1. @Da li opet Bogiju ne valja tim, inace bi blistao? Da li su opet krivi svi drugi, Jang, Marej, kao nekada Foks i Hild? Pa naravno. Eto samo da je u Milvokiju, Golden Stejtu ili Bostonu pa da kada je sve reseno udje i ubaci 30 poena, videli bi da je najbolji na svetu. Nego mu ne daju loptu.


    Sta ti je druze? 18p i 4 as u plejofu je odlicno! To sto narod kod nas smatra da ako nisi prvi igrac svoje ekipe, dakle u 30-40 najboljih kosarkasa na svetu ti si onda neki prosek, bezveznjak, tu se nesto motas samo itd., to je nas problem i to ne samo problem sa kosarkom vec sa dozivljajem sveta. Bogdan sinoc odlican, ocekujem dobru partiju i za dva dana.
    (box, 19. april 2023 14:14)

    # Link komentara

  2. Da li opet Bogiju ne valja tim, inace bi blistao? Da li su opet krivi svi drugi, Jang, Marej, kao nekada Foks i Hild? Pa naravno. Eto samo da je u Milvokiju, Golden Stejtu ili Bostonu pa da kada je sve reseno udje i ubaci 30 poena, videli bi da je najbolji na svetu. Nego mu ne daju loptu.
    (Marko, 19. april 2023 12:28)

    Nije samo u pitanju Bogi ! Bogi se pominje zato sto je vest o njemu. Foks za razliku od Janga je sazreo kao kosarkas, i biće sigurno i bolji ! Tada je bio zelen i mlad ! Sada ima Janga i Mareja, koji totalni divljaci, ne valjaju oni Ni Bogiju ni Capeli ni ostalim saigračima koji kad su ova dvojica na terenu, dodajte i Collinsa, ostali ne postoje !! Ne ocekuje se od Bogdana da ubacuje 30p na svakoj utakmici ! Ali eto kad pominjes GSW, Boston, pogledaj ko koliko ubacuje poena, Curry i Klej su bili majka, Grin je delio asistencije, sada imaju i Pula koji iako je u bunaru trenutno, prošle godine je imao solidne brojke, nisu sve svodili na dva igrača, u Bostonu pogledaj isto, Tejtum, White itd, zna se ko koji su glavni, ali ostao nisu tu kao na pozorištu, imaju svoju ulogu ! Sakramento je tada bio mlada ekipa pa se razume, ali sada je druga priča, rok u Atlanti, ostali su divljaci i dalje…
    (JPR, 19. april 2023 14:00)

    # Link komentara

  3. Bogdanović solidan, ako ćemo da budemo realni.
    (BOB, 19. april 2023 13:41)

    # Link komentara

  4. Da li opet Bogiju ne valja tim, inace bi blistao? Da li su opet krivi svi drugi, Jang, Marej, kao nekada Foks i Hild? Pa naravno. Eto samo da je u Milvokiju, Golden Stejtu ili Bostonu pa da kada je sve reseno udje i ubaci 30 poena, videli bi da je najbolji na svetu. Nego mu ne daju loptu.
    (Marko, 19. april 2023 12:28)

    # Link komentara

  5. 2-0 Za Boston. Prva utkmica Jang +-,, -14, druga utakmica +-,, -18?? Dokle vise covece?
    (ccc?, 19. april 2023 11:21)

