1. Jedva cekam da dvostruki mvp i najbolji centar univerzuma naleti na lejkerse i dejvisa. Bice metla za jokica, oducice ga Dejvis od kosarke. Inace u medjusobnim duelima Dejvis ga je RAZNEO!!!
    (Mile, 5. april 2023 18:13)

    # Link komentara

  2. Pa ako ce da gledaju ko je mvp zvog jedne utakmice onda stvarno, sta lupate ljudi.
    (Padaju mi kapci, 5. april 2023 14:54)

    # Link komentara

  3. Turcin Sengun ce biti odlican centar,njegovo vreme tek dolazi,nacin igre u napadu slican Jokicu,a u odbrani Embiidu,okretan,skocan,a tek kad dobije na masi bice zver.
    (Marko 666, 5. april 2023 14:46)

    # Link komentara

  4. Denver ispada u 1.kolu plejofa, najverovatnije od meni najomraženijeg time lige, Lejkersa. Odlično su tempirali formu, za januar i februar…
    (Baki, 5. april 2023 13:43)

    # Link komentara

  5. Не ваљају Денвер, Атланта, Јувентус, Фулам, Ајакс, Јанис, Ембид, Федерер, Надал, Алкараз. Не ваљају тренери Денвера, Атланте, Јувентуса, Фулама, Ајакса. Хрвати не знају да играју фудбал и пролазе на срећу.
    Укратко сумирани коментари највећих познавалаца спорта у последњих годину дана.
    (Memfis, 5. april 2023 12:25)

    # Link komentara

  6. Jokić se noćas definitivno pozdravio i sa poslednjim šansama da će biti MVP (ne bi me čudilo da na zvaničnom glasanju završi na 3. mestu) :

    Embid ubacio 52 poena Bostonu (= drugi tim na istoku)

    Denver pukao 20 razlike od Hjustona (= najgore ekipe na zapadu) sa sve Jokićem na terenu, koji je ubacio 14 poena i imao samo 4 asistencije (i 8 izgubljenih lopti) tako da je još otišao u minus i nema šanse da će izvući prosek 10.0 asistencija čak i ako bude uopšte igrao preostale 3 utakmice... a ne bi me čudilo da ne igra ni jednu ili samo tu poslednju koju igraju kući da odigra. Bolje da ni noćas nije igrao.
    (shaman, 5. april 2023 11:48)

    # Link komentara

  7. A Bogi, odigrao odličnu partiju, kao i ostali u ekipi, njih šest je imalo dvocifren broj poena ! Gle čuda, nije igrao Jang ! Marej je asistirao, i svi su bili ukljuceni u igru. Kratko i jasno, Atlanta igra bolje bez Janga.
    (JPR, 5. april 2023 11:47)

    # Link komentara

  8. Kladionice kroje rezultate u "sportu"
    (NIKO123, 5. april 2023 11:25)

    # Link komentara

  9. Bice lakse glasacima da se opredle, jer Embid kida da dobije MVP, a Jokic se ponasa kao da ga apsolutno ne interesuje…tako da ce na zalost “izvisiti” za tri u nizu, steta.
    (sasa the king, 5. april 2023 11:14)

    # Link komentara

  10. Ko god bude igrao protiv Denvera u PO treba se kladiti protiv Denvera svaku utakmicu, narocito ako je kvota preko 2 i u gostima i kod kuce i uzeti lepu lovu.
    (Rados78, 5. april 2023 11:08)

    # Link komentara

  11. Jednostavno takav je Jokicev mentalitet, protiv slabijih protivnika nece da igra svom snagom, nije mu zanimljivo, nema motiva, sto se reflektuje i na ceo tim, zato imaju konstantne poraze od autcajdera svih ovih godina. Embid evidentno nema taj problem, izadje i ako nema ko da ga cuva, on puni celo vece, i sto bi neki rekli, nije ga sramota, utrpa im 50. Ispasce kao da omalozavam ali zaista je tako, prvi napad, udvajanje, udarac preko lopte, dva bacanja za Embida, odmah se stavlja do znanja da nema jake odbrane. Posle par napada sumnjiva situacija, moz da bude a ne mora da znaci, naravno jos bacanja. I tako, uglavnom ne smeju da ga pipnu, moraju da se odmaknu, da mu daju prostora i covek ima suterski trening protiv kandidata za titulu.
    (pant-LA, 5. april 2023 10:59)

