1. Alkarazu nameštena ultra spora podloga u IW. Videćete u Majamiju kao će ga Meda otresti ako dođe uopšte do njega
    (Mitar Kirov, 22. mart 2023 11:01)

    # Link komentara

  2. (kokodakač, 21. mart 2023 17:14)

    Pogledaj ponovo meč Đokovića i ALkaraza u Madridu, prestonici Alkarazove zemlje, on je dobio i na dobru igru i na sreću, jer odlučio je jedan udarac ali bukvalno, naravno da je Novak za toliko i bio lošiji i manje srećan. Ne spori se Alkarazov talenat, ambicija, rad, samopouzdanje ali je činjenica da je Novak bio tek u fazi da se vraća, u izuzetno napornoj godini, prošloj godini, gde je trebalo da se vrati i ubedi sebe i trenira sve vreme ne znajući hoće li i kada uopšte igrati.

    Sve to je Novak pregrmeo i stigao u Madrid u fazi zagrevanje na meč sa mladim i poletinim bikom iz Mursije koji je upravo bio pobedio španskog idola bika sa Majorke, tako da je krenuo silno, a Novak se odlično držao, izgubio u tajbrejku prvi set, drugi dobio i treći bukvalno izgubio na udarac.

    Tako da to je to, ništa posebno osim što je uvek poseban značaj i vrednost i uspeh pobediti Novaka, to stoji. I u redu je.

    Tim porazom omalovažavati Novaka je više nego, blago rečeno, neumesno.
    (Nikol Dz Femija, 21. mart 2023 22:48)

    # Link komentara

  3. Medvedev je odigrao loše poslednjih par mečeva, ne samo protiv Alkaraza, verovatno ga muči nešto, čudno je da je tako naglo opao u formi. Protiv Tiafoa je bio dosta loš, dobio je jedva, protiv Zvereva opet na mišiće a ovaj je još uvek daleko od onog Zvereva pre povrede.
    (meda, 21. mart 2023 22:04)

    # Link komentara

  4. Bazirate se na dobijen meč protiv Medvedeva kad je ovaj igrao kao da je pijan a sa Novakom gine za svaki poen,Alkazar jeste pobedio Novaka u Madridu kad je Novak imao malo mečeva u nogama,ja nekazem da mali ne igra dobro ali daleko je da on može dva puta Novaka da pobedi kad je ovaj razigran ,pratite neku logiku Medvedev pobedio Novaka a Alkazar Medvedeva to nežnaci da bi bilo isto i sa Novakom,tako ste govorili za Kirjosa kad je dva puta pobedio Novaka a ovaj ga lakano pobedio na Vimbldonu ,Cicipas je dobijao Novaka ,Zverev ,Medvedev ali pogledaj te skor upobedama
    (Miso, 21. mart 2023 19:41)

    # Link komentara

  5. nemojte od dečka praviti boga. pa nedavno je izgubio od Kamerona Norija. kaže povređen, ali je udarao kao lud, samo što nije sve ulazilo....
    (matori, 21. mart 2023 19:37)

    # Link komentara

  6. Veoma je interesantna tema, kako to da Medvedev protiv Novaka igra tenis svog života a protiv Alkatraza kao da nema pojma o tenisu. Vredi razmišljati ima li još nečega iza kulisa.
    (Zdenko, 21. mart 2023 19:29)

    # Link komentara

  7. Uplašio se i Nolo, ne treba tu puno mudrosti da se shvati!

    A nije ni čudo,mali Karlito je igrač kakav teniska istorija ne pamti!
    (kokodakač, 21. mart 2023 17:14)

    # Link komentara

  8. Medvedev se uplasio svoje senke!
    (Jim Courier, 21. mart 2023 16:43)

    # Link komentara

  9. Da li ste gledali AO. Novak je uvedljivo dobio sve, skoro bez izgubljenog seta. Alcaras nema sanse protiv Novaka na brzim podlogama, Ako su obojica u formi. Na sljaci je 50-50. Na sporim betonima Alcaras ima manje sanse, rekao bih 60-40 za Novaka. Alcaras je odlican igrac Ali na brzim podlogama nije Jos na nivou Novaka.
    (dush, 21. mart 2023 16:09)

