1. Triple-dabl? Mislite trojka i obican kos (dvojka)? Zaboga, zasto ne srpske reci? Sta kazete, dao je tripl? Ne moze se ostati od vasih naslova tripl-dabl, po milion puta.
    (panem et circenses - Profesorka engleskog, 23. april 2023 15:10) # Link komentara

    znaci verovatnoca da se doticna profesorka vrati je u ravni sa apsurdnosti njejzinog komentara.

    gospodjo-ice triple double (stands for) stoji za trostruku duplu "sto ti i sama rec kaze ko sta radi .pikac

    a inace misli se na dvocifrenu statistiku (double) tri puta - poen/skok/asistencije - tri puta vishe od deset, 'nash..
    (shambho, 23. april 2023 22:56)

    # Link komentara

  2. Triple-dabl? Mislite trojka i obican kos (dvojka)? Zaboga, zasto ne srpske reci? Sta kazete, dao je tripl? Ne moze se ostati od vasih naslova tripl-dabl, po milion puta.
    (panem et circenses - Profesorka engleskog, 23. april 2023 15:10)

    # Link komentara

  3. Mene zanima sta ce da kazu ovi redom MR.melbourne,baron,Vince Carter i kengur kada Jokic ove sezone i osvoji titulu i NBA prsten koji ce tada da im budu izgovori?
    Mada i onako je to jedan isti lik nemoguce je imati 4 takvih bildeta u istom vremenu.
    (Mynx, 23. april 2023 02:54)

    # Link komentara

  4. Kratlo i jasno - nemam riječi da opišem ovu lakoću Jokićevog igranja. Nadam se da je ovo tek tri od konačnih 16 pobjeda.
    (WillyWonka, 22. april 2023 17:11)

    # Link komentara

  5. (Moljac, 22. april 2023 06:32) Ja se pitam šta prosečan motač kabolova kao ti ima od svega napisanog?
    (Aragorn, 22. april 2023 15:04)

    Je li ovo kao trebalo da bude nešto duhovito?

    Evo ovako: kao penzionisani profesor istorije, zadovoljstvo mi je da noću gledam NBA, ne samo Denver, i da posle toga lepo odspavam do podne, pa popodne u šetnju. Uveče čitam knjige, na primer. Ili ćaskam sa ženom, isto penzionerkom. Inače, košarku gledam još od 1967, kad su počeli prvi prenosi.

    A čime se vi bavite?
    (Moljac, 22. april 2023 17:04)

    # Link komentara

  6. @jsx Bukvalno nikada u debati nisam upotrebio Dzordanove titule. Mislim da nikada u zivotu nisam napisao 6-0 jer ja ne zelim da budem kopija drugih. Sto se tice Maradone i Mesija i uopste kosarke i fudbala,totalno besmislena poredjenja. U kosarci jedan igrac i moze da utice na igru u velikoj meri sto je u fudbalu nemoguce,Maradona nikada nije igrao za ekipu pribliznog kvaliteta kao Messi,on je poceo da igra za ekipu koja je eksplodirala i osvojila i ligu sampiona bez njega i posle toga su samo nastavili da rastu. Evo i sada ce osvojiti titulu prvaka spanije. Sada i slazem da je Messi ipak broj jedan.
    (vince carter, 22. april 2023 15:17)

    # Link komentara

  7. @jsx Tacno tako,da Jokic nije Srbin ja bi redovno imao podrsku farmera,ali stvar je u tome sto ja tada ne bi bio protiv Jokica,vec protiv pljuvaca,doduse pola od njih ne bi tada ni pratili nba🤷 Oni su sve isto pisali protiv lebrona kako ne bi mogao da igra tada i tada (sto ja nikada nisam rekao,kao ni o Jokicu) vec je poenta totalno druga,da ne mogu da se uporedjuju vremena na nacin koji oni to rade. Inaçe,nisam ni Peny Hardaway ali slazem se da imamo neka slicna vidjenja.
    (vince carter, 22. april 2023 15:09)

    # Link komentara

  8. (Moljac, 22. april 2023 06:32) Ja se pitam šta prosečan motač kabolova kao ti ima od svega napisanog?
    (Aragorn, 22. april 2023 15:04)

    # Link komentara

  9. A vidi farmeri misle da sam ja Kengur😂 @kozuki mozes da izmisljas koliko hoces nikada ja nisam pisao da je Meli skolovao Jokica i nema potrebe da vas zovem Jolomani,kad vas vec odavno nazivam farmerima🤷 @dex Bukvalno nikada ne proveravam statistiku,sta reci o likovima koji prozivaju Shaqa,Hakima,Juinga na ustrb Jokica a onda napisu da bi Embid bio rezerva 90tih,sto u prevodu znaci da bi to bio i Jokic jer ako je njegov najveci rival rezerva....kakve cepanke😂 Kaze lik ja mrzim,jel to pisu isti ljudi koji bukvalno mrze Lebrona,Embida,jedan cak pise da se radovao Kobijevoj smrti,kakvi bolesnici🙈
    (vince carter, 22. april 2023 14:44)

    # Link komentara

  10. Prvo, da se razumemo uvek je moguće ostaviti komentar pod tuđim nikom, kao što su stavljali za Jeremiju da piše erotske komentare o Lebronu.
    Međutim, vince ako ima dupli nalog to jedino može da bude hardaway pošto je sličan stil i ista poenta da je sve bilo lepše nekad. On nije protiv Jokića pa ni protiv Lebrona nego oni igraju danas, pa on mora da objasni kako u nekoj drugoj eri oni ne bi dali više od 2 poena. Kad upoređuje Lebrona sa Džordanom reći će kako Džordan
    ima više titula, ali to što Mesi ima trostruko više trofeja od Maradone će odjednom biti nebitno. Nije ni jedini koji isto misli samo žulja što je makar principijalan pa piše isto i o Jokiću. Da je Jokić Čeh imao bi redovno više pluseva nego minusa.
    (jsx, 22. april 2023 14:30)

    # Link komentara

  11. Citam ove komentare i ne mogu da se nacudim licemerju,vidim neka cepanka @slobo me proziva i pominje "gluplji" oblik a obraca se coveku koji ih ocigledno sprda,krdo farmera u prevodu. Ja ne mogu da verujem da ovi likovi mogu nekome da napisu da je pljuvac a oni su bukvalno pljuvaci svega sto nije nase. Degeni bez dva zuba u glavi su nalazili mane bukvalno svakom igracu u Nba ligi,na Karija koji je promenio nacin igranja kosarke su pokrenuli hajku prosle sezone dok je bio na mestu Embida,danas je Embid sutra bi bio neko drugi. Bukvalno niko nije rekao da ce Minesota praviti probleme denveru osim njih samih fanova denvera. U anonimnoj anketi medju igracima Gober je proglasen teskom prevarom i naglaseno je da on samo zna da udari blokadu i nista vise,covek nema footwork i sa tim ne moze da predstavlja problem nijednom igracu koji ga ima i koji lako moze da ga okrene ili je jaci od njega kao Embid koji mu je ubacio 45. Pau Gasol se bukvalno igrao sa njim sa 36 godina i ubacio mu 40 u reprezentaciji. Dodje lik koji ne zna dve stvari o nba ligi da me proziva,slobo cepanka??
    (vince carter, 22. april 2023 09:55)

