1. E moj Piksi, kako si samo saljiv, tako nam i treba kad sve zaboravljamo. Kao da se Katar nije ni dogodio, opet cemo se blamirati ako odemo...
    (Mister Vo, 28. mart 2023 12:19)

    # Link komentara

  2. Budimo realni nemamo mi tim - citaj igrače vrhunskog kvaliteta, za veće domete. Dobar rezultat je plasirati se na zavrsno takmičenje. (kakva god grupa bila,a jeste i više nego ikad po meri).
    ako treba izdvojiti neku "klasu" od igrača, to su:
    -Vlahovic-veliki potencijal, ali jos uvek poludokazan, kad odigra nekolikom sezona u LŠ na visokom nivou onda možemo pričati o klasi.
    -Mitrovic rasan napadač ono što treba repki, ali i od njega očekujem iskorak od nekog Fulama, pa da vidimo.
    -Tadic-nesumnjivo majstor fudbala, ali ne može sam da rešava utakmice, mislim da je u padu, samo na suvi talenat izvlači, nema fizikalije za vrhunske domete.

    To vam je to, neka mi neko nađe igrača koji se ističe kvalitetom (nemojte SMS-čovek nema brzinu i nikad ne moze biti klasa).

    Opet kažem biti prvi ispred jednog Portugala, liga nacija, otići sada na Evro, su veliki uspesi, ja bih rekao selektorove zasluge u velikoj meri.
    Nije to klub, pa da svaki dan vidjas i treniras igrače sa po 3 utakmice nedeljno prvenstvo, kup, LE. Tu mogu da se koriguju stvari, ovde, kad se skupe jednom u 2-3 meseca, pa ti moras da ih uigravaš, vraški teško.
    (Deki, 28. mart 2023 12:09)

    # Link komentara

  3. Dokle ce navijaci Partizana da mrznju prema C.Zvezdi prebace i na reprezentaciju.
    Pustite selektora da vodi tim.
    On najbolje zna ko ce poceti utakmicu, a ko ce uci sa klupe.
    Velika stvar imati toliki fond dobrih igraca da mozes u svakoj utakmici izvrsih neke promene, a da rezultat ne dodje u pitanju.
    Treba podrzati ove momke, a ne busiti ih.
    (Nebojsa, 28. mart 2023 12:05)

    # Link komentara

  4. Ljudi, kad god je SMS polušpickao u prvom poluvremenu, igra loše. Možda ne zato što ne zna to da igra, nego zato što nema ko da iz odbrane prebaci loptu napred. Kad je drugo poluvreme vraćen na zadnjeg veznog, počeli smo da igramo, i mi a i on.
    (CeHka, 28. mart 2023 12:02)

    # Link komentara

  5. Ja ti ni ovih 6 ne bih dao. Vise od 2 god si selektor ti jos uvek nemas standardan tim, niti jednu standardnu liniju, niti imas ni jednog klasicnog beka osim Mladenovica i daj vise 4-3-3 probaj, gadis mi se vise sa ovim 3-5-2 ili 3-6-1 sta vec igras i ti ne znas
    (takinardi83, 28. mart 2023 09:39)

    # Link komentara

  6. To fudbal ?!
    Jadno, da jadnije ne moze biti !
    (Desa, 28. mart 2023 09:35)

    # Link komentara

  7. "Ne možemo više bodova, iz UEFA ne daju."
    Evo krenulo je dizanje u nebesa.
    (mario, 28. mart 2023 09:24)

    # Link komentara

  8. Pricati da je ovo dobro je utopija. Jedino sto je dobro je rezultat. Sreca pa je gosa odbranio dve dobre sanse Crnoj Gori. Opcija gde mu zadnji vezni igra centralnog stopera je uzasna. Nasa igra sa ful bekovima moze da prodje na ovakvoj utakmici, Madjari ce nam sa tri stopera i dva ful beka dati 3 do poluvremena, jer nam je Crna Gora otvorila 6-7 opasnih kontri kod gubitka lopte na prenosu do spiceva.
    (Srx, 28. mart 2023 08:37)

    Da nam duva u odbrani, duva. Da je za nesto od toga kriv Gudelj, nije. Zasto igra centralnog stopera? Verovatno jer vec dve godine u klubu igra stopera, jedino je u reprezentaciji u tom periodu igrao zadnjeg veznog. Zasto je prvi izbor za tu poziciju? Pretpostavljam jer je najbrzi od stopera koje imamo pa da zatvara kontre iz kojih su nas masakrirali na SP. Ako mora sa 3 halfa, po meni bi bilo idealno Pavlovic, Gudelj, Masovic.
    (Аспера, 28. mart 2023 09:18)

