1. Suteri treba da dobijaju loptu da bi sutirali. Problem je sto Bogi ne dobija loptu. A i kad dobije, cesto je to situacija kada vise nema vremena za sut, pa mora da opali kako god... Treba pogledati statistiku Atlante - recimo Trae je drugi igrac u celoj ligi kada se gleda koliko je imao loptu u svojim rukama (Luka Doncic je prvak). U toj listi (gledam prvih 30) je i Murray takodje, znaci njih dvojica konstantno imaju loptu u svojim rukama. U svakoj utakmici Atlante koju sam gledao video sam Bogija potpuno samog, a da mu Jang ne dobaci loptu. - Sve je jasno...
    (Dejan Lekic, 25. april 2023 15:42)

    # Link komentara

  2. Nevjerovatno je koliko je Bogdanović poenterski konstantan u Play Offu. Uhvatio se na 14 poena u prosjeku i to je to. Ni gore ni dole, već treći Play Off. Doda li se tome da mu je i prosjek karijere takođe oko 14 poena, može se zaključiti da je to to. Nije opšte loše, ali ostaje osjećaj da je to moglo i bolje.
    Trebao bi uzeti i dres sa brojem 14.
    (WillyWonka, 24. april 2023 10:24)

    Bogi je igrač kolektiva ! Nije on za ovakve divljacke ekipe ! Ne ocekuje se da sipa 30p svaku utakmicu, ali dečko zna košarku, zna da brani, kretanje bez lopte i ostali fundamenti košarke ! Nažalost Kingsi kad je igrao, imali su mlade košarkaše, koji su tek ucili, i neki sazreli kao Fox, dok ovde u Atlanti Jang i Marej su katastrofa ne samo za Bogija već i za ostale saigrače, prosto nemaju pojma šta je kolektiv ! Kad vidiš Boston, jeste da imaju dva tri glavna igrača ali i ostali nisu zaboravljeni, svi su ukljuceni u igru, svako na svoj način i ulogu ali tu su, u Atlanti samo ova dvojica dave sve ostale !
    (JPR, 25. april 2023 11:39)

    # Link komentara

  3. Bježi Bogdane otale
    (lewis 501, 24. april 2023 08:20

    A gde druze moj da bezi
    Gde god da ode nece biti prva druga pa ni treca opcija ,to je realnost
    Evroligaski klub je jedino gde bi bio prva opcija
    (Urox, 24. april 2023 15:14)

    # Link komentara

  4. Tre Jang je bio najbolji u redovima Atlante sa 35 poena???
    koš iz igre 11
    šut iz igre 26
    koš za tri 4
    šut za tri 10
    (sergio, 24. april 2023 14:22)

    # Link komentara

  5. Sanjao da je namestio ruku
    (Blek Stena, 24. april 2023 12:40)

    # Link komentara

  6. Možda i grešim, ali mi se čini da će posle ovog PO u Atlanti doći do većih promena. Redosled je već standardan za NBA, prvo ide trener (već otišao), a posle idu igrači (i to neki od bitnijih). Da li će to uticati na to i da Bogdan ode (a trebalo bi), i nisam baš toliko siguran, ali mi se čini da je veća verovatnoća da Jang ode. Valjda shvataju da im je jedan Marej/Jang sasvim dovoljan, i da su dva previše, a da bi im igra uz još neke igrače dosta bolje izgledala sa Marejem koji je ipak upotrebljiviji u odbrani.
    Bogdan bi trebao da ode, ali samo na bolje, nikako na lošije (pa da se zakopa kao Bojan u Detroitu). A pitanje je šta za njega može biti bolje od neke renovirane Atlante bez Janga. To bi u svakom slučaju morala da bude neka PO ekipa.
    (posmatrač, 24. april 2023 12:20)

    # Link komentara

  7. Bogdana su ubile sudije . Bunio se kod jedne licne i dobio je tehnicku. On se ne buni i ne kuka na sudije kao neki. Kada je usao u igru posle toga , posle samo par minuta i sesta licna, koja nije postojala..Ovo mu se ne desava a pokazuje da se dosta trudio u odbrani ali je neverovatno sta sve sudije sviraju a sta ne sviraju?? To ne moze da se shvati..U prosloj ga covek odvali ramenom, postigne kos i nema licne?? A nocas sviraju gluposti..
    (ccc, 24. april 2023 11:27)