    # Link komentara

  10. Tužno je što se smena generacija dešava na takav način da je jednom igraču zabranjeno da igra, jer da nije on bi i dalje svakako bio broj 1,a Alkazar broj dva ali je i istina da od svih vrhunskih igrača je samo taj jedan odbio da se vakciniše kao da bi ga ta vakcina ubila ili uradila ne znam šta. Ja se nisam vakcinisani niti ću jer nemam potrebe ali isto tako znam ljude koji jesu jer su imali potrebe i bukvalno nema ratžzlike, u slučaju Djokovića razlika je ogromna jer da se vakcinisani sigurno bi imao 23 GS možda u 24 i solidnu prednost na br1 ali on je sam odlučio da to ne uradi i ako su svi oko njega u njegovom timu to morali da urade iz prostog razloga da bi mogli da ga prate na turnirima. Pa rođo ako već nisi vakcinisan i zbog toga ne možeš da igraš na 5-6 najvećih turnira onda bar pobedi na svakom na kom igraš jer eto u prednosti si što nisi vakcinisan. Imao je šansu da ga ceo svet konačno zavoli i slavi kao najvećeg šampiona ali se on odlučio da izigrava budalu jer da je bio pametan mogao je da se ne vakciniše ali da kaže da je to uradio i ovima bi bilo dovoljno,a kawnije u memoarima za 30-40 godina objasni kako ih je onako po srpski sve zajebao.
    (Vladimir, 21. mart 2023 16:02)

    # Link komentara

  11. Bitno je da ga se Nolo ne plaši.
    (MILENA BOSANČEROS, 21. mart 2023 16:01)

    # Link komentara

  12. nema dileme da je huan carlos ferero napravio "frankenstajn"igraca,genijalno je spojio i novakovu ,federerovu i nadalovu igru plus tajsonovu snagu udarca ,um kasparova itd..neustrasiv je .. deda teniser,otac, trener i ceo tim..drzava..stoje iza te masine..
    svima ce biti tesko da igraju s druge strane, ono sto ne valja su ceste povrede, preopterecen je i u razvoju,nije to prirodno..na prvom osvojenom atp turniru u umagu ako se dobro secam nosio je oblogu preko cele ruke..oblogu ,ne traku ili zavoj.. nije to cisto , a placa cenu povredama,zelim mu dobro zdravlje..
    takodje primecujem i da se i Nole sprema za njega i mec u ringu ,svestan je Nole i njegov tim sta ih ceka, i rade naravno i na tome. bice zanimljiva sezona, a lepo bi bilo da svi igraju i da mogu i da putuju i ne povredjuju se..pa ko odigra bolje..pobedi.
    (dejan, 21. mart 2023 15:56)

    # Link komentara

  13. Ostaje samo Novak, da vidimo da li moze da ga “smiri”.
    (sasa the king, 21. mart 2023 14:14)

    Kako to misliš da Novak, koji u maju uzima 37. godinu može da smiri sjajnog mladog tenisera koji ga je prošle godina, sa 19 svojih, pobedio, a igra kao zmaj? Godinama posle dominacije Rodžera Federera "negovao" se tenis prebacivača sa oznovne linije, i Medvedev i Novak pa i Nadal pripadaju tom stilu, a sad se pojavio jedan drugačiji teniser lojo igra sve udarce, najbolji je na volejima, drop-šotovima pa i munjevitom forhendu, Federer od pre dvadesetak godina, ne znam šta će starina Novak moći protiv momka koji je 16 godina mlađi a već ima GS i nekoliko mastersa, a oko pasa nosi skalpove svih najboljih tenisera sveta? Gledali smo kako je razobličio Novaka, Nadala, Medvedeva i sve druge.
    (Vreme je da se kosi seno, 21. mart 2023 14:53)

    # Link komentara

  14. Zato kada igra sa Novakom inspiracija se ne dovodi u pitanje. Svidja mi se Medvedevljev karakter, ali veoma tesko ga je voleti nakon bukvalno unistenja Djokovica. Kada je trebalo da izgubi od Novaka odigra mec zivota na US Openu, onda kada treba da dobije Nadala 3:0 za**be, i sad kad treba da sacuva broj 1 Novaku glatko izgubi. Novak mora da bude nemilosrdniji prema njemu inace ce imati jos problema, ne treba postojati nikakvo lazno prijateljstvo.
    (sportsman, 21. mart 2023 14:43)

    # Link komentara

  15. Bitno je da se Novaka nikad ne uplaši
    (miljan0311, 21. mart 2023 14:38)

    # Link komentara

  16. Ostaje samo Novak, da vidimo da li moze da ga “smiri”.
    (sasa the king, 21. mart 2023 14:14)

    # Link komentara