    # Link komentara

  9. Opet je vickast...🤮
    (🙄, 28. mart 2023 09:07)

    # Link komentara

  10. Kako će nas nakantati neki novi Kamerun i Švajcarska prvom prilikom... Očajni smo. Odbranu nemamo. Fudbaleri igraju na neprirodnim pozicijama. Taktika nula. Sve u svemu brukanje nam ne gine ponovo.
    (Liberty, 28. mart 2023 08:57)

    # Link komentara

  11. Sto je rek'o Rade Bogdanovic obrana za ovaj nivo dobra,ali ne znam kako bi bilo da su sa druge strane bili recimo Mbape ili neki drugi brzanaci koji znaju da igraju.I protiv Crne Gore je bilo skakljivo na momente.
    (Darko, 28. mart 2023 08:49)

    # Link komentara

  12. Promene pa promene. Šta su donele promene? To ti je što ti je moj Milotije.
    (Milotije, 28. mart 2023 08:49)

    # Link komentara

  13. Da li je moguce da sa sastavom koji si izveo nisi znao da necemo biti ubojiti i da ti je trebalo 45 minuta da to shvatis.
    Nismo primili gol samo zato sto je Crna Gora jedna prosecna ekipa i sto nam je najbolji igrac na zadnjih deset utakmica golman.
    Protiv jacih ekipa to ne prolazi. Takvu odbranu sa ostavljanjem toliko prostora protivniku niko ne igra. To prolazi kod slabijih ekipa kod jacih ne. Nama Crna Gora pravi nekoliko kontri i to ide nihov napadac jedan na jedan na Gudelja, neozbiljno.
    Svako prenosenje lopte iz zadnje linije u vezni red je problematicno. Mi ne mozemo da igramo taktiku sa tri pozadi mi nemamo igrace za to. Tu je najveci problem.
    (Rade, 28. mart 2023 08:48)

    # Link komentara

  14. Pricati da je ovo dobro je utopija. Jedino sto je dobro je rezultat. Sreca pa je gosa odbranio dve dobre sanse Crnoj Gori. Opcija gde mu zadnji vezni igra centralnog stopera je uzasna. Nasa igra sa ful bekovima moze da prodje na ovakvoj utakmici, Madjari ce nam sa tri stopera i dva ful beka dati 3 do poluvremena, jer nam je Crna Gora otvorila 6-7 opasnih kontri kod gubitka lopte na prenosu do spiceva.
    (Srx, 28. mart 2023 08:37)

    # Link komentara

  15. Srbija nije bolje izgledala još od Antića, a oni koji misle da uspeh dolazi preko noći nisu realni. Lako je kitikovati, dajte malo podrške.
    (jedan za sve, sve za jednog, 28. mart 2023 08:01)

    # Link komentara

  16. Sigurnija odbrana nego u Kataru, ali još uvijek nedovoljno. Sredina tek ulaskom Živkovića konsolidovana. Ok, falio je Kostić, ali prenos lopte je zaista bio loš. Sergej Milinković Savić donekle još uliva povjerenje, ostali nikako.
    (С3, 28. mart 2023 08:00)

    # Link komentara

  17. Čestitke i ja sam uz reprezentaciju ali ne i uz Stojkovica on je greska videcete kao i u Kataru covek nema pojma odbrana nula
    (Sizif, 28. mart 2023 07:59)

    # Link komentara

  18. ,,..izmene se bile odlicne i pravovremene" ( citaj : ja sam genije). A fora ,,..iz UEFA ne daju vise bodova" je valjda na nivou predskolskog humora...
    (Mutimir, 28. mart 2023 07:56)

    # Link komentara

  19. Treneru, spominjes inferiorno 1. poluvreme, pa zato si ti kriv, opet si pokusao da eksperimentises nesto, promenio igrace i bilo je kako je bilo - nikako. Misliš da ce nam Madjari ili bilo koja ozbiljnija reprezentacija to oprostiti? Pa nece, primili bi smo 2-3 gola, a posle nema vracanja. I kad se sve sabere, tvoja greska i nicija druga. Jesmo obedili, ali iskreno, sa ovakvom igrom nemamo sanse protiv Madjarske, doduse u 2. poluvremenu smo licili bar na nesto.
    (Sasa, 28. mart 2023 07:55)

    # Link komentara

  20. Полу човек полу тренер , уобичајено трућкање .
    (Pera, 28. mart 2023 07:34)

    # Link komentara

  21. Arogantan da arogantniji nemože biti na konferenciji…
    (Dario, 28. mart 2023 07:31)

    # Link komentara

  22. vickast tip. tacno za sesti osnovne..
    u qataru fifa dala da se primi 8 golova?
    (cokipkijg, 28. mart 2023 07:30)

