Novak Đoković
  1. Teoretski bas svaki igrac na planeti moze osvojiti Australian Open - u praksi je to malo drugacije..
    (ZX, 23. mart 2023 21:09)

    # Link komentara

  2. Ovde nekakav Milos objavi - " Vavrinka , redovno izuva Djokovica iz patika ( kada mu je dan)".Obzirom, da Novak u medjusobnim susretima vodi 20:6(!!!),na sta je tacno mislio- gore pomenuti lik?Ne vjerujem, da bi Novak dozvolio da mu Svajcarac izigrava BATLERA ! Nole, inace vazi za kulturnog i vaspitanog covjeka ,tako da...
    (DUDA, 21. mart 2023 16:45)

    # Link komentara

  3. Apsolutno je tgačno da je Bajden lično naredio da ase Srbin Novak ne pusti u Ameriku, zato što je Srbin i što je jači od svih.
    (Deda u naletu, 21. mart 2023 14:12)

    # Link komentara

  4. Fantasticna izjava ovog mladog coveka, decaka prakticno, koji je pokazao da na njega ne uticu mediji, da razmislja svojom glavom, koristi logiku, da nije sujetan, narcisoidan i zajedljiv... Svaka cast, decko je sjajan...
    (Chodex, 21. mart 2023 13:25)

    # Link komentara

  5. Organizatori turnira u Vimbldonu odlučili su da zabranje igranje Rusima i Belorisima, iako se ATP tome usprotivio, država nije odbila da im izda vize, a onda je ATP, poštujući pravo da svi mogub da igraju i da ne sme da bude zabrane, odgovorio ovima sa Vimbldona - nećemo bodovati vaš turnir. Mene su razočarali teniseri što nisu bojkotovali turnir, u znak solidarnosti sa igračima kojima nije dozvoljeno da igraju, zbog politike, a ovde je reč o politici, kod Amera nije, tamo je reč o borbi države protiv Novakovih antivaksera, sa tibetanske visoravni.
    (Zašto Mohanđi ćuti (šuti), 21. mart 2023 13:19)

    # Link komentara

  6. Treba mu slavni partner za treniranje. Bravo dečko.
    (Joca, 21. mart 2023 13:17)

    # Link komentara

  7. @Milos

    A sto Djokovic to nije uradio posle proslogodisnjeg Vimbldona, kada je najboljem teniseru sveta zaista zabranjeno da nastupi? Zasto se nije izvinio zbog titule koju je osvojio protiv likova iz top 50?
    Dakle, Medvedev je imao zabranu, dok je Djokovic sam izabrao da ne igra, niko nije kriv osim njega.
    (Dokle vise, 21. mart 2023 12:36)

    # Link komentara

  8. Alkaraz je sjajan igrač i čovek. Kada Novak završi karijeru, navijaću za njega. Treba poštovati takvog igrača i momka.
    (Alan Ford, 21. mart 2023 12:34)

    # Link komentara

  9. Ja mislim da Djokovic i Alcaraz nece odigrati vise od 5 direktnih meceva. Djokovic zavrsava karieru, igrace jos maksimjm 2 sezone i fokusirace se iskljucivo na GS, dok je Alcaraz cesto povredjen a i bolje mu ide na mastersima.
    (Milan, 21. mart 2023 12:20)

    # Link komentara

  10. Naravno da Alkaras nije kriv sto je Djokovicu zabranjeno da igra, al on ako je imalo covjek, posle svake titule koju osvoji a gdje je Djokovicu bilo zabranjeno da igra, uvjek bi trebalo da kaze da mu je bilo olakasano da osvoji zato sto Djokovic nije mogao da igra.
    (Milos, 21. mart 2023 10:03)
    Pa sto Djokovic nije svojevremeno pricao posle svakog osvojenog GS na kom se nije susreo sa Vavrinkom, da je ok sto je osvojio, ali nije to to ako se nije suocio sa onim koji ga, kada mu je dan izuva iz patika?
    (@Milos, 21. mart 2023 11:45)

    # Link komentara

  11. Nije problem samo Amerika nego i Vimbldon. Novak je osvojio turnir, a Alkaras je došao do 4. runde. Da su računati bodovi Novak bi i dalje bio prvi. A i to je "genijalan" potez ATP-a. Kažnjava turnir tako što igračima ne računa bodove?
    (teorija zavere, 21. mart 2023 09:32) # Link komentara

    Pitaj Medvedeva, Rubljeva u muškoj i Sabalenku i Azarenku u ženskoj konkurenciji da li je fer što nisu mogli zbog svoje nacije da igraju turnir.

