Plej-of Džimi

Zvezda Majamija Džimi Batler svake godine, negde u ovo vreme, postaje ponajbolji igrač lige.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Džimi igra neverovatno, svaka ma čast! Ali .. treba reći da ga sudije baš protektuju, nisu svirali očigledno odgurivanje ispod koša u poslednjim sekundama.
    (Ag, 28. april 2023 17:31)

    # Link komentara

  2. Batler je neverovatan. Minesota, Čikago i Filafelfija su najbolju košarku u poslednjih 15ak godina igrali sa ovim čovekom, a i Majami bi daa nije bio Lebron.
    I dalje me jako nervira plej-in sistem koji još više obesmišljava već besmislen regularni deo sezone i nervirao sam se što je Majami ispao ispod Atlante iako je imao 3 pobede više, ali je bar ove sezone pravda pobedila za njih (mada ne i Milvoki koji je dobio jačeg rivala od Bostona).
    (jsx, 27. april 2023 19:09)

    # Link komentara

  3. Ljudi prvo zanemaruju to što odvede timove u plej-of, timove koje su do tada svi živi šurili. Mediji su ga neopravdano napali, jer je javno kritikovao saigrače u prošlosti, prozvali ga kancerom u svlačionici i time stali na stranu likova koji zarađuju milionske sume, a ne daju svoj maksimum na terenu. Da igram na tom nivou uvek bih gledao da sam u timu sa igračima koji imaju tu vatru u pogledu, kao što je Batler, jer se vidi da je čoveku stalo i da će dati svojih 100%.
    (Batler uvek na usluzi, 27. april 2023 16:41)

    # Link komentara

  4. Bravo Džimi! Vrhunska košarka!
    (Pilica, 27. april 2023 16:29)

    # Link komentara

  5. Ovi sto cele godine igraju basket a u plejofu zagrebu, kao da zezaju navijace cele godine, a ovi placaju karte ta utakmicu k'o nasa plata. Ne znam sta bi rekao, ali nije fer prema gledaocima. Moze znaci ali NE-CE! Ali valjda im tako i odgovara, hot-dog, cure na terenu, lete i kucaju, rezultati 150:130, statistika, nikad do sada u istoriji u hiljadu kombinacija,..trc prc
    (Milan, 27. april 2023 15:25)

    # Link komentara

  6. Dobro kad Holidey i Midlton nisu krivci,prosto su fantasticno igrali celu seriju,a tek sto imaju sut..ubilo se :)) Posle kazu sto napadas ovog onog,pa zato sto licemeri kad ne vole nekog stavljaju ovo pod individualni sport,a kad im ne ide u prilog onda krive saigrace i pricaju o timskom sportu.
    (vince carter, 27. april 2023 14:42)

    # Link komentara

  7. Gledao i najzasluznij za porlaz Majamija je Antetokumpo, sa 3 ne moze da pogodi oburc a siluje za 2 gde ga je Adebajo stavio u dzep. Ima 2 sutnute za 3 jedva do oburaca i ispod 50% sut iz igre ukupno a zna se njegov stil igre
    (dasdah, 27. april 2023 14:33)

    # Link komentara