1. @komentatoru koji sebe zove demarderozen.

    2019? Da li li si realan? Pratis li NBA iole. Ne da li si pratio 90tih. Nego i poslednjih godina . Pa covece dragi Jokic bukvalno svake godine je bolji nego prethodne. Od te 2019te je drasticno napredovao. Iako je i onda bio jako dobar. Pa pogledaj zaboga ozbiljne NBA analize kako zaustaviti Jokica. Kakva god on pojava na terenu buo, videces da su to maltene cele studije.

    Inace sta kaze krupni kapital jel treba Dejvis da zaustavi Jokica. Ili su zbog profita rekli nebitnim Lejkersima da ga pustaju jerbo lejkersi ne donose lovu? A i dejvis nije neki defanzivac po tebi jel?

    Lepo ti covek napisao irlando Sek, dankan, naravno Hakim ali ne jos nesto puno igraca...
    (nevolem, 20. maj 2023 21:05)

    # Link komentara

  2. @Nba
    Saglasan sam sa vasim spiskom Shekil, Hakim, Dankan ... ima ih jos sto govori da se Nba igra znacajno promenila od devedesetih proslog veka do danas pod uticajem biznisa tj globalizacije u sportu.
    (Demar Derozan, 20. maj 2023 21:05)

    # Link komentara

  3. @steppenwolf
    Gledam plej of detaljno, gotivim Jokica jer je nas, ali igrace u Nba timovima ne interesuje odbrana, tesko ih je naterati da se oznoje defanzivom i to odgovara Jokicu. Igra izvanredno, nosi Denver koji je kompletan, imaju kontinuitet u radu, Mari je nepogresiv ... ali to nema veze sa mogucnoscu da se brani Jokic. Kosarkaski gledano to je izvodljivo na nekoliko nacina, tako pazljivo procitajte moj prethodni post, ali ako niste igrali kosarku tesko da cete imati feeling o cemu govorim - praksa je u pitanju a ne teorija i utisak sa ekrana.
    (Demar Derozan, 20. maj 2023 20:32)

    # Link komentara

  4. (Demar Derozan, 20. maj 2023 17:01)


    Da li ti gledas NBA? Da li gledas plej of? Da li vidis da ima prosek TD u plej ofu? I kazes, moze Jokic da se brani? Ko? Ako moze , taj igrac nije u plej ofu ili je u 20.veku?
    (steppenwolf, 20. maj 2023 18:36)

    # Link komentara

  5. Jokica mozete zaustaviti samo kad igra za neuigran tim, sto je onaj veteran iz Argentine pokazao, u NBA to trenutno nije moguce. Da li bi Jokic bio isti igrac u nekoj drugoj fransizi gde se ne vrti sve oko njega necemo znati dok i ako ne predje u naki veci klub. Licno smatram da on to nikad nece ni pokusati. Bolje je biti kapiten ekipe iz Surdulice nego drugi ili treci u nekom od blizanaca, po meni pametno. Nisam 100% siguran, al mislim da je i onaj Svabo Novicki igrao eksluzivno samo za jedan NBA klub, ako covek ima priliku, sto da ne
    (Splavar, 20. maj 2023 14
    Nikola Jokic covek o kome prica cela kosarkaska Amerika,i svi govore da je u redu najvecih vec sada i dodje neko da nam ovde pametuje sa Skolom i time kako nije isto igrati za mali ili veliki klub,pa taj Cikago nije bio nista do pojave Jordana,San Antoio do Dankana,a sada su velike fransize zasto to nebi bio sutra i Denver,mnogo je teze to upaditi neko doci u zasticen klub kao sto su Lejkersi ili Real u fudbalu,bio je Mesi kapiten Barse pa se nije snasao u malom klubu tako da to nema veze sa zivotom.Pored svakog trenera koji veruje u njega i koji ga postuje Nikola Jokic ce biti najbolji.Dugo ce vas mnoge boleti Nikola Jokic,kao sto,mnoge boli Novak Djokovic.
    (Mvp, 20. maj 2023 15:38)