    # Link komentara

  8. Bitno je da je Jang najbolji a da vidimo kako? U prvom poluvremenu ga nigde nema, 10 poena, losa igra i takvom igrom je omogucio Bostonu prednost, dvocifrenu celo poluvreme i onda Atlanta po svom obicaju celo drugo poluvreme juri zaostatak? Ali Jang..35 poena, to je vazno. Nikako da shvatite da nije bitan broj poena vec trenutak kada igrac promasuje.Ako imaju zaostatak 6 poena, u sledecem napadu ti sutiras za 3 sa 10 m? I umesto da se organizuje napad i poentira, primis trojku iz kontre?? Nije 3, 4 zaostatka, nego 9?? O takvom trenutku ja pisem. I to se ponavlja u toku utakmice, ne samo Jang. Gledam svaku utakmicu Atlante i iskreno..smucilo mi se kako igraju. O treneru ..necu nista da kazem. Nije problem da je Boston bolja ekipa. Problem je u tome da je upravo zbog ovoga sto pisem bolja ekipa...Jer oni sutiraju bolje za 3 poena a ovi u Atlanti su svi veliki suteri? Od njih ne mozes da dodjes na red za sut? Kolins i Sadik su posebna prica. Sadik 0-3 za 3 poena a kada primi loptu vidi samo kos. Taj nece dodati pa da mu je zivot u pitanju. Ovo je neozbiljan tim i nece sa ovakvom igrom nikada nista da promene i imaju bolje rezultate. Na kraju, jedva su i usli u plej of..
    (123, 24. april 2023 11:16)

    # Link komentara

  9. Bogdan igrao 19 minuta, ne moze svaku utakmicu da od 8 suteva ima 75%, jos je dobro sto je imao tih 8 suteva s obzirom koliko je puta ima loptu u rukama. Na kraju 3. cetvrtine Jangu je draze da suta sa pola, nego da doda Bogdanu koji je sam na trojci i gde je prethodni napad pogodio trojku.
    Inace bilo je 8 razlike, mada su Jang i Marej na kraju pogadjali trojde sa 10 metara, ali u svakom slucaju Atlanta je primila 5 poena zato sto je Jang ostao u napadu da se svadja sa sudijama, a ne da se vrati u odbranu pa posle neka se svadja. Jednom i Hanter je tako uradio, to je 7 poena.
    (BojanNS, 24. april 2023 11:11)

    # Link komentara

  10. Snajper još uvek namešta ruku. Traje to godinama ali namestiće kad tad.
    (sos, 24. april 2023 10:25)

    # Link komentara

  11. Nevjerovatno je koliko je Bogdanović poenterski konstantan u Play Offu. Uhvatio se na 14 poena u prosjeku i to je to. Ni gore ni dole, već treći Play Off. Doda li se tome da mu je i prosjek karijere takođe oko 14 poena, može se zaključiti da je to to. Nije opšte loše, ali ostaje osjećaj da je to moglo i bolje.
    Trebao bi uzeti i dres sa brojem 14.
    (WillyWonka, 24. april 2023 10:24)

    # Link komentara

  12. klasicni 'snajper', ne moze da poveze 2 dobre partije cak ni da mu zivot od toga zavisi
    (Kole, 24. april 2023 09:29)

    # Link komentara

  13. Glupi trener ne dozvoljava Bogdanu da igra, klasicna diskriminacija.. Onaj prosli M.Milan je bio 3x bolji!
    (Albertoo Galorini, 24. april 2023 08:30)

    # Link komentara

  14. I pre pocetka serije, realno je bilo da bude 4 : 1 ili 4 :0.
    Ni Filadelfija im nece oteti vise od dve pobede, a kamoli ova grupa gradjana.
    (Ragina Glava, 24. april 2023 08:21)

    # Link komentara

  15. Bježi Bogdane otale
    (lewis 501, 24. april 2023 08:20)

    # Link komentara