1. Kao navijac Celsija jos iz doba Zole... Ovu sezonu mogu da opisem samo kao jednu tuznu pricu. Sto kaze nas narod, Poter ne zna gde je pos'o a kamoli gde je dos'o. Selekcija igraca veoma upitna, osecaj za izmenu zaboravio u Brajtonu, a taktita slicna viziji novog vlasnika 4-4-3. Golman rupa koja je trebala da bude torpedovana jos kada je odbio da izadje kod Sarija... Ostaje nam jos samo da gledamo LS gde cemo posle 2 tekme misliti da smo igrali vaterpolo s Realom. Tuzno...
    (BoljeBezImena, 18. mart 2023 22:37)

    # Link komentara

  2. Hoćeš da upropastiš tim? Dovedi engleskog trenera. Nema šale.
    (Tik Tuki, 18. mart 2023 22:26)

    # Link komentara

  3. odlazak Abramovica "ubio"Celsi.Oporavak veoma dugo traje a cena ce biti previsoka.Ne vrede ni velike pare kada je kupovina igraca cist promasaj.Da je valjao Sterling zar bi ga Gvardiola pustio?A takvih je bar jos sestoro.Sta politika uradi jednom velikanu fudbala?!
    (nada, 18. mart 2023 21:27)

    # Link komentara

  4. Kidaće Čelzi, živi bili pa videli...
    Potpisujem da je u pitanju fantastično selektirana ekipa mladih igrača koja će vladati Evropom i Engleskom u narednih 10ak godina. I pogledajte dubinu tima, trenutno najduži roster u Premiershipu; na svakoj poziciji u timu po 2 top igrača...!!!
    Još ako uzmu, kao što se piše da žele da uzmu, po jednog u svakoj liniji tima - Gvardiola, Kaiseda ili De Jonga i neku 9ku ubicu, tipa Mitar i/ili Vlahović, uz naravno obavezan otkup Žoao Feliksa...
    Što se trenera tiče, mislim da čak i Poter može da napravi ozbiljnu priču; ljudi pa čak je i Kepa običan španski petlić kikirezac pod Poterom postao ozbiljan golman...!?!?
    A ako Poter ode, ne sekirajte se, na njegovo mesto doći će neki preozbiljan trener tipa Poketino, Spaleti, Luis Enrike, Zidan, Lev, De Zerbi, ili ko već i biće još grđe po protivnike...!!!
    Mark my words...:)))

    Blue is the Colour...!!!
    (Bojša, 18. mart 2023 21:03)

    # Link komentara

  5. Razbucaće ih Real.
    (Aleksandar, 18. mart 2023 21:02)

    # Link komentara

  6. Čari engleskog fudbala... Everton kao i do sad uvek nezgodan tim, mislim da nikad nije ispao iz Premijer lige
    (pelikan, 18. mart 2023 20:52)

    # Link komentara

  7. Kakva sezona, samo Arsenal i Siti neku formu na duze vreme drze, ovi ostali nikad gori.
    (oio, 18. mart 2023 20:50)

    # Link komentara

  8. Nije Celsi prosuo vec njegov genijalni strateg na klupi.

    U svom zivotu nisam video trenera koji pravi gore izmene od Grejema Potera.
    Nakon 60 minuta dominacije i pri rezultatu 1:0 on je uradio sledece:
    - izveo Pulisica i ubacio Galagera cime je presao na 3-5-2 i smanjio sansu za nov pogodak (na Stamford Bridzu inace).
    - izmena Kovacic - Loftus Cik nema nikakvog smisla i efekta, zatim vadi jos jednog napadaca, Feliksa, i ubacuje Cukvumueku haha.
    - i za kraj masterklas, vadi stopera Fofanu koji razbija kako igra u 85. min i ubacuje Calobu. Nijedna ofanzivna izmena poput Mudrika/Maduekea.

    Treneri koji rade u petim ligama znaju da se NIKAD ne menjaju stoperi pred kraj meca i narusava se balans u timu, POGOTOVO ako je odlucio da brani prednost protiv uzasnog Evertona.

    Da ne pominjem i sramotno izvodjenje napadaca u poslednjih 30 minuta, sta treba da ocekuju navijaci Celsija ako ne moze da napada sve vreme makar do 2 gola prednosti na domacem terenu!?

    Mudrika i Kantea poslao na zagrevanje i onda ubacio najgore moguce igrace sa klupe - zaista majstorija. Cak i prosecan trener bi se prosetao do top 4 ove sezone sa ovakvim timom i ovom kolicinom talenta koji ima u ekipi, ne mogu da verujem da je Tuhel sklonjen i da gledamo OVO!?
    (BlueFortress, 18. mart 2023 20:44)

    # Link komentara

  9. Trener Celzija izgubio utakmicu, mislim da ni on ne zna što je napravio ove izmene na kraju. Ne oseća čovek utakmicu uopšte
    (Marko, 18. mart 2023 20:31)

    # Link komentara