    Ma dobro, pusti to... Jokic nema pojma, Denver nema pojma bla bla, znamo :) Reci ti nama kako si? Nema te neko vreme, zabrinuli smo se, iskreno.. :)
    (Pera Ždera, 22. april 2023 12:25)

    Ma gde ga nema brate, tu je on, samo se potpisuje sa "Kengur". Vidi se da je to on, samo je razlika sto se preko tog nicka bas razmahao sa srbofobnim komentarima.
    (Mehh, 22. april 2023 13:53)

    # Link komentara

  12. Kaze City ovo jedva docekao nakantace ih samo tako a Bajern verovatno doveo Tuhela jer je streptomicin za City,dobio ih u finalu lige sampiona i finalu kupa?
    (vince carter, 23. mart 2023 23:08)


    Ne javljaj se, "cepanko". :^)
    (Kozuki Oden, 22. april 2023 12:54)

    # Link komentara

  13. CheRoma
    Na YouTube sam ladno naleteo na vince-a, bukvalno potpisan "vince carter" i proziva Jokica onako najjadnije sa onim "Skola i Meli su ga skolovali" i ostalim jadnim prozivkama...
    (Kozuki Oden, 22. april 2023 12:52)

    # Link komentara

  14. Denveri nisu imali bacanja jer ovi nisu mogli da ih uvate da ih fauluju.
    (Rekreativac, 22. april 2023 12:26)

    # Link komentara

  15. Citam ove komentare i ne mogu da se nacudim licemerju,vidim neka cepanka @slobo me proziva i pominje "gluplji" oblik a obraca se coveku koji ih ocigledno sprda,krdo farmera u prevodu. Ja ne mogu da verujem da ovi likovi mogu nekome da napisu da je pljuvac a oni su bukvalno pljuvaci svega sto nije nase. Degeni bez dva zuba u glavi su nalazili mane bukvalno svakom igracu u Nba ligi,na Karija koji je promenio nacin igranja kosarke su pokrenuli hajku prosle sezone dok je bio na mestu Embida,danas je Embid sutra bi bio neko drugi. Bukvalno niko nije rekao da ce Minesota praviti probleme denveru osim njih samih fanova denvera. U anonimnoj anketi medju igracima Gober je proglasen teskom prevarom i naglaseno je da on samo zna da udari blokadu i nista vise,covek nema footwork i sa tim ne moze da predstavlja problem nijednom igracu koji ga ima i koji lako moze da ga okrene ili je jaci od njega kao Embid koji mu je ubacio 45. Pau Gasol se bukvalno igrao sa njim sa 36 godina i ubacio mu 40 u reprezentaciji. Dodje lik koji ne zna dve stvari o nba ligi da me proziva,slobo cepanka??
    (vince carter, 22. april 2023 09:55)

    Ma dobro, pusti to... Jokic nema pojma, Denver nema pojma bla bla, znamo :) Reci ti nama kako si? Nema te neko vreme, zabrinuli smo se, iskreno.. :)
    (Pera Ždera, 22. april 2023 12:25)

    # Link komentara

  16. ma kakav Vince. Kengur je maliciozan, a Vince je samo nadobudan..
    (Obrad, 22. april 2023 10:37) 

    # Link komentara

    Kengur i jeste isti lik. Vince ovamo se trudi biti sarkasticno i ironicno pametan, dok kroz Kengura ostavlja svoje prave maliciozne komentare. Tako i ne ispada jedina budala koja je negativna na ovim vjestima. Vince, odrasti covjece, eto priznajemo ti da si u pravu, prestani smarati. Ti mrzis covjece
    (CheRoma, 22. april 2023 11:56)

    # Link komentara

  17. Od ovih 12 asistencija realno 4 mogu da se nazovu asistencijom u smislu da njemu samom moze da se pripise taj kos,sve ostalo su preuzimanja lopti iz ruke,ulazi na kos i neke trojke iz trka.
    (Mare, 22. april 2023 09:17)
    kako njemu da se pripiše taj koš ako ga on nije postigao, već asistirao? o Bože budale..
    (Frenki, 22. april 2023 11:52)

    # Link komentara

  18. Marej i Porter nose ovu seriju, Jokic brine samo o svojoj statistici.
    (., 22. april 2023 11:20)

    # Link komentara

  19. Citam ove komentare i ne mogu da se nacudim licemerju,vidim neka cepanka @slobo me proziva i pominje "gluplji" oblik a obraca se coveku koji ih ocigledno sprda,krdo farmera u prevodu. Ja ne mogu da verujem da ovi likovi mogu nekome da napisu da je pljuvac a oni su bukvalno pljuvaci svega sto nije nase. Degeni bez dva zuba u glavi su nalazili mane bukvalno svakom igracu u Nba ligi,na Karija koji je promenio nacin igranja kosarke su pokrenuli hajku prosle sezone dok je bio na mestu Embida,danas je Embid sutra bi bio neko drugi. Bukvalno niko nije rekao da ce Minesota praviti probleme denveru osim njih samih fanova denvera. U anonimnoj anketi medju igracima Gober je proglasen teskom prevarom i naglaseno je da on samo zna da udari blokadu i nista vise,covek nema footwork i sa tim ne moze da predstavlja problem nijednom igracu koji ga ima i koji lako moze da ga okrene ili je jaci od njega kao Embid koji mu je ubacio 45. Pau Gasol se bukvalno igrao sa njim sa 36 godina i ubacio mu 40 u reprezentaciji. Dodje lik koji ne zna dve stvari o nba ligi da me proziva,slobo cepanka??
    (vince carter, 22. april 2023 09:55)

    Uopšte nije teško znati o NBA više od tebe, jer tvoje znanje o NBA je ravno nuli. Ti znaš da koristiš internet i da nalaziš kojekakve besmislene statistike tipa Kari je čovek sa najviše trojki u plej ofu što nema nikakve veze sa Jokićem. Uglavnom, tvoja statistika nabacana zbrda-zdola nema nikakve veze sa temom i uglavnom je kontradiktorna samoj sebi.
    (Dex 1, 22. april 2023 11:18)

    # Link komentara

  20. Svako ko razmisli realno, vidi da je Denver favorit da uđe u finale NBA. Za razliku od prošle godine gde su u PO ušli bez Mareja i Porter Jr-a i sve je vukao Jokić, i ušli umorni. Pretprošle god su stigli u finale zapada, ali posle dva preokreta u PO od 1:3 u 4:3. Da bi onda preumorni u finalu zapada otišli na Lakers-e i tamo se dosta dobro držali sobzirom na umor. Sada tog umora neće biti, i jer prvo kolo PO vode 3:0. Denver ima prostora da popravi odbranu, a to može sa većom rotacijom igrača koji treba da grizu u odbrani. U napadu su jako dobri tu nema niko odbranu od njih jer Jokić je razigrao ekipu i u napadu melju. Ali ako pojačaju odbranu niko neće proći ispod 20 razlike protiv njih
    (posmatrac, 22. april 2023 11:14)

