1. Ma Oklahoma je nikakva, inače bi Dalas davno ispao, ovako, verovatno će proći Dalas
    (M, 6. april 2023 22:00)

    # Link komentara

  2. Lejkersi su izgubili iako su iz sve snage hteli da dobiju. Ne znam otkud to da su oni "opasan protivnik" u 1. kolu? Kako bilo Zubac je ne samo bio dobar nego ima i izuzetnu statistiku: igrao je 32 minuta i 60 sekundi, to još nisam video!
    (znanje-imanje, 6. april 2023 09:03)

    Opasni su za "manje" timove tipa Denver i Sakramento jer ne znamo koliko ce ih sudije gurati u takvim serijama. Sutirali su preko 400 slobodnih bacanja vise od svojih protivnika ove sezone, sledeci tim je ispod 200. Po meni su prilicno lose sklopljena ekipa i opasni su samo iz tog razloga...
    (palop, 6. april 2023 15:31)

    # Link komentara

  3. Aj sto su utakmice negledljivi zbog seckanje igre i mnogih stvari al upropastise i ove preglade utakmica ovim ubrzanim video snimcima i to su ih ubrzali na maksimum,najgore od svega sto mnogi to ne mogu ni provaliti vec ce misliti da su igraci stvarno ovoliko brzi i da se ovako krecu.
    (Kengur, 6. april 2023 09:24)

    # Link komentara

  4. LAC-LAL 11:0 u predhodnih 11 utakmica, brutalno!!
    Dalas zavisi od Okc, ni dve pobede im je garantuju plej in.
    Navijamo za Okc jer ne bih bas voleo Nikolu i Luku u prvoj rundi, zato sto je sve moguće od ova dva "ludaka", da krenu da kidaju i svasta moze da se desi.
    (samo kazem, 6. april 2023 09:08)

    # Link komentara

  5. Lejkersi su izgubili iako su iz sve snage hteli da dobiju. Ne znam otkud to da su oni "opasan protivnik" u 1. kolu? Kako bilo Zubac je ne samo bio dobar nego ima i izuzetnu statistiku: igrao je 32 minuta i 60 sekundi, to još nisam video!
    (znanje-imanje, 6. april 2023 09:03)

    # Link komentara

  6. Na zapadu će do samog kraja biti najinteresantnija ova bitka za 6. mesto, pošto se time sa jedne strane izbegava "rizično" 7. i ta neka neizvesnost PI (i Memfis kasnije), a sa druge strane izbegava Finiks u prvom kolu PO. Meč sa Sakramentom u prvom kolu mu tu samo dođe kao još jedan bonus, mada ne znači da će bilo kome biti lako sa njima. Biće veoma interesantno kako će se razrešiti te pozicije od 5-7, i kako će kalkulisati ekipe koje imaju šansu za ta tri mesta. Klipersi pomalo i iznenađuju ovim svojim igrama posle povrede Džordža.
    (posmatrač, 6. april 2023 09:03)

    # Link komentara