara

  9. Koliko košta wild card u fudbalu?
    (Onako, 21. maj 2023 23:12)

    # Link komentara

  10. nije ni zvezda za LS ni za LE:).
    pozdrav iz bazela
    (Bazel, 21. maj 2023 23:01)

    # Link komentara

  11. Privatizacija!
    (Fuzbal, 21. maj 2023 23:01)

    # Link komentara

  12. U košarci nisu uspeli da uđu u top 4, ali su uspeli u fudbalu.
    (DraganKalu, 21. maj 2023 22:49)

    # Link komentara

  13. Znam da se nista nece promeniti dok se drustvene okolnosti ne promene ali kao neko ko za Partizan navija od kad zna za sebe voleo bih da Partizan na kraju ove sezone odustane od igranja u Ligi Konferencija,trener podnese ostavku,uprava bude smenjena,igraci svi do jednoga prodati ili pusteni da odu,klub istupi iz prve lige i u trecoj ligi krene da se takmici sa omladincima od 17-18 godina.Mozda nekada onda i dodje do izlecenja.
    (Gavra, 21. maj 2023 22:41)

    # Link komentara

  14. Vest o Partizanu,a od do sad 66 komentara...60 je "navijača" Zvezde...E tako se voli klub kad ideš redovno na vesti o Partizanu i ostavljaš svoje mišljenje..a na utakmice...ma nema potrebe...Ovi sajber navijači su najjači...
    (bolji život, 21. maj 2023 22:27)

    Jel te nije sramota?

    Prozivaš za ostavljanje komentara, a i sam ih pišeš?

    Na utakmicama partizana je bilo manje publike nego u Surdulici, a tebe i dalje nije sramota?
    (Dusanovo carstvo!, 21. maj 2023 22:39)

    # Link komentara

  15. Ovo ke najbolja uprava u istoriji Partizana... Zelim im da jos dugo dugo godina vode ovako uspesno klub
    (bin, 21. maj 2023 22:11)

    Pa samo tako i možete da uzimate titule, kada vam se skloni konkurencija, a ostali se sklanjaju. Vrlo pohvalno...
    (iskreno, 21. maj 2023 22:33)

    # Link komentara

  16. после неко каже није политика... Партизан је сезону у којој те титула води директно у ЛШ упропастио у првих 5 кола..то се не дешава случајно..
    (?, 21. maj 2023 22:16)

    Ma najbolje da vam dekretom dodeljuju svake godine titule u svim sportovima i da niko drugi i ne igra i da vi ne morate sami da se izborite ni za šta. Već ste jedini klub u državi kom država plaća licencu i daje mu da ne plaća porez ni u fudbalu ni košarci ali treba i da vam dodeli titulu iako je ne zaslužujete samo da bi za vas bilo legalno. Zato vam je vreme Toleta i Vujoševića bilo zlatno doba a pola srpskih klubova se zbog vas tad ugasilo. Sad kad je Zvezda prvak Srbija ima dva mesta u Ligi šampiona a ko vam je kriv što ne možete ni do trećeg mesta a kamoli drugog!
    (partizan državni projekat, 21. maj 2023 22:30)

    # Link komentara

  17. Hahaha koje bre drugo mesto hahaha ostali pre 2 meseca bez sanse...
    (mich, 21. maj 2023 22:29)

    # Link komentara

  18. Vest o Partizanu,a od do sad 66 komentara...60 je "navijača" Zvezde...E tako se voli klub kad ideš redovno na vesti o Partizanu i ostavljaš svoje mišljenje..a na utakmice...ma nema potrebe...Ovi sajber navijači su najjači...
    (bolji život, 21. maj 2023 22:27)

    # Link komentara

  19. pa šta, tražićemo wild card! :)
    (neutral felš, 21. maj 2023 22:24)

    # Link komentara

  20. Secam se pre 33 godine partizan isto bio cetvrti ha ha ha.
    (Borg, 21. maj 2023 22:22)

    # Link komentara

  21. Ušli na fajnal for što bi oni rekli?
    (Džoni, 21. maj 2023 22:20)

    # Link komentara

  22. после неко каже није политика... Партизан је сезону у којој те титула води директно у ЛШ упропастио у првих 5 кола..то се не дешава случајно..
    (?, 21. maj 2023 22:16)

