1. Mozda bi Denveru pomoglo da "Head Office" prebace u Kaliforniju pa da sudijama i ostalim iz NBA 'zavaraju tragove'. U Ruralnim sredinama sudijske pistaljke se ne oglasavaju, prosto zanijeme.
    (Sabo, 25. april 2023 11:18)

    # Link komentara

  2. Tako je brate moj ograniceni,Kat i Markanen tako pune Jokica koji je sporiji od Shaqa devedeset puta svaki mec trojkama. Kat trojkas cak ima daleko veci broj poena po mecu od Janisa i daleko je veca zvezda od Janisa u danasnjoj kosarci🙈 A Gober i Luni koliko su brzi i okretni Shaq koji je pretrcavao teren u kontrama za tri sekunde bi im pozavideo.
    (vince carter, 24. april 2023 23:08)

    # Link komentara

  3. (milan11, 24. april 2023 17:48)

    Teški centri su bukvalno istisnuti iz igre zbog smol bola - na svaku dvojku koju on 'sigurica' da, prilično lako primi trojku od nekog KATa, Olinika ili Markonena. Šek je definitivno bio sila prirode, i jeste imao iznenađujuće dobru centarsku tehniku, ali ono preko toga što ga je činilo potpuno nezaustavljivim je tolerisanje faulova u napadu jer publika 'vole' kad se lome table...
    (Džoni, 24. april 2023 21:26)

    # Link komentara

  4. Sekil O'Nil je jedini komentator Inside emisije koji uvek ima pravi odgovor za sve sto se desavalo za vreme utakmice.Tu ne racunam domacina emisije Ernija.Ken Smit je pomalo arogantan i mirise na "crnacki rasizam",dok je Barkli sa sumnjivim intelektom zabavan i veoma popularan brojne publike u USA.Sou je tako zamisljen i zabavan vec deceniju i vise(popularnost je na impresivnih sa 92% gledanosti! Barkli ima problema da se pravilno izrazi u svom misljenju,sto je veoma zabavno,Smit izvrsno analizira pojedine fragmente utakmice, Sekil se drzi cinjenica na utakmicima i retko gresi kad kritikuje igru centara.Dolazimo do zakljucka da izvrsno poznaju kosarku a obzirom na sjajnu igracku karijeru prave odlican tim komentatora pogotovo sto se radi o igracima koji su imali razlicitu rolu u svojim timovima:Sekil centar,Smit bek a Barkli jako krilo i laki centar!
    Izgleda da nekima ne odgovara ova emisija pa se kriticki obrusavaju na komentare svih zaboravljajuci da je emisija ipak sou a ne definitivan stav komentatora trojice legendi NBA! Opustite se, gledajte ili jednostavno iskljucite TV. Meni licno veoma zabavan sou kojeg sa nestrpljenjem ocekujem! Ah, da, umalo da zaboravim da prokomentarisem utakmicu Jokic izvrstan iako je uticao na poraz(masio sl.bacanje pred kraj regularnog toka,a i dva suta u produzetku,pritom polusaj trojke ne racunam),slab doprinos Marija i KCP.Na kraju bez brike po Denver,tim koji gubi 3:1 nikad nije uspeo da prodje u PO istoriji NBA (0:148)nece ni Minesota!
    (beograd011, 24. april 2023 18:53)

    # Link komentara

  5. (milan11, 24. april 2023 17:48)

    Milane legendo, uporedjujes sut coveka koji je 99% pogodaka postigao u radijusu od metar od obruca, sa nekima koji sutiraju malo dalje toga...
    (Pogan, 24. april 2023 18:16)

    # Link komentara

  6. Sekil bi u danasnjoj kosarkaskoj eri grijao klupu.
    (Vladimir, 24. april 2023 17:07)

    Uf, kako da ne! Kao prvo, može da se pretpostavi da bi ostao na težini, brzini i pokretljivosti iz Orlanda, preuzimanje i odbrana mu u tim nešto manjim gaberitima ne bi bili problem, jer je bio vrhunski atleta sa ogromnim rasponom ruku (samo 4 cm manje od recimo krakatog Goberta).
    Kao drugo, Šek je imao šut iz igre oko 58%. Stef Kari ima takozvani efektivni procenat šuta (znači uzme se u obzir da trica važi poen više) oko 58%, a Jokić u karieri oko 59%. Znači po efikasnosti su tu negde, bez obzira što Šek ne šutira trice.
    Kao treće, igrao je on na snagu i naguravanje, ali su ga i mnogo udvajali i tukli, a igralo se mnogo uže. Okružen sa tri-četiri vrhunska šutera kakvi su danas u svakom malo boljem timu, imao bi i dosta više prostora ispod koša, pa se to međusobno anulira. A imao je zapravo i dosta solidan povratan pas, nije da nije znao da asistira, tako da bi ga bilo preopasno udvajati.
    Kao četvrto, zbog njegove dominacije i ostali timovi morali bi više da koriste teške centre, pa ne bi mogli toliko da igraju sa niskim petorkama.
    Bio bi on i danas velika zvezda sa sličnom statistikom nego tada, a timski uspeh zavisio bi naravno dosta i od saigrača sa kojima bi ga okružili.
    (milan11, 24. april 2023 17:48)

