1. U moru glupi statistickih rekorda ovaj je jedan od boljih. 20 TDa u sezoni sa takvim procentom se tesko dostize sto samo govori o Nikolinoj konstantnosti. Ne mora Nikola da bude MVP, za njega je mozda I bolje. Ali podigao je visoko lestvicu I onda naravno da ce biti u centru paznje ma koliko god on to ne zeleo.
    (Skid, 22. mart 2023 08:15)

    # Link komentara

  2. Kakvi crni kompleksi prijatelju...pročitaj šta sam napisao, osobno me ubiše ovi američki statistički parametri a stojim iza svojih riječi, da bi Nikola čiju igru obožavam gledati dospio u društvo u koje ga stavljaju trebati će "malo" puno više od 100 TDa, prsten za početak i MVP finala, sportski pozdrav.
    (Jugoplastika, 21. mart 2023 19:26)

    # Link komentara

  3. @ Jugoplastika. Nema potrebe da te drmaju kompleksi.Izneti su statistički podaci,gde je bolji individualno od tih centara što si ti nabrojao.Malo li je? Naravno da mu treba prsten,i tako bude kompletiran kad jednog dana uđe u kuću slavnih.Inače,voleo sam igru Jugoplastike,imaš čime da se ponosiš a da ne budeš mali kompleksaš.
    (Eto, tako, 21. mart 2023 17:35)

    # Link komentara

  4. 0 trofeja
    (Kole, 21. mart 2023 17:26)

    # Link komentara

  5. Srecom po njegov tim, on dosta utkica nije igrao, jer sa njim u timu dobijaju svaku trecu.
    MVP u suprotnom smeru. On moze biti most unvaluable player.
    (vizit, 21. mart 2023 14:04)

    Aha, samo sto statistika to ne pokazuje ! Već obrnuto, bez njega dobijaju 37% utakmica !! Nije on Embiid pa da mu ekipa dobija više utakmica bez njega nego sa njime…
    (JPR, 21. mart 2023 16:56)

    # Link komentara

  6. Ubijate sa tim statistikama, Jokić je sjajan dečko i košarkaš ali di je on još od jednog Russella, Wilta, Kareema, Olajuwona, O Neala.... itd itd
    (Jugoplastika, 21. mart 2023 16:46)

    # Link komentara

  7. Srecom po njegov tim, on dosta utkica nije igrao, jer sa njim u timu dobijaju svaku trecu.
    MVP u suprotnom smeru. On moze biti most unvaluable player.
    (vizit, 21. mart 2023 14:04)

    # Link komentara

  8. Opustite se, gledajte i uzivajte. Covek zaradjuje milione. Moramo li uvek da pravimo zrtve od svega i svacega?
    (Ivan, 21. mart 2023 13:54)

    # Link komentara

  9. Postao je već legenda NBA,a tek je na pola puta do kraja.
    (Mamlaz, 21. mart 2023 13:44)

    # Link komentara

  10. Koliko on to istorije napisa kao da je naučnik
    (me myself and i, 21. mart 2023 13:31)

    # Link komentara

  11. I za razliku od velikog Vilta ima tacno 0 (i slovima NULA) trofeja
    (kole, 21. mart 2023 13:23)

    # Link komentara

  12. По мени то није лоше. Јесте не добија толико фаулова као други. Али зато у плеј-офу не мора ништа да мења. Тада се допуштају јаче одбране, не свира се фаул за сваки контакт. Јокић на то навикао, док други типа Харден али и Ембид се распадну у плеј-офу. Мислим да је то главни разлог. Навикли да добију слободно бацање ако их неко мрко погледа у регуларном делу. Онда у плеј-офу не знају шта да раде, свађају се са судијама и тиме троше енергију. Тешко је променити навике у плеј-офу. Јокић се сада пуно мање буни код судија. Што је добро.