    Što se tiče zakona Amerike. Đoković je izabrao taj stil života. Veruje u to što veruje, taj kult u kom je (Amor y Paz), verovatno bi promenio mišljenje da mu se odražava i na finansije. Trenutno je Pepe Imazu i njegovim sledbenicima bitnije da se poštuju pravila njihove religije.

    Ono što mene nervira, što većina takvih filozofija i antivakserske propagande dolazi upravo iz te Amerike. I ti isti influenseri zarađuju milione na promociji svojih stavova, a sa druge strane njihova zemlja ne dozvoljava ljudima koji podržavaju stavove Amerikanaca da dolaze u zemlju... glupost.
    (Ostin A, 21. mart 2023 11:30)

    # Link komentara

  12. Mali je korektan ali je rano poceo da se povredjuje! Ne verujem da ce se po broju trofeja pribliziti velikoj trojci ikada.
    (Milenko, 21. mart 2023 11:29)

    # Link komentara

  13. Izvinite,ali sta se palite? i u cemu je problem? Niko nije Novaku zabranio da igra turnire, vec bilo koji stranac ne moze da udje u zemlju ako nije vakcinisan (znaci ne Novak nego svi ljudi). Sad da li je to pravilo normalno ili ne,ovako ili onakvo to je neka druga prica,ali na kraju krajeva svaka zemlja ima pravo da propisuje pravila koja misli da su za nju najbolja. Svakako prekinite vise da kmecite kako je neko i nesto Novaku zabranio. Svojim izborom da se ne vakcinise,znao je sta ce da se desi, i sve ok, on se ne buni,jer je covek svestan,ali vi svi u glas kmecite kako je NJEMU zabranjeno. Shvatite nije njemu,nego svima koji su u tom istom statusu kao i on.
    A sto se tice Alkaraza bice opasan ako ga zdravlje posluzi, i manite se i toga ovaj imao ovakvu onaj onakvu konkurenciju, decko ima 19 godina, tek cemo da vidimo ko ce mu sve biti konkurencija, to sto Novak i Rafa zavrsavaju polako karijere nije kriv Alkaraz,a i tenis nece da propadne (osim u Srbiji,jer bez Novaka,vratice se na ono interesovanje od pre). Nekada su bili Agasi i Sampras (da ne idem dalje u istoriju),pa su se pojavili RF i Rafa, pa Novak, sad ce Alkaraz i jos neko i tako ce u nedogled,jer svako vreme ima svoje heroje. Uzivajte,i sportski pozdrav
    (M7, 21. mart 2023 11:19)

    # Link komentara

  14. Naravno da Alkaras nije kriv sto je Djokovicu zabranjeno da igra, al on ako je imalo covjek, posle svake titule koju osvoji a gdje je Djokovicu bilo zabranjeno da igra, uvjek bi trebalo da kaze da mu je bilo olakasano da osvoji zato sto Djokovic nije mogao da igra.
    (Milos, 21. mart 2023 10:03)

    Kao prvo, Djokovic je sam sebi zabranio da igra, a kao drugo, Alkaraz bi mogao da je covek sav novac i pehare koje je osvojio na turnirima na kojima Djokovic zbog samozabrane nije ucestvovao da se odrekne u korist Djokovica. Novac neka prebaci na Djokovicev racun, a pehare moze i postom da posalje. Eto, to bi mogao da uradi da je covek, da se malo iskupi.
    (Duke, 21. mart 2023 11:17)

