1. Atlanta ako osvoji osmo mjesto itekako može namučiti Milvoki , ma koliko to sad zvučalo navijački. Ne mogu ih pobijediti u seriji ali mogu bar izbjeći "metlu"
    Boston ne odgovara ni jednom klubu jer mogu 15 trojki sasuti kao iz rukava a Atlanta uopšte ne brani te šuteve . S druge strane Milvoki često igra direktno na obruč a Atlanta ima trojicu kvalitetnih visokih igrača.
    Atlanta je čudan tim koji može svakog pobijediti a i od svakog izgubiti.
    Imaju možda najbolju klupu u cijeloj ligi ali njihov problem je Jang koji glumi Karija i pokušava one dalekometne trojke plus gubi često loptu.
    A jedino što treba je davati koševe floterom jer je tu jedan od najboljih i na vrijeme proslijedjivati loptu Kapeli i Kolinsu.
    (Arm, 6. april 2023 10:39)

    # Link komentara

  2. Znao sam da će Milvoki osvojiti titulu. Bravo za šampione. Ubedljivo prvi. Sad mogu mirno odmarati celo proleće i leto.
    (FauVe, 6. april 2023 09:34)

    # Link komentara

  3. Alouuuuu, gde je tabela PACIFIC divizije...???
    (Maki, 6. april 2023 09:22)

    # Link komentara

  4. Kad Jang ovako igra, ide u kontakt, izvukao je mnoštvo penala, i ne umisli da je Kari, odmah je sve bolje, em je skupio 16 asistencija, ostali dobijali dobre lopte, ubacivali, i opet 6 dvocifrenih igraca, samo sto je problem sto Jang odigra jednu ovakvu pa posle 5 carini i davi a tu se i Marej ukljuci u isti mod…
    (JPR, 6. april 2023 08:52)

    # Link komentara

  5. Kakav crni plej of, ljudi se grčevito bore za poziciju broj 8 da ne bi igrali dve utakmice (ako izgube onda opet igraju), daleko su oni od plej ofa.
    Mada svakako im sledi metla, da li od Bostona ili Milvokija, svejedno.
    (samo kazem, 6. april 2023 08:35)

    # Link komentara