1. Najtrofeniji sport u istoriji sportova kod nas. Mi tj oni prave stadione pa onaj kao nacionalni pa u Staroj Pazovi raj od objekta .Pitanje kome cime su zasluzili fudbaleri. Rezultatima sigurno nisu.
    (Zoran, 15. mart 2023 08:57)

    # Link komentara

  2. @crnogorci bolji greska Srbija je pobedila Crnu Goru, ocito nemas pojma o cemu pises, niti si pratio turnir
    (lupetas kompleksasu, 15. mart 2023 08:23)

    # Link komentara

  3. @crnogorci bolji greska Srbija je pobedila Crnu Goru, ocito nemas pojma o cemu pises, niti si pratio turnir
    (lupetas kompleksasu, 15. mart 2023 08:23)

    # Link komentara

  4. Прилично смо се обрукали.
    (Јабучило, 15. mart 2023 08:12)

    # Link komentara

  5. @Crnogorci bolji

    Srbija je pobedila CG :), a i ima 3 pobede, los ti je sistem gledanja.
    (mikro, 15. mart 2023 07:56)

    # Link komentara

  6. miki

    e moj miki, koja zvezda
    pa zvezda nije ni u top2 tima u ligi.
    (crni96, 15. mart 2023 06:44)

    # Link komentara

  7. Dovoljno je otići na Vikipediju i tamo sve lepo piše (vezano za ovaj turnir), znači: u slučaju istog broja bodova (dve ili više ekipa) odlučuju međusobni rezultati tih ekipa. Srbija, CG i Grčka napravile su krug gde je svaka osvojila 6 bodova ukupno, međusobno svaka ima po jednu pobedu i gde su rezultati Srbije: portiv Grčke 14:16 i protiv CG 11:9, odnosno naša je gol-razlika u tom krugu 25:25, tj. da je Crna Gora pobedila Grčku sa 3+ golova razlike otpala bi Grčka, a ne Srbija. ovako je bilans u tom krugu: 1. Grčka 2 boda (23:22), 2. Srbija 2 (25:25) i 3. Crna Gora 2 (17:18).
    (Ledolomac, 15. mart 2023 00:34)

    # Link komentara

  8. Nelogično.
    CG ima 3 pobjede a Srbija ima 2.
    CG ima pobjedu nad Srbijom.
    Imaju isto bodova.
    Očito loš sistem i kriterijumi.
    (Crnogorci bolji, 14. mart 2023 23:27)

    # Link komentara

  9. Sramota je izgubiti od Gruzije i da je Crna Gora dala jos jedan gol mi bi bili cetvrti i ne bi se uopste plasirali na nebitan kup!Partizan su unistili da bi vestacki stvorili po cetvrti put Zvezdu koja ima celo rukovostvo saveza uz nju. U savezu rade neznalice a smenu generacija su napravile sve ekipe posle olimpijade a Italijani promenili cak sedam igraca i igraju finala.
    (miki, 14. mart 2023 23:12)

    # Link komentara

  10. @Randy Marsh

    Odličan komentar, potpisujem svaku tvoju rec, izrečenu i dodao bih, da ukoliko budemo uz naše momke, i ukoliko ih budemo bodrili kao prethodnu, najuspješniju generaciji u istoriji vaterpola, siguran sam da ćemo tim sportom dominirati i sledecu nadolazeću decenije. Napred momci, napred Srbija!
    (Dux, 14. mart 2023 22:18)

    # Link komentara

  11. Ulažite u vaterpolo, u Srbiji se jako malo ulaže, Banjica je katastrofa, to je bazen koji je napravio najbolje svetske igrače i koji prokišnjava, ne radi grejanje danima, deca Partizana imaju suve treninge, gostuju drugim ekipama da bi zadržali ritam treninga, uslovi su neverovatni. Dolaze nam stranci da vide tu čuvenu vaterpolo školu i šokiraju se, ne veruju gde treniramo. U Srbiji ima par bazena da valja u Beogradu Taš, MGM, i 11.april, ostali su smešni, Obrenovac topla voda ali tribine nula, Šabac ima dobar bazen, gura svoju decu, ulaže, Kragujevac ima odličan bazen, ostali slabo. Ne tražite šampione ako ne ulažete.
    (Niko, 14. mart 2023 22:03)

    # Link komentara

  12. @Randy

    Bravo za komentar. Prethodna generacija nije samo najuspešnija i najveća u istoriji srpskog vaterpola nego sigurno i najveća ikada u istoriji vaterpola! Nemoguće je zameniti ih, kao što je nemoguće gledati novog Đokovića, Federera ili Mesija i slične.

    Bukvalno su nadvisili i strašnu generaciju Šapića, Dekija, Vlade, Dače i Šefika itd, kamoli one jugoslovenske sa Šoštarom. Srbija sa 10-ak normalnih bazena. Čudo. Kada to ljudi shvate, onda će iskreno podržati i ove nove mlade momke. Ništa nikom nisu dužni osim da se bore i daju svoj maksimum.

    Sport je takav, nekad si najbolji nekad prosek ili čak i loš, ali uvek treba voleti svoj tim.
    A ne samo pobede i medalje, što reče Jokić. Sve je do nas, bilo i biće.
    (zvezdaš, 14. mart 2023 21:23)

    # Link komentara

  13. Šteta što ne učestvuje aktuelni prvak evrope,ali eto...
    (Marko, 14. mart 2023 21:20)

    # Link komentara

  14. Pruzite podrsku ovim momcima! Znam da nas je sve sokirao ovaj poraz od Gruzije, jer je tako nesto bilo nezamislivo decenijama unazad. Morate shvatiti da je ovo jedna sasvim nova, mlada generacija koja krece od 0. U takvim situacijama, ovo sto se desilo sa Gruzijom posle pobede nad Spanijom koja je ubedljivo najjaca selekcija sveta vec 3 godine, je tipican pokazatelj decijih bolesti. Dobijes najvecu ekipu pa izgubis od autsajdera. Takodje, za neupucene, Gruzija nije naivna odavno. Naravno, da me neko pogresno ne razume, ne moze ona nikako u kos sa Italijom, Spanijom, Madjarskoj i slicno ali to je ekipa koja naturalizuje igrace i ima dosta stranaca, uz te strance i Gruzijci napreduju, tako da nije to sve tako kako nama izgleda. Vazno je da je ekipa otisla na zavrsni turnir Svetskog Kupa (ne Svetsko prvenstvo!!!), a i da slucajno nije, to ne bi bila katastrofa. Bice ovo opet jedna dobra i kvalitetna selekcija Srbije koja ce se boriti za medalje. Jedini problem koji ce biti iskljucivo nas, je taj ako njih budemo stalno posmatrali kroz prizmu verovatno najvece vaterpolo generacije u istoriji vaterpola, ove nase koja je vezala dva olimpijska zlata a u jednom trenutku bila vlasnih svih 5 titula koje u vaterpolu postoje sto nikad niko nije! E tako onda nam ovi nece valjati nikad, sta god da urade, zato moramo da se pazimo te zamke. Napred Srbijo!
    (Randy Marsh, 14. mart 2023 21:07)

    # Link komentara