1. Dejvis je poezija od centra uz duzno postovanje i nasem Jokicu i Embidu, ali zdrav Dejvis je uvjedljivo najbolji olraund centar po meni. Igra dobro i naprijed i nazad bolje nazad, ali ukupno meni najbolji centar.
    (Banjaluka, 29. april 2023 13:1


    Pojma nemaš ! Davis nije nikakav centar ! Čovek je četvorka i ponekad ima ulogu centra, odličan nema sumnje ali nije centar uopšte, i sam je odavno govorio da ne želi da bude centar !
    (JPR, 29. april 2023 19:11)

    # Link komentara

  2. Gde je Dža napaljeni ?? Nema ga nigde, napaljeni lik, pojma nema ! Memfis bez Adamsa nije ista stvar, čovek je skroman ali je stena !! Kakav Morant i bakrači za cirkus !
    (JPR, 29. april 2023 19:06)

    # Link komentara

  3. Poceli i Lejkersi da štimuju formu ko GSW. Do PO teški raspad, kao svi povredjeni… a vidi ih sad. Steroidi pršte po svim cilindrima.
    (tocka, 29. april 2023 15:30)

    # Link komentara

  4. Dejvis je poezija od centra uz duzno postovanje i nasem Jokicu i Embidu, ali zdrav Dejvis je uvjedljivo najbolji olraund centar po meni. Igra dobro i naprijed i nazad bolje nazad, ali ukupno meni najbolji centar.
    (Banjaluka, 29. april 2023 13:18)

    # Link komentara

  5. Lejkersi su brutalni jaki glavni favoriti za titulu. Naredni protivnik im je Sakremento i prolaze lagano. Cak i da kojim slucajem vremesni i stari Golden Stejt prodje nemaju sanse protiv ovog strasnog tima Lejkersa. Lebron, Dejvis, Diandjelo, Vanderbilt,rivs,Hacimuru... strasan tim
    (Mile, 29. april 2023 13:01)

    # Link komentara

  6. Бољу дефанзивну партију од Дејвисове синоћ никада нисам видео. Разјурио је ове из Мемфиса као дечурлију. Без премца најбољи дефанзивац лиге.
    (Memfis, 29. april 2023 12:02)

    # Link komentara

  7. Lakers-i nisu imali prednost domaceg terena, u LA-u su ostvarili 3 pobede i uzeli brejk u Memfisu. Jel osoba koja pise izvestaje uopste prati NBA redovno?
    (Drug Stari, 29. april 2023 08:36)

    Одбранити домаћи терен и одбранити предност домаћег терена су двије значајно различите констатације, да ли ти користиш мозак...
    (Krajisnik, 29. april 2023 08:59)
    Ne koristiš ti, čovječe! Lepo u tekstu piše da su obranili domaći teren i četiri puta pobedili Memphis kući, a zapravo su pobedili kući tri utakmice i jednu na gostujućem terenu!
    (Bob, 29. april 2023 11:54)

    # Link komentara

  8. @Jeremija @jako
    Dramatično bulaznite. Nešto i svašta nije bilo u redu sa Memfisom. Celu seriju a sinoć duplo gore. Ali su Lejkersi hteli proći sa 4:0 da su ikako mogli. I ovako šantav Memfis jedva su prošli. A evo tamo gde je suđenje bilo OK... GSW je hteo, svakako, ali nije mogao. I sad je to 50-50. Isto bi tako bila i sedma u Memfisu frka.
    Zato je to prevenirano, osigurano unapred. I zato pod košem Memfis nije mogao da ni zicer ubaci. Tukli su ih i ništa nisu svirali. A pošto nisu imali šut spolja utakmica je bila gotova i pre nego što je počela. I loš bi Memfis možda, sam po sebi, izgubio. Možda i 20 razlike. 40 ne bi sigurno.
    Što se tiče "detalja" kojih ima i na jednoj i na drugoj strani - to je tačno. To su "detalji" i ima ih na obe strane. Ali je poenta, očita, da je na 15 takvih "detalja" Memfisa ovde bilo 50 "detalja" Lejkersa. Ali eto izvinjavam se naveo sam samo dva, a propustio sam ostalih 48.
    (znanje-imanje, 29. april 2023 11:51)

    # Link komentara

  9. AD zatvorio reket i to je ogolilo sve Memfisove mane u ovoj seriji. Neverovatan igrač, ubedljivo najbolji visoki u ligi kad je zdrav, šteta je što su mu povrede limitirale availability. Mislim da će Kingsi proći Dubse, a da će Lejkersi preko njih u WCF. Zatvoren reket je problem i za Sabonisa i Foxa.
    (Aleks, 29. april 2023 11:40)

