1. Sa selektorom koji je trenirao fudbalere u Kini i igračima koji nas godinama razocaravaju kad je najpotrebnije niko pametan ne vidi boljitak i napredak.Ovi u našem fudbalu su ko partije kojima narod izglasa nepoverenje,izgube izbore a ipak dodju na vlast.
    (Istina, 25. mart 2023 08:29)

    # Link komentara

  2. Читам ове коментаре и не могу да верујем. Да ли је могуће да се оволико зла увукло у људе. Све сами "стручњаци". Не ваља сад ни победа. Да будем искрен, и ја сматрам да је све ово што се догађало око Видића брука и срамота, али треба подржати момке. Немају они ништа с тим. Одиграли су колико је требало, добили утакмицу. Играли смо светско, играћемо А лигу нација, имамо лепу шансу за европско... Шта хоћемо још? Неки пишу како ћемо изгубити у понедељак и добијају плусеве!? Један чак каже како ћемо отићи на европско, али није то - то. Значи, наставиће са мрачењем и ако се квалификујемо. Претерујемо у мржњи и злоби. Од мене пуна подршка за репрезентацију. УВЕК.
    (Бата, 25. mart 2023 07:44)

    # Link komentara

  3. Pouke iz katarskog potopa očigledno nisu izvučene, vidim da će dotični već posle sledeće pobede nad nekim od ovih nesrećnika iz grupe da počne da šilji onu stvar i da zamajava naciju snagom reprezentacije. Do nekog novog ozbiljnijeg protivnika koji će ih demolirati.
    (Mikii, 25. mart 2023 06:34)

    # Link komentara

  4. Brate, koliko smo mi negativan narod. Igrali momci u prvoj brzini i opet pobedili 2-0. Dal smo trebali brže, jače...možda. Da li je i dalje bilo rupa u odbrani...jeste. Ali brate mili, mi ovde pričamo kao da smo pukli 2-0, a ne pobedili. Ovo smo rutinski i lagano dobili, što je i za očekivati bilo, a tako smo i igrali. Krenuli jako, i kad smo videli kakvog protivnika imamo, spustili tempo i izmenili pola tima. Što ne bih? Svima je bilo jasno da imamo mogućnosti još dva nivoa više da dignemo ako zatreba, ali nije zatrebalo.

    Slažem se sa svima što se odbrane tiče, i moramo igrati sa 4 pozadi jer smo tu najslabiji. Na kraju krajeva, to je ono što imamo, i šta sad? Pljuvati? Ja podržavam naše momke jer bi svakom od nas bilo milo da nosi dres Srbije kao što je i njima. Podržavam ih jer svakom je lepše igrati uz podršku, a ne samo uz kritike. Idemo dalje, pobeda ili poraz ne važno, ali sve kao tim, glavom gore, i da se vidimo svi u Nemačkoj!
    (Preko Bare, 25. mart 2023 01:02)

    # Link komentara

  5. 4-4-2
    Uigraj tandem Vlahović-Jović.
    Mitrović na klupu i ulazi kad jurimo razultat.
    (Supergenije, 25. mart 2023 00:56)

    # Link komentara

  6. Ne razumem zašto centralnog zadnjeg ne igra Mašović, bolji je od svih u odbrani ubedljivo?
    (Vladimiros, 25. mart 2023 00:07)

    # Link komentara

  7. Ovako na oko, siguran sam da smo najsporija reprezentacija u top 15-20 timova Evrope.
    Pavlović i Eraković kao štoperi, su brži od špiceva Mitrovića i Vlahovića, to potpisujem. Paradoks koji najbolje opisuje naš fudbal.

    Verovatno i od Živkovića, koji nema fiziku ni za 10 metara šprinta. Da nemamo Kostića bukvalno nijedan igrač ne bi mogao da istrči školsku kontru. Ne računam Radonjića koji je igrač rotacije. Baš onako zapanjujuće. Proćićemo na EP tu nema dileme, samo te mane ostaju. Dosta toga može da se doradi u 11, pitanje je koliko to Piksi može, ume i želi. One asistente drugare iz kafića je i dalje ostavio oko sebe, a to nikako nije dobro.
    (Maurisio Molina, 24. mart 2023 23:42)

    # Link komentara

  8. Da li je realno šta ovaj čovek priča, čovek nije svestan svoje nesvesti. Još jednom se pokazalo da smo kondiciono nule, prespori, sa bahatim i bezobraznim stavom na terenu (mislim da je očigledno o kojim se igračima radi), promaja u odbrani bije sa svih strana a gol nismo primili zato što smo igrali protiv poluamatera a grešaka je i te kako bilo, a kako da i ne bude kad igramo sa trojicom pozadi pri čemu su oni oličenje štopera iz 20.veka tj. ne umeju da igraju nogom, Pavlovićevo neumeće me posebno fascinira. Piksi je pokazao da ne želi ništa da menja, jednostavno mu sujeta ne dozvoljava...
    (Nenad, 24. mart 2023 23:40)