    # Link komentara

  23. Realno,s obzirom na nivo takmicenja i nivo klubova koji ucestvuju u kvalifikacijama da Partizan i nadam se Vosa ,preskoce poslednju prepreku i zaigraju u tom takmicenju.A Partizan je vec,,domaci” u toj LK
    (aha, 21. maj 2023 21:45)

    Војводина креће од другог кола где највероватније неће бити носиоц. А у другом колу је чекају Фенербахче, Галатасарај, Клуб Бриж, ПАОК или Олимпијакос, по један тим из Холандије и Португала, итд. Једино у случају неке ненормалне среће у жребу могу до трећег кола где је крај.
    (Куп је битан, 21. maj 2023 22:13)

    # Link komentara

  24. Ovo ke najbolja uprava u istoriji Partizana... Zelim im da jos dugo dugo godina vode ovako uspesno klub
    (bin, 21. maj 2023 22:11)

    # Link komentara

  25. Bravo za mladog Jovana Milosevica.17godina ,dao 2gola Partizanu. Ide u Stutgart,kada napuni 18godina.Mogao bi da uspe ,igra i za reprezentaciju kadeti.
    (zemunski kej, 21. maj 2023 22:06)

    # Link komentara

  26. Zvezda, TSC i Čukarički sigurno igraju grupe u Evropi. Ako drugi na tabeli ne prođe kvalifikacije za LŠ ide u grupe LE a ako treći ne prođe plejof za LE ide u grupe LK. Partizan i Voša moraju da se potrude i prođu kvalifikacije.
    (toboparaliza, 21. maj 2023 21:53)

    Samo Zvezda igra grupu a svi ostali kfalifikacije
    (Jane, 21. maj 2023 22:05)

    # Link komentara

  27. I liga konferencije im plafon.
    (Zvezda, 21. maj 2023 22:03)

    # Link komentara

  28. oterati sve igrace, kompletnu upravu....ali ni to nam realno nece pomoci, ovako ce biti dok na vlst ne dodje neko ko nije navijac, neko normalan....
    (borivoje surdilovic, 21. maj 2023 22:00)

    # Link komentara

  29. Zvezda, TSC i Čukarički sigurno igraju grupe u Evropi. Ako drugi na tabeli ne prođe kvalifikacije za LŠ ide u grupe LE a ako treći ne prođe plejof za LE ide u grupe LK. Partizan i Voša moraju da se potrude i prođu kvalifikacije.
    (toboparaliza, 21. maj 2023 21:53)

    # Link komentara

  30. -Teska pozicija za Partizan.
    Partizan će igrati ligu konferencije.
    U sezoni gde prvi igra ligu sampiona, gde drugi igra kfalifikacije za ligu zampiona i zagarantovano igra ligu evrope mi zavrsimo 4... Uzasna sezona za nas!
    Umesto da nikad lakse se plasiramo u grupno takmičenje i uzmemo lovu mi loši da nema dalje.
    -Uprava pa to je iluzorno komentarisati .... Treneri sve žrtva uprave samo potrošeni..... Ovaj Igor Duljaj vojnik kluba ali tanak trener.
    -Ovde uprava treba da ode.
    Nova uprava mora da uradi reset i krene u totalni remont tima, nebi li napravili rezultat.
    (zoran, 21. maj 2023 21:52)

    # Link komentara

  31. Na, na, na, na, na, na, na, na... Liga Konferencija...možda...
    (Veliki red, 21. maj 2023 21:50)

    # Link komentara

  32. Kakva njihova Liga Sampiona, crni oni
    (Pashenog, 21. maj 2023 21:49)

    # Link komentara

  33. Zasluženo! Bar nemate za čime da žalite.
    (UjkaŽitko, 21. maj 2023 21:49)

    # Link komentara

  34. pa eto hteli su f4 i dobili su ga....sta ima tu lose
    (Mire orao, 21. maj 2023 21:47)

    # Link komentara

  35. A šta? On je kao hteo u L.Š.?
    (gradjanin Srbije, 21. maj 2023 21:45)

    # Link komentara

  36. Jugosloveni na 4 mesto gde i pripadaju
    (Ajmoo, 21. maj 2023 20:11)

    Njima nije 4. mesto. Njima je mesto u Zagrebu
    (Bane, 21. maj 2023 21:45)