    # Link komentara

  10. Треба одати признање управи Лејкерса. Отерали су штеточину Вестбрука, и направили прилично опасну екипу. Имају чак и добру клупу. Јесу ми досадили, али менаџерима свака част.
    (Karaulac, 29. april 2023 11:19)

    # Link komentara

  11. Треба одати признање управи Лејкерса. Отерали су штеточину Вестбрука, и направили прилично опасну екипу. Имају чак и добру клупу. Јесу ми досадили, али менаџерима свака част.
    (Karaulac, 29. april 2023 11:19)

    # Link komentara

  12. мемфис показао да је група наложених баскеташа који немају везе са кошарком. али још јаче што су показали да немају ту чврстину и катактер којим се толико размећу, него да су размажени богатуни. после 5-10 минута утакмице су одустали и потпуно сломљене воље пешке одрадили остатак утакмице. у фазону "ја не знам како да добијемо ово, не вреди се ни трудити". посебно џа морент. јадник. страшно ме разочарао. глуми фацу са пиштољем прети деци. буди сад фаца момче. није успео ни једном скоро да заврши на обручу. затворили му рекет и он се сморио. добро, ти опет дај 50 поена на обручу следеће године у регуларном дели кад се одбрана игра колко мора, са приоритетом да се нико не повреди.
    (живац, 29. april 2023 10:59)

    # Link komentara

  13. kakvih sve likova nećeš naći ovdje..@neznanje tumači faul Davisa na Tillmanu "kriomice naslanja šaku na donji dio leđa i gurne Tillmana tek toliko da dohvati loptu" .. to se zove vještina , Davis je mnogo bolji od Memphisovog centra i naravno da će mu uvaliti poneki takav trik..dobili su ih 40(četrdeset) razlike a ti se dohvatio dva detalja kojima dokazuješ neku svoju poantu .. Kada bi svi gledali košarku tvojim očima i tražili dlake u jajetu utakmice ne bi završavale ispod 5-6 sati.. garantiram 100%, da se u košarci uvede nešto kao VAR , što @znanje predlaže , u svakoj akciji bi se bez problema pronašlo nekoliko takvih "prekršaja" .. ti si pažljivo izdvojio detalje da dokažu tvoju poantu dok bi netko neutralan mogao lako pronaći situacije i sa druge strane .. mislim sama činjenica što pišeš o tome na rezultatu 125-85 sve govori .. imati ćeš u idućoj rundi, kad se igra još malo zaoštri , barem 100 takvih situacija po meču pa uživaj gledajući usporene snimke iz 4 kuta kako bi sutradan mogao napisati .. sporne situacije 54-50 , naravno za Lakerse
    (jako, 29. april 2023 10:38)

    # Link komentara

  14. Memfis realno nije bio sav svoj.Oni su pre svega defanzivna,fajterska ekipa.Protiv Lejkersa,to su samo na momente bili.Možda je na to uticala činjenica da su igrali bez klasičnog centra.Svoje propuste u odbrani,nisu mogli ispraviti napadom.Za to nemaju potencijal.Morent,ako želi iskorak u svojoj karijeri,mora dosta popraviti šut.Kako sada igra,njegova igra je jako predvidiva.Lejkersi nisu bili spektakularni,ali više nego zasluženo idu dalje.
    (Miroslav, 29. april 2023 10:32)

    # Link komentara

  15. Je l' to ipet šteluju da onaj cogonja Lebron uzme "prsten", da se iskezi i drži lekcije o svetskoj "pravdi" i čamugama? Jako zanimljivo za gledati...
    (Rhyzm, 29. april 2023 10:26)

    # Link komentara

  16. Vjerovatno i najbolja partija Lejkersa ove sezone generalno. Svi su bili posvećeni i dali doprinos. DiLo igrač utakmice.
    Bruksa će urnisati novinari ako se uopšte i pojavi pred njima s obzirom da ih je izbjegavao zadnjih sedam dana. GSW će izbaciti Sakramento zato što smećari imaju sreće... ili će se neko iz Sakramenta povrijediti ili biti isključen ili će sudije bezobrazno navlačiti.
    (Jezekilj, 29. april 2023 10:24)

    # Link komentara

  17. Morant 3/16, i to im je lider ekipe...
    (uncle tom, 29. april 2023 10:16)

    # Link komentara

  18. Skoro svi vrhunski sportisti u NBA su poznati po tome. Džordan, Kobi i LeBron posebno.
    (Ostin a, 29. april 2023 08:59)


    Sa 39 godina baš i ne. Džordan je okretao čipove sa 39
    (Kris Boš, 29. april 2023 10:02)