    # Link komentara

  12. Trebao je da presedi i ovu utakmicu, bezveze ga turiraju u utakmicama koje nemaju nikakvu tezinu. Ispalo je najgore i za njega i za tim… A Embid je sa druge strane odvalio, imao partiju zivota, i koliko god to njegovo kukanje bilo uzasno, svojim stavom je pokazao da mu je stalo i dobice MVP nagradu, i pored istorijske sezone Jokića.
    Denver lako gubi protiv najgorih timova, ali to nista ne znaci za PO, to su vise puta pokazali i vracali se protiv jacih ekipa.
    (tocka, 5. april 2023 10:40)

    # Link komentara

  13. Denver je mentalno završio ovu sezonu.Oni su mislima u plej ofu.
    (Miroslav, 5. april 2023 09:52)

    # Link komentara

  14. Јао кад се ова дечурлија распише.Говорили сте да је МВП трка завршена оног момента кад се Ембид није појавио у Денверу,сад кад је овај наложени дао 52.Ај' договорите се у глави како ствари стоје.А уз то Јокића баш брига.
    (Деда Трипко, 5. april 2023 09:36)

    # Link komentara

  15. Ima jos neko da igra u tom denveru osim jokica. Razvali ih poslednji tim na tabeli sa 20 razlike. Jos ce i prvo mesto da izgube, a imali 3 pobede vise....
    (Ceca, 5. april 2023 09:31)

    # Link komentara

  16. Ima jos neko da igra u tom denveru osim jokica. Razvali ih poslednji tim na tabeli sa 20 razlike. Jos ce i prvo mesto da izgube, a imali 3 pobede vise....
    (Ceca, 5. april 2023 09:30)

    # Link komentara

  17. BOGI car!!! Dokazano ga guše Jang ili DJM. Kad jedan ne igra, on kida. Kad bi imao slobodu kao jedan od njih, i minute, imao bi najmanje istu statistiku.
    (Under KV, 5. april 2023 08:33)

    Bukvalno ste isto pricali za Foksa u Sakramentu pa vidimo kako se to zavrsilo.
    (RW#0, 5. april 2023 09:25)

    # Link komentara

  18. Jokicu nije u interesu da uzme mvp i bude pos pritiskom kao trostruki mvp koji nije uzeo titulu. Embid je zasluzio mvp jer je u zadnje 3 godine glavni konkurent, i sta god pricao njemu ta titula znaci.
    (Vladica, 5. april 2023 09:24)

    # Link komentara

  19. jokic mora da osvoji MVP trku posto ce osvajati jos 7 puta sigurno. bice djokovic kosarke tj najbolji svih vremena. vec svi to znaju i zato crnci forsiraju embida. kosarka je njihiv sport i da ga beli covek dominira nije dozvoljeno. po meni kosarka je balkanski sport, a ne afro americki.

    jokicu da si odigrao najbolje ove 3 utakmice. moras da uzmes mvp i treci put. najbolji si svih vremena. u ovim godinama je dzordan osvojio tek prvu titulu. obilazis ga sigurno.
    (malx odbrusio nixezicu, 5. april 2023 09:23)

    # Link komentara

  20. Децо, једна слабија утакмица и ви сте искључили Јокића. Само да вас подсетим, гледа се цела сезона. МВП регуларног дела, 82 утакмице. Ембид није имао све овакве утакмице. Харден је у првих 5 у МВП трци а у истој екипи са Ембидом што по логици ствари искључују један другог.
    Филаделфија без Ембида има више подена него пораза док је Денвер без Јокића обрнуто пропорционалан, тачније више пораза него победа. Сви кажу да је Ембида јако тешко чувати. Исто кажу и за Јокића. Али пазите изјаву за Јокића:" када је лопта код Јокића, цела петорка Денвера је опасна". Третман код судија је криминал...... Има много ствари које треба да се сложе да би неко био МВП. Тренутно на Basketball Reference Јокић има преко 60% за наслов МВП док је Ембид други са 10%.
    Хајде да сачекамо проглашење.
    (Тата, 5. april 2023 09:22)

    # Link komentara

  21. Mislim da je Jokic namerno usporio. Ta prica oko MVP dize dodatni pritisak na njega i njemu nije to potrebno. Sta bi tek bilo da osvoji treci i na primer ispadne od Lejkersa u prvom krugu. Ovako se paznja usmerava na drugoga. Ovako moze da se koncentrise na bitnije stvari.
    (Aleksandar, 5. april 2023 09:20)