    # Link komentara

  9. Kaze nisu primili gol i to mu uliva posebno samopouzdanje haha. Majko mila pa ta poluamaterska litvanija nam je stvorila tri cetri ozbiljne sanse i samo zbog svoje smotanosti nisu zabili. I to selektoru uliva samopouzdanje? Umesto da kaze ono sto svi vide - plivali smo po bokovima, mnogo smo tromi i nekonkretni u fazi odbrane, ali eto, on je zadovoljan vidjenim. Nemam reči. Svaka malo jača reprezentacija bi nas danas napunila, ali bukvalno. S ovakvom igrom i pristupom, Crnogorcima se smeše sva 3 boda u ponedeljak.
    (D., 24. mart 2023 23:38)

    # Link komentara

  10. Strašno suplja odbrana,al strašno!!!
    (mio, 24. mart 2023 23:38)

    # Link komentara

  11. Pa nije baš bio najjači sastav. Lutanja u odbrani, nikako da nađe pravi balans. Previše eksperimentisanja. Gruja stvarno na nivou, treba ga više forsirati.
    (Mohikanac, 24. mart 2023 23:38)

    # Link komentara

  12. slaba predstava protiv jedne od najslabije ekipe sveta
    (Milenko, 24. mart 2023 23:36)

    # Link komentara

  13. piksi mora 4 pozadi
    (sasa, 24. mart 2023 23:33)

    # Link komentara

  14. Kada će neki naš klub u evro kupovima, kada će reprezentacija da izađe na teren i da odigra tako da protivnika "gazi" od prvog do zadnjeg minuta, da su momci gladni golova uz ovolike izmene koje su danas dozvoljene je apsolutno moguće održati visok Tempo, oni daju jedan gol, eventualno drugi i onda ide nonšalancija, to nije fudbal koji hoće iko da gleda, to nije fudbal koji plaši sledećeg protivnika, da smo danas zabili 5, 6 gola Crnogorci bi sa strahom izašli na teren ovako znaju da im dolazi protivnik slabog karaktera a džabe kvalitetnih igrača kada ekipa nema mentalitet pobednički.
    (Zastava101Specijal, 24. mart 2023 23:32)

    # Link komentara

  15. Piksi igra bez bekova kao da je mali fudbal. E moj stručnjače.
    (Alex, 24. mart 2023 23:31)

    # Link komentara

  16. Meni je i dalje dalje neverovatno da Piksi i pored onakvog kraha na SP insistira na trojcu u napadu Tadić-Vlahović-Mitrović. Dokazano ne rade čim je iole teži meč. Spori su, teški, nijedan od njih ne pomaže u odbrani. Vlahović jedva 5 puta pipnuo loptu u polju, mrtav. Mitar je i pokušavao, izvlačio van 16. Mislim nisu oni krivi, prosto ne umeju te stvari.

    Neka mu neko kaže da i sa 1 špicem a pojačanom vezom npr. Grujić-Sergej-Ilić iza Tadića i Mitra možemo da igramo 3 puta ofanzivnije a da nemamo baš toliko kratera pozadi. Znao je to u prošlim kvalifikacijama, red je da se podseti. Slabo je ovo večeras, moraće dobro da se oznoji dres u Podgorici.
    (zvezdale, 24. mart 2023 23:27)

    # Link komentara

  17. Igra je bila dobra u suštini. Vidi se da smo kvalitetniji. Ima se i ponešto zameriti, ali boljih igrača trenutno nemamo. Podrška reprezentaciji i idemo dalje u pobede
    (kimiko, 24. mart 2023 23:26)

    # Link komentara

  18. "Nema izgovora"..., MI I DALJE NAMAMO ODBRANU NI VEZNI RED !!!!!!!!
    (gari, 24. mart 2023 23:26)

    # Link komentara

  19. Pavlović rupa krater mogao bi da odmara protiv CG, Radonjić bi morao da igra protiv CG.
    (miško, 24. mart 2023 23:24)

    # Link komentara

  20. Najgore mi je kada kažu, svi su očekivali pobedu, ali trebalo je pobediti.
    Druže ne igramo sa Belgijom ili Holandijom pa da tako pričaš. Gde je nestao mentalitet idemo u Lisabon po pobedu? Litvanija, trebalo je biti 5:0
    (Batica, 24. mart 2023 23:22)

    # Link komentara

  21. Bledo i mučno za gledanje….
    (Janko, 24. mart 2023 23:19)

    # Link komentara

  22. Pa nismo ga primili samo zato što je Litvanija slaba ekipa a i kao takva nam je par x prošla lošu odbranu. Videlo se u Kataru šta se dešavalo protiv ekipa sa jačim napadom. Bušni smo bre ko sito.
    (Justicija, 24. mart 2023 23:17)

    # Link komentara

  23. "Nema izgovora,moramo biti spremni".Ko da igraju protiv Francuske i Argentine,a ne protiv trecerazrednih reprezentacija.Pa ko ne prodje ove grupe i ne plasira se na evropsko,onda je ta reprezentacija u rangu Malte i Lihenstajna.
    (Ivan V., 24. mart 2023 23:15)

    # Link komentara

  24. Sa najjacim sastavom jedva 2:0.
    (prcprc, 24. mart 2023 23:04)

    # Link komentara