1. @iskreno Domantas Sabonis asistira ali naravno vi za svacije asistencije osim za Jokiceve pisete da nisu prave,zasto ostali centri ne asistiraju? Jokic kao prvo je nekada bio plej tako da su njemu dodavanja prirodna,ali vi stalno ponavljate da je on centar samo da bi prikazali kako je to mnogo teze ako si centar sto je nigde veze. I naravno da moze da se lobuje odbrana u kosarci,lob je lob i nije to termin koji vazi samo i iskljucivo za fudbal,napravi blok,primi loptu u sredini,dvojica se izvuku na trojku koji odvuku odbranu,jedan utrci u reket i Jokic mu dobaci loptu preko cuvara!!
    (vince carter, 20. mart 2023 13:59)

    # Link komentara

  2. Zanimljivo Baksi su sa njim na parketu bili -10, kad bi Denver pobedio da je Jokic -10, pre neki dan su izgubili od Bruklina kad je on bio +15 na parketu.
    (vasilije, 20. mart 2023 12:54)

    # Link komentara

  3. @iskreno za Jokica cesto komentarisete kako mu saigraci upropascavaju asistencije tako sto mase trojke,a gle sada za Janisa? Koliko puta Jokic ima asistenciju tako sto vrati suteru za tri poena,koliko puta kada samo preda loptu u ruke saigracu koji napravi dribling i sutne ili prodor. Spoji kaze saigraca sa kosem,verovatno je pretesko za coveka njegove visine i dugackih ruku da lobuje odbranu i nadje coveka koji stoji sam kao duh ili utrcava
    (vince carter, 20. mart 2023 10:54)

    Jokiću promašuju čiste zicere, a ne trojke. A trojke da pogađaju koliko ih kljuka imao bi 20 asistencija. Pričam ti za prave asistencije, ako uopšte kapiraš o čemu pričam. Janis nije igrač koji čita igru niti je inteligentan ni približno kao Jokić. U tome je razlika. A pošto aludiraš na Jokićevu visinu da mu je lako da asistira zbog toga zašto ostali centri to isto ne rade? Kada je to jednostavno, zašto drugi ne "lobuju" (nije ti ovo fudbal prijatelju) odbranu?
    Nemaju ni svi plejmekeri smisao za asistenciju, a kamoli centri. Da se razumeš bar malo u košarku, znao bi to. Ali obzirom na termine koji nemaju veze sa košarkom a kojima se služiš, ne bih rekao...
    (iskreno, 20. mart 2023 11:36)

    # Link komentara

  4. Dal ste realni ljudi? Odmah kako njegove asistencije ne vrede ništa,a Jokice vrede...Janisove su bile pas za 3 poena,a Jokićeve sastavljaju sa košem,koja glupost! Pa sad bi trebalo neko da kaže pa ni Jokiceve nisu kao Medžikove nekad,ne mogu da se porede! Ili Jokićeva odbrana,sa Janisovom su kao nebo i zemlja! Dosta vise sa tim! Iskreno to apsolutno nema nikakve veze,sve gubi simsao..od samog načina igranja današnje košarke,do ovoga ko kako asistira! Pa da je sreće,trebalo bi svaki igrač da radi svoj posao ili bolje rečeno pozicija svoj posao! Jokiću svaka čast igra odlično,fenomenalno...ali mu ide u prilog današnji NBA bez centra nekog snažnog i dobrog! Tu su on,Embid i Dejvis,koji je PF,a ne centar! Toliko se šutira,za 3 poena da je to strasno...u odbrani igrača ne smeš da pipneš,pogledaš ga popreko tehnička odmah...tužno! Danas da igraju Brajant,Mkgrejdi i ostali davali bi 50+ po utakmici!
    I takvi igrači nisu imali 10 asistencija po utakmici,a mogli su i te kako...već su radilo svoj posao davali poene i ne samo to igra Bulsa i Lejkersa trougao napada u opšte nije bilo potrebno da neko ima 10 asistencija po utakmici,svi igrači su uključeni u igru. A kad to ne ide izolacija za Majka i Kobija i završi se poenima! To je nakad bio NBA,a ne ovo danas!
    (Djole, 20. mart 2023 11:16)

    # Link komentara

  5. @iskreno za Jokica cesto komentarisete kako mu saigraci upropascavaju asistencije tako sto mase trojke,a gle sada za Janisa🙈 Koliko puta Jokic ima asistenciju tako sto vrati suteru za tri poena,koliko puta kada samo preda loptu u ruke saigracu koji napravi dribling i sutne ili prodor. Spoji kaze saigraca sa kosem,verovatno je pretesko za coveka njegove visine i dugackih ruku da lobuje odbranu i nadje coveka koji stoji sam kao duh ili utrcava
    (vince carter, 20. mart 2023 10:54)

    # Link komentara

  6. Meni je ovo postala sprdačina
    (Jugoplastika, 20. mart 2023 10:41)

    # Link komentara

  7. 8 od 10 asistencija je bilo gde je bacao loptu igračima za trojku. To nije nikakvo kreiranje napada. Jokićeve asistencije gde on organizuje napad i igrače spaja sa košem je sasvim druga dimenzija. Upoređujući i stavljati u istu rečenicu u vezi asistencija njih dvojicu za tripl dabl je zaista glupo. Sa druge strane, za ove procente sa ove utakmice svaka čast za Janisa. Utakmica bez promašaja. Asistencije bolje ne pominjati.
    (iskreno, 20. mart 2023 10:22)

    # Link komentara

  8. 9/9 sut iz igre, a 3/7 sa slobodnih bacanja. Janis dame i gospodo.
    (Jaime Lannister, 20. mart 2023 10:13)

    # Link komentara

  9. Ko hoće prsten moraće pobijediti buckse
    (me myself and i, 20. mart 2023 10:01)

    # Link komentara