    # Link komentara

  19. @ultra boban

    Nisi jedini koji je to pomislio. Na kraju će biti drugi Vestbruk. U stvari on sada nažalost i jeste Vestbruk. Zaleće se na dvojicu, trojicu, šutira pošto je u skoku napravio okret od 90%, itd. Nestvarno je da je Memfis mnogo bolje izgledao sa mnogo bržim i boljim protokom lopte bez njega u ovom doigravanju. Moraće lik da promeni svoju filozofiju igre iz korena jer onakvo basketaško igranje ne prolazi na košarkaškim terenima u doigravanju.
    (smeh, 29. april 2023 09:48)

    # Link komentara

  20. @znanje-imanje

    Ma da, sudije su prelomile ovaj meč 40 razkike u korist Lejkersa:)

    Morent nije ništa kriv
    (JeRemija, 29. april 2023 09:41)

    # Link komentara

  21. @Mare

    Smatram da je Sakramento opasniji od ratnika jer su mladji, svežiji i napaljeniji najblaže rečeno...Kari i Tompson nemaju snage za borbu u 7 mečeva dok Sakramentu to ne predstavlja problem. Uostalom sve će biti jasno sutra uveče pa ćemo videti ko je u pravu od nas dvojice.
    (JeRemija, 29. april 2023 09:40)

    # Link komentara

  22. 40 разлике изгубе у одлучујућој утакмици, а били 2. на западу. Овде нешто није у реду, мајке ми, срамотно стварно, и сад их боли уво одоше одмарати са својим ненормалним парама које добијају за овакву бламажу.
    (Nowitzki, 29. april 2023 09:38)

    # Link komentara

  23. U ovoj seriji nisu Lejkersi imali prednost domaceg terena vec Memfis - Lejkersi su odbranili brejk!
    (Wllaxy, 29. april 2023 09:31)

    # Link komentara

  24. Lebron je cale !
    (Nba true fan, 29. april 2023 09:30)

    # Link komentara

  25. Suci pokusavaju cilo vrime gurati Memphis, da ovo ode u game 7, al Lakersi su jaci i od sudaca.

    Koliko su im samo pobjeda uzeli suci u regularnom dijelu ..
    (Mj23, 29. april 2023 09:27)

    # Link komentara

  26. Мемфис је од најсимпатичније екипе до најомрженије дошао у само годину дана. Ничим изазвани се набедили да су нека велесила, још пљували по свима и улазили у сукоб, па чак и са набијачима. Брукс тражио 40 од ЛеБрона да би га поштовао (као да Џејмсу треба његова валоризација, као да могу у исту реченицу) и Џејмс испоручио 40, и то разлике у одлучујућој утакмици. Мемфис мора да посложи своје приоритете, лидери тима треба да буду ЈЈЈ и Бејн који су једини показали спортски дух и дисциплину, а то се видјело и у њиховим доприносу на терену. Брукса жељно чекају Шангај Шаркси, за боље и није.
    (Дражен, 29. april 2023 09:20)

    # Link komentara

  27. Uzmi brone NBA titulu!!!
    (NBA klasik, 29. april 2023 09:12)

    # Link komentara

  28. u jednom trenutku (prosle sezone) sam bio ubedjen da je Ja ubedljivo najbolji igrac lige ili da ce to postati ove sezone, koliko sam samo pogresio, koliko je fizicki nadaren, barem duplo toliko nema mozga, odlican za regularni deo sezone, smrt za ekipu kad krene PO
    (ultra boban, 29. april 2023 09:10)

    # Link komentara

  29. Veterani GSW jesu ubacili u PO-mod. Zato se i muče sa podjednako brzim protivnikom, da nisu lako bi izgubili. Tompson više nije as. Vigins se nije povratio od neverstva žene. Pul je ili povređen ili sabotira, ne mogu da procenim.
    A Memfis je sam kriv. Nisu iskoristili dok su imali fer suđenje. U zadnje dve to više ne mogu da očekuju. Poslat je Toni Bradrs. Sve nekako cenim da i samo unapred to saznanje da ne vredi, već to urniše nekog i on igra slabo, i bez da sudije to mnogo izrežiraju. Međutim biti fasciniran opasnim Lejkersima je diletantski. Nisu opasni nego Morant se pogubio a povrede ih dovele upravo sad u raspad. Dejvis je jedini bio strašan u odbrani - zaista, ali i gde mu se nijedan faul ne dosuđuje.
    Na 54:37 Rasel igrajući 2 na 2 izlazi iz bloka. Tilman istupa da mu blokira put. Postaje jasno da Rasel hoće da doda alej-up Dejvisu i Tilman ide unazad. U tom trenutku Dejvis - vešto i teško za videti - šakom otpozadi potiskuje Tilmana u donji deo leđa. Taman za koliko on ne uspeva da dokači malo pas i spreči alej up. Dejvis jedva hvata loptu i u padu veliko veštinom je ipak sprovodi u koš. Ali suštinski to je bio faul u napadu. Kad ono ne samo da je koš priznat nego je Tilmanu ni za šta dosuđen faul, a Dejvis je realizovao dodatno slobodno.
    Na 70:47 iz kontre Rivs pravi iz aviona vidljivo tri koraka pa polaže. Oduševljen je sam sobom, i LeBron, I Džek Nikolson... ukratko Holivud. Sudije su po inerciji pomagale iako uopšte nije trebalo, pa utakmice nije ni bilo.
    (znanje-imanje, 29. april 2023 09:05)

