Smenjeno rukovodstvo VSS

Veslački savez Srbije (VSS) smenio je kompletno rukovodstvo na čelu sa dosadašnjim predsednikom Miljanom Popovićem, nakon večerašnje vandredne sednice skupštine

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Rukovodstvo na celu sa Kovačevićem, uništila je svaki sportski rezultat koji je ovaj sport imao!
  Amateri , sportski nestrucnjaci, finansijski “ magovi”, kojima je VSS jedini izvor prihoda , moraju da odu. Neka dodju mladi , uspešni veslaci da vode Savez!
  Njih bar ima , sa završenim najboljim svetskim univerzitetima i sposobni su da veslanje vrate sportistima , a ne Kovacevicima, Miljanima , ili bilo kome ko ne razume svrhu i filozofiju sporta.
  Ovi to bas ne razumeju.
  Devojke i momci, vi koji ste svoju mladost proveli na veslanju, koji ste životne principe razvili kroz jedan divan sport, preuzmite odgovornost, uključite se i oterajte Kovačevića u penziju. Uzmite svoj sport u svoje ruke!
  (sportski duh, 11. april 2023 14:01)

  # Link komentara

 2. Verujem u bolje sutra :) Uzurpatori, manaijaci i lopovi iz saveza su trebali odavno da odu. Mislim na Dusana kovacevica, Vladmiria Antica, Miljana Popovice, ... i svu tu mafijasku bratiju!!! Postoji velika izvestnost da oni stoje iza paljenja kola Generalnom Sekretaru OKS!!!
  (Djordje, 11. april 2023 09:17)

  # Link komentara

 3. Napokon da smene siledzije!!!
  (Bora, 11. april 2023 06:23)

  # Link komentara

 4. Ima love i ovde izgleda... Samo nije stigla do klubova.
  (dr., 11. april 2023 05:34)

  # Link komentara

 5. Ajde ljudi pogledajte barem sajt VSS...
  Ovo su uskrsnje zelje par klubova...
  (Slavke, 11. april 2023 02:48)

  # Link komentara