    # Link komentara

  21. Šest dvocifrenih igrača Denvera, uz još dvojicu na samo koš od toga.
    Svako u timu je imao neke svoje blistave momente, i uz 32 asistencije, 8 više uhvaćenih lopti, generalno dobru odbranu, to je bilo to.
    Siguran sam da Jokić najviše voli kada ovako izgleda statistika Denvera posle meča.
    U prvoj četvrtini, izgleda još uvek pod utiskom prethodnog meča, Marej "svemogući" ih je malo kanalio (sve dok se nije kasnije smirio na klupi), ali su se opet i pored toga držali Ok. Posle, kada je sve došlo na svoje, Minesota više nije mogla da im priđe. MPJ je izgleda konačno sazreo, bio sjajan, i to više nije slučajnost.
    Sudije, šta napisati, ovo postaje već ozbiljan problem za Denver, i moraju da smisle kako da izvrše nekakav pritisak na njih sa klupe. Bolje je i neka tehnička, nego onakvo suđenje u kontinuitetu.
    Mislim, lepo je to od njih što misle na Jokića pa su mu evo omogućili da napravi još jedan rekord u PO, sa TD bez slobodnih bacanja, ali šalu na stranu, doći će posle ovih i neki ozbiljniji protivnici, i onda će ih ovakvo njihovo suđenje više koštati. U prethodnom meču MPJ, a sada Jokić u problemu sa ličnim, a za to vreme na suprotnoj strani...
    Minesota prosto "razbija" Denver 35:13 u slobodnim bacanjima, a Edvards Jokića i BB sa 15:0, dok je MPJ-a "dobio" sa 15:1!
    Dakle, neko bi mogao da izvede potpuno pogrešan (nemoguć) zaključak da je sinoć Gober čuvao Jokića bez faula pri šutu, kao i da BB i MPJ uopšte nisu napadali reket i poentirali, a bilo je baš sve suprotno od toga.
    (posmatrač, 22. april 2023 11:13)

    # Link komentara

  22. Mene samo zanima đe su oni "stručnjaci" koji su kritikovali Melouna, Mareja, Portera, igru Denvera...?
    (Dark, 22. april 2023 11:08)

    # Link komentara

  23. Sjajno - odmorili su glavne igrače pred Minesotu, i ako ih počiste sa 4:0 idu na sledeće takodje odmorni, a Klipersi i Sansi se već grčevito bore za taj prolaz dalje.
    (Mendi, 22. april 2023 11:08)

    # Link komentara

  24. @Kengur, au brate al su tebe maltretirali u osnovnoj hahha. Mukice
    (bruder, 22. april 2023 11:02)

    # Link komentara

  25. Nisam gledao uzivo, odgledacu sada reprizu.. Bacio pogled na statistiku, Jokic bez slobodnih bacanja TD uz dobar %, Mareja nije hteo sut 1/6 za tri ali se izkontrolisao, imao samo 16 suteva i cak 9 ass, sve pohvale, konacno zrelo rezonovanje.. Mpj odlicni procenti sto znaci da je imao dobru selekciju suteva.. Gordon 14 poena sa malo suteva, opet dobra selekcija bez umisljanja.. Kcp klasika, odbrana i 50% na malo suteva.. Brauni energija sa klupe i dobri %, sve u svemu svako imao svoj doprinos, timska pobeda.. Ostaje stari problem, odrana na elitnim bekovima i tretman kod sudija.. Videcemo dokle mogu sa svim ovim vrlinama i manama, pogotovu sto idu na bukera i durenta.. Po meni, teoretski, treba ih pustiti vise da sutiraju za tri, a zatvoriti im poludistance, CP je vec umoran, ne organizuje, vec ovi naizmenicno igraju 1na1 i pune sa polidistance, klupa im je ocajna, barem za sada, i tu vidim razliku u korist denvera.
    (pant-LA, 22. april 2023 10:59)

    # Link komentara

  26. (Mare, 22. april 2023 10:06)

    Mare, vidi se odma da si veliki "mislilac" koji smatra da se nivo inteligencije meri time koliko je neciji stav razlicit od misljenja vecine (iako je ovde u pitanju ocigledna stvar), samo ni tvoj odgovor nema veze sa onim sto sam ja napisao, odnosno sta si kao slucajno preskocio da odgovoris.
    Ako je po tebi sve zivo asistencija, sto svi ostali nemaju po 20 asistencija po utakmici? Sto bekovi nemaju po 30 asistencija? Jel drugi centri ne umeju da uruce loptu? Mozda je Marej najbolji bek u ligi koji pogadja posle urucenja?

    U iscekivanju odgovora od tvog avangardnog koeficijenta inteligencije...
    (Pogan, 22. april 2023 10:53)

    # Link komentara

  27. Finale zapada Denver-Sakramento
    (aca, 22. april 2023 10:01)

    Da ne brzamo, pre idu Sansi, po kladionicam prvi favorit zapada. Ipak su tu Derent, Buker, Ajton, Pol...
    Jokiću ne ide baš lako sa Ajtonom.
    (Goran, 22. april 2023 10:48)

    # Link komentara

  28. @ Bojan, ma kakav Vince. Kengur je maliciozan, a Vince je samo nadobudan..
    (Obrad, 22. april 2023 10:37)

    # Link komentara

  29. Jokic po običaju panj u odbrani.
    (me myself and i, 22. april 2023 10:35)

    # Link komentara

  30. Kraj sezone nije bila kriza vec cekanje PO, Denver je stvorio tim.
    Ne glatko ali uspeli su.
    Kako se to desilo: White, Watson, Braun visoki pikovi, nije se mnogo ocekivalo.
    Doveli su Ish Smith simpatican ali ne PO nivo i DeAndre Jordan - "sta ce nam taj?".
    Cancar i Nnaji su imali dobrih momenata, prvi je puno napredovao, ali ipak obojica nemaju prirodnu spretnost, virtuoznost, cvrstinu (Nnaji) da bi igrali na najvisem nivou. Mozda jednog dana...
    Reggie Jackson, Bryant, izgledalo je dobro, ali veliko razocaranje. Bryant mi izgleda kao da je uvek uplasen...
    Uncle Green je vise izgledao kao Deda Green.
    Ali iznedren je tim od 8!
    Green se malo probudio.
    Braun je izborio mesto u rotaciji. Iako izgleda malo kruto, odlican je atleta i defanzivac, uvek izmedju svog igraca i kosa. Napad ok, kontrolisan, bice jos bolji. Watson stize dogodine, bice blokada!
    Gordon bolji nego ikad, unosi protivnike u kos (malo teze protiv Gobera i KAT).
    Bruce Brown i KCP kljucne prinove, ogromno pojacanje.
    MPJ najvise napredovao, vise nije smesan u odbrani, ume i ulaz kad treba, sut odlican, povratne lopte pod kosem. A mislio sam da nikad nece igrati vise od mesec bez povrede!
    Murray opet kao buble Murray, sposoban da preuzme tim kad ustreba (dobro nekad i divlja).
    Jokic prvi TD zato sto je to prva utakmica gde je fokus bio od pocetka do kraja, bice jos bolji.
    On 0 ft, ceo tim 13, M 35! Mirise na metlu, a M je izgubila od Lejkersa tek u OT.
    Posle toga sve tesko, ali sve moguce!
    (Pera, 22. april 2023 10:32)

