1. @andreas kisser

    Nije bas tako bilo. Tajson je u video snimku trazio da se bore samo JEDNOM. Usikov menadzer kao i sam Usik su rekli javno da je Fjuri taj koji je trazio 2. borbu, tj. Tajsonov tim je imao taj zahtev. Usik je, naravno, prihvatio i to da se bore samo jedom.
    (Bivol, 23. mart 2023 16:57)

    # Link komentara

  2. Moram da vas ispravim, jako je nervirajuce. Usikov menader nije rekao da je borba otkaza jer Fjuri nece da plati miliion za Ukrajinu, to je izmisljotina, ali jeste rekao da je jasno da Fjuri nije hteo ovu borbu iz prostog razloga jer je Fjuri imao milion zahteva/stavki koje su bile neprihvatljive, jer je ponizavao Usika. Ispada sada po naslovu da je Fjuri ispao dobar, ali ko god je pratio situaciju jasno je da Fjuri nece ovu borbu, pa Fjuri je odbio Saudijce jer ga nisu platili dovoljno, sve je jasno! Verovatno necemo saznati ko je najbolji bokser teske katogoriju u ovoj eri, jako bezveze...
    (Bivol, 22. mart 2023 14:17)

    samo dleimicno si u pravu. tacno je da je ovo za doniranje novca ukrajini izmisljotina (ne znam otkud novinarima potreba da tako bezocno lazu citaoce), ali razlog otkazivanja pregovora je u zahtevu usika vezanom za rimec! ako je verovati promoteru borbe frenku vorenu, usik insistira na rimecu, a fjuri odbija jer smatra da je zbog ugovornih obaveza te vrste propustio priliku da boksuje sa dzosuom, onda kada je dzosua jos uvek licio na teskasa, vec je umesto toga morao tri puta da boksuje sa vajlderom. ja mislim da obojica grese: ako je usik vec pristao da se novac deli tako ponizavajuce po njega, onda ne bi smeo da zateze oko pitanja rimeca, koje je nebitnije (i mozda sugerise da nije dovoljno siguran u svoju pobedu); a fjuri bi s druge strane morao da ispostuje to sto je usik pristao na sve njegove zahteve i da popusti po ovom pitanju. moje misljenje.
    (andreas kisser, 22. mart 2023 22:09)

    # Link komentara

  3. Dobio si me kao iskrenog navijača?! Verujem, i milione razno raznih nacionalnosti...
    (dure, 22. mart 2023 14:17)

    # Link komentara

  4. Moram da vas ispravim, jako je nervirajuce. Usikov menader nije rekao da je borba otkaza jer Fjuri nece da plati miliion za Ukrajinu, to je izmisljotina, ali jeste rekao da je jasno da Fjuri nije hteo ovu borbu iz prostog razloga jer je Fjuri imao milion zahteva/stavki koje su bile neprihvatljive, jer je ponizavao Usika. Ispada sada po naslovu da je Fjuri ispao dobar, ali ko god je pratio situaciju jasno je da Fjuri nece ovu borbu, pa Fjuri je odbio Saudijce jer ga nisu platili dovoljno, sve je jasno! Verovatno necemo saznati ko je najbolji bokser teske katogoriju u ovoj eri, jako bezveze...
    (Bivol, 22. mart 2023 14:17)

    # Link komentara

  5. Brat.
    (ivan grozni, 22. mart 2023 14:12)

    # Link komentara

  6. Zbog ovoga bi Fury trebao da ga izlupa negde van ringa i to za džabe.
    (wtf, 22. mart 2023 14:00)

    # Link komentara

  7. Onda milion i Turskoj, Siriji, Jemenu, Južnom Sudanu…
    (kurajber, 22. mart 2023 13:52)

    # Link komentara

  8. Ovome sa nisam nadao, da i medju britancima postoje normalni ljudi. Nije lud da finansira jako loseg glumca i unistitelja svog naroda.
    (Igor za, 22. mart 2023 13:19)

    # Link komentara

  9. Zamisli ti ovog Usika, on će da organizuje kako čovek da troši svoje pare. Kolko je Usik do sada pomoci u Jemen, Siriju, Avganistan poslao?
    (Betonka, 22. mart 2023 13:11)

    # Link komentara