    # Link komentara

  15. Alkaraza ništa ne košta da ovako priča. Zna da je vrijeme na njegovoj strani, a uz to ispane i fini momak. Ne kažem da je neiskren, ali bi mogao malo biti umjerniji. Ja sam u dilemi da li on žali što nema Đokovića na turnirima, da bi nešto naučio ili da pobjedama nad najboljim od najboljih dokazuje svoju vrijednost i opravdanost toga što je broj 1. Na Indian Velsu pobjedio je nekoliko vrhunskih tenisera, koji će mu dugo vremena biti ljuti rivali. To bi trebala biti dovoljna potvrda da zaslužuje prvo mjesto. Ali ne! Jednom se sastao s Đokovićem, pobjedio ga i hoće da to još koji put ovjeri. Promaklo mi je, iii to ovdje ne objavljuju, da silno želi još mečeva sa Nadalom. Dvije pobjede su mu dobvoljne ili ga za njega niko ne pita? Tabu ili šta?
    Više sam vjerovala Nadalu kad je izjavio da bi, umjesto Đokovića, radije imao nekog slabijeg rivala na turniru.
    Novak Đoković je na kraju teniskog puta. Vjerujem da ga od odlaska zadržava samo želja da osvoji jos 1-2 GS, tj. da ih ima više od Nadala. Nekome mlađem 16 godina ne bi trebalo baš previše imponovati da pobjeđuje veterana. Svojevemeno su mnogi omalovažavali Đokovićeve pobjede nad 6 godina starijim Federerom, a sada ovog malca stalno provociraju Đokovićem i nameću mu imperativ da bez pobjeda nad njim nije pravi uspjeh. Ili likuju kako se, eto, napokon i na njihovu radost, pojavio neko ko će mrskog im Đokovića svrgnuti s trina.Izvinjavam se, ali meni sva ta priča i forisranje rivalstva Đoković-Alkaraz zaista zvuči kvarno.
    (MILENA, 21. mart 2023 10:32)

    # Link komentara

  16. Mali je dobar dečko i gotivi Noleta jer ga je ovaj ispoštovao kao klinca, trenirao sa njim više puta, savetovao ga i lepo se ophodio prema njemu.
    Kao i prema mnogim drugim teniserima dok su bili anonimni.
    Nadala i strica baš i ne voli, ali mora da bude korektno prema njima da ga španski novinari ne bi napadali. Akademije je u finalu US Opena javno stala uz Ruda, što im Alkaraz neće zaboraviti.
    Zato i kaže za Noleta da je najbolji na svetu, jer zna da to Nadala i strica gađa u ljutu ranu a opet ništa lično nije rekao protiv njih.
    Bez obzira šta javno kaže, Carlos više voli Noleta od Nadala.
    Zato nemojmo da pljujemo klinxa koji je odličan momak i fantastičan teniser.
    Ja lično, posle Noleta, navijam za njega.
    (Grobar-España, 21. mart 2023 10:18)

    # Link komentara

  17. Naravno da Alkaras nije kriv sto je Djokovicu zabranjeno da igra, al on ako je imalo covjek, posle svake titule koju osvoji a gdje je Djokovicu bilo zabranjeno da igra, uvjek bi trebalo da kaze da mu je bilo olakasano da osvoji zato sto Djokovic nije mogao da igra.
    (Milos, 21. mart 2023 10:03)

    # Link komentara

  18. Mladi Alkazaraz pokazuje manire gospodina i pravog “sportsmena”
    (Aleksandar Veliki, 21. mart 2023 10:01)

    # Link komentara

  19. Ajde bre ne tupite više!
    Po vašoj logici i Novakovi turniri su upitni gde nisu učestvovali Roger ili Nadal.
    Jeste on njih dobijao u međusobnim susretima (većinom), ali je isto tako i gubio.
    Što znači da na barem 40% turnira na kojima nisu bili prisutni, Novakova titula je sporna.
    Jeste jadna logika, jel tako?

    PS: na ulazim u razloge odsustva, trenutno je to nebitno.
    (Veverice, 21. mart 2023 09:49)

    # Link komentara

  20. Daj bre Karlose,kako sad ostrasceni mediokriteti da te hejtuju...Sta ti je trebala ova izjava...ccccccccc
    (Vamosssss, 21. mart 2023 09:38)

    # Link komentara

  21. Licemerni Španci. Najljigavija nacija na svetu. Jedno priča, drugo misli.
    (Top komentari sa sličnih vesti, 21. mart 2023 09:37)

    # Link komentara

  22. Nije problem samo Amerika nego i Vimbldon. Novak je osvojio turnir, a Alkaras je došao do 4. runde. Da su računati bodovi Novak bi i dalje bio prvi. A i to je "genijalan" potez ATP-a. Kažnjava turnir tako što igračima ne računa bodove?
    (teorija zavere, 21. mart 2023 09:32)

    # Link komentara

  23. Znate šta je u pitanju, on se (za razliku od Federera i Nadala) ne boji Novaka, zna da vreme radi za njega i zna da ima šta da nauči od Novaka. Nikad nisam imao negativan stav prema njemu. A to, koliko i šta će uraditi u karijeri, niko ne zna. Budućnost još nije napisana. Logično je da će se uskoro pojaviti njegova konkurencija, ako već nije. Kad se Lejton Hjuit pojavio, bile su priče o budućem neprikosnovenom šampionu, a danas je jedan od mnogih.
    (Predo, 21. mart 2023 09:31)