    # Link komentara

  23. Duhovit ko Piksi.
    (Milos, 28. mart 2023 07:28)

    # Link komentara

  24. Treba da poljubite Piksija u obraz.Poceli smo da nesto znacimo u fudbalu.Pustite formaciju, red je nam se sloze kockice , a pocele su vec. E, sada , ako ocekujete da osvojimo evropu , to se verovatno nece desiti. Ako budemo u cetvrtfinalu, to ce biti ogroman uspeh, za sada.
    (negovan, 28. mart 2023 07:27)

    # Link komentara

  25. Radujemo se pobedi ali smo i svesni da sa Piksijem na klupi sve ozbiljne ekipe ima da nas pune.
    (ja, 28. mart 2023 07:24)

    # Link komentara

  26. Opet ovaj prepotenko.
    Prepotencija bez ikakvog razloga,
    Igra kriminalna, 80 minuta niko nije znao gde bije, na koju stranu tera.
    (Dalibor, 28. mart 2023 07:22)

    # Link komentara

  27. Mislim da Piksi nije nivo trenera dorastao da vodi reprezentaciju. To se pokazalo u Kataru. Taj debakl uopšte nije ozbiljno analiziran. Srbija je sinoć samo imala više sreće u jednoj više slaboj nego dobroj utakmici.
    (Tata Mile, 28. mart 2023 07:21)

    # Link komentara

  28. Ljudi ovaj je na nekoj čudnoj terapiji. Nije on bio na ovoj utakmici, već na nekoj drugoj. Govori o dobrim izmenama a ne o tragično lošoj početnoj postavi. Pa logično je da će ti izmene biti dobre jer si bolje igrače držao na klupi. UEFA ne da? Šta bre ne da? Videli smo igrače kojima nijedna linija nije uigrana i koji nisu u stanju dva tačna pasa da razmene. Videli smo igrače koje je selektor izbacio na ledinu kao neorganizovanu grupu građana koja ne zna i ne može ništa. Videli smo igrače koji su šutnuli pored gola protivnika tek u tridestom minutu. Videli smo odbranu u kojoj igrači ne znaju kako da se postave i u kojoj bauljaju i samoorganizuju se. Nismo primili gol ali to je samo posledica sreće a ne adekvatnog sistema koji je doneo takav rezultat. Ovako se fudbal ne igra. Ovog selektora hitno promeniti jer ovo i dalje ne liči ninašta. Ništa on nije naučio iz katastrofe u Kataru jer verovatno više od ovog zbuna od igre on ni ne može da pruži pa je krajnje vreme da ode dok nam još ima spasa. Ovo što smo gledali sinoć je jako loš fudbal ali on čak ni to nije u stanju da vidi ili neće. Kako god selektoru sedi jedan i odlazi na klupu ali ne na našu. Dosta je bilo vreme je za promenu.
    (Petar P, 28. mart 2023 07:13)

    # Link komentara

  29. Srbija je zadovoljna, odgledali smo laganih 90 minuta na nivou Donji Srem-Mladost Satelit!
    (Boro iz Pobede, 28. mart 2023 06:23)

    # Link komentara

  30. Selektor posle utakmice sa CG, bez imalo stida, kaže da ne zna da su, i sa kim, igrali Bugari. Klasičan folirant, izvinite, ja dilemu nemam.
    (Mikele, 28. mart 2023 06:18)

    # Link komentara

  31. Koju foru pustio, nit smešna nit zanimljiva! A i igra mu bila veoma loša! Nekad je bolje i ćutati!
    (cukce, 28. mart 2023 05:43)

    # Link komentara

  32. Ljudi opet se lozite na fudbal? Nikako da shvatite da smo mi u fudbalu niza liga, ovo je nas nivo Litvanija, Crna Gora, Bih, Bugarska, ne lozite se da mozemo da napravimo neki rezultat
    (Admiral, 28. mart 2023 05:36)

    # Link komentara

  33. Gledao, porodično. Pitanje je kada ću ponovo. Igra, očaj. Ideje, nigde. Piksi ništa nije naučio posle Katara. Kad budeš majstore, posle pobede kritikovao svoj tim tada ćeš biti selektor.
    (pfcpanta, 28. mart 2023 05:35)

    # Link komentara

  34. Пикси, ово је било јако лоше. Одбрана шупља, једини Павловић одскаче. Неповезани пасови, појединци не трче уопште. Ђуричић, Грујић, Илић, не треба трошити речи. Тадић генерално лош. Утисак је да смо лошији него у прошлим квалификацијама. А требало би да иде на боље, зар не?!
    (Copab, 28. mart 2023 05:18)