    # Link komentara

  30. Tatta dode 5 sati prije meča u dvoranu vježbati sut. Hallo! Je li to normalno?

    I onda isporuci 40 posto za tricu i 60-ak posto ukupno. Klasa. Klasetina.

    Mozda nije zabio 40 koseva Brooksu, ali je na kraju 40 razlike.

    Zbilja je privilegija gledati ovakvog sampiona i posvećenog sportasa.
    (Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad, 29. april 2023 09:00)

    # Link komentara

  31. (JeRemija, 29. april 2023 08:42)

    Skoro svi vrhunski sportisti u NBA su poznati po tome. Džordan, Kobi i LeBron posebno.
    (Ostin a, 29. april 2023 08:59)

    # Link komentara

  32. Lakers-i nisu imali prednost domaceg terena, u LA-u su ostvarili 3 pobede i uzeli brejk u Memfisu. Jel osoba koja pise izvestaje uopste prati NBA redovno?
    (Drug Stari, 29. april 2023 08:36)

    Одбранити домаћи терен и одбранити предност домаћег терена су двије значајно различите констатације, да ли ти користиш мозак...
    (Krajisnik, 29. april 2023 08:59)

    # Link komentara

  33. @Jeremija Ti bi stvarno voleo lebronove ruke na svom telu,koji to veliki igrac nije dolazio u halu ranije pred bitne meceve?? Lako je bilo raditi sta hoces Memfisu u reketu tokom cele serije bez njihovog centra koji je treci skakac lige cini mi se i jos jednog bitnog igraca u rotaciji Klarka. Tezi su protivnici neiskusni Kingsi od ratnika? Mislim da je to velika laz sa tvoje strane! Dejvis 5 blokada,zatvaranja svakog igraca,lik je masina.
    (Mare, 29. april 2023 08:56)

    # Link komentara

  34. Već posle 5 minuta meča je bilo jasno da će Lejkersi oduvati Memfis...

    Gde je Bruks, jel ima neku poruku za Lebrona? Morent šta kaže? Nema konkurenciju na Zapadu?

    Priželjkujem polufinale protiv Golden Stejta jer bi Sakramento bio mnogo teži protivnik za prolazak u finale.

    Inače, imate na netu snimak kako Džejms stiže u halu 5 sati pre meča kako bi vežbao šut! Čovek u 39.godini života prvi stiže u halu i vežba!!! 5 sati pred meč...
    (JeRemija, 29. april 2023 08:42)

    # Link komentara

  35. Lakers-i nisu imali prednost domaceg terena, u LA-u su ostvarili 3 pobede i uzeli brejk u Memfisu. Jel osoba koja pise izvestaje uopste prati NBA redovno?
    (Drug Stari, 29. april 2023 08:36)

    # Link komentara

  36. Lebron i AD su ozbiljna kombinacija, uz Rasela, Rivsa, Hacimiru, Srudera, ozbiljna je to ekipa. Kad covek pogleda ove NBA ekipe svi imaju do 5 vrhunskih igraca, ovi ostali su suvi prosek, zato mislim da je Boston najveci favorit da uzme prsten.
    (laki, 29. april 2023 08:24)

    # Link komentara

  37. Memfis da trejduje Moranta i onda da napadne sledece godine bar finale konferencije... I onako su dokazali da bolje igraju bez njega.
    (Kole, 29. april 2023 08:21)

    # Link komentara

  38. Nisam ljubitelj Lakersa,ali volim sto su roknuli ove odvratne grizlije vise nego ista,bas gadna ekipa..
    (rema90, 29. april 2023 08:19)

    # Link komentara

  39. Cas kosarke. Strasan tim imaju i ako su Lebron i Dejvis zdravi i u formi ne bih se iznenadio da odu do kraja
    (SAF, 29. april 2023 08:18)

    # Link komentara

  40. Morant je i dalje ok sa Zapadom pretpostavljam?
    Naravno, ne simpatisem Lejkerse, ali mi je neizmerno drago sto su prosle ove bez ikakvog razloga nabedjene polutanere.
    (Ragina Glava, 29. april 2023 08:16)

    # Link komentara

  41. Мислим да ће ово бити одлична лекција младом Мемфису. Мање приче, више рада.
    (Lex, 29. april 2023 08:15)

    # Link komentara