    # Link komentara

  37. Realno,s obzirom na nivo takmicenja i nivo klubova koji ucestvuju u kvalifikacijama da Partizan i nadam se Vosa ,preskoce poslednju prepreku i zaigraju u tom takmicenju.A Partizan je vec,,domaci” u toj LK
    (aha, 21. maj 2023 21:45)

    # Link komentara

  38. Ma sta vas briga. Vi ste sampioni Evrope u kosarci hahahh
    (Bane, 21. maj 2023 21:41)

    # Link komentara

  39. Ugasiti fudbal u Srbiji.
    (Robin Hud, 21. maj 2023 20:13


    Pré bi se rekao ugasiti partizan u srbiji.
    (Auuuu bree, 21. maj 2023 21:39)

    # Link komentara

  40. Za bolje I nisu
    (maki, 21. maj 2023 21:39)

    # Link komentara

  41. "Bicemo drugi"
    (Ivica kralj, 21. maj 2023 21:38)

    # Link komentara

  42. Kako ovo, pa neki kokodaču da je drugo mesto obezbeđeno, završeno. I šta ćemo sad?
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 21. maj 2023 21:38)

    # Link komentara

  43. Ova uprava planira prvo da zakatanci klub pa onda da ode. U situaciji u kojoj iz naše lige imamo dva kluba za ligu šampiona oni završavaju kao cetvrti.
    (ghncc, 21. maj 2023 21:32)

    # Link komentara

  44. Drugi gol Partizana posle ofsajda Rikarda. U 60 minitu penal za Vojvodinu nije sviran. Voša pokradena. Ali izgleda da nije bitno
    (Realno, 21. maj 2023 21:30)

    # Link komentara

  45. Ček bre,a napadaj,napadaj.Nema više.Navijači rezultata.
    (Dr Mengele, 21. maj 2023 21:27)

    # Link komentara

  46. Ja bih samo voleo da ovakvi timovi poput Vojvodine, Čukaričkog, skupe malo noge kad igraju protiv C.zvezde ili da sa ovim žarom igraju protiv njih kao protiv Partizana. Možda bi nam liga bila malo i zanimljivija. Samo kažem.
    Ni onda Partizan verovatno ne bi bio drugi , ali poenta je da bi bilo malo neizvesnosti.
    (Bane, 21. maj 2023 21:27)

    # Link komentara

  47. Dal je realno da komentator sa Arene ovako navija. Igrali su Vojvodina: crno beli. Pogledao 20 min ,pa 10 puta ponavlja crno beli. A kod gola istih urlik. Neka ide na klupsku tv pa nek tamo krila..
    (Banja Luka, 21. maj 2023 21:23)

    # Link komentara

  48. Jer ovaj trener Vojvodine nema prava na izmene?
    (Saša, 21. maj 2023 20:51)

    Sta ce ti znak pitanja na kraju, kad konstatuješ?
    (Boka, 21. maj 2023 21:22)

    # Link komentara

  49. Ajde sto niste profesionalni u političkoj sekciji, kontam mora se... Al jel mora i u sportskoj? Kako mislite Partizan bez tri boda u Novom Sadu? Zar nije logičnije Partizan otkinuo bod Vojvodini?
    (Bob Rock, 21. maj 2023 21:22)

    # Link komentara

  50. sramotno je vise i prariti ovu ligu.duljaja koji se oravi kao u svJcarskoj da igra a ne u ovoj kaljuzi namestemoj godinama.zbog toga g treba smemiti jer abolira ovo sve.
    (strucnjak rade, 21. maj 2023 21:21)

    # Link komentara

  51. Jugosloveni na 4 mesto gde i pripadaju
    (Ajmoo, 21. maj 2023 20:11)

    Hoce Jugosloveni na 4 mesto ove godine, zato od sledece godine Jugoslovenska petokraka ponovo u kvalifikacije za Evropu, nema direktnog ulaska, tesko da ce se TSC ili Cukaricki naigrati u Evropi. Znas li zasto se Partizan i Zvezda zovu Titovi blizanci? Oba su jugoslovenski klubovi, kao i Dinamo i Hajduk u Hrvatskoj.
    (trisa, 21. maj 2023 21:17)

    # Link komentara

  52. Mislim stvarno ova liga treba da se ugasi,em sto namestaju da zvezda bude sampion em jos podkupljuju igrace partizana da igraju sa dve leve noge..sreca nisu imali veci budzet inace bi partizan ostao bez evrope a mozda I ispao iz lige..