    Ma sasvim je ok, ali ako citiras moj komentar, zasto ne bi paste & copy ceo. Ja ne komentarisem da skupljam plusice, ovaj forum je jedina drustvena mreza u kojoj ucestvujem. Lako je iseckati necije razmisljanje i napasti deo koji ti odgovara, ali ako te plusici cine sretnim, ko sam ja da kritikujem. Decko igra fantasticno i zelim mu sve najbolje do Majamija, samo sam postavio pitanje efikasnosti kad igra s nekakvom drugom ekipom. Dobar bi bio sigurno, al ne bas ovoliko
    (Splavar, 20. maj 2023 18:15)

    # Link komentara

  6. @Splavar Moram da se nasmejem tvom poređenju Denvera i to Denvera u play offu na ispadanje i teatralno revijalnoj koga briga all star utakmici. Takođe ti je promašaj i poređenje sa Pešićevom reprezentacijom gde je upravo bilo obrnuto. Jokiću je sve išlo samo ostalim samozvanim zvezdama nije. Pogotovo večito povređenom Nedoviću, sumnjivom Guduriću i indisponiranom Mićiću. Tu spada i prohujalo sa vihorom Pešiću koji je ovoga drzao na parketu jedva nešto više od dve četvrtine a čovek igra u Denveru celu utakmicu.
    (pjer, 20. maj 2023 15:15)

    Nejasno mi zasto mi odgovaras da bi potvrdio ono sto sam vec rekao. Oko takvog igraca se mora stvarati tim sto Denver radi godinama., a Srbija ne bi mogla cak i da ima krstenog selektora. Denver ima ogroman izbor raznih NBA role play igraca, pa jos dodaj neke draft talente. Mi imamo vecito sumnlivog Nedovica i onog kretana Kalinica. Pa ko drugi iz Srbije ima atletsku sposobnost da utrcava na Jokiceve pasove. Nije tu kriv ni sef Sale ni retardirani Svetoljub, mi nemamo bekove koji su mu neophodni da zablista
    (Splavar, 20. maj 2023 17:55)

    # Link komentara

  7. Primer kako Jokic moze lako da se brani dao je Mark Gasol na SP 2019 kada je sjajnim citanjem Nikolinih kretnji ispred njega, bez zalamanja, bez pravljena licnih, prinuudio Nikolu na teske suteve van balansa preko njega koji je jos uz to visi od Nikole. Jednostavno je to ako igrac ima kosarkasku inteligenciju i lakocu igranja brace Gasol. Dzok Lendlej je igrac u pokusaju, daleko ispod nivoa brace Gasol.
    (Demar Derozan, 20. maj 2023 17:01
    Braca Gasol su vrhunski igarci,ali davno je bila 2019,mnogo je Nikola napredovao od tada bio dva puta mvp nba,i ove godine drugi,tako da to nije isti igrac od tada,ni fizicki ni mentalno.Danas jedini kosarkasi koji bi mogli da ga cuvaju su Šek iz perioda Orlanda,Hakim i Dankan,koji imaju inteligenciju,brzinu i snagu.
    (Nba, 20. maj 2023 17:34)

    # Link komentara

  8. Ja možda i ne poznajem dovoljno engleski jezik, ali čini mi se da čovek nije rekao ništa od ovog.Da li grešim?
    (aleksandarNS, 20. maj 2023 17:31)

    # Link komentara

  9. Posle treće utakmice, prebili smo ga, odigrali baš dobri i svi su pričali: 'Lendejl je prebio Jokića'. Ja se mislim: 'Jeste li normalni? Ubacio mi je 29 poena, imao 17 skokova i 14 asistencija'. Odmah mi je prošlo kroz glavu: 'Baš vam hvala, sad će da se iznervira i da sve iskali sledeći meč'. Tako je i bilo, ubacio je 53 poena", zaključio je centar tima iz Arizone.