    # Link komentara

  31. Ocajnu odbranu igraju.
    Jokic narocito.
    Sl kolo ako jednu pobede, bice dobro.
    Sudije nemaju kriterijum.
    Hoce cvrscu igru, pustaju ozbiljne faulove...pa dunu glupost.
    (Apostolos, 22. april 2023 10:32)

    # Link komentara

  32. z
    (Pera, 22. april 2023 10:31)

    # Link komentara

  33. Jedan je Embid
    (Vladimir, 22. april 2023 08:23)
    Jel ti to mama rekla
    (Hogar, 22. april 2023 10:16)

    # Link komentara

  34. Denver ovo gubi 4:3.
    (Michael Jordan, 22. april 2023 09:42)

    Moguce da ce Min pocetkom utakmice povesti 4:3 i to je to.
    (aca, 22. april 2023 10:16)

    # Link komentara

  35. Veeelika je steta sto onaj drugi ruki Vatson nije bio zdrav ove sezone, uboli su njega i Brauna za sve pare na draftu...
    (Kozuki Oden, 22. april 2023 10:16)

    # Link komentara

  36. KOd njih košarka kreće u aprilu. Denver zreo za finale.
    (Dragan Lo, 22. april 2023 10:11)

    # Link komentara

  37. Jolomane pero zdero,potpuno si u pravu za ovo karijera prosecnog srpskog pljuvaca,mislim da se prepoznajete jer ovako osporavate sve igrace koji se ne zovu Jolo. I da,nba je cirkus sve dok Jolo nije u pitanju,kako si se samo prepoznao! Moja prognoza je bila da ce Lejkersi u prvom kolu poslati Joloa kuci,ali srecom po njih Minesota je uzela to mesto. Budite uvereni da ce Finix odraditi taj deo posla ako prodju Kliperse,ima da eksplotisu Jolovu odbranu tokom celog meca kao kad su ih pocistili.
    (Kengur, 22. april 2023 09:25)

    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
    (Pera Ždera, 22. april 2023 10:10)

    # Link komentara

  38. Au brate postajes vrlo naporan,ovo vise nije ni smjesno niti interesantno,kada nemas vise sta da kritikujes onda lupas gluposti,ali ono bas gluposti, ti si "Vince Carter" u glupljem obliku.
    (slobo.b, 22. april 2023 09:20)

    Znači vince jedan kroz jedan?
    (Bojan, 22. april 2023 10:10)

    # Link komentara

  39. @Od ovih 12 asistencija realno 4 mogu da se nazovu asistencijom u smislu da njemu samom moze da se pripise taj kos,sve ostalo su preuzimanja lopti iz ruke,ulazi na kos i neke trojke iz trka.
    (Mare, 22. april 2023 09:17)

    Kad je toliko lako, zasto drugi nemaju 10 u proseku!?
    (Lars, 22. april 2023 10:09)

    # Link komentara

  40. Kako ljudi slabo rezonuju kažu ovo bilo lako? Svako u PO da se dobije treba znanje i trud, tu nema laka utakmica i opuštanje. Treba protivnika da pobediš 4 puta u NBA gde su igrači kao zveri jaki i neumorni. Euroliga izgleda kao usporeni film za utakmicu PO NBA lige. Gledajući stabilnost i svežinu Denvera i sa kakvom lakoćom igraju ne može čovek da nema utisak kako su favoriti i protiv narednog protivnika.
    (Zuja, 22. april 2023 10:06)

    # Link komentara

  41. @Pogan besmislen je jedino tvoj pogani odgovor koji nema veze sa onim sto sam ja napisao,tvoj slihtacki koeficijent inteligencije ne moze to da ukapira. Samo jedna trojka je bila otvorena livada i ona spada u te 4 asistencije koje mogu da se nazovu njegovim kosem. Sve same legende koji drugima pisu da nisu uzeli loptu u ruke a oni kao cuveni kosarkasi trunu na portalu i medjusobom razmenjuju virtuelne neznosti a uzivo bi se verovatno poklali.
    (Mare, 22. april 2023 10:06)

    # Link komentara

  42. Ne znam šta da mislim. Na 2 od 3 utakmice plejofa Jokić je upadao u problem sa faulovima. Mislio sam da je u balonu protiv Lejkersa platio cenu i da bi od tad trebalo da ima bolji tretman kod sudija ali jok, izgleda. Krenuo silovito i pokazao sav svoj repertoar a onda ništa. Dve "asistencije" Porteru koji je potom sam izidao i izmislio koš daju privid tripl-dabla ali meni nije delovalo da je Nikola taj MVP koji treba da preuzme i prelomi meč. Ipak timska igra Denvera je fenomenalna što je ipak najvažnije a Nikola izgleda ima još par asova u rukavu. Ali već par meseci nije pružio neku dominantnu 35+ plus partiju, nadam se da će umeti da uključi taj mod kad bude trebalo.
    (Соко сиви, 22. april 2023 10:04)

    # Link komentara

  43. Finale zapada Denver-Sakramento
    (aca, 22. april 2023 10:01)

    # Link komentara

  44. Ono sto je dobro to je da Jokic ne nosi sav teret ! Marej solidno, MPJ napokon sazreva, efikasan, i dosta se trudi i u odbrani, deluje daleko manje izgubljen na terenu,nogo bolja igra bez lopte ! A i Matori Grin za sada sasvim dobar u PO ! Na stranu brojke pojedinaca, Denver vodi 3-0 zahvaljujući kolektivu.
    (JPR, 22. april 2023 10:00)

    # Link komentara

  45. lolas
    Pa tako se i igra kada je plej-of/kada je najbitnije. Ne moze svako da igra, rotacija je uvek 8-10 igraca (uglavnom 8-9).
    (Kozuki Oden, 22. april 2023 10:00)

    # Link komentara

  46. Citam ove komentare i ne mogu da se nacudim licemerju,vidim neka cepanka @slobo me proziva i pominje "gluplji" oblik a obraca se coveku koji ih ocigledno sprda,krdo farmera u prevodu. Ja ne mogu da verujem da ovi likovi mogu nekome da napisu da je pljuvac a oni su bukvalno pljuvaci svega sto nije nase. Degeni bez dva zuba u glavi su nalazili mane bukvalno svakom igracu u Nba ligi,na Karija koji je promenio nacin igranja kosarke su pokrenuli hajku prosle sezone dok je bio na mestu Embida,danas je Embid sutra bi bio neko drugi. Bukvalno niko nije rekao da ce Minesota praviti probleme denveru osim njih samih fanova denvera. U anonimnoj anketi medju igracima Gober je proglasen teskom prevarom i naglaseno je da on samo zna da udari blokadu i nista vise,covek nema footwork i sa tim ne moze da predstavlja problem nijednom igracu koji ga ima i koji lako moze da ga okrene ili je jaci od njega kao Embid koji mu je ubacio 45. Pau Gasol se bukvalno igrao sa njim sa 36 godina i ubacio mu 40 u reprezentaciji. Dodje lik koji ne zna dve stvari o nba ligi da me proziva,slobo cepanka🤷🙈
    (vince carter, 22. april 2023 09:55)