    # Link komentara

  22. Obezbedili su prvo mesto (prakticno), mrzi ih vise da igraju.
    Vrlo moguce da ce to kostati Jokic trece MVP titule (i skoro sigurno TD proseka), ali ovo je zatisje pred buru. U PO ce eksplodirati. Filadelfija, Milvoki, Memfis - kad je trebalo dizali su nivo i dobijali cetvrtine sa po 35-15, ubojit napad, odlicna odbrana.
    Svi vi sto ih otpisujete, videcete uskoro da ste malo poranilei.
    (Pera, 5. april 2023 09:19)

    # Link komentara

  23. sta kazu mlohini sektasi ,kako pravdaju ovo sivilo i katastrofu
    (filipenko, 5. april 2023 09:17)

    # Link komentara

  24. Dame i gospodo,imamo coveka koji ne zna sta je buzzer. Lebron je postigao kos pri neresenom rezultatu i Juta je imala poslednji napad,pre toga ispustili plus 14 i king james je fulao sut za pobedu,sto bi bio buzzer winner.
    (Kengur, 5. april 2023 09:10)

    # Link komentara

  25. Steta...
    (Pera Ždera, 5. april 2023 09:09)

    # Link komentara

  26. Ako vec nije igrao nekoliko utakmica, ne razumem zasto se vracao protiv Hjustona.
    (Roki, 5. april 2023 09:04)

    # Link komentara

  27. На овој утакмици Атланта је била јача за одсуство Јанга, што је резултирало победом....
    (Тата, 5. april 2023 08:59)

    # Link komentara

  28. Odgovornost je bila na Jokiću u smislu MVP trke. Jako slaba partija , nadigran pod košem uz hrpu izgubljenih lopti. Ako nisi spreman za igru onda ne forsiraš. Embidu svaka čast , imao je jako dobru sezonu uz brutalnu partiju sinoć. Glupo je govoriti da je Jokić izgubio trku zbog sporednih stvari, on je izuzetno cjenjen od strane svih relevantnih novinara i analitičara što su posljednja dva izbora i pokazala, da ga "ne vole" nikada ne bi bio dbostruki MVP .. naprosto je popustio u završnici, da je odigrao kako zna vjerojatno bi uzeo i treću u nizu. Nije najbitnija stvar ali ako si se doveo u pole poziciju na tebi je da je održiš. Giannis i Embid su imali sjajne sezone ali su oni svoju igru dizali prema kraju dok je Jokić najbolje igrao prije nekoliko mjeseci..naravno da će u sjećanju više ostati dobre partije u ovom djelu godine nego one oko Božića .. to je prirodno i ništa neobično .. sinoć je bila idealna situacija za jedan jaki TD da se lome koplja do samog kraja ali nažalost dogodilo se loše izdanje protiv najgore ekipe u ligi. Trener može snositi dio krivice, ali Jokić je vođa tog tima i na njemu je da podvikne na time outu i na parketu i da pokrene momčad primjerom a to nije učinio .. Houston je ekipa za razbiti 20 razlike ako igraš barem na prosječnoj razini. Najbolje bi bilo da uzme odmor do kraja sezone i pripremi se za play off , to je ipak puno važnije od nagrade koju već ima.
    (Jasen, 5. april 2023 08:56)

    # Link komentara

  29. LeBron James, dame i gospodo sa novim game winnerom - došao je na samo jedan game winner od vječnosti.

    Naime, Michael Jordan ima 9 game buzzer winnera u karijeri. James ih sad ima 8.

    Nije loše za statističara i chokera - kako ga se voli nazivati u komentarima.
    (Onu našu istu košulju pripremi, 05. april 2023 07:55)

    I trebalo mu je samo 5 sezona vise od Dzordana da bi imao jedan game winner manje. Zaista impresivno!
    (Kukatilo, 5. april 2023 08:47)

    # Link komentara

  30. E moj Jokicu...
    (Donatelo, 5. april 2023 08:44)

    # Link komentara

  31. Jokic je odigrao samo 24 minuta utakmice. Rovit je i nece da rizikuju da se povredi. Marej se sinoc povredio posle 9 minuta i zasto da rizikuju sa Jokicem. Utakmica je izgubljena u zadnjoj cetvrtini, nista alarmantno, jednostavnu krecu pripreme za plejof. Do kraja ce dobiti jos jednu utakmicu koja im je potrebna da budu prvi na zapadu i to je to. Jokica realno zabole i za Embida i za MVP, mnogo je vaznije otici sto dalje u plejofu.
    (Komarac, 5. april 2023 08:38)