    О овоме нико не прича. Људи му кажу, добро си га чувао, а он направи овакве бројке. Шта они сматрају лошом одбраном. Човек није запињао, као ни друга утакмица против Лејкерса. Када види да не иде екипи онда он запне и ували 40-ак поена. Ти могу само прави лидери.
    (veljko, 20. maj 2023 17:17)

    # Link komentara

  10. Ali to kada je Jokić ubacio 53 poena pobijedili su zbog Murraya, jer je Jokić puno promašivao.
    (Branko Hotvath, 20. maj 2023 17:14)

    # Link komentara

  11. Svaka cast Jokicu, ali Lendlej preteruje. Moze dobro da se brani Jokic, na nekoliko nacina, npr. visim i dugorukim igracima, zatim snaznim centrima sa brzim nogama itd., ali problem je sto je takvih defanzivaca sve manje Nba, neinteresantni su za biznis u kom je samo profit vazan, sto vise koseva i atrakcia za navijace dok odbrane skoro i da nema. Zakljucak je da Jokic kao zvezda Denvera odgovara zahtevima biznisa svojom igrom i brojevima, dok su igraci koji mogu lako da ga brane neatraktivni za Nba sou. Primer kako Jokic moze lako da se brani dao je Mark Gasol na SP 2019 kada je sjajnim citanjem Nikolinih kretnji ispred njega, bez zalamanja, bez pravljena licnih, prinuudio Nikolu na teske suteve van balansa preko njega koji je jos uz to visi od Nikole. Jednostavno je to ako igrac ima kosarkasku inteligenciju i lakocu igranja brace Gasol. Dzok Lendlej je igrac u pokusaju, daleko ispod nivoa brace Gasol.
    (Demar Derozan, 20. maj 2023 17:01)

    # Link komentara

  12. Ali sa naglaskom na, bivši igrač Partizana, sramno ali od vas nista drugo nije moguće ni očekivati. P. S. Normalno je da je bivsi košarkaš Partizana da neće mozda da bude bivši državne mezimice hahahhahaha, takvi ne postoje hahahahahhahaha, a nadam se da ni Vi nećete još dugo "nezavisni i objektivni novinari i listovi"!!!!
    (Marko, 20. maj 2023 16:27)

    # Link komentara

  13. Ovo što priča ovaj košarkaš je sve legitiman način da zaustaviš protivnika u košarci ako to sudije ne sviraju jer to ili radiš skriveno da sudije ne vide ili sudije samo ne žele to da vide. Nije korektno i nije fer ali to je takmičenje gde ili pobeđuješ ili ideš kući i nema mestu finoći i ljubaznosti. Problem je samo što sudije uglavnom neće da vide u slučaju Jokića.
    (smeh, 20. maj 2023 15:55)

    # Link komentara

  14. Ovakve smislene rečenice iskazuju samo izuzetno inteligentni ljudi. Od naših košarkaša jedini koji je ovako smisleno pričao je Savanović!
    (Sejo Bukva, 20. maj 2023 15:40)

    # Link komentara

  15. Jokica mozete zaustaviti samo kad igra za neuigran tim, sto je onaj veteran iz Argentine pokazao, u NBA to trenutno nije moguce. Da li bi Jokic bio isti igrac u nekoj drugoj fransizi gde se ne vrti sve oko njega necemo znati dok i ako ne predje u naki veci klub. Licno smatram da on to nikad nece ni pokusati. Bolje je biti kapiten ekipe iz Surdulice nego drugi ili treci u nekom od blizanaca, po meni pametno. Nisam 100% siguran, al mislim da je i onaj Svabo Novicki igrao eksluzivno samo za jedan NBA klub, ako covek ima priliku, sto da ne
    (Splavar, 20. maj 2023 14
    Nikola Jokic covek o kome prica cela kosarkaska Amerika,i svi govore da je u redu najvecih vec sada i dodje neko da nam ovde pametuje sa Skolom i time kako nije isto igrati za mali ili veliki klub,pa taj Cikago nije bio nista do pojave Jordana,San Antoio do Dankana,a sada su velike fransize zasto to nebi bio sutra i Denver,mnogo je teze to upaditi neko doci u zasticen klub kao sto su Lejkersi ili Real u fudbalu,bio je Mesi kapiten Barse pa se nije snasao u malom klubu tako da to nema veze sa zivotom.Pored svakog trenera koji veruje u njega i koji ga postuje Nikola Jokic ce biti najbolji.Dugo ce vas mnoge boleti Nikola Jokic,kao sto,mnoge boli Novak Djokovic.
    (Mvp, 20. maj 2023 15:38)