    # Link komentara

  47. Je li realno da ima ljudi koji gledaju NBA utakmice u 3-4 ujutru....Volim da gledam kosarku ali samo ako ima neki Evropski termin,jer gledanje utakmica u 3 ujutru je totalno besmisleno i nenormalno.
    (Simke, 22. april 2023 08:04)

    ono kad ti nešto ne voliš da radiš pa ti nije jasno kako neko drugi voli...
    (Aleksa, 22. april 2023 09:54)

    # Link komentara

  48. Slobo, Kengur i jeste Vince Carter.. Provalio sam ga iz prvog komentara
    (CheRoma, 22. april 2023 09:53)

    # Link komentara

  49. Je li realno da ima ljudi koji gledaju NBA utakmice u 3-4 ujutru....Volim da gledam kosarku ali samo ako ima neki Evropski termin,jer gledanje utakmica u 3 ujutru je totalno besmisleno i nenormalno.
    (Simke, 22. april 2023 08:04)

    Jel realno da ima ljudi koji dolaze da ostave komentar kako ih nesto ne zanima? Jel takvim "avangardnim" stavom impresioniras ribe na velikom odmoru, a Simke?
    (Pogan, 22. april 2023 09:52)

    # Link komentara

  50. Broje sa poeni za pobedu. Na semaforu stoji rezultat u poenma, a ne procentima, asistancijama, skokovima, prednjim promenama...
    (Klipane, 22. april 2023 09:49)

    # Link komentara

  51. Lenard ni večeras ne igra. Bar da ih Klipersi opet namuče pošto od pobede neće biti ništa.
    Embid povređen ahahaha, to će biti razlog zašto mu je broj poena sa 34 u kečerskom delu NBA pao na 20 kad se košarka pretvori u košarku... I to protiv moćnih Netsa.
    (Betonka, 22. april 2023 09:44)

    # Link komentara

  52. Denver ovo gubi 4:3.
    (Michael Jordan, 22. april 2023 09:42)

    # Link komentara

  53. Od ovih 12 asistencija realno 4 mogu da se nazovu asistencijom u smislu da njemu samom moze da se pripise taj kos,sve ostalo su preuzimanja lopti iz ruke,ulazi na kos i neke trojke iz trka.
    (Mare, 22. april 2023 09:17)

    Šteta po tebe je što asistencija nije nečiji (a posebno ne tvoj) subjektivni osećaj tuđe zasluge za koš, nego dodavanje koje prethodi istom, makar to bilo i "obično" uručenje lopte iz bloka. U NBA je definitivno malo šira definicija asistencije nego u Evropi (više driblinga posle dodavanja), ali svejedno, pravila su ista za sve, pa nam objasni šta sprečava druge igrače da imaju po 20 asistencija na utakmici?

    P.S. Šut iz uručenja je asistencija i ovde, da ne pričamo kolko je besmislena izjava da visoki igrač koji postavlja blok i procenjuje da li je dodavanje uopšte moguće, izvodi ga i pravi "livadu" za šutera po tebi uopšte nije zaslužan za pogodak. Vidi se da nisi šutnuo loptu na koš u životu.
    (Pogan, 22. april 2023 09:41)

    # Link komentara

  54. Mari, toplo-hladno, promasaji u pocetku, kasnije pocelo da ulazi, odigrao vrhunsku odbranu, izdvajam sjajan blok ne trici Taunsa- trud za pohvalu, isto kao i Braunov ofanzivni skok-kradja medju 3 visoka. Takva borbenost donese u + - poenima i do 10 koseva nekad, dakle vrijedi itekako.
    Jokara Vojvodjanski nezaintersovan u pocetku, kasnije se malo primio, i kao takav najbolji, standardni TD. Stvarno je decko genije. Grin malo pogubljen, KCP dobar, ali prosuo vodstvo od 13 poena sa dvije amaterski izgubljene. Malo me plasi jer nekad lici na dijabolu Bartona. Ali barem dize 3 prsta kako treba i igra jaku odbranu :) Meloun vodio ekipu ok. MPJ... Stojakovicki precizan, skocan, pocinje da uvodi i ulaze, ali me niko ne moze ubjediti da mu je kosarkaski IQ mana. Nece biti sretnijeg od mene ako me razuvjeri. Gordon za nijansu bolji nego u zadnje vrijeme. Mogu da dobiju svakoga, ali im je i +20 nedovoljno za sigurno za zavrsavanje tekme. Medjutim, u ovoj utakmici nisu dozvolili puno dileme. Ako ih povrede zabidju, mogu dosta. Idemo na metlu.
    (Sarkastije, 22. april 2023 09:39)

    # Link komentara

  55. Jolomani teske dijagnoze.
    (Kengur)

    Druže, zaista dobronamernan savet, ako već nisi trebao bi otići da ti odrede dijagnozu. Što pre kreneš sa lečenjem, možda ima nade za tebe!? Ili je prekasno?!
    (Goran, 22. april 2023 09:37)

    # Link komentara

  56. Nisam gledao utakmicu u orenosu uzivo, nego sagledam najbolje trenutke s utakmice ujutru i bacim oko obavezno na statistiku. Ok, na Nidzi nije sviram nijedan faul koji bi ga odveo na s. Bacanja.. ali da ceo tim izvede 13 s. Bacanja naspram 35 Minesotinih.. da li je moguce da se i tamo sudi toliko po nalogu?..
    (KiMi85, 22. april 2023 09:34)

    # Link komentara

  57. Dobro jutro hejteri!!!!ko je MVP da vas čujem!!!?
    (navi, 22. april 2023 09:34)

    # Link komentara

  58. Mene samo brine sto idu na Finiks verovatno.
    (Mijat, 22. april 2023 07:46)

    A zašto bi to trebalo da brine. Pa na nekoga "moraju" da idu...,ako hoće da budu šampioni moraju pobediti još tri serije do kraja plej of-a i to je to.A u plej of-u od polufinala konferencija pa do kraja nema lakih protivnika tako da je svejedno protiv koga će igrati do kraja bitno je samo da nastave gaze i nema brige. Što bi naš narod rekao "boj se ovna,boj se g...a".
    (Kaniš li pobijediti,ne smiješ izgubiti, 22. april 2023 09:26)

    # Link komentara

  59. Jolomane pero zdero,potpuno si u pravu za ovo karijera prosecnog srpskog pljuvaca,mislim da se prepoznajete jer ovako osporavate sve igrace koji se ne zovu Jolo. I da,nba je cirkus sve dok Jolo nije u pitanju,kako si se samo prepoznao! Moja prognoza je bila da ce Lejkersi u prvom kolu poslati Joloa kuci,ali srecom po njih Minesota je uzela to mesto. Budite uvereni da ce Finix odraditi taj deo posla ako prodju Kliperse,ima da eksplotisu Jolovu odbranu tokom celog meca kao kad su ih pocistili.
    (Kengur, 22. april 2023 09:25)

    # Link komentara

  60. Kengur
    Decko, izadji na ljuljasku, lepo je vreme...
    (sasha, 22. april 2023 09:25)

    # Link komentara

  61. Sve je ovo lepo, ali cemu dovodjenje Tomasa Brajanta i Redzija Dzeksona,kad ne igraju ni sekunde?Cak i Dzordan kao.zamena Jokicu igra, a on je bivsi vec uveliko...
    (Dragan, 22. april 2023 09:23)