    Ovako bi simpatizeri partizana opravdali svoj klub..
    (spale, 21. maj 2023 21:17)

    # Link komentara

  53. Za ovakav sastav i kvalitet igraca ovo je uspeh.
    (Zoran, 21. maj 2023 21:17)

    # Link komentara

  54. Ne prate oni vise fudbal, prebacili su se na kosarku.
    (alex, 21. maj 2023 21:16)

    # Link komentara

  55. Ajde polako u Konferencijsku ligu, za bolje niste. Beton.
    (Ljubisa Livac, 21. maj 2023 21:14)

    # Link komentara

  56. Zagorski klub ce biti najmanji klubu Ligi Konfederacija
    (Dexim, 21. maj 2023 19:11)

    Takmicenje se ne zove Liga Konfederacija nego Liga Konvencija. Ko sve pise komentare.
    (Hezonja iz auta, 21. maj 2023 21:13)

    # Link komentara

  57. Nema ni od treceg, al ajd :--)
    (Tor, 21. maj 2023 21:11)

    # Link komentara

  58. Nek su sad četvrti ako ih nije sramota
    (Brca, 21. maj 2023 21:10)

    # Link komentara

  59. Neko je vec pomenuo da komentator Arene preteruje u navijanju za Partizan, ali ovo je jos gore od toga, bruka za komentarisanje i Arenu. Covek je izgubio kompas, premasio je i Radulovica i Stefanovica.
    (kontra, 21. maj 2023 21:07)

    # Link komentara

  60. Ako. Ne treba nista da igramo. Neka Zvezda igra, dize koficijent...
    (NR, 21. maj 2023 21:06)

    # Link komentara

  61. Kup vasarskih gradova Partizanu, a Zvezdi bruka u LP!
    To je realnost Srpskog fudbali, koji ce za desetak godina biti u 6. sesiru!
    (sin lovca na medvede, 21. maj 2023 21:05)

    # Link komentara

  62. Evo i u fudbalu osvojise trofej TOP8 :-D Svaka cast
    (Sash, 21. maj 2023 21:04)

    # Link komentara

  63. Kakav je to naslov: partizan bez tri boda u novom sadu. sta vojvodina nije ostala bez 3 boda, celu utakmicu pravite naslove kao da partizan igra kvalifikacije neke, a ne da igra protiv Vojvodine, dokle vise?
    (carobnjak vili, 21. maj 2023 21:04)

    # Link komentara

  64. Jel ova ekipa partizana trebala sledeće sezone da zaradi više bodova za Srbiju od Čuke?

    Neće biti...
    (Dusanovo carstvo!, 21. maj 2023 21:02)

    # Link komentara

  65. Obzirom na veličinu kluba,na njegovu istoriju ali na trenutnu situaciju Partizan i jeste za neku trecerazrednu ligu konferencije.Dobro je i to izborio.
    (est, 21. maj 2023 21:01)

    # Link komentara

  66. Slavimo 34.titulu i cekamo 35.,7.u nizu.Mislim da je i za Cz ,a i nas koeficijent bolje da komsije skupljaju,kao ove godine,bodove u ligi bez briga,jer realno u LE bi to teze islo!!!
    (Dr NC21trofej sa Z, 21. maj 2023 21:01)

    # Link komentara

  67. cetvrtaci hahhaahha
    (Marko Marko, 21. maj 2023 20:59)

    # Link komentara

  68. Ove više ni familija ne gleda.. Partizan mislim
    (gedza, 21. maj 2023 20:58)

    # Link komentara

  69. Jer ovaj trener Vojvodine nema prava na izmene?
    (Saša, 21. maj 2023 20:51)

    # Link komentara

  70. Hahaha od kada usao Fejsa i Jovic samo sanse redja vojvodina. Najnesposobniji igraci.
    (Pppp, 21. maj 2023 20:51)

    # Link komentara

  71. Sve manje vremena za Partizan?

    Jel igra medjunarodnu utakmicu pa navijamo za njega da nesto uradi ?
    (igor, 21. maj 2023 20:46)

    # Link komentara

  72. Sad će da se pobiju, samo što nisu.
    (vili, 21. maj 2023 20:36)

    # Link komentara

  73. Prenos je na Areni 3 premium.
    (Aleksandar, 21. maj 2023 19:37)

    Gledam iz inostranstva, kasnio je prenos.
    (Milan, 21. maj 2023 20:31)