    # Link komentara

  35. Očajni smo, malo ozbiljnija reprezentacija i postaviće nas tamo gde nam je i mesto, u odbrani duva na sve strane. Veze nemamo, a ceo život se ložimo da smo neko i nešto, igra-očaj, od ovoga mislim da gore ne može. Piksi je odličan, ali na konferenciji, tuga,čemer i jad,ostale ne bih da komentarišem. Toliko.
    (Dacha ds1989, 28. mart 2023 04:48)

    # Link komentara

  36. Samo Tumbakovica ili Krstajica na mesto selektora.
    (PFC Sampion, 28. mart 2023 04:42)

    # Link komentara

  37. sms nikako vms fantastičan. zivkovic je bas igrač koji je za jedno poluvreme ne sumnjam ja u njegovu brzinu ali bekovima koji su umorni on dodje kao so na ranu.mitar se patio ali ne moze sam.ogromna rupa na sredini nam zadaje glavobolje. ne bih momka da podcenjujem ali sms nije za našu postavku igre suviše se sporo kreće odudara vidno. treba mu se zahvaliti na saradnji i da se ne ljubimo.gudelj ima lepu frizuru i liči na fudbalera više od toga ne bih komentarisao.
    (nebitan srbin, 28. mart 2023 00:42)

    # Link komentara

  38. Drago mi je da smo pobedili ali iskreno koga ovo zanima..
    (realista, 28. mart 2023 00:36)

    # Link komentara

  39. Pa dobro sve je na mestu, ne razumem ove što kažu kada dodje ozbiljnija ekipa razmontirace nas, pa hoće i šta je tu loše? Da nismo možda bogom dani da osvajamo svetska i evropska? ekipa kao i država imaju limit neki i to je to . Zato pobedjujte ove što možete i to je sto je. Da nećemo možda da igramo ekipu da rastura Nemce..Francuze..? hahahaha. To bi bilo kao u košarci da krenu da se pucaju Izraelci ili Poljaci da osvajaju Svetska i Olimpijadu...oni mogu da pobedjuju tu neku B ligu ekipa kao i mi u fudbalu. Meni je sve ovo ok..to je sto je :)
    (Jaroslav, 28. mart 2023 00:26)

    # Link komentara

  40. Pitajte selektora da li je čuo za Kerkeza kad već spominje Mađare?
    (kfd, 28. mart 2023 00:14)

    # Link komentara

  41. Sjajna izmena stvarno. Kako se uopšte setio tog Vlahovića. Bravo Piksi!
    (Randy Marsh, 28. mart 2023 00:14)

    # Link komentara

  42. Mogu da ga pljuju koliko hoće ali je činjenica da nikad pre njega nismo imali bolje rezultate. Od reprezentacije koja igra egal sa Azerbejdžanom i sličnim reprezentacijama smo došli do toga da te slabije reprezentacije dobijemo i kad loše igramo. Brzo se zaboravlja Portugal, možda i najjači u poslednjih 50 godina, dobijen, ali moramo da priznamo sebi da nismo top klasa, da nismo u rangu Brazila, pa ni Švajcarske, bez obzira ko bio na klupi, i da budemo zadovoljni ovim.
    (zanimljivo, 28. mart 2023 00:09)

    # Link komentara

  43. Ljudi ne tripujte se Crna Gora je igrala kao Srbiji Brazil da dodje. Maksimum maksimuma i motivacija na nivou.
    (BeogradNAvodi, 28. mart 2023 00:05)

    # Link komentara

  44. Pobedite Bugare, jer su Madjari kao zemlja jaki.
    (ZORAN, 28. mart 2023 00:03)

    # Link komentara

  45. Piksi, daj ostavku. Ova igra je sramota. Da se sami skupe bez trenera, bolje bi se organizovali u igri.
    (Katastrofa, 27. mart 2023 23:54)

    # Link komentara

  46. Logicno bi bilo da si nesto naucio posle Katara… Opet ista formacija, opet ce nas razmontirati malo ozbiljnija reprezentacija.
    (Straight Outta München, 27. mart 2023 23:49)

    # Link komentara

  47. Malo ironije nije strašno
    Igraj to što znamo, prvo poluvreme slikovito govori šta ne znamo, i sa kim igračima prosto ne smemo da počinjemo.
    Ozbiljnije ekipe razvaliće nas.
    Čestitam na pobedi na super šest bodova, i bez eksperimentisanja.
    (predrag, 27. mart 2023 23:41)

    # Link komentara