    # Link komentara

  24. Fascinantno je da je ovaj devetnaestogodišnjak već srušio snove "next gen"Tsitsipas Zverev Medvedev.Jasno je ko dan da će ih namučiti narednih godina.
    (Dmitar Zvonimir, 21. mart 2023 09:25)

    # Link komentara

  25. Ne veruj latinima ni kad darove nose
    (Vuja neznalica, 21. mart 2023 09:24)

    # Link komentara

  26. Velika greska Novaka,mesto da zahvali za pehar i da poz
    eli sve naljboje kraljevskoj
    porodici on se druji sa njima.
    Lepu sliku je preneo,kad moze on zasto bi se mi vakcinisali.
    (dusan jichici, 21. mart 2023 09:20)

    # Link komentara

  27. Novak je žrtva svoje neobrazovanosti i neobrazovanosti ljudi koji ga okružuju. Tenis nije upitan, ali sve ostalo jeste. Cenu plaća, sam je kriv. Bes javnosti je potpuno pogrešno usmeren na Ameriku, jer teško je kritikovati ljubimca nacije.
    (Marko, 21. mart 2023 09:18)

    # Link komentara

  28. Lepa izjava , krajnje sportski, ovaj decko mozda i osvoji 10+ GS,svakako tenis ide u sportski zapecak kad odu svi iz big 3 u penziju, naravno buducnost se ne moze tacno predvideti ali pocetak 2000-ih i sve posle, se nikad nece ponoviti u tenisu, nema sanse , tako da ce i interesovanje za sport da ode dole...

    Ko zenski tenis koji sam nekad gledao skoro jednako ko muski, nema vise jednostavno onog kalibra igracica , Lindzi Devneport ,Zestin Enan, sestre Vilijams, Sharapova, Kuznjecova ,Martina Hingis , Monika Selse , Stefi Graf ....

    Tako ce i muski biti , i nece se skoro to izmeniti, voleo bih da gresim :)
    (Marko, 21. mart 2023 09:16)

    # Link komentara

  29. Сине, други пут си избио на прво место зато што се човек не такмичи, не боли те баш толико његово одсуство, јел...
    (питам за друга, 21. mart 2023 09:09)

    # Link komentara

  30. Ne znam je li iskren 100% ali za razliku od svih ostalih on to lagano prevali preko usta.
    (svaka čast, 21. mart 2023 09:03)

    # Link komentara

  31. lazes, srebro, lazes tugo, lazes vjestače
    (AHMED DJIDA CHAMPION, 21. mart 2023 09:03)

    # Link komentara

  32. Васпитан момак. Поклонио се најбољем на свету са позиције број 1. Одличан тенисер. Као Нолетов навијач овом момку желим да за десетак година престигне Нолетове рекорде и постави границу будућим нараштајима. Срећно момчино.
    (Goran, 21. mart 2023 09:02)

    # Link komentara

  33. Ma zabranite Djokovicu sve turnire iznad 500! Pa da vidimo da ce onda biti najbolji teniser ikada?!
    (nikos, 21. mart 2023 08:58)

    # Link komentara

  34. Ovaj mali makar ima iskren stav i želi da se nadmeće. Recimo Federer i Nadal su slavili kad je Nole bio povređen 2017. godine, uzeli su po dva grend slema. Nadal je bio presrećan u Australiji kad su Noleta deportovali 2022, jer je znao da ima velike šanse za titulu. Zato navijam da Alkaraz osvoji što više trofeja u karijeri, ali naravno uvek makar jedan manje od Đokovića.
    (srle, 21. mart 2023 08:56)

    # Link komentara

  35. Pa kako bi on bio prvi kad bi Djoković igrao
    (max, 21. mart 2023 08:55)

    # Link komentara

  36. Ovaj je momak stvarno OK. Skroman, realan i odgojen.
    (Tom Starin, 21. mart 2023 08:54)

    # Link komentara

  37. A pametan pametan pametan…..
    (Sasa, 21. mart 2023 08:48)

    # Link komentara

  38. Bilo bi dobro da malo spustimo loptu kada komentarišemo ovog momka. Zaista je više nego korektan prema Novaku i ne zaslužuje naš hejt
    (ja, 21. mart 2023 08:47)

    # Link komentara

  39. Dnevna doza Alkarasa ....
    (xyz, 21. mart 2023 08:44)

    # Link komentara