    # Link komentara

  6. Bogi odlican, cak i odbrana ali sta vredi kada je ovaj Trej takav Indijanac da ja to ne videh u zivotu. Bogdan mu stoji na 2 metra sam a on se zalece na dvojicu sa trojkom sa 8 metara, neverovatno koliko je sebican. Najtuznije sto on stvarno ima jako puno talenta ali je decko promaja u glavi i ne kapira sta je pobednicka kosarka. To kao da imas Porsea a ne znas lepo da vozis. Ali onda i onaj Hunter mati mila kakav pajser. Lik uzima 20 suteva bez pardona ne gleda ni levo ni desno, ugusi protok lopte. To je trener kriv. On ako ne moze da im naredi da kruzi lopta onda sebe srozava. A Snajder je inace dobar trener samo sto ocigledno nema onu stvar da se zamera Jangu. Bogdan se jedini u timu krece i otkriva stalno, ostali staticni. Momak zrtvuje godinama svoju statistiku radi timske igre ali sta vredi. I onda dodje ovde neki mamlaz i proziva ga a decko prototip modernog kosarkasa sve zna. Voleo bih da ga trejduju da ne igra vise sa ovim Jangom i Marejom. On nije navikao da igra sa luzerima. Kako neka glupost moze uticati na neciju karijeru. Da je onda presao u Milvoki bio bi mnogo vise cenjen igrac u NBA. Ovako povrede, vezare saigraci, zalosno takva igracina da prospe toliko godina sa luzerima koji ne znaju sta je pobednicka kosarka. Trej Jang je jedina zvezda tima ako se tako moze definisati kao zvezda sa ovakvim igrama koji u celoj istoriji NBA ima negativan ofanzivno defanzivni rejting na 100 poseda u a karijeri. Sve sto dobro uradi-uradi jos vise losih stvari, uzas.
    (Dragan Borca, 19. april 2023 11:00)

    # Link komentara

  7. I to su zadnjih nekoliko napada spustili razliku ispod 20 gde Boston nije igrao bukvalno, a ovi grizu kao da je razlika par poena hahaha glume mangupe kada je nebitno... Zato im želim 0-4
    (Daa, 19. april 2023 10:45)

    # Link komentara

  8. Sramota me kad čitam ovakve komentare jer očigledno 90 posto onih što su komentarisali nisu ni gledali utakmicu.

    Atlanta igra očajnu košarku i tu nema pomoći koji god trener da je u pitanju a pogotovo Snajder.
    Jednostavno , Jang je najslabija karika u napadu a pogotovo u odbrani.

    Noćas na krilima Mareja, prvenstveno, a uz njega i Bogdana, Atlanta je smanjila prednost ali onda Snajder mora vratiti Janga na teren i za čas Boston pravi ponovo seriju i onda više nije bilo šanse za Atlantu.

    Ono Jangovo "pecanje" kojim želi iznuditi faulove je sramota i za njega kao igrača a i za trenera koji mu to dopušta .

    Hanter koji ne želi igrati odbranu ( što reče komentator na Areni "digni bar ruke kad protivnički igrač šutira preko tebe" )
    Sve to pokazuje da je atmosfera u ekipi loša i da jedva čekaju kraj sezone i da se vidi ko ostaje a ko odlazi iz kluba.

    Ovakav sastav Atlante može se samo boriti za to osmo mjesto a i to je upitno s obzirom da će iduću sezonu Orlando biti još bolji , Detroit ako pokupi dobar pik takodje.
    (Arm, 19. april 2023 10:12)

    # Link komentara

  9. Atlanta već duže vreme ima nekoliko problema. To su Jang, Jang i Jang.
    Kada bi se nekako rešili tih problema, mogla bi to da bude pristojna PO ekipa.
    Samo, veliko je pitanje kome mogu da uvale sve te probleme.
    Oni su od starta bar 20% bolja ekipa u svakom meču koji ovaj umišljeni lik propusti.
    Ali bitno je da su oni prvo otpustili trenera koji ih je nekako i uklopio da liče na nešto.
    (posmatrač, 19. april 2023 10:05)

    # Link komentara

  10. Jang i Marej ne bi igrali u Evropi kod bilo kog ozbiljnog trenera. Kod Obradovića, Mesine, Skariola verovatno nebi više videli teren za života. Kakvi su ono privatnici, koji usput veze sa košarkom nemaju, ali misle da mogu sve? Snajder čovek zalutao u sport zvani košarka? Koja je koncepcija igre, i šta Atlanta igra, to niko ne zna, ponajmanje on? Ajde sto nemaju jednu, ali jednu organizovanu akciju u napadu, nego ljudi ne znaju postavku u odbrani, u više navrat juče ne znaju ko ie čiji čovek u odbrani? Preuzimanje i udvajanje je nešto sto se desilo drugim ekipama? Barselona bi Atlantu odlucila od košarke, a kamoli Boston (koji budi rečeno nije neka posebna ekipa). Bogdanovic kakv da je, voleli ga ili ne, jedini školovan igrač u Atlanti, sa većim košarkaškim znanjem od celog tima zajedno, uključujući stručni štab!
    (jA45, 19. april 2023 09:49)