    # Link komentara

  16. @splavar a otkud ti da mu ne ide dobro sa reprezentacijom? Lik je igrao odlicno za reprezentaciju, u svim parametrima. Ok, kiksnuli smo protiv Italije, ali cak je i u toj utakmici konkretno Jokic igrao odlicno. Imao je i veliku ulogu u osvajanju onog srebra na Olimpijadi. Tako da ne znam sto se provlaci taj nrativ da Jokic lose igra za.reptezentaciju, to prosto nije tacno. Ok, normalno da igra bolje za Denver, kao sto i svi igraju bolje za klubove u kojima su navikli na sistem, nije to nista posebno karakteristicno za Jokica.
    (Zhol, 20. maj 2023 15:34)

    # Link komentara

  17. Sta su tu lepe reci? To je doneo iz Partizana, tako su ga ucili. Svakog normalnog bi bila sramota.
    (Ivan, 20. maj 2023 14:27)

    Doneo iz Partizana? LOL

    Cela liga tako čuva Jokića, el su se svi školovali u Beogradu? Treba uvede neke mini puzzle pre postavljanja komentara, čisto da ne može svako da lupeta
    (BOB, 20. maj 2023 15:32)

    # Link komentara

  18. Jokic je cudo od talenta, ali treba shvatiti da Denver pravi tim oko njega vec dobar broj godina. Njegova magija prolazi s tom uigranom ekipom, pitanje kako bi se negde drugo snasao, videli smo da mu u reprezentaciji i na All star cirkusu i ne ide najbolje. U Denveru je motor dobro podmazane masine. Kad stignem odgledam Majami, uz Dzimija naravno, omiljeni igrac mi je Bam. Voli da dodaje, da krade i vodi loptu, igra tu neku igru koja nije tipicna za centre i krilne centre cime izludjuje vecinu protivnika. Kako bilo protiv Denvera deluje kao neki strklav klinac pokupljen s ulice, bar onih par puta sto sam imao priliku da gledam. Ne treba taj Dzok da se nervira jer ni mnogo bolji od njega nista vise uspeha nemaju kad igraju protiv Denvera. Jokica mozete zaustaviti samo kad igra za neuigran tim, sto je onaj veteran iz Argentine pokazao, u NBA to trenutno nije moguce. Da li bi Jokic bio isti igrac u nekoj drugoj fransizi gde se ne vrti sve oko njega necemo znati dok i ako ne predje u naki veci klub. Licno smatram da on to nikad nece ni pokusati. Bolje je biti kapiten ekipe iz Surdulice nego drugi ili treci u nekom od blizanaca, po meni pametno. Nisam 100% siguran, al mislim da je i onaj Svabo Novicki igrao eksluzivno samo za jedan NBA klub, ako covek ima priliku, sto da ne
    (Splavar, 20. maj 2023 14:42)

    All star ga i ne interesuje. Problem sa reprezentacijom je sto se ne igra dovoljno oko njega, a nema ni dosta vremena za prave pripreme. I koncepcija košarke je drugačija. U NBA je drugačije, kad se kaže Taj i Taj su glavni, to je to, nema tu diskusije i lopta mora da ide njima, na ostalima je da naviknu ali posto je to tako u svakim ekipama, imaš 2 glavna igrača generalno, ne bi bio nikakav problem.
    (JPR, 20. maj 2023 15:27)