    # Link komentara

  62. Kad se pogleda tabela regularnog dela,reklo bi se da je ovo normalna stvar.To bi bio pogrešan rezon,jer PO je sve samo ne logičan sled događaja.Mnogo truda i znoja treba da bi se dobila čak i Minesota.Metla bi značila više dana za odmor a najviše u smislu samopouzdanja i vere u sopstvene mogućnosti.Prsten se prvo osvaja u glavama igrača.
    (Eto, tako, 22. april 2023 09:21)

    # Link komentara

  63. Na misice dobijena utakmica. Ko je gledao zna da nece biti lako protiv Sansa.. kamo srece da Klipersi naprave iznenadjenje, vise bi im legli. Finiks ima sjajnog centra, matori Pol zna da napada Jokica a o Durentu ne treba trositi reci. Kako god, ako zelis do finala moras sve da izbacis.. Denver bolju sansu nije imao od Jokicevog potpisa.
    (Lars, 22. april 2023 09:21)

    # Link komentara

  64. Jolomani teske dijagnoze.
    (Kengur, 22. april 2023 09:00)

    Au brate postajes vrlo naporan,ovo vise nije ni smjesno niti interesantno,kada nemas vise sta da kritikujes onda lupas gluposti,ali ono bas gluposti, ti si "Vince Carter" u glupljem obliku.
    (slobo.b, 22. april 2023 09:20)

    # Link komentara

  65. Kakav bre Embiid. po statistici je bolji u svemu Jokić. Embiid ima više poena,ali slabiji prosek šuta,samo je bolji u blokadama. Asistencije ispod 4 po utakmici i slabiji skok od Jokića.Bilo bi skandalozno da Jokić ne dobije MVP.
    (Klipan, 22. april 2023 09:20)

    # Link komentara

  66. mene brine sto je ovo sve bilo prelako...a tek nailaze visoki zidovi
    (Djole, 22. april 2023 09:19)

    # Link komentara

  67. @Kengur

    Esi mi dobar?
    (JeRemija, 22. april 2023 09:17)

    # Link komentara

  68. Od ovih 12 asistencija realno 4 mogu da se nazovu asistencijom u smislu da njemu samom moze da se pripise taj kos,sve ostalo su preuzimanja lopti iz ruke,ulazi na kos i neke trojke iz trka.
    (Mare, 22. april 2023 09:17)

    # Link komentara

  69. Milo mi kad vidim da Jokic postize triple double, a nije najefikasniji u timu. Konacno su i drugi proigrali
    (adr, 22. april 2023 09:15)

    # Link komentara

  70. Gledao i uživao. Na kraju čak i rutinska pobeda Denvera iako nije mirisalo da će biti tako. Sjajna timska igra, baš su izgledali ozbiljno u 4/4 , uz posebno jasnu naglašenost na igru kroz Nikolu, dobili su na uigranost u odbrani i napadu. Nikola dorigovao ali i svi ostali odigrali odlično. MPJ i K. Braun za mene rame uz rame sa Nikolom. Sudjenje opet na štetu Denvera, što neko ovde reče to će protiv Minesote možda i proći ali protiv jačih ekipa teško. Moraju da se pobune pa neka ih malo i kazne. Minesota jedno tri puta više slobodnih bacanja, Edvards sam više nego čitav Denver ( dečko igra dobro bez sporenja, ali i ima tretman kao da je Džordan, a Nikola kao da je ruki koga niko ne zna ), a najbolji igrač gostiju ni jedno slobodno bacanje iako je samo u 1/4 tri puta bio fauliran na šutu. Ali bez obzira na sve Denver stiže do 3:0, a na njihovu sreću Minesota nije kompletna a i ova postava se skockala tek pred kraj regularnog dela. Ukoliko ostanu zdravi sledeće sezone mogu daleko više, jer su Rdvards sa 22 i KAT sa 28 god. još uvek dovoljno mladi, a Gober i Konli itekako upotrebljivi.
    (Dragan Feliks, 22. april 2023 09:15)

    # Link komentara

  71. Karijera prosecnog Srpskog pljuvaca ;)
    (Pera Ždera, 22. april 2023 08:51)

    E ovde si delimično pogrešio (eto desi se i tebi:)
    Pljuvači jesu, ovo drugo teško. Jbg "nije lako biti frajer" Što reče tata...
    (tata, 22. april 2023 09:10)

    # Link komentara

  72. U prvoj cetvrtini Marej dva-tri promasaja, dve izgubljene lopte i umesto +10 egal. U drugoj, na +13 KCP u cistoj kontri lezerno dozvoljava Edvardsu da blokira, onda iz kontre laki kosevi, a onda opet izgubljena lopta KCP-a i opet laki kosevi. Umesto da na poluvreme odu sa +15 jedva +6. Od vecih gresaka bilo je nepotrebno dodavanje preko celog terena Gordona i sving od 4 kosa. Bespotrebno su usli u tesnu zavrsnicu a onda mali CBraun iz tri kontre 6 uzasopnih poena, MPJ trojka, Jokic 4 kosa i to bi bilo to.

    Dzef Grin iznenadjujuce dobro cuva KAT-a. Vulfsi iako na KAT-a i Gobera daju pola para (+Anderson) nemaju resenja za Jokica. BBraun odlican. Denver jedino nema resenje za Edvardsa. Vulfsi imali cak 22 slobodna bacanja vise od Denvera. Jokic nula slobodnih bacanja. Denver procenat suta odlican, podbacio samo Marej.
    (bskfan, 22. april 2023 09:05)

    # Link komentara

  73. Jolov bote,kako bi tek ustajao ujutru da gledas Luisa Scolu! Jolomanija u transu a ceka ih ispadanje vec u sledecem krugu,misle svi su Minesota. Jolo da hoce imao bi 80,durantuala da hoce imao bi 50,a Jolomani kazu pa sto onda ima 29?? Jolomani teske dijagnoze.
    (Kengur, 22. april 2023 09:00)

    # Link komentara

  74. Će padne metla ovde. Koga god da ubace, donese razliku. Svi u laganom ritmu, rutinski, zrelo, bez silovanja, raspoređeno, izbalansirano, Meloun odličan...
    Ako prođu Feniks... Ne vidim ko može da ih zaustavi do kraja.
    I da, Jokić, profesor - doktor. Uzeće prvenstvo ove godine a onda nebo je granica.
    (tata, 22. april 2023 08:59)

    # Link komentara

  75. Lako je tući ovu boraniju.....
    (Oliver Nedeljković.., Šojiću, zapamti to ime..., 22. april 2023 07:00)

    Lako je da igraju ovako u regularnom delu, videcemo ih u POffu...

    Opa, dobili su minesotu, Tauns i Gober ce da posalju debelog kuci, nema sta on tu da trazi...

    Lako je igrati protiv ove biranije...

    E sad da ih vidimo protiv Finiksa, nemaju sanse, sad ce da se vidi kako nemaju pojma...

    Pa da, lako im je da dobijaju penzionere iz Finiksa...