    # Link komentara

  32. Izgleda da se Jokić svesno izvukao iz MVP trke, nije želeo da učestvuje u tom cirkusu koji su polako zakuvavali. Jednostavno Joka je gospodin, klasa iznad, deset klasa iznad. Svakim svojim postupkom ih ponizi pa i ovim. U PO šta god uradili upamtite imaće masu utakmica sa 40+ poena a Embin to u PO ne može da dosegne.
    (Slobodan, 5. april 2023 08:35)

    # Link komentara

  33. BOGI car!!! Dokazano ga guše Jang ili DJM. Kad jedan ne igra, on kida. Kad bi imao slobodu kao jedan od njih, i minute, imao bi najmanje istu statistiku.
    (Under KV, 5. april 2023 08:33)

    # Link komentara

  34. Atlanta je bolji tim bez Janga.
    (KD, 5. april 2023 08:32)

    # Link komentara

  35. Nikad nisam video ovakvu nezainteresovanost od Nikole Jokića i ostatka Denvera.

    Šta su mislili, da će Hjuston da se preda. Jokić 8 izgubljenih... I de facto se oprostio od tripl dabl proseka i MVPa (uz sinoćnu partiju Embiida). U 3 daleko teže utakmice mora po 15 asistencija da ima.

    Šteta.
    (Ostin a, 5. april 2023 08:32)

    # Link komentara

  36. Licno, ne brine me sto ce Jokic izgubiti MVP trku, ima vec dve nagrade. Mnogo veci problem je ova katastrofalna forma pred sam pocetak play-offa i pokazivanje starih mana. Kontam da ce proci prvi krug ako budu imali srece, ali polufinale sa verovatno Finiksom ili Golden Stejtom nema sanse da prodju.
    (Jesi ti malopre zvao?, 5. april 2023 08:31)

    # Link komentara

  37. Sve lošiji, a vi mu tražite opravdanja...nikad PRSTEN, NIKAD EP, NIKAD SP...prosek...
    (SUNĐER BOB, 5. april 2023 08:27)

    # Link komentara

  38. Sta kazu Jokini fanovi, koliko mu sad treba asistencija za triple double prosek?
    (Johnny, 5. april 2023 08:23)

    # Link komentara

  39. Jokic prevara od igraca, mitomanija cista. Lozenje bez ikakvog pokrica. Niti ce uzeti prsten ikada, niti ce reprezentwcija osvojiti titulu dok god on bude igrao. Lik jedostavno mlati novac samo u cirkusu kao klovn igre
    (Todor, 5. april 2023 08:19)

    # Link komentara

  40. Eto zašto Jokic mora da igra, posle nekoliko propuštenih nema ritma, video sam samo zadnju četvrtinu, ono je bilo užas Hjuston ih je natrpao dok je Denver promasivao, Jokic forsirao neke pasove pa nakupio 8 izgubljenih lopti, ovo im je realno zadnja opomena !! Sledi im utakmica u Finiksu, pa u Juti, i na kraju dočekuju Kingse ! Jednu moraju dobiti da osiguraju prvo mesto, a to je realno trebala biti iva utakmica ! Kako stvari stoje, prvo kolo plejofa bi trebali proci bez vecih problema, jedino da Lejkersi izgube u plejin u pa da budu osmi, no kako god, trenutno 4 i 5 au Finiks i GSW, ocekuje ih duel već u prvom kolu, al će tu da prsti !! A posle bi Denver išao na pobednika tog duela, sa ovakvim pristupom mogu odmah da spakuju kofere !! No dobro to je kako izgleda slika Po za sada ali je i dosta realna, nema tu još puno da se igra pa ne treba očekivati drasticne promene…
    (JPR, 5. april 2023 08:16)

    # Link komentara

  41. Aj ljudi manje čitajte naše novine koje vas hajpuju, na kladionicama je Embiid već dva meseca favorit sa duplo većim šansom od Jokića i Janisa.
    (Manje loženja, moliću, 5. april 2023 08:14)

    # Link komentara

  42. Naravno da si čouker ako das nosam a promasis 188 suteva za pobedu. No clutch gen kako kaze Skiuuup i jednom da i on bude u pravu.
    (konj veselko, 5. april 2023 08:13)

