1. Dalas je promasio poslednjih devet suteva, od toga Irving cak pet!
    Odlicna odbrana, ali bil je i lakih, otvorenih prilika...
    Sto se tice Denvera, vazno je da budu prvi - prednost domaceg terena, samopouzdanje, a da bi to ostvarili moraju da igraju bas dobro zavrsetak sezone, imaju pakleni raspored:
    22. mart: Vasington
    25. mart: Milvoki
    27. mart: Filadelfija
    30. mart: Nju Orleans
    31. mart: Feniks
    2. april: GS
    4. april: Hjuston
    6. april: Feniks
    8. april: Juta
    9. april: Kingsi
    Samo Hjuston i Vasington laki, Juta i Pelikani se bore za ulazak u plej-in, ostalo direktni rivali. Janis, Embid i Jokic u sledecih nekoliko dana igraju tri meca jedni protiv drugih, to ce imati veliki uticaj na MVP trku.
    Sakremento u poslednjem kolu, 1-1 u medjusobnim susretima, ako Denver udje sa jednom pobedom prednosti i izgubi, gubi prvo mesto.
    Dakle, sve je u njihovim rukama, ako igraju kako znaju, ostanu prvi, bice to dobar znak za plej-of, u suprotnom - raspad sistema.
    (Pera, 21. mart 2023 16:36)

    # Link komentara

  2. Denveru samo da ne zapadne Gs kao osmi, jer Gs ne lezi Denveru i lako moze biti da ratnici pociste Jokica i ekipu. Znaci, i Lejkersi,Dalas,Minesota,Oklahoma dvi njih Denver prolazi, samo Gs ne.
    (Roger Federer, 21. mart 2023 10:33)

    # Link komentara

  3. Memfis opasno dobro igra , pogotovo kod kuće( najbolji u cijeloj NBA ligi ) i oni su realna opasnost da preuzmu prvo mjesto od Denvera , pogotovo što imaju dosta laganih utakmica kod kuće u narednim utakmicama . Čak dvije protiv hjustona , izmedju ostalog.
    (Arm, 21. mart 2023 10:13)

    # Link komentara

  4. Dalasu opasno visi PO.
    Luka i kad se vrati, ostaje nekoliko utakmica do kraja regularnog dela,a znamo svi kako izgleda ekipa kada igraju zajedno,tj. kako Dalas izgleda citave sezone,rastimovano,lose ukomponovano...
    Licno me bi imao nista protiv njih u prvoj rundi ako uopste i udju protiv Denvera.
    (Ragina Glava, 21. mart 2023 08:36)

    # Link komentara