    # Link komentara

  11. Kako je Boston pripremljen usao u plejof, tesko ce ga neko spreciti da ne uzme titulu.
    (Nebojsa, 19. april 2023 09:23)

    # Link komentara

  12. Problem sa dva privatnika u ekipi je taj sto onda ostali igraci udju u mindset da moraju da sutnu cim dobiju loptu, jer nece imati puno prilika. I onda vidis plejadu debilnih poteza poput sutiranja preko ruke u 4. sekundi napada, zaletanje u trojicu, itd. Ali to je prosto tako sa divljim ekipama.
    Mene mnogo vise zulja Atlantina ocajna odbrana. Gledao sam prvo poluvreme i stekao utisak da svako od igraca Bostona ko krene na ulaz, ima jedno 90% sanse da postigne kos skoro neometan.
    P.S. Nemojte pljuvati Snajdera, covek je tek dosao. Meni je cudno da posle MekMilana koji je poznat kao defanzivan trener, ostane ekipa koja ovako amaterski igra odbranu, a ima izuzetno atletski sposobna krila i centre.
    (Pogan, 19. april 2023 09:08)

    # Link komentara

  13. I naravno, kome je najgori +|- ?? Trej Jang off course ! No kako god, Boston je prejak za Atlantu, nema tu šta dalje da se priča, eventualno Atlanta možda uzme jednu kući, ali teško da može bolje sa privatnicima kao Jang i Murray…
    (JPR, 19. april 2023 08:57)

    # Link komentara

  14. Jao, kakvi su to divljaci..Ni T nema od timske igre. Vode 22:11 i pet minuta ne mogu da daju kos. Ispucavanja, solo prodori...Neverovatni su.

    Potez utakmice...Jang ne gleda, i umesto Bogdanovicu koji je stajao nekih par metara dalje, loptu baca ka sudiji. Ovaj se pomeri, lopta ode u aut i onda se Jang naljuti na Bogdana. :D

    Bogdan solidan.
    (Hm, 19. april 2023 08:18)

    # Link komentara

  15. Kad god Bogdan igra dobro Atlanta gubi. Uzima previse suteva, uz procenat od skromnih 20ak procenata to je pogubno za ekipu.

    Grobari, pre nego sto krenete sa hejtom naucite da se kaze Atlanta, a ne Atalanta.
    (nista i nicemu, 19. april 2023 08:15)

    # Link komentara

  16. Ovakav zar u ocima kao sinoc je imao dok je igrao za Partizan, Fener, reprezentaciju. Problem pantera jeste u tome sto je jedan Bogdan preplacen i nema pojma sa 14 poena u proseku u NBA ligi, a Kampaco je dar sa neba koji se u NBA zadrzao krace od Mileta Ilica. Boli ih i to sto da je Bogdan igrao za Zvezdu bio bi najveci igrac koji je ikada igrao za taj klub, a ovako je kod nas usao u krug ozbiljnih legendi. Bogi, samo napred, pa na leto do zlata sa Jokarom!
    (laki, 19. april 2023 08:13)

    # Link komentara

  17. Bogdan odlican. Ono sto je neverovatno za njega ove sezone, kada cele sezone igra losiju odbranu, u ovom play ofu je najbolji u odbrani od svih igraca Atlante. Sinoc i u napadu ponajbolji. Nazalost, kada se zagrejao i poceo da pogadja, opet DJM i Trae počinju da soliraju i ne vide ga potpuno otvorenog. Bogi je serijom spustio na 6 do 8 razlike, ali ova dvojica su sve unistili na kraju, iako je DJM strasnom serijom vratio Atlantu u jednom momentu.
    Svi ostali, JC, JJ, Bey, Capela, OCAJNI!!!

    Samo da Bogi predje u neki normalan tim. Od ovog nema nista. Ovde i trener Snajder veze nema. Uzas kakvi su mu "tajm auti", tragedija.
    (Under KV, 19. april 2023 08:03)

    # Link komentara

  18. Prejak je Boston,nema tu sta...Ako izvuku jednu kod kuce dobro je to...Ne bi me cudilo da Boston osvoji i titulu...
    (pejafan, 19. april 2023 07:48)

    # Link komentara