    # Link komentara

  19. svaka cast na iskrenosti ovog momka mnogi nemaju hrabrosti ovo da kazu.e zato cenim ovakve ljude.kazi istinu i cao,budi covek!inace on je pohvalio jokica i rekao da ga je nemoguce zaustaviti i da to niko na svetu ne moze!!!jos jednom respekt za ovog momka!
    (dd, 20. maj 2023 15:22)

    # Link komentara

  20. partizani uvek tuku kad su frustrirani boljim od sebe
    (kali the greek, 20. maj 2023 15:19)

    # Link komentara

  21. Lik iskreno priča i to je to. A da je neki loš igrač ne bi bio u NBA uopšte ! A to sto su svi navalili “Lejkersi znaju kako da zaustave Jokića i družinu” videli smo, sad još nocas da ih oderu u sred Los Angelesa pa da vidimo, cena zastava na ESPNU, nacionalna tragedija ! Brđani iz Kolorada deru jarce !!
    (JPR, 20. maj 2023 15:18)

    # Link komentara

  22. @Splavar Moram da se nasmejem tvom poređenju Denvera i to Denvera u play offu na ispadanje i teatralno revijalnoj koga briga all star utakmici. Takođe ti je promašaj i poređenje sa Pešićevom reprezentacijom gde je upravo bilo obrnuto. Jokiću je sve išlo samo ostalim samozvanim zvezdama nije. Pogotovo večito povređenom Nedoviću, sumnjivom Guduriću i indisponiranom Mićiću. Tu spada i prohujalo sa vihorom Pešiću koji je ovoga drzao na parketu jedva nešto više od dve četvrtine a čovek igra u Denveru celu utakmicu.
    (pjer, 20. maj 2023 15:15)

    # Link komentara

  23. Hahaha sjajno. Svaka cast, iskreno nema sta.
    (Vaše ime, 20. maj 2023 15:08)

    # Link komentara

  24. Možda je mislio da će onakvom frizurom odvući pažnju jokicu
    (me myself and i, 20. maj 2023 14:55)

    # Link komentara

  25. Jokic je cudo od talenta, ali treba shvatiti da Denver pravi tim oko njega vec dobar broj godina. Njegova magija prolazi s tom uigranom ekipom, pitanje kako bi se negde drugo snasao, videli smo da mu u reprezentaciji i na All star cirkusu i ne ide najbolje. U Denveru je motor dobro podmazane masine. Kad stignem odgledam Majami, uz Dzimija naravno, omiljeni igrac mi je Bam. Voli da dodaje, da krade i vodi loptu, igra tu neku igru koja nije tipicna za centre i krilne centre cime izludjuje vecinu protivnika. Kako bilo protiv Denvera deluje kao neki strklav klinac pokupljen s ulice, bar onih par puta sto sam imao priliku da gledam. Ne treba taj Dzok da se nervira jer ni mnogo bolji od njega nista vise uspeha nemaju kad igraju protiv Denvera. Jokica mozete zaustaviti samo kad igra za neuigran tim, sto je onaj veteran iz Argentine pokazao, u NBA to trenutno nije moguce. Da li bi Jokic bio isti igrac u nekoj drugoj fransizi gde se ne vrti sve oko njega necemo znati dok i ako ne predje u naki veci klub. Licno smatram da on to nikad nece ni pokusati. Bolje je biti kapiten ekipe iz Surdulice nego drugi ili treci u nekom od blizanaca, po meni pametno. Nisam 100% siguran, al mislim da je i onaj Svabo Novicki igrao eksluzivno samo za jedan NBA klub, ako covek ima priliku, sto da ne
    (Splavar, 20. maj 2023 14:42)