    # Link komentara

  7. Sekil bi u danasnjoj kosarkaskoj eri grijao klupu.
    (Vladimir, 24. april 2023 17:07)

    # Link komentara

  8. @vince carter
    Ima na netu da se nadje podcast/interjvu sa Kobijem gde Kobi kaze da bi Šek bio nezaustavljiv da je imao njegove radne navike….
    (Samo za tebe….., 24. april 2023 16:47)

    # Link komentara

  9. Kosarkaski mozgovi nisu bili uz Denver! Tako mi bolje zvuci, obzirom na resenja koja su birali u napadu. Ekipa sa najvecom sujetom u ligi! Marej, Porter...strasno! Imaju samo tri igraca koji kosarku kapiraju kao timsku igru! Caldwell-Pope, Godron, Jokic...premalo
    (VR46, 24. april 2023 15:52)

    # Link komentara

  10. @bljuzgo Pa neko sa predispozicijama Shaqa koji je iznosio loptu od kosa do kosa,koji je radio i crossover driblinge (pogledaj protiv Dankana) koji je imao spin,rolling,odlican footwork,neverovatno okretan,bio bi apsolutno lud da uzme i gadja trojke a da ne koristi svoje predispozicije u odnosu na druge,gde em ce ga udvajati i oslobadjati prostor drugima em ce protivnici ulaziti u problem sa licnim greskama trolcino!
    (vince carter, 24. april 2023 15:48)

    # Link komentara

  11. Ovaj covek je primer kako jedan totalni antitalent napravi karijeru i novac.Covek nije u zivotu pogodio trojku,dalje od jednog metra jedva,jedimo sto je bio krupan i progura se do obruca i spusti loptu.I on da komentarise sad,bez veze.
    (Bljuzgo Drpović, 24. april 2023 13:44)

    Nikad nije kasno da se prebaciš na praćenje nekog drugog sporta. Ovo ti baš i ne ide.
    (kentaur, 24. april 2023 15:46)

    # Link komentara

  12. Mesi je isto antitalenat. Glavom tesko može da da gol, a nikada u karijeri nije odbranio penal...
    (Ayala, 24. april 2023 15:46)

    # Link komentara

  13. Shaq je bio bog i otac u svoje vrijeme..sila kakvu ja koji pratim NBA jako dugo nisam nikada vidio. Tko može o njemu negativno pisati taj je baš promašio ceo futbal.
    (Donny Brasco, 24. april 2023 15:27)

    # Link komentara

  14. a zasto ne napuniti jos jednom dvoranu? tv prava, reklame... svaka utakmica kod kuce donose milione dolara.
    (migi, 24. april 2023 15:18)

    # Link komentara

  15. Ovaj covek je primer kako jedan totalni antitalent napravi karijeru i novac.Covek nije u zivotu pogodio trojku,dalje od jednog metra jedva,jedimo sto je bio krupan i progura se do obruca i spusti loptu.I on da komentarise sad,bez veze.
    (Bljuzgo Drpović, 24. april 2023 13:44)

    Au derane...ti nisi gledao Šeka. Nikad.
    (StevieG, 24. april 2023 14:56)

    # Link komentara

  16. analize posle mečeva su im kao da većinu gledaju nhl, a ne nba. jasno je da su oni tu godinama kao pojave, za njih je isiah thomas pojam analitike. bitno je da obrću se repa.
    (Mek Grejdi, 24. april 2023 14:22)

    # Link komentara

  17. @Ovaj covek je primer kako jedan totalni antitalent napravi karijeru i novac.Covek nije u zivotu pogodio trojku,dalje od jednog metra jedva,jedimo sto je bio krupan i progura se do obruca i spusti loptu.I on da komentarise sad,bez veze.
    (Bljuzgo Drpović, 24. april 2023 13:44)

    Šakil O'Nil antitalenat!? Prijatelju, očigledno je da ne pratiš i još manje razumeš košarku. Svakako nisi video snimke sa početka njegove NBA karijere ili još starije iz srednje škole, čovek je leteo po terenu sa sjajnim pregledom igre. Kada se sve to spojilo sa njegovom neverovatnom snagom, dobili smo najdominantnijeg igrača u istoriji košarke. Inače šut za 3 nije pokazatelj ama baš nikakvog talenta.. već samo jedna od veština potrebna za uspeh u ovoj disciplini sporta.
    (Lars, 24. april 2023 14:12)

    # Link komentara

  18. (Bljuzgo Drpović, 24. april 2023 13:44)

    Ovaj komentar je primer kako jedna totalna neznalica moze da dopusti sebi da komentarise sad, bez veze.
    (evoba, 24. april 2023 14:11)

    # Link komentara

  19. (Bljuzgo Drpović, 24. april 2023 13:44) # Link komentara

    Jesi ti gledao njega kako igra?
    (nba, 24. april 2023 14:10)

    # Link komentara

  20. Ovaj covek je primer kako jedan totalni antitalent napravi karijeru i novac.Covek nije u zivotu pogodio trojku,dalje od jednog metra jedva,jedimo sto je bio krupan i progura se do obruca i spusti loptu.I on da komentarise sad,bez veze.
    (Bljuzgo Drpović, 24. april 2023 13:44)

    # Link komentara