    # Link komentara

  74. Kakva genijalna dvostruka izmena u Partizanu.
    Duljaj je suvi grnije.
    (catch22, 21. maj 2023 20:31)

    # Link komentara

  75. Koji ritam opao?
    Da bi ritam opao prvo mora da bude visok a nisam nesto siguran da je to bio slučaj ovde
    (Drakenzen, 21. maj 2023 20:29)

    # Link komentara

  76. e, moja voso! s kim se ti mucis, a hoces u evropu!?! ove dunstere moras lagano i sa rezervnim timom da oderes, a ne ovako.
    (cole, 21. maj 2023 20:26)

    # Link komentara

  77. Da li je ikada ovaj stadion Vojvodine bio barem polupun ?
    (Eric Cartman, 21. maj 2023 20:23)

    # Link komentara

  78. (Milan, 21. maj 2023 19:28)

    Šta pričaš čoveče, prenos 1 poluvremena je najavljen na Arena Premium 3, a drugog na Arena Premium 1.
    Na 1 imaš proslavu titule i dodelu pehara M. Sitija nakon završetka njihove utakmice, zato prvo poluvreme nije bilo na AP1.
    (Neo@, 21. maj 2023 20:20)

    # Link komentara

  79. Ma, Partizan je 1966. odigrao vrhunsko poluvreme protiv R. Madrida. Kada je Vojvodina tako nešto učinila, kao i svi ovi klubovi koji su trenutno ispred Partizana na tabeli.
    (Pera, 21. maj 2023 20:17)

    # Link komentara

  80. Ugasiti fudbal u Srbiji.
    (Robin Hud, 21. maj 2023 20:13)

    # Link komentara

  81. Jugosloveni na 4 mesto gde i pripadaju
    (Ajmoo, 21. maj 2023 20:11)

    # Link komentara

  82. Sramota je da ne moze profesionalno da komentarise utakmicu ovaj Stanic, covece, idi na jug ako ces tako, nemoj da se brukas na televiziji.
    (Milan, 21. maj 2023 19:58)

    # Link komentara

  83. Valjda je Vosa dala gol!? Dosta favorizovanja blizanaca kad igraju protiv ostalih klubova!
    (keli kej, 21. maj 2023 19:33)

    Ovo je portal za vesti.

    Treba OBAVESTITI narod koji navija za Partizan (oko trećina) i za Zvezdu (dve trećine).

    Jel u Nemačkoj naslovi budu za Bajern ili za Majnc?

    Do vidjenja i zbogom!!
    (Dusanovo carstvo!, 21. maj 2023 19:52)

    # Link komentara

  84. Prenos je na Areni 3 premium.
    (Aleksandar, 21. maj 2023 19:37)

    # Link komentara

  85. Valjda je Vosa dala gol!? Dosta favorizovanja blizanaca kad igraju protiv ostalih klubova!
    (keli kej, 21. maj 2023 19:33)

    # Link komentara

  86. Umaju li bar malo sramote oni sa Arene sto vrsljaju kako hoce sa prenosima i terminima utakmica. Evo proci ce vec pola sata utakmice oni jos ne daju prenos utakmice. SRAMOTA.
    (Milan, 21. maj 2023 19:28)

    # Link komentara

  87. Rikardo kralj sklanjalica
    (Jonas, 21. maj 2023 19:12)

    # Link komentara

  88. Zagorski klub ce biti najmanji klubu Ligi Konfederacija
    (Dexim, 21. maj 2023 19:11)

    # Link komentara

  89. Zasto Vojvodina ne igra u najjacem sasravu? jel mora jsd da dobije jel to?
    (pitam se, 21. maj 2023 18:35)

    # Link komentara

  90. Vojvodina sa rezervama na jsd, bruka, pa igrajte posteno...
    (dzoni, 21. maj 2023 18:34)

    # Link komentara

  91. Katanac Katanac, Partizan Katanac
    (Idemooo, 21. maj 2023 18:30)

    # Link komentara

  92. Ako bude pravda nkp zavrsava na 4 mestu
    (grobari to smo mi, 21. maj 2023 18:28)

    # Link komentara

  93. U seriji smo niko ne moze da nas zaustavi!
    (Grobar, 21. maj 2023 18:22)

    # Link komentara