    Denver uzme titulu - Ma lako je danas igrati ovaj NBA cirkus, titula nema tezinu... Video bih ga ja protiv Seka, Robinsona, Vilta... nekada se igrala kosarka :)

    Karijera prosecnog Srpskog pljuvaca ;)
    (Pera Ždera, 22. april 2023 08:51)

    # Link komentara

  76. Jedan je Embid
    (Vladimir, 22. april 2023 08:23)


    Druže sta se desilo sa tvojim Embidom?
    U sezoni prosek 35 poena a sad 20, bez slobodnih bacanja imao bi prosek 15 poena u play off.
    (Free Embid throw, 22. april 2023 08:48)

    # Link komentara

  77. Jedan je Embid
    (Vladimir, 22. april 2023 08:23)

    Mislis jadan je? Covek od 130kg i preko 210cm koji cmizdri kao devojcica za nagradom i izbegava meceve sa glavnim rivalom :)
    (aca, 22. april 2023 08:46)

    # Link komentara

  78. Je li realno da ima ljudi koji gledaju NBA utakmice u 3-4 ujutru....Volim da gledam kosarku ali samo ako ima neki Evropski termin,jer gledanje utakmica u 3 ujutru je totalno besmisleno i nenormalno.
    (Simke, 22. april 2023 08:04)

    Brate, ja gledao i to ne bi verovao, oci mi se spavaju, imam ujutru jako vazan dan, ali zelja da gledam najboljeg igraca koja je ova zemlja ikada i kojeg ce ikada imati kako se na savrsen nacin igra kosarke.. izgleda da ja nisam normalan.
    (Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 22. april 2023 08:44)

    # Link komentara

  79. Gledam konferenciju Minesote... Sede tuzni Gober i Tauns. Defanzivno "elitni" centar i "secate se kad sam bio bolji od Jokica" centar. Obojicu Nikola spakovao ovu seriju. Opet i jutros brdo situacija gde ih napada obojicu u reketu i nadmudruje. E sad, zamislite Embiida koji nema taj vic kosarkaski, sposobnost reakcije u kontekstu kreacije za druge kada ga napadnu DVA centra... Mislite da bi igrao na ovom nivou. Nema sanse! Padao ni po parketu, kukao, dobijao bacanja ali brojke i sama igra bi mu bile osetno losije u odnosu na reg. deo.

    Jos jedan detalj koji je kod Jokica kljucan tj veliki deo njegove timske prednosti u nacinu razmisljanja i postavljanja prema saigracima... Totalno je nebitno da li si 10dnevni igrac, epizodista iz G lige ili MAX ugovor igrac, ako se kreces pametno, ako ima rezona da do tebe dodje lopta, ako je to pravi potez DOBICES loptu od Jokica. U NBA (pa i u Evropi) toliko precesto vidimo ego momente gde bitniji igraci siluju, driblaju do iznemoglosti dok cesto manje bitni epizodisti dotrcavaju, protrcavaju kroz blokove, coskare sami, prolaze sami ispod kosa itd pa loptu NE DOBIJAJU jer mora da resava zvezda ili ti zna se red i hirearhija, nema tebi suteva :)

    Zato je Nikola najbolji timski kosarkas sveta a ne AND1 1 na 1basketas kako to mnogi prazniglavci posmatraju kad porede igrace. I ako moze da utrpa 40+ kad god hoce on razigrava sve i igra na pravi nacin... "Zrtvuje"/ne siluje zadnjih 10 utakmica reg. sezone radi trazenja forme ostalih itd... Rezultat (trenerov naravno, njegovog razmisljanja i forme saigraca) = celu seriju 6ca dvocifrenih i dvojica za malo iz glavne rotacije = TIM!
    (Pera Ždera, 22. april 2023 08:44)

    # Link komentara

  80. Ceka se da vest stigne do Australije :) da nam se objasni kako Bucko pojma nema :)
    (aca, 22. april 2023 08:43)

    # Link komentara

  81. Dobro je...teska tekma sa dosta fizike , sudije ne sviraju "sve" (narocito Denveru) . Nije lako Jokari , iz svog velikog napadackog arsenala je izbacio sut sa poludistance (valjda zbog zgloba) , tako da mora napasti Gobera jedan na jedan . Usle su mu i dve trojke , sto je bilo iznenadjenje posle one prve koju je sutnuo. Porter je odigrao odlicno , za Murraya sam znao da nece biti ni blizu prosle tekme . Ok je i on , samo da izbaci neke gluposti koje pravi , da malo smanji . dozivljaj . Dobro je igrala cela ekipa , cvvrsto , stabilno , bez vecih padova . Super bi bilo da padne metla ...pa da imaju vise vremena za odmor .
    (steva, 22. april 2023 08:42)

    # Link komentara

  82. Kakva asistencija 😲
    (06j3kt8aH, 22. april 2023 08:37)

    # Link komentara

  83. A sto sad cute svi oni koji vrištaše kako ce Jokic da bude pociscen jos u prvoj rundi ?
    (Mutimir, 22. april 2023 08:24)

    # Link komentara

  84. Jedan je Embid
    (Vladimir, 22. april 2023 08:23)

    # Link komentara

  85. Raduje konstantno dobra igra, bez oscilacija.
    Samo da tako nastave! ?
    (bgv, 22. april 2023 08:16)

    # Link komentara

  86. C Braun suvo zlato... Šteta što je on jedini od "mlađih" u rotaciji, ali ovakva ekipa Denvera ima budućnost!
    (Brkajlo, 22. april 2023 08:13)

    # Link komentara

  87. Je li realno da ima ljudi koji gledaju NBA utakmice u 3-4 ujutru....Volim da gledam kosarku ali samo ako ima neki Evropski termin,jer gledanje utakmica u 3 ujutru je totalno besmisleno i nenormalno.
    (Simke, 22. april 2023 08:04)

    # Link komentara

  88. Denver je TIM, sa dobrim trenerom!
    (Boxi, 22. april 2023 07:57)

    # Link komentara

  89. Polako bre ljudi. Tek je počelo, jeste PO ali Minesota je ovo, sa odličnim igračima ali ipak 8.... Igra Denver odlično za sada, samo neka nastave. Bitno je da ovo reše u naredne dve tekme. Mene malo plasi kratka rotacija ali izgleda je to tako kid svih uvek. Zato je bitno što su odmarali na kraju regularnog dela, i to dosta.
    (lolas, 22. april 2023 07:54)

    # Link komentara

  90. Nabijanje statistike i u plejofu? Neka samo on nabija do kraja i titule. Ovo je neki novi, bolji Denver, čak je i klupa sa Braunima bolja od protivničke.
    (Aki, 22. april 2023 07:53)

    # Link komentara

  91. Kristijan Braun kao veteran - fajterski i hladnokrvno.
    (Izgledaju kao tim, 22. april 2023 07:53)

    # Link komentara

  92. Mene samo brine sto idu na Finiks verovatno.
    (Mijat, 22. april 2023 07:46)

    # Link komentara

  93. Real MVP 😎
    (Nba true fan, 22. april 2023 07:44)

    # Link komentara

  94. Šta reći na to..da Jokić za 38 min nema ni jedno jedino slob bacanje,a ceo Denver samo 13..a onoj prevari i folirantu je to prosek slob bacanja..
    (Tom i ja, 22. april 2023 07:41)

