1. U regularnom dijelu dobar, ponekad ispodprosjecan a u Play Off/u najbolji Denverov igrac. Cak i Jokica zasjeni.
    (Sabo, 1. maj 2023 00:58)

    # Link komentara

  2. Pa neka siba svaku po 40 mozda se neko zezne i da ga uzme. Cinjenica da nigde osim u Denveru ne bi tukao toliku lovun za prakticno nista u regularnom delu. PO ne bi ni video da nije bilo Gordina i Jokica a tek Porter je posebna prica.
    (Pop, 30. april 2023 11:34)

    Nije u redu ovako obezvredjivati Mareja i Portera. Denver ih prosle godine nije imao i Nikola je tim nekako dovukao do 6. mesta, da bi u plej-ofu odmah ispali. Sada su prvi, u drugoj rudi na startu preslisali tim sa tri zvezde, mozda i glavne kandidate za titulu.

    Jedina 100% istina je da Marej nema toliki motiv da igra regularni deo, samo ga odradjuje. I ne mozes ga skroz kriviti, jer svi timovi iz plej-ofa imaju sanse za titulu. Nije tako bitno dal ces sa najjacim timom da se sastanes u prvoj rundi ili finalu.
    Naravno, placen je debelo, trebalo bi da kida i u regularnom delu, ali eto. Nek sada drzi nivo.

    I Portera treba pohvaliti. Lik je MNOGO napredovao u odbrani, i prihvatio je to da nije medju dve glavne zvezde tima, ne forsira, ima prodore kakve nismo vidjali, nije los ni sa poludistance. Siri igru jer neko mora da se zalepi za elitnog sutera, to ostavlja vise prostora Jokicu za pik end rol igru.

    Gordon se bije ko zver, pravi power forward, KCP totalno zaokruzuje sliku prve petorke, slincno i Brus Braun kida u odbrani. Momci su naostreni, ne zele da odu na raniji odmor.

    Prosto, Denver ima tim koji svakoga moze da pobedi. Mnogo ce zavisiti od sudija i po kojeg procenta suta za tri.
    (Vrg, 1. maj 2023 00:42)

    # Link komentara

  3. OK za izjavu.Meni se ipak najvise dopala analiza Sekil O'Nila kad je analizirajuci naseg Jokica rekao: Jeeseal O'Nil u prevodu : "Jokicpecat O'NIl" igra!Sto je veoma vazan kompliment od jednog od najboljih centara u istoriji NBA.
    (bradina, 30. april 2023 18:48)

    # Link komentara

  4. ...naredni mec noc izmedju ponedeljka i utorka...
    (glib, 30. april 2023 14:17)

    # Link komentara

  5. Pa mora da bude konstantan.
    (Stefan, 30. april 2023 13:35)

    # Link komentara

  6. Bolje je da u svakom meču postigne 20 poena uz dobar procenat, nego da ubaci 40 ili 50, pa nestane do sledeće inspiracije. Čitave sezone su mu takve, takav će da mu bude i ovaj plej of, čim se bude umorio. Ne želim mu to, ali svi znaju kakav je.
    (sveok, 30. april 2023 12:17)

    # Link komentara

  7. Dok ne vežeš 10ak ovakvih tekmi i osvojiš titulu :)
    (sugarfree, 30. april 2023 12:10)

    # Link komentara

  8. Samo neka nastavi ovako. Lično vjerujem da je bio povrijeđen, jer ima on tu želju da se dokaže i mislim da ne bi zdrav simulirao. Ali nebitno, samo neka nastavi kako je krenuo u ovaj play off. Bitno je da se cijela ekipa digne za jedan level i vjeruje da može do kraja. Sretno Denveru, želim ih gledati u velikom finalu.
    Janis je osvojio prsten nakon dva MVP priznanja, nadam se da je i Jokić na istom putu💪
    (WillyWonka, 30. april 2023 12:00)

    # Link komentara

  9. Moras svako vece da se dokazes!
    (vuk, 30. april 2023 11:36)

    # Link komentara

  10. Pa neka siba svaku po 40 mozda se neko zezne i da ga uzme. Cinjenica da nigde osim u Denveru ne bi tukao toliku lovun za prakticno nista u regularnom delu. PO ne bi ni video da nije bilo Gordina i Jokica a tek Porter je posebna prica.
    (Pop, 30. april 2023 11:34)

    # Link komentara