    # Link komentara

  43. Ono kad nemas trenera i igras kako dune vetar. To u PO-u ne prolazi i ovaj poraz od zadnje ekipe na tabeli je dokaz da nesto ozbiljno ne funkcionise
    (Edi, 5. april 2023 08:09)

    # Link komentara

  44. Danas zvanično Jokić izgubio u trci za MVP. Najgora partija sezone, protiv najgoreg tima lige, gde ga je Šengun nadigrao. Sa druge strane Embiid dao 52 poena protiv 2. najboljeg tima liga.
    (FiDjable, 5. april 2023 08:07)

    # Link komentara

  45. Istina, gotova je MVP trka, to i kladionice kazu a oni retko kada grese.
    Jokic je imao momentum posle ne pojavljivanja Embida ali je pauzirao i sada se vratio pa ne znam da li je "mamuran" prava rec.
    Trenutno najbitnija stvar je NBA titula i prsten ali je Denver toliko daleko od toga koliko i Cancar od MVP titule.
    Trebalo je da pojuri treci MVP posto titulu uzeti nece sigurno.
    (dikonavid, 5. april 2023 08:02)

    # Link komentara

  46. Nažalost, ništa od tri u nizu
    (Abraham, 5. april 2023 08:02)

    # Link komentara

  47. prepustio je Jokic sve posle onih rasistickih prica
    (domacalobanja.com, 5. april 2023 08:01)

    # Link komentara

  48. Toliko mu beše.
    (Dule, 5. april 2023 08:01)

    # Link komentara

  49. Pauzirao je nedelju dana, postoje problemi sa listom, MVP trka je konacno gotova i treba cestitati Embidu posle partije nocas, a Nikola kao i kompletan Denver da se koncentrisu na ono sto predstoji, a to je glavno, play off !
    (Ragina Glava, 5. april 2023 08:01)

    # Link komentara

  50. Jokic je ovom partijom,nazalost,otpisao sebe sa liste MVPja za ovu sezonu.
    (Ivan V., 5. april 2023 08:01)

    # Link komentara

  51. Mvp trka je zavrsena i Embid ce biti mvp.Bice ovo teska sezona za mitomane Jokica jer ce brzo i u plejofu da ispadne i mozda konacno shvate neke stvari.
    (Mr_Melbourne, 5. april 2023 08:00)

    # Link komentara

  52. To je normalno kad imaš povredu pa ne zapinješ u povratku...za razliku od kukavnog Embida koji je kukavica i folirant.
    (Ideš za Kanadu, 5. april 2023 08:00)

    # Link komentara

  53. To bi bilo to sto se MVP trke tice. Jedan izgubi od pretposlednjeg tima lige i da 14 poena i 8 izgubljenih lopti a drugi razbije kandidata za titulu sa 52 uz 80% iz igre.
    (RW#0, 5. april 2023 07:59)

    # Link komentara

  54. Izgleda da je stvarno gotova MVP trka. Ovih 52 poena Embida na 80% suta protiv Bostona pred sam kraj sezone su stvarno impresivni. Sa druge strane Denver gubi od najlosije ekipe zapada nakon sto Nikola propusta nekoliko vezanih utakmica.
    (Siuuuuuuuuuu, 5. april 2023 07:56)

    # Link komentara

  55. Kakav debakl! Ova utakmica je jednostavno morala da se dobije...Lider, koji bi ovom pobedom obezbedio prvo mesto je izgubio od zadnjeg tima. Ja više ne gajim nikakve nade da će Denver nešto da uradi i ove godine...Džabe se ložimo.
    (Che, 5. april 2023 07:55)

    # Link komentara

  56. LeBron James, dame i gospodo sa novim game winnerom - došao je na samo jedan game winner od vječnosti.

    Naime, Michael Jordan ima 9 game buzzer winnera u karijeri. James ih sad ima 8.

    Nije loše za statističara i chokera - kako ga se voli nazivati u komentarima.
    (Onu našu istu košulju pripremi, 5. april 2023 07:55)

    # Link komentara

  57. Samo da se jos jednom spoje Jokic-Bogdanovic u reprezentaciji. Kad smo ispali od Argentine njih dvojica su odigrali vrhunski, ali je Bjelica sa onim ispucavanjem sve unistio (5/17).
    (laki, 5. april 2023 07:54)

    # Link komentara

  58. U ovoj utakmici je izgubio MVP titulu….
    (Bojan, 5. april 2023 07:52)

    # Link komentara