"Jokić zaslužuje da ponovo bude MVP"

Košarkaš Čikaga Nikola Vučević izjavio je da Nikola Jokić zaslužuje da i ove sezone bude najkorisniji igrač (MVP) u regularnog toka NBA Lige.

Pošaljite komentar
  1. "predrag,beograd011" i slicni,nadamo se da idete na smetliste uskoro.
    (mare, 19. mart 2023 17:05)

    # Link komentara

  2. @Mare vam samo govori ono što svi vide i čitaju. Jokicu samo pohvale , ostalima samo kritike i to je kao realno. Da li je realno da svi smatraju Embida top igračem dok samo Srbi tvrde da je on prevara, zbrajate koševe i asistencije a nikako da primjetite koliko je Embid bolji igrač na drugoj strani parketa. Zašto Jokica sve ekipe napadaju i pokusavaju ga izolirati a nikome ni ne pada na pamet da nesto tako pokusa raditi Embidu..ili se obrana ne racuna. Svi u Denvera odjednom ništa ne znaju i ne vrijede, krivci su za sve , a za pobjede je zasluzan samo jedan igrac. Prosla sezona nije bila davno , Denver je bio 6ti , sada su prvi , to sigurno nema veze s tim da su im se vratili Murray i MPJ , to je sve Jokic sam napravio unatoč njima.
    (Hari, 19. mart 2023 17:01)

    # Link komentara

  3. Jokić ne zaslužuje da bude MVP, odličan je igrač, ali ne donosi titule.
    (MileR, 19. mart 2023 16:21)

    # Link komentara

  4. tipkaju po tastaturi vole da pljuju sve sto nije Jokic i zbog toga se svi nadamo da ce biti ukanaljeni.
    (mare, 19. mart 2023 15:33)

    mare otkrij nam tajnu, vidis da se gusimo..

    da li mrzis i djokovica i zasto?
    (nebrinižikoti, 19. mart 2023 16:09)

    # Link komentara

  5. Nazalost ova losa serija na kraju i strasna serija Sixersa i Embida ce kostati Nikolu MVP titule
    (Rade, 19. mart 2023 15:42)

    # Link komentara

  6. Jokic ne zasluzuje da bude mvp i zasluzuje da ispadne odmah u prvom kolu samo iz razloga da bi prestali da stancujete vesti na svaki minut o tome i palite ove indijance kao sto je predrag koji za sve krivi saigrace i samo gleda u papir i brojke a ne vidi Jokicevu odbranu i ne vidi koje igrace treba da cuvaju njegovi saigraci a koje kante treba jokic da cuva na utakmicama,jokic ima dva saigraca sa preko 40% za tri poena,ekipa u proseku ima duplo vise asistencija od njega samog,mnogi saigraci se kritikuju cak i kad imaju odlicne procente. Ovi sto tipkaju po tastaturi vole da pljuju sve sto nije Jokic i zbog toga se svi nadamo da ce biti ukanaljeni.
    (mare, 19. mart 2023 15:33)

    # Link komentara

  7. Ne zaslužuje, sa noćašnjom igrom nije ni medju prvih 10.Bušna mu odbrana ko sir, svi ga nadskaču, ništa nije mogao da odbrani
    (Ja, 19. mart 2023 14:17)

    # Link komentara

  8. Ma jok. Vestbruk, Embid, napaceni (nikad najveci) LeFlop su bolji. Hahaha...
    (Makaveli, 19. mart 2023 13:03)

    # Link komentara

  9. Jako prosta stvar. Mora doći kriza i igre i rezultata samim tim. Teško je jako održavati stalno u fokusu ceo tim, pojedince u njemu.
    Zato na kraju isplivaju najkonstantniji i najspremniji. Kvalitet se podrazumeva.

    Nikola Jokić je opet sezonu odigrao maestralno, podigao na viši nivo igru od prošle sezone što je bilo možda i nezamislivo. Ekipu nosi na plećima. Koja moraju da izdrže sav prosek saigrača, svu šabloniziranost trenera Melouna, svu nepravdu suđenja i sav fokus protivničkih odbrana!!!
    Malo li je!?
    Čovek koji u ovom periodu loše igre ima asistenciju ili dve manje za potreban tripl dabl!!!!!! I on LOŠE?!?!?!!! igra!!!!!
    Pa nije, nego ima raspad od saigrača i krajnje upotnog trenera, pa gura sve sam!!! I kao ovakav isceđen umoran i osušen kao suva drenovina ima tripl dabl!!!! Koliko nas je sve razmazio!!!
    Njemu I Denveru je bitnije da se on odmori pred plej of nego bilo kakve pobede.
    A onaj izvikani, onaj što ga mediji guraju, onaj što siluje skoro svaki napad, da bi dograbio nekako MVP titulu, koji plače kad ne dobije slobodna bacanja on i svi ostali ne bi ništa uradio da ga sudije ne guraju I sviraju mu i za oštar pogled protivnika slobodna bacanja!!!
    (predrag, 19. mart 2023 12:54)

    # Link komentara

  10. Ti si ga unistio
    (cocoloco, 19. mart 2023 12:43)

    # Link komentara