    # Link komentara

  26. Da je bivsi zvezdin nikad ne bi rekao, nego bi izdao saopstenje ili bi otisao u policiju, ali nema ih van Srbije mnogo, ni u fudbalu ni u kosarci, a u Srbiji su prvaci svega.
    Tuzna Srbija.
    (svi drugari moji grobari, 20. maj 2023 14:38)

    # Link komentara

  27. Partizanov škola... Tako će i Lesor.... Oh čekaj... Rodriguez kaže neće
    (Stevan, 20. maj 2023 14:34)

    # Link komentara

  28. Mozda sa ovako lepim i iskrenim intervjuom otici kod komesara lige i Starijeg potpredsednika lige pa im procitati na glas. Sa naglaskom na "planirano da ga bijemo" i sa brojem slobodnih bacanja koje je izveo, sa molbom da se objasni jel se tako stiti ulaganje od 250 miliona dolara...
    (boranija, 20. maj 2023 14:30)

    # Link komentara

  29. Pa ovo je sjajno!Odavno nisam iskreniju izjavu,sportiste uopšte,pročitao.Mnogi i dalje ne shvataju koliko je Jokić genijalan košarkaš,čovjek stalno vidi tri poteza unaprijed,IQ,anticipacija,nestvarno!Naravno,ne upali uvijek,ali zabave svakako ne fali.
    (War Inside My Head, 20. maj 2023 14:30)

    # Link komentara

  30. Ovo je najlepši kompliment koji sa pročitao o nekom igraču. Svaka cast Ledejlu na iskrenosti i lepim recima.
    (Shircan, 20. maj 2023 13:57)

    Sta su tu lepe reci? To je doneo iz Partizana, tako su ga ucili. Svakog normalnog bi bila sramota.
    (Ivan, 20. maj 2023 14:27)

    # Link komentara

  31. Jokara Zver koju naš proslavljeni trener nije znao da iskoristi. Jedan od najboljih igrača sveta takoreci sam nisi utakmice u najjačoj ligi na svetu
    (Zvezdaš, 20. maj 2023 14:17)

    # Link komentara

  32. Odavno neko nije dao iskreniju izjavu, sad mi ovaj Džok postao drag.
    (WillyWonka, 20. maj 2023 14:16)

    # Link komentara

  33. najbolji u NBA deveti u Jevropi!
    (cirkus, 20. maj 2023 14:15)

    # Link komentara

  34. Рјеткост је прочитати овако искрен коментар о неком играчу :) . То мноого говори колико је Ниџо велики.
    (ChakotayBL, 20. maj 2023 14:15)

    # Link komentara

  35. Vidi se čiju je školu prošao
    (Ballislife, 20. maj 2023 14:14)

    # Link komentara

  36. Sada ce da ga biju i u LA, a sudiji ce pistaljka da se zamrzne ko onom na Titaniku...
    (Kvazar, 20. maj 2023 14:14)

    # Link komentara

  37. Lik se zove Džok , sve jasno
    (Kralj, 20. maj 2023 14:11)

    # Link komentara

  38. E moj Ledejle Džoče
    (rekla-kazala, 20. maj 2023 14:10)

    # Link komentara

  39. Nemoj ti o odbrani da pričaš, života ti, još ti se pamti kad si zaspao da izađeš na Parahuskog kada je pogodio šut za pobedu protiv Partizana...
    (Augustus, 20. maj 2023 14:09)

    # Link komentara

  40. Ima Jokara par slojeva bureka ispod kože pa ne oseća.
    (Miroslav_zna, 20. maj 2023 14:02)

    # Link komentara

  41. Ovo je najlepši kompliment koji sa pročitao o nekom igraču. Svaka cast Ledejlu na iskrenosti i lepim recima.
    (Shircan, 20. maj 2023 13:57)

    # Link komentara

  42. Oni su bolest a Jabusele je lek.
    (Nebojsa, 20. maj 2023 13:53)

    # Link komentara