    mojnemenito, 21. mart 2023 12:03

    Неки кажу боље да буду други не би ли избегли Финикс. Ако табела запада на крају буде изгледала као сада, ко каже да ће Финикс уопште доћи до полуфинала? Не би ме чудило да исшадну против Клиперса. А Клиперси старе муштерија Денвера. Једно је сигурно, Финикс ако прође први круг, биће све бољи. У првом Дурент тек изашао из повреде.
    Ако Денвер буде други онда у другом колу могу на ГС. Да ли је то боље од потенцијалног меча против Финикса? Нисам сигуран. Зато мислим да је за Денвер најбоље да одбрани прво место и тиме осигура предност домаћег терена. Па онда нек им дође ко им дође.
    (јд123, 21. mart 2023 13:11)

    # Link komentara

  13. Jokic je smesan centar, igra u eri gde odbrane ne postoje.
    On ne moze sa Skolom da se nosi, kakav Vilt.
    (deni, 21. mart 2023 13:10)

    # Link komentara

  14. @predrag A jel si gledao utakmicu kad covek izvadi pistolj na sred utakmice i upuca Jokica u noge??🙈 Ti si verovatno neko od starih farmera ali sa novim imenom,da mi je Jokic rodjeni brat a da citam tvoje komentare ogadio bi mi se. Interesantno kako Doncic,Vucevic,Sabonis nemaju modrice i posekotine po rukama,ljudi su jasno rekli da su Jokiceve ruke takve i pre utakmica. Prvo igraci ne mogu da nose nokte koji mogu da naprave onolike ogrebotine,mada siguran sam da nisi gledao utakmicu kad je Jokica cuvao Hanibal Lektor koji ga je jeo svo vreme!! A secas se zasto su Jokic i Booker usli u sukob onomad u playoffu? Kada je tihi Jokic iz nemoci opalio iz sve snage igraca Finixa koji je uhvatio skok! Inace,Jokic je sinoc oborio rekord Wilta Cemberlena jer je sa svojih 6 hiljada skokova oborio njegovih 23 hiljade i koji je sa 11 hiljada poena presisao njegovih 31 hiljadu,takodje je pobedom nad Bruklinom osvojio svoj peti prsten🙈
    (vince carter, 21. mart 2023 12:53)

    # Link komentara

  15. Embid=MVP.
    (marko, 21. mart 2023 12:49)

    # Link komentara

  16. Ovo sa ovako dobrim procentima, a uz priličnu suzdržanost u smislu broja upućenih šuteva ka košu, govori o manjku agresivnosti, i pre svega posvećivanju nekom osnovnom cilju u ovom regularnom toku, a to je razigravanje/uigravanje svih ostalih, pridošlica i pogotovo povratnika u tim. Čini mi se da ovo prvo mesto na zapadu nisu ni oni očekivali na početku sezone.
    U PO očekujem dosta drugačiji pristup i veću agresivnost sa njegove strane.
    To se tokom regularnog dela videlo samo u nekoliko mečeva, kada bi od samog starta krenuo baš agresivno, i time onda stvarao i neku dodatnu sigurnost ostalim saigračima. To su bile one prve četvrtine kada bi Denver pravio ogromnu razliku već na početku.
    (posmatrač, 21. mart 2023 12:38)

    # Link komentara

  17. Po rasporedu koji im slijedi i ako budu igrali lose kao u zadnjim utakmicama, tesko mogu zadrzati prvo mjesto. Memfis ima nesto laksi raspored i mogao bi da zavrsi kao prvi na kraju.
    (mojnemenito, 21. mart 2023 12:03)

    # Link komentara

  18. Ovom dobrom i tihom čoveku, čini se najveća nepravda u istoriji košarkaške igre.
    A to su bukvalno nemilosrdne batine koje dobija.
    O'Nil ga bukvalno udara levom i desnom naizmenično,leđima gradeći se Jokić igra i ide ka košu, a O "Nil kao u dzak!!!!! Sve ispred sudija, ruke bubrezi leđa, laktovi, svuda ga Izudara, naravno dosuđen običan faulčić.
    Toliko ga tuku da je to postala normalna stvar!!
    Ogrebotine i modrice po rukama,kao da je u oktagonu!!!!
    Heroj!!!!
    (predrag, 21. mart 2023 11:59)

    # Link komentara

  19. Ne razumem o kojem tj. kakvom rekordu se radi.
    (Dezurni smarac, 21. mart 2023 11:53)

    # Link komentara