    # Link komentara

  95. OPET 6ca dvocifrenih + Jokic TDouble sa 12 asistencija + Marej i Porter nastavljaju da sipaju + Marej "ne igra odbranu" 1 blokada + 2 ukradene + Porter "ne igra odbranu" po blokada i kradena + Grin i dalje koristan + Mali Braun grize + SVI su igrali manje od 40 min (U Sansima npr glavni trio igra 40+ min) + Tauns "najvecih" -10 + Gober foul out sa 6 licnih = Sve kako treba / Denver dobija utakmice odbranom / Denver je TIM!
    (Pera Ždera, 22. april 2023 06:27

    Fali ti jedan + u poslednjoj recenici.
    (Straight Outta München, 22. april 2023 07:39)

    # Link komentara

  96. Браво Србине, идемо до прстена. 👌⚽🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. april 2023 07:25)

    # Link komentara

  97. Rutinski, taman koliko je bilo dovoljno.
    (???, 22. april 2023 07:03)

    # Link komentara

  98. Lako je tući ovu boraniju.....
    (Oliver Nedeljković.., Šojiću, zapamti to ime..., 22. april 2023 07:00)

    # Link komentara

  99. Ako ovako rasporede teret utakmice, ako MPJ ubacuje čiste izgrađene šuteve i najbitnije Marej ne siluje, onda su favoriti. Da ove prođu, pa da vidimo kako će sa Sansima da izgledaju. Durant može sam od sebe da se povredi ako ga čuvari žestoko pritisnu. Kendrik Perkins ne baš značajan lik, takođe nahvalio Denver.
    (lale gator, 22. april 2023 06:59)

    # Link komentara

  100. Tačno sam se pribojavao Minesota 35 slobodnih Denver 13. Da će Tauns koji se zaleti na prodor sa laktom Nikoli u glavu umesto faula u napadu dobiti dodatno slobodno, i sve tako. Što se sve da preživeti protiv Minesote ali teže protiv nekog GSW. Kada će i da stave onog Toni Bradrs da izbaci Nikolu. Međutim kada je maltene cela rotacija sa dvocifrenim poenima to će da dobije utakmicu skoro uvek. Kako zna i ume Denver mora probati da dobije sa 4:0 jer ta razlika biološki može da odluči sve.
    (znanje-imanje, 22. april 2023 06:55)

    # Link komentara

  101. Denver se lijepo odmorio za PO.
    Jokić prepustio kmekavcima i pobjeguljama da dobiju šta sanjaju, a Denver lagano gazi.
    (Lord, 22. april 2023 06:53)

    # Link komentara

  102. Jokic odlican kad je potrebno, kad bi ga primorali mogao bi i 60 porna da ubaci, odbrana u nekim trenucima savrsena, MPJ i Marej ulaze u sutersku formj… bice ovde ciscenja a posle finale pre finala sa Pho!
    (sasa, 22. april 2023 06:51)

    # Link komentara

  103. Ja imam osjecaj da Jokic hoce mogao bi imati 50 15 15. Previse rutinski igra. Koja lakoca. Igra se lik.
    (sacz, 22. april 2023 06:50)

    # Link komentara

  104. Ni bacanja im nisu pomogla... preko 30 bacanja je dobila Minesota, ali džaba. Ojadio ih Denver sa pola gasa.
    (Ideš za Kanadu, 22. april 2023 06:42)

    # Link komentara

  105. Ocekivao sam td od Jokica i došao je. Denver dobio na misice, što bi se reklo na kvalitet. Kad bi god Minesota prišla, Denver bi odgovorio. Ponovo je bilo nekih brzopletih poteza, ali to je sve normalno kad se igra brzo. Gober naivno dobio 6 licnu. Edvards se bori, večeras ga ispratio KAT, pokušali su makar da smanje, ali nisu uspeli. Denver pored pet startera uglavnom rotira dobro sa oba Brauna i Grinom. Dobro funkcionise za sad. Meloun na vreme zvao time-out. Eto baš me zanima da li će biti metla...
    (Plejmeyker, 22. april 2023 06:37)

    # Link komentara

  106. Šta da kažem... izgleda da je Meloun konačno sve posložio... sam završetak regularnog dela NBA je bio prilično stresan i nama navijačima Denvera nejasan. Međutim ako pometla Minesotu - tu svašta može da se desi... još je Jokara na 60-70% od maksimum. Kapa dole Meloun!
    Pozdrav svima
    (Glas razuma, 22. april 2023 06:35)

    # Link komentara

  107. još 13...
    (F.T.W., 22. april 2023 06:34)

    # Link komentara

  108. Majkl Meloun kaže sad u intervjuu da je ovo prvi TD u istoriji PO bez izvedenog slobodnog bacanja.

    Nikola je zatrpao koš Minesote u prvoj četvrtini, u drugoj nije šutnuo nijednom, ali je uručio 4 asistencije. U trećoj je uručio još 5 za 6 minuta, a onda otišao na klupu s 4 lične (3 u trećoj; kao i obično, sviraju mu sve i svašta, a čupanja ruke, guranja, grljenja, pljeskanja po ruci pri šutu na njemu, to ništa). Na kraju je ipak Gober seo s 6 ličnih, ali na Mariju, ne na Jokiću, koji je odigrao celu poslednju četvrtinu, rutinski, bez spektakla, ali sigurno vodeći tim ka pobedi.

    Ovo je zreo tim, 6 igrača s dvocifrenim poenima, i još dvojici je falio samo još jedan šut za to. Svi u plusu, sem DA Džordana, koji je skupio -4 za 28 sekundi na kraju treće četvrtine.

    Pitam se: šta će reći Stiven A. Smit, šta će reći Kendrik Perkins, šta će reći svi ti koji skaču po Jokićevoj glavi, kad Denver stigne do finala, a šta ako osvoji titulu?
    (Moljac, 22. april 2023 06:32)

    # Link komentara

  109. Sta ti decko radis?
    (veva, 22. april 2023 06:30)

    # Link komentara

  110. Covek nije sutnuo ninjedno bacanje. Kakava lakoca igranja. Kome cw da daju MVP bice ih sramota vec posle par utakmica. Mene denver podseca dosta na GS kad je dominirao. Ne znas koga da cuvas. Marej sjajan u prvoj tekmu, MPj isto u obe , Jokic tripl dabl… Sjajna ekipa.
    (online gr, 22. april 2023 06:28)

    # Link komentara

  111. OPET 6ca dvocifrenih + Jokic TDouble sa 12 asistencija + Marej i Porter nastavljaju da sipaju + Marej "ne igra odbranu" 1 blokada + 2 ukradene + Porter "ne igra odbranu" po blokada i kradena + Grin i dalje koristan + Mali Braun grize + SVI su igrali manje od 40 min (U Sansima npr glavni trio igra 40+ min) + Tauns "najvecih" -10 + Gober foul out sa 6 licnih = Sve kako treba / Denver dobija utakmice odbranom / Denver je TIM!
    (Pera Ždera, 22. april